-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
- Εχω μια δουλιτσα στην αρχη της Ακαδημιας. 8α καταφερω να φτασω καπως (προφανως οχι με αυτοκινητο) ή να την αναβαλω για αυριο?
Ευχαριστω προκαταβολικα.
Από πού θα ξεκινήσεις;
Εγώ από Νέα Σμύρνη έκανα με το λεωφορείο μέχρι Πανεπιστημίου και Σίνα (ή Σινά;) 45 λεπτά ξεκινώντας στις 9:15 (Συγγρού -> Βασιλίσσης Αμαλίας -> Πανεπιστημίου). Υποθέτω ότι τώρα θα έχει πέσει κάπως η κίνηση. -
Το συγκεκριμένο κρατικό όχημα τι χρήση έχει (πέραν του να πουλά μούρη ο εκάστοτε οδηγός του) που δε θα μπορούσε, αυτή η χρήση, να γίνει με ένα οποιοδήποτε άλλο μικρότερο (και φθηνότερο, ειδικά αν μετρήσουμε και τα 'extra' που έχει το συγκεκριμένο) αυτοκίνητο.
Μου θύμισε κάτι αντίστοιχο προ ετών όταν έβλεπα καθημερινά ένα δίλιτρο vitara με σήματα Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας. Τι στο καλό, εκτός δρόμου θέλουν για να πάνε μέχρι τα διόδια.
-
Πολλές φορές το κράτος για διάφορες υπηρεσίες παίρνει τζιπ....όλο και κάτι θα τα θέλουν....δεν είναι εύκολο να πάρεις έγκριση για κονδύλη...πόσο μάλλον σε κάτι που δεν χρειάζετε η υπηρεσία.
Ο δρόμος που είσαι ολο ευθεία βγείνει στον κεντρικό που αριστερά πας για ζωγράφου και δεξια για την πανεπιστημιούπολη στο φανάρι του παπάγου?
-
ερώτηση: το μικρό μετάξονιο αυξάνει την ακαμψία??
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Πολλές φορές το κράτος για διάφορες υπηρεσίες παίρνει τζιπ....όλο και κάτι θα τα θέλουν....δεν είναι εύκολο να πάρεις έγκριση για κονδύλη...πόσο μάλλον σε κάτι που δεν χρειάζετε η υπηρεσία.Ο δρόμος που είσαι ολο ευθεία βγείνει στον κεντρικό που αριστερά πας για ζωγράφου και δεξια για την πανεπιστημιούπολη στο φανάρι του παπάγου?
Ναι τα χρειάζονται για πουλμούρ. Να ήταν έστω εκτός δρόμου να δεχτώ ότι κάπου χρειάζεται. Αλλά rav ;
Η περιοχή που έβγαλα τη φωτογραφία είναι στο Γαλάτσι.
-
...λοιπόν επέιδή η προηγούμενη απορία δεν βλέπω να απαντιέται ας κάνουμε μία αλλή...
ίσως πολύ γελοία, αλλά είμαι νέος στο φόρουμ!!!!
Ρε παιδία βλέπω συνέχεια να αναφέρονται δύο πράγματα...
α) ροζ οχήματα...
β) εγκάθετοι...
δεκτή πάσα εξήγηση περι της ιστορίας του θέματος και τυχόν μπινελίκια!!!
-
α) Δεν είναι ροζ, είναι ΜΠΛΕ!!!!
β) Οι εγκάθετοι ( ) δημιουργούν ανυπόστατες φήμες. Θα τους δεις να πλακώνονται και για το ποιος έχει master στατιστοκολογίας και ανάλυσης αριθμών!
Ονόματα δεν λέω...αλλά σκεφτόμαστε το να το ονομάσουμε :lkar: ή :Kid: ή :technik: ή :chrmes:
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:
α) Δεν είναι ροζ, είναι ΜΠΛΕ!!!!Κάποιοι διαφωνούν και υποστηρίζουν ότι το σωστό χρώμα είναι το ΜΩΒ
Υ.Γ.: Μόλις έκανα και επίδειξη εγκαθετότητας!
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
...λοιπόν επέιδή η προηγούμενη απορία δεν βλέπω να απαντιέται ας κάνουμε μία αλλή...ίσως πολύ γελοία, αλλά είμαι νέος στο φόρουμ!!!!
Ρε παιδία βλέπω συνέχεια να αναφέρονται δύο πράγματα...
α) ροζ οχήματα...
β) εγκάθετοι...
δεκτή πάσα εξήγηση περι της ιστορίας του θέματος και τυχόν μπινελίκια!!!
Δεν ειναι ροζ,δεν ειναι μπλε, ειναι ΜΩΒ. Η ΒΜW του Koυκου.
Εγκαθετοι ειμαστε εμεις που τη βλεπουμε και τη λεμε ΜΩΒ. -
Ελπίζω να σου λύθηκαν οι απορίες travelman!
Αν όχι...κάνε υπομονή...σε λίγο θα δεις κι άλλους εγκάθετους!
-
Δεν ντρεπόσαστε να δουλεύεται μεγάλο άνθρωπο....
Λόγω ηλικίας τη βλέπει μπλε....
Γιατί του χαλάτε το όνειρο;;;; -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
:lol:Ελπίζω να σου λύθηκαν οι απορίες travelman!
Αν όχι...έλα στις Υαδες να δεις μια μωβ BMW
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Δεν ντρεπόσαστε να δουλεύεται μεγάλο άνθρωπο....
Λόγω ηλικίας τη βλέπει μπλε....
Γιατί του χαλάτε το όνειρο;;;;Η ηλικία και το μπλε χρώμα με ΑΛΛΟ τρόπο συνδυάζονται...
-
Υπάρχει κανονισμός που λέει ότι αν δεν καταφέρουν να φτιάξουν πρόβλημα στο αυτοκίνητο μέσα σε 3 φορές, να πρέπει να σου αντικαταστήσουν το αμάξι;
-
Εντός εγγύησης ή γενικά???
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπάρχει κανονισμός που λέει ότι αν δεν καταφέρουν να φτιάξουν πρόβλημα στο αυτοκίνητο μέσα σε 3 φορές, να πρέπει να σου αντικαταστήσουν το αμάξι;Στην Ευρώπη ναι, στο Ελλαδιστάν... μάλλον απίθανο.
-
Ο χρήστης travelman έγραψε:
Εντός εγγύησης ή γενικά???Εντός εγγύησης.
Άραγε πού μπορώ να το βρω εγγράφως αυτό;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
...Μου θύμισε κάτι αντίστοιχο προ ετών όταν έβλεπα καθημερινά ένα δίλιτρο vitara με σήματα Ταμείο Εθνικής Οδοποιίας. Τι στο καλό, εκτός δρόμου θέλουν για να πάνε μέχρι τα διόδια.Μαλλον και τα δυο αυτα οχηματα προερχονται απο τα κατασχεμενα του ΟΔΔΥ...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εντός εγγύησης ή γενικά???
Εντός εγγύησης.
Άραγε πού μπορώ να το βρω εγγράφως αυτό;
νομιζω σε συγκεκριμενες εταιρειες οπως πχ η saab...
-
Εδώ και κάποιο καιρό σκέφτομαι σοβαρά να κάνω μόνος μου τα διάφορα service στο δικό μου αυτοκίνητο, αλλά και σε άλλα αυτοκίνητα της οικογένειας. Ένα πρόβλημα για να κινηθώ προς αυτή την κατεύθυνση είναι η μορφή του γκαράζ. Έχουμε μία ιδιόκτητη θέση στο υπόγειο γκαράζ 5 θέσεων της πολυκατοικίας, την οποία και θα χρησιμοποιήσω για συνεργείο. Το δάπεδο του γκαράζ είναι ελαφρά πορώδες τσιμέντο και είναι πάρα πολύ βρώμικο. Το χειρότερο είναι ότι όταν ξεχειλίζει κάποιος αγωγός της πολυκατοικίας, τα νερά καλύπτουν το γκαράζ, οπότε είναι εντελώς ακατάλληλο για δουλειές κάτω από αυτοκίνητο.
Σκέφτηκα να βάλω εκείνη την περίεργη πλαστική μπογιά που έχουν στα παρκινγκ τους τα πολυκαταστήματα, έτσι ώστε να καθαρίζει εύκολα (με ένα σφουγγάρισμα) το δάπεδο κάθε φορά που θέλω να δουλέψω εκεί. Επίσης εύκολα θα καθαρίζει και αν τρέξει λίγο λάδι ή λερωθεί αλλιώς από τις εργασίες που θα κάνω.
Το έχει δοκιμάσει κανείς; Έχετε μήπως να προτείνετε καμία καλύτερη λύση για τη δουλειά που θέλω να κάνω;
Ευχαριστώ!
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο