-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αλλά καλύτερα να περάσεις από κει και να ρωτήσεις.Πήγα και μου είπαν οι υπεύθυνοι (των καθυστερήσεων) πριν τις 7 αλλά καποιοι που περίμεναν έξω να πάρουν τη ταυτότητα μου είπαν πριν τις 4 το πρωί - είναι δυνατόν; Να πάω στις 6-6:30 αλλά όχι 'πριν τις 4' - ισχύει;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αλλά καλύτερα να περάσεις από κει και να ρωτήσεις.
Πήγα και μου είπαν οι υπεύθυνοι (των καθυστερήσεων) πριν τις 7 αλλά καποιοι που περίμεναν έξω να πάρουν τη ταυτότητα μου είπαν πριν τις 4 το πρωί - είναι δυνατόν; Να πάω στις 6-6:30 αλλά όχι 'πριν τις 4' - ισχύει;
Γιατί, αν ισχύει το 'πριν τις 4' θα πας;
Τι να σου πω, δεν ξέρω...Να υπολογίζεις πάντως ότι χρειάζονται γύρω στα 25 λεπτά-μισή ώρα για κάθε άτομο. Τουλάχιστον όταν πας, να υπολογίσεις αν θα καταφέρεις να βγάλεις ταυτότητα. Γιατί υπάρχει και η περίπτωση να περιμένεις όλη μέρα και να κλείσουν, πριν προλάβεις να τη βγάλεις.
Αυτά τα έμαθα από έναν φίλο που έβγαλε ταυτότητα πριν μια βδομάδα (και από έναν άλλο που προσπάθησε ). Δε νομίζω να ισχύει κάτι πολύ διαφορετικό για την Θεσ/νίκη.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Για να βγάλω ταυτότητα (Β' τμήμα Θεσ/νικης) τι ώρα πρέπει να πάω; (κάτι κακό άκουσα για 3:30 πμ).Πονεμένη ιστορία...
Το Β' ποιό είναι;
-
Τον μαρτυρα πως θα τον ξυπνησεις απο τις 4;
-
To B' είναι Τούμπα (το μόνο τμήμα στη Θεσσαλονίκη που εκδίδει διαβατήρια) και μάρτυρας δεν χρειάζεται σε ανανέωση ταυτότητας, ευτυχώς γιατί δεν θα ερχόταν κανένας.
Η πρώτη προσπάθεια θα γίνει στις 6:30 το πρωί και αν με διώξουν θα αναγκαστώ να πάω στις 4 τα χαράματα.
-
Γιατί τόση βιασύνη;
Ψήνεσαι για κάνα χιονοδρομικό στη Βουλγαρία; -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Γιατί τόση βιασύνη;
Ψήνεσαι για κάνα χιονοδρομικό στη Βουλγαρία;μα κ πάλι η Βουλγαρία είναι μέλος πλέον της ΕΕ...
-
Ναι και οι δημόσιες υπηρεσίες μας τιμωρούν
(έχω διαβατήριο που λήγει το 2010 αλλά χρειάζεται ΝΕΟ, πάλι τιμωρία). -
Θελω την Τριτη να κατεβω Συγγρου στο υψος της Ιντερσαλονικα..
Ξερεις κανεις μηπως τι λεωφορειο παιζει για εκει?
Θα ξεκινησω απο Ν Ιωνια με ΗΣΑΠ οποτε κατι σε συνδιασμο με τρενο θα ηταν μια χαρα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Γιατί τόση βιασύνη;
Ψήνεσαι για κάνα χιονοδρομικό στη Βουλγαρία;μα κ πάλι η Βουλγαρία είναι μέλος πλέον της ΕΕ...
Χρειάζεται καινούρια ταυτότητα, η παλιά δεν κάνει (δεν νομίζω να χρειάζεται και διαβατήριο, πάντως αυτό που έχω και λήγει το 2010 δεν ισχύει).
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Ναι και οι δημόσιες υπηρεσίες μας τιμωρούν
(έχω διαβατήριο που λήγει το 2010 αλλά χρειάζεται ΝΕΟ, πάλι τιμωρία).δεν σε τιμωρούν οι δημόσιες υπηρεσίες...απλά τα ανέλαβε η ελληνική αστυνομία και όπως ξέρεις λειτουργεί από λίγο έως πολύ ανεξάρτητα από το υπόλοιπο δημόσιο. Υποτίθεται ότι θα σας επέστρεφαν αναλογικά τα χρήματα για τα παράβολα που εκδώσατε ( 22
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
To B' είναι Τούμπα (το μόνο τμήμα στη Θεσσαλονίκη που εκδίδει διαβατήρια) και μάρτυρας δεν χρειάζεται σε ανανέωση ταυτότητας, ευτυχώς γιατί δεν θα ερχόταν κανένας.Η πρώτη προσπάθεια θα γίνει στις 6:30 το πρωί και αν με διώξουν θα αναγκαστώ να πάω στις 4 τα χαράματα.
φυσικά δεν χρειάζεται και πιστοποιητικό γέννησης πλέον...είναι αυτεπάγγελτη η έκδοση του
-
Πολύ σωστά αναφέρεις για το πιστοποιητικό γέννησης, αλλά καλύτερα ας το έχει μαζί του, γιατί....
Εγώ πήγα την Πέμπτη στο Ι.ΤΑ Νεάπολης(Θεσσαλονίκη), στις 5.30 το πρωί.Είχα νούμερο 30 και πέρναν μόνο 16. Πήγα την Παρασκευή στις 2.20 τα ξημερώματα και είχα νούμερο 11. Πολύ πίκρα να περιμένεις τόσες ώρες έξω. Το σπίτι μου δεν απείχε πείσσότερο από 60 μέτρα με τα πόδια, αλλά δεν μου έκανε καρδιά να πάω και να την αράξω στη ζέστη μέχρι το πρωί με τους άλλους να περιμένουν εκεί. Βέβαια, ήταν και άλλοι, των οπόιων το σπίτι ήταν κοντά και δεν έφυγαν. Κανα δυό μόνο την άραξαν στα αυτοκίνητα. Το αστείο ήταν ότι ο πρώτος είχε πάει από τις 00.05 να περιμένει, κατευθείαν από την ταβέρνα όπως έλεγε... -
Ο χρήστης famas έγραψε:
Πολύ σωστά αναφέρεις για το πιστοποιητικό γέννησης, αλλά καλύτερα ας το έχει μαζί του, γιατί....να ΜΗΝ το έχει μαζί του...είναι υποχρεωμένος από διυπουργική απόφαση ο αστυνομικός να το αναζητήσει αυτεπάγγελτα και μάλιστα οφείλει από 01/01 να αναπροσαρμόσει και το σχετικό έγγραφο δικαιολογητικών...μόνο οι 4 φωτογραφίες φτάνουν.
-
Madman77 κατέβα συγγρού-φίξ και πάρε το 550 ή 450. Δεν είμαι 100% σίγουρος οπότε πάρε και το 185 για να σιγουρευτείς...
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
Πολύ σωστά αναφέρεις για το πιστοποιητικό γέννησης, αλλά καλύτερα ας το έχει μαζί του, γιατί....
να ΜΗΝ το έχει μαζί του...είναι υποχρεωμένος από διυπουργική απόφαση ο αστυνομικός να το αναζητήσει αυτεπάγγελτα και μάλιστα οφείλει από 01/01 να αναπροσαρμόσει και το σχετικό έγγραφο δικαιολογητικών...μόνο οι 4 φωτογραφίες φτάνουν.
Την Παρασκευη ημουν εξω απο το γραφειο εκδοσης ταυτοτητων ως μαρτυρας για τον ξαδερφο μου που εβγαζε πρωτη φορα ταυτοτητα (μονιμος κατοικος εξωτερικου).Σε ερωτηση προς την υπαλληλο(πολιτικο προσωπικο) για το τι δικαιολογητικά χρειαζονται μας απαντησε :4 φωτο ταυτοτητας , πιστοποιητικο γεννησης για ταυτοτητα και ενα μαρτυρα.
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Θελω την Τριτη να κατεβω Συγγρου στο υψος της Ιντερσαλονικα..Ξερεις κανεις μηπως τι λεωφορειο παιζει για εκει?
Θα ξεκινησω απο Ν Ιωνια με ΗΣΑΠ οποτε κατι σε συνδιασμο με τρενο θα ηταν μια χαρα.Δοκίμασε εδώ.
Αργεί λίγο μερικές φορές αλλά είναι καλό. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
να ΜΗΝ το έχει μαζί του...είναι υποχρεωμένος από διυπουργική απόφαση ο αστυνομικός να το αναζητήσει αυτεπάγγελτα και μάλιστα οφείλει από 01/01 να αναπροσαρμόσει και το σχετικό έγγραφο δικαιολογητικών...μόνο οι 4 φωτογραφίες φτάνουν.
Την Παρασκευη ημουν εξω απο το γραφειο εκδοσης ταυτοτητων ως μαρτυρας για τον ξαδερφο μου που εβγαζε πρωτη φορα ταυτοτητα (μονιμος κατοικος εξωτερικου).Σε ερωτηση προς την υπαλληλο(πολιτικο προσωπικο) για το τι δικαιολογητικά χρειαζονται μας απαντησε :4 φωτο ταυτοτητας , πιστοποιητικο γεννησης για ταυτοτητα και ενα μαρτυρα.
το ότι αγνοούν συνειδητά τον νόμο δεν σημαίνει ότι εκείνος δεν υπάρχει...βέβαια αντιλαμβάνομαι ότι το μέτρο βρίσκεται στα πρώτα στάδια εφαρμογής του καθώς και ότι είναι δύσκολο στις υπηρεσίες να αλλάξουν τις ...συνήθειες τους αμέσως. Να το δούμε σε βάθος χρόνου λοιπόν
-
Ερώτηση:
Σε ποιόν αριθμό καλούμε για να κλείσουμε ραντεβού για ΚΤΕΟ;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ερώτηση:Σε ποιόν αριθμό καλούμε για να κλείσουμε ραντεβού για ΚΤΕΟ;
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο