-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Ρε σεις ηρθε το διπλωμα Κομοτηνη την Τριτη και μου το εστειλε η Σχολη Οδηγων μεσω ΕΛΤΑ την Τεταρτη. Ακομα δεν εχει ερθει. Σημειωτεον οτι οταν η γραμματεας το ταχυδρομησε δεν της δωσαν αποδειξη ουτε εναν κωδικο για να ρωτησω σε ποια διαδικασια ειναι η αποστολη (Μαλλον δεν στελνεται συνημμενο). Εχει φτασει Παρασκευη και ακομα δεν εχει ερθει σπιτι μου στην Αθηνα. Λετε να χαθηκε???Κανονικά είναι ανεπίτρεπτο να σου στέλνουν ένα τόσο σημαντικό δημόσιο έγγραφο χωρίς κούριερ η συστημένο!
Αν είναι με απλή αποστολή κάνε λίγο υπομονή τα ΕΛΤΑ είναι λίγο για τον -
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Να ρωτησω κατι. Αν εχω χασει το διπλωμα οδηγησης, τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω???Ρώτησες στα ΚΕΠ εάν μπορούν να σε βοηθήσουν εκεί;;
Edit: Α!!! τώρα κατάλαβα!! το έχεις χάσει κάπου στα ΕΛΤΑ....!! περίμενε μερικές μέρες.... σήμερα απεργεί ο Δημόσιος τομέας....
-
συστημένο
ειχα πει να μου το στειλει με την διαδικασια express... Αλλα τελικα δεν με ακουσε. Εν αναμονη λοιπον...
Ρώτησες στα ΚΕΠ εάν μπορούν να σε βοηθήσουν εκεί;;
Δεν εχω παει... Πηρα τηλεφωνο σημερα τα ΕΛΤΑ και μου ειπαν οτι τουλαχιστον μεχρι την Τριτη θα εχει ερθει. Αν οχι μαλλον θα παω να δηλωσω απωλεια.. Με διαβεβαιωσαν ομως οτι 1 στο εκατομμυριο χανονται οι φακελοι. Τωρα αυτο αν ισχυει...
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Να ρωτησω κατι. Αν εχω χασει το διπλωμα οδηγησης, τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω???
- ΑΦΜ και Αστυνομική ταυτότητα
- Παράβολο από την Εθνική Τράπεζα € 30,00 για πρώτη απώλεια, € 60,00 για δέυτερη/Τρίτη κλπ.
- Διπλότυπο είσπραξης Δημόσιου Ταμείου (εφορια) € 9,13
- 2 έγχρωμες φωτογραφίες
- Στην περίπτωση του τα δικαιολογητικά δεν υποβάλλονται αυτοπροσώπως, πρέπει να είναι θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια, Αστυνομική ή Δημοτική Αρχή της Χώρας
- Παράβολο από την Εθνική Τράπεζα 30,00 ευρω
Αν ειναι η πρωτη φορα που το εχασες τα συνολικα παραβολα ειναι 70 ευρω
Θα σου προτεινα να το κανεις μεσω μιας σχολης οδηγων για να αποφυγεις το τρεξιμο κ την ταλαιπωρια, Διαφορετικα το κανεις μονος σου πηγαινοντας στη υπουργειο συγκοινωνιων!Καν'το μόνος σου, λίγο χρόνο θα σου πάρει. Δε τους χρώσταγες τα 20 euro που θα σου πάρει η σχολή οδηγών.
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Να ρωτησω κατι. Αν εχω χασει το διπλωμα οδηγησης, τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω???
- ΑΦΜ και Αστυνομική ταυτότητα
- Παράβολο από την Εθνική Τράπεζα € 30,00 για πρώτη απώλεια, € 60,00 για δέυτερη/Τρίτη κλπ.
- Διπλότυπο είσπραξης Δημόσιου Ταμείου (εφορια) € 9,13
- 2 έγχρωμες φωτογραφίες
- Στην περίπτωση του τα δικαιολογητικά δεν υποβάλλονται αυτοπροσώπως, πρέπει να είναι θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από Δημόσια, Αστυνομική ή Δημοτική Αρχή της Χώρας
- Παράβολο από την Εθνική Τράπεζα 30,00 ευρω
Αν ειναι η πρωτη φορα που το εχασες τα συνολικα παραβολα ειναι 70 ευρω
Θα σου προτεινα να το κανεις μεσω μιας σχολης οδηγων για να αποφυγεις το τρεξιμο κ την ταλαιπωρια, Διαφορετικα το κανεις μονος σου πηγαινοντας στη υπουργειο συγκοινωνιων!Καν'το μόνος σου, λίγο χρόνο θα σου πάρει. Δε τους χρώσταγες τα 20 euro που θα σου πάρει η σχολή οδηγών.
Κ μεις τι θα κανουμε κλέφτες να γίνουμε!
-
Αυτό που λέει το επάγγελμα σου. Να μαθαίνεις οδήγηση σε νέους οδηγούς
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Αυτό που λέει το επάγγελμα σου. Να μαθαίνεις οδήγηση σε νέους οδηγούςOk άλλα ξέρεις είναι κ αυτό αντικείμενο όπως κ πολλα αλλα που τα δουλεύουμε! Είναι σαν να λες σε έναν φούρναρη να πουλάει μονό ψωμί και όχι τυρόπιτες !
-
Απορια. Oταν ανοιγω το forum μεσω firefox ειναι ποιο μικρα κ τα γράμματα κ τα emocions ειναι μικρα κ θολα! Με τον explorer ειναι ολα οκ.
Εχω πειράξει κατι κατα λάθος στον browser μου η συμβαίνει κατι άλλο?
Γνωρίζει κανεις? Ηelp! -
Κράτα πατημένο το ctrl και πάτα το + μερικές φορές.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Κράτα πατημένο το ctrl και πάτα το + μερικές φορές.Αχα! Μαλιστα δεν το γνώριζα καθολου! Τhanx!
-
Κράτα πατημένο το ctrl και πάτα το + μερικές φορές.
Αχα! Μαλιστα δεν το γνώριζα καθολου! Τhanx!
Ή κράτα πατημένο το ctrl και κούνα τη ροδέλα του ποντικιού
-
Απορια. Oταν ανοιγω το forum μεσω firefox ειναι ποιο μικρα κ τα γράμματα κ τα emocions ειναι μικρα κ θολα! Με τον explorer ειναι ολα οκ.
Γνωρίζει κανεις? Ηelp!Aναλογως ηλικιας, (αν εισαι πανω απο 45) μπορει να αρχισε και η πρεσβυωπια!
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Γνωρίζει κανεις? Ηelp!Aναλογως ηλικιας, (αν εισαι πανω απο 45) μπορει να αρχισε και η πρεσβυωπια!
Mεγαλε Αστειαστη,που τα βρισκεις κ τα γραφεις? μας πιαστηκε το στομαχι απο τα γελια!
-
Είχες καιρό να κάνεις κοιλιακούς;
-
Είμαι στην αναμονή για λευκό Ibiza FR. Απορώ όμως, γιατί αφού το αυτοκίνητο είναι στην Ελλάδα, πως χρειάζονται 10 μέρες για τελωνείο και πινακίδες;
-
Ο χρήστης rallye40 έγραψε:
Είμαι στην αναμονή για λευκό Ibiza FR. Απορώ όμως, γιατί αφού το αυτοκίνητο είναι στην Ελλάδα, πως χρειάζονται 10 μέρες για τελωνείο και πινακίδες;Αυτή την περίοδο λόγω της αύξησης των φόρων τα τελωνεία και οι εκτελωνιστές χτυπάνε υπερωρίες...
Έπεσες σε λάθος περίοδο -
http://www.eim.ebay.gr/
Μου ήρθε ένα mail για το ebay στα Ελληνικα, έκανα λογαρισμο αλλα δεν μου ηρθε mail επιβεβαιωσης για την εγγραφή! Έχει κανεις λογαριασμο να μου πει τι παίζει? -
Τι θα γίνει με τους πρώην υπαλλήλους της Ολυμπιακής που έχουν κλείσει την Πανεπιστημίου, στο ύψος της Ιπποκράτους;;
Την έχω 'πατήσει' 4 φορές από την Πέμπτη (οι 2 Σάββατο και Κυριακή βράδυ, που θεώρησα ότι θα είχαν πάει για το ποτό τους, όπως κάθε σύγχρονος επαναστάτης ).Μπορεί να έχουν 1000 δίκια, αλλά το να κλείνουν επί τόσες μέρες, τόσο κεντρικό δρόμο είναι ασύδοτο.
-
Oι πινακιδες κυκλοφοριας με τα 2 γραμματα ποτε αντικατασταθηκαν???
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Oι πινακιδες κυκλοφοριας με τα 2 γραμματα ποτε αντικατασταθηκαν???To 1985.
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο