-
Ακριβώς. Πολύ χρήσιμος οδηγός για όσους έχουμε χιονολάστιχα και τα εναλλάσσουμε με τα θερινά μας κάθε Δεκέμβρη και Απρίλιο.
-
-
Ομολογώ δεν περίμενα οτι ο σωστός τρόπος εναποθήκευσης για λάστιχα με ζάντες ειναι αυτός (στοίβα). Νόμιζα οτι σωστός θα ειναι ο αντίστοιχος χωρίς ζάντες (το ενα δίπλα στο άλλο), με περιστροφή του σημείου επαφής του πέλματος. Οταν εβλεπα έτσι στοιβαγμένα ζαντολάστιχα σε βουλκανιζατέρ, νόμιζα οτι το έκαναν για εξοικονόμηση χώρου. Ας ειναι καλά ο EMMANOUHL !!! Οσο ζείς μαθαίνεις... >Ο χρήστης xenos έγραψε:
...............
Σε στοίβα τα έχω και έτσι θα παραμείνουν! (πάλι καλά, που να κατεβαίνω να κουβαλάω πάλι! )
Aν πάλι δυσκολευτείς, ρώτα και κανένα φίλο κρεοπώλη. Ολο και κάποιο τσιγγέλι θα εχει άδειο...
-
Και να φύγει κανα ζαντολάστιχο σε κανένα κεφάλι να τρέχουμε μετά? Απαπα!
-
Είναι κανείς από Βόλο ? Έχω κάποιες απορίες σχετικά με πάρκινγκ εκεί ...
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Είναι κανείς από Βόλο ? Έχω κάποιες απορίες σχετικά με πάρκινγκ εκεί ...Έχω κάνει φοιτητής, ρώτα. (αν και εκ των προτέρων σου λέω ότι τον έχεις πιει! )
-
Βασικά θα πάω Σκόπελο για διακοπές και αναρωτιέμαι που μπορώ να αφήσω το αυτοκίνητο για καμμιά 10αριά μέρες γιατί να το πάρω στο νησί δεν το βλέπω να αξίζει τον κόπο.
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Βασικά θα πάω Σκόπελο για διακοπές και αναρωτιέμαι που μπορώ να αφήσω το αυτοκίνητο για καμμιά 10αριά μέρες γιατί να το πάρω στο νησί δεν το βλέπω να αξίζει τον κόπο.Πηγα πέρυσι για 2 μερες και θυμαμαι οτι εχουν ενα -μαλλον- δημοτικο παρκιγκ με ξεφτυλα τιμες οπου ειχα παρατησει το αμαξι για 2 μερες και εδωσα 10ευ
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Βασικά θα πάω Σκόπελο για διακοπές και αναρωτιέμαι που μπορώ να αφήσω το αυτοκίνητο για καμμιά 10αριά μέρες γιατί να το πάρω στο νησί δεν το βλέπω να αξίζει τον κόπο.
Πηγα πέρυσι για 2 μερες και θυμαμαι οτι εχουν ενα -μαλλον- δημοτικο παρκιγκ με ξεφτυλα τιμες οπου ειχα παρατησει το αμαξι για 2 μερες και εδωσα 10ευ
Ναι υπαρχει αυτο το parking στο λιμανι,τον Μαιο που ειχα παει ενα ΣΚ ηταν γεματο,για καλοκαιρι φανταζομαι οτι δεν θα παιζει ουτε για αστειο..
-
Εχω μια ερωτηση.Στα φορτηγα τη σημαινει ενα αυτοκολλητο με ενα L μεσα σε εναν πρασινο κυκλο?
-
Ο χρήστης Mad_Max_Geo έγραψε:
Εχω μια ερωτηση.Στα φορτηγα τη σημαινει ενα αυτοκολλητο με ενα L μεσα σε εναν πρασινο κυκλο?Εγώ πάλι έχω μια άσχετη απάντηση:
Το 'Περιφανος τσογλανοmemberβουτυρομπεπες!' , θα έπρεπε να γράφεται 'Περήφανος τσογλανοmemberβουτυρομπεπες!'. Το αν θα προστεθεί και το ανορθόγραφος, το αφήνω σε σένα.Λίγο διάβασμα και εκτός φόρουμ, δεν θα έκανε κακό... Φυσικά θα με γράψεις στα @@ρια σου, αλλά εγώ μια φορά προσπάθησα...
-
Εχεις δικιο τωρα το προσεξα. Tnx!
-
Είναι κάτι σε σχέση με οδηγία της ευρωπαικής ένωσης και σημαίνει ότι το φορτηγό πληρεί τις νόρμες που σχετίζονται με θόρυβο db και τα σχετικά .
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Βασικά θα πάω Σκόπελο για διακοπές και αναρωτιέμαι που μπορώ να αφήσω το αυτοκίνητο για καμμιά 10αριά μέρες γιατί να το πάρω στο νησί δεν το βλέπω να αξίζει τον κόπο.To parking στο λιμάνι υπάρχει και είναι πανάκριβο (1ε/ώρα) οπότε δε νομίζω ότι συμφέρει. Δεν γνωρίζω αν μπορείς να πληρώσεις με τη μέρα πάντως. Η καλύτερη λύση για μένα είναι να αφήσεις κάποιον με τα πράγματα στο λιμάνι και να πας να το παρκάρεις 5-10' δρόμο με τα πόδια. Περιοχές που προτείνω είναι στην φωτό (και δωρεάν):
-κάποια από τα στενά με πράσινο είναι φαρδιά και καλά
-εκείνα με μπλε είναι 1-2' πιο μακρυά αλλά απείρως καλύτερο σημείο.Όπου και να το βάλεις, τσέκαρε πινακίδες για πάρκινγκ (αν και εκεί που σου λέω δεν παίζουν) και για λαϊκή αγορά (μπας και...).
Ότι άλλο θέλεις ρώτα.
-
Σ ευχαριστώ
Βασικά φοβάμαι λίγο να το αφήσω στο δρόμο... Αν και αν το κλέψει κάποιος θα μου το φέρει πίσω
Για ένα πάρκινγκ που μου είπαν κοντά στα ΚΤΕΛ τι γνώμη έχεις ? -
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Σ ευχαριστώ
Βασικά φοβάμαι λίγο να το αφήσω στο δρόμο... Αν και αν το κλέψει κάποιος θα μου το φέρει πίσω
Για ένα πάρκινγκ που μου είπαν κοντά στα ΚΤΕΛ τι γνώμη έχεις ?Eκεί που λέω (ιδιαίτερα το λίγο πιο μακρυνό) είναι κομπλέ! Δεν θα το πειράξει κανένας. Κοντά στα κτελ είναι λίγο γκέτο. Αν προτιμάς εκεί...
-
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μου
-
Μήπως ξέρει κανείς πώς κάνουμε ένα Burnout (σε πισωκίνητα), χωρίς να φεύγει το αυτοκίνητο; Έχω δει πολλές φορές να κάνουν και ενώ σπινάρουν οι πίσω τροχοί, το αυτοκίνητο παραμένει ακίνητο. Πώς γίνεται και δεν φεύγει; Μήπως πατάνε το γκάζι και το φρένο ταυτόχρονα, ώστε να κρατούνται φρεναρισμένοι οι μπροστινοί τροχοί και έτσι να σπινάρουν οι πίσω και να μη φεύγει; Όμως όταν πατάμε το φρένο φρενάρουν και οι πίσω τροχοί. Πώς λοιπόν ενώ τους φρενάρουμε σπινάρουν; Μήπως έχουν κάνει μετατροπή στα φρένα και όταν πατάνε το πεντάλ, πιάνουν μόνο τα μπροστινά;
-
Ο χρήστης Στάθης έγραψε:
Μήπως ξέρει κανείς πώς κάνουμε ένα Burnout (σε πισωκίνητα), χωρίς να φεύγει το αυτοκίνητο; Έχω δει πολλές φορές να κάνουν και ενώ σπινάρουν οι πίσω τροχοί, το αυτοκίνητο παραμένει ακίνητο. Πώς γίνεται και δεν φεύγει; Μήπως πατάνε το γκάζι και το φρένο ταυτόχρονα, ώστε να κρατούνται φρεναρισμένοι οι μπροστινοί τροχοί και έτσι να σπινάρουν οι πίσω και να μη φεύγει; Όμως όταν πατάμε το φρένο φρενάρουν και οι πίσω τροχοί. Πώς λοιπόν ενώ τους φρενάρουμε σπινάρουν; Μήπως έχουν κάνει μετατροπή στα φρένα και όταν πατάνε το πεντάλ, πιάνουν μόνο τα μπροστινά; -
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Σ ευχαριστώ πάρα πολύ φίλε μουΤπτ Αν θέλεις τπτ άλλο στείλε πμ.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο