-
-
Αν κατάλαβα καλά, στις φωτό φαίνονται ζάντες με μεγάλο offset (δηλαδή 'νύχι') που φοράνε αρκετά στενά λάστιχα για το μέγεθός τους.
Είναι καινούρια μόδα αυτή:
Παίρνεις θεόφαρδιες ζάντες (συνήθως με μεγάλο offset) και βάζει πάνω τα στενότερα λάστιχα που είναι δυνατόν να φορεθούν. Έτσι, το πλαινό του ελαστικό τραβιέται πολύ προς τα μέσα...Γιατί το κάνουν, δεν έχω καταλάβει! Υποτίθεται πως είναι ωραίο...
-
Για να Βγάλεις δίπλωμα μηχανήσ 650cc σε ποια ηλικία πρέπει να έχεις φτάσει? Στα 21 ή στα 18 μπορείς όπως και τα αυτοκίνητα?
-
21 ή μετά απο 2 χρόνια κατοχής διπλώματος μέχρι 125cc(πχ στα 20 αν εβγαλες το μικρο στα 18).
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
21 ή μετά απο 2 χρόνια κατοχής διπλώματος μέχρι 125cc(πχ στα 20 αν εβγαλες το μικρο στα 18).Η κατοχή των δύο ετών, ισχύει για όσους απόκτησαν την κατηγορία 125 κ.εκ. μετά το Μάρτιο του 2002
-
Ο χρήστης luck έγραψε:
21 ή μετά απο 2 χρόνια κατοχής διπλώματος μέχρι 125cc(πχ στα 20 αν εβγαλες το μικρο στα 18).
Η κατοχή των δύο ετών, ισχύει για όσους απόκτησαν την κατηγορία 125 κ.εκ. μετά το Μάρτιο του 2002
Αυτο που λες ειναι για να βγαλουν το διπλωμα χωρις να κανουν μαθηματα, μονο κανοντας τα χαρτια δηλαδη. Συγκεκριμενα 23 Μαρτιου
αυτο που λεω εγω ισχυει απο πιο πριν οπου αν ειχες 2 χρονια μεχρι 125 μπορουσες με 8 μαθηματα να παρεις ανεξαρτητων κυβικων. -
Θα συμφωνήσω απόλυτα.
-
στο δρόμο μας και τον πάνω παράλληλο τους έχουν μονοδρομήσει. Τις τελευταίες μέρες όμως είδα τις πινακίδες του απαγορευτικού(-) να είναι σβησμένο το - με μαύρο χρώμα. Το έχει κάνει κάποιος 'εξυπνάκιας' αυτό? Αν γίνει δλδ κάτι, ένα ατύχημα π.χ., ποιος έχει την ευθύνη?
-
Αν και έχω τη φήμη του τακτικού ανθρώπου, κατάφερα να χάσω το δίπλωμα μου. (Έτσι νομίζω τουλάχιστον, αλλά έχει να εμφανιστεί ένα μήνα και δεν ξέρω που αλλού να ψάξω)
Φταίει και πως δεν έχω σταθερό αυτοκίνητο, αλλάζω μεταξύ του ΖΧ και του 6.Τι πρέπει να κάνω; Να απευθυνθώ στη σχολή που έβγαλα το δίπλωμα, που ξέρω και καλά τον δάσκαλο; Να πάω από το υπουργείο να το φροντίσω μόνος μου; Ξέρει κανέις τι δικαιολογητικά χρειάζεται και πόσο κοστίζει;
Ευχαριστώ
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ανα καιρους υπαρξαν κατασκευες με 'αναποδα' χαρακτηριστικα όπως πχ τις πισω πορτες ή ολες να ανοιγουν αναποδα. Γιατι κατι τετοιο δεν χρησιμοποιηθηκε παραπανω αφου το συγκεκριμενο πχ φανταζομαι οτι βολευει περισσοτερο καθως βγαινεις και μπαινεις πιο ανετα. Προφανως κατι θα παιζει το κοστος αλλα τι διαφορα θα εχει αφου οι μεντεσεδες υπαρχουν απλως σε αλλη θεση; Να σκεφτω οτι ειναι θεμα ασφαλειας γιατι με τετοια πορτα δεν μπορεις να πηδειξεις εξω απο το αυτοκινητο σε περιπτωση κινδυνου γιατι θα σε παρει η πορτα κοντα;;;μια απλη εξηγηση που μου ηρθε τωρα ειναι πως λογω του αυξημενου βαρους που εχουν οι πορτες στις μερες μας θα ηταν δυσκολο να την ανοιξεις/κλεισεις επειδη η δυναμη που θα ασκουσες στην πορτα θα ηταν πολυ κοντα στον αξονα περιστροφη της με αποτελεσμα να μην υπηρχε πολη ροπη. ενω τωρα που οι μεντεσεδες ειναι απο την αλλη μερια ανοιγει/κλεινει σχεδον πολυ ευκολα.
Επισης με τη διαταξη που εχουν τωρα οι πορτες μπορεις να μπεις στο αμαξι με πολυ μικρο ανοιγμα της πορτας ενω αμα ανοιγαν αναποδα θα επρεπε καθε φορα σχεδον να ανοιξει ολη.
Επισης με τις τωρινες πορτες οταν τρεχεις πολυ, ο αερας 'σπρωχνει' την πορτα κατα μεσα ενω αν ηταν αλλιως θα την 'ανοιγε'. Φαντασου να τρεχεις με 60χαω και να ανοιξει καταλαθος η πορτα! ΠΑΝΙΚΟΣ -
Τα ΚΕΠ μπορουν να σε εξυπηρετησουν εμενα σε 1 βδομαδα αφου τους πηγα οτι μου ζητησαν μου το εφτιαξαν
-
Ο χρήστης vrax έγραψε:
Πριν μερικες μερες ειδα ενα Tigra με κατι λαστιχα τα οποια φαινοντουσαν σαν να ηταν μασιφ, σαν να ηταν μπαλονια, τελος παντων φαινοταν πολυ λαστιχο, και ειδα και μια Μ3 χθες σε ενα συνεργειο που ειχε λαστιχα τα οποια εβγαιναν εξω απο την ζαντα, δεν ηταν σαν τα λαστιχα ενος μεγκαν σπορ διπλα με τα κλασικα τα λαστιχα που βλεπουμε ως επι το πλειστον.Ρωτησα τον σερβισμαν και μου ειπε οτι τα λαστιχα της Μ3 ειναι ετσι για το πεζοδρομιο , ειναι δυνατον?
Τι σοι λαστιχα ειναι αυτα (ανα καταλαβατε τι εννοω)
Δεν ξέρω τη ακριβώς εννοείς (οι φωτό που παρέθεσες δεν βοηθούν και πολύ) αλλά μπορεί να ήταν λάστιχα ειδικά για ντρίφτ με στρογγυλεμένους ώμους χαμηλής τριβής και νορμάλ το εσωτερικό μέρος του πέλματος. Δείχνουν τελείως σκ@τ@ σταματημένα αλλά το αποτέλεσμα μετράει
Μερικοί έχουν ξεφύγει τελείως' τώρα βγάζουνε και χρωματιστά λάστιχα για χρωματιστό καπνό
και αρωματικά λάστιχα ντρίφτ για αρωματικά burnout. Λάστιχα Casoline'μυρίζουν μανούλα' -
ειχα την απορια αν τα μοντελα που ερχονται ελλαδα εχουν διαφορες,και σε ποια μερη απο αυτα που πανε για παραδειγμα στη σκανδιναβια η σε αλλες βορειες ευρωπαικες χωρες.η απορια δεν ειναι μονο θεωρητικη αλλα και πρακτικη διοτι σκοπευω να αγορασω αυτοκινητο και υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να φυγω εξωτερικο(Ε.Ε) σε κανενα-δυο χρονια.υπαρχει κανονας, τα πραγματα διαφερουν απο εταιρια σε εταιρια,μοντελο σε μοντελο;γενικα πως να το προσεγγισω το θεμα;
-
Φίλε paps, διαφορές υπάρχουν πολύ συχνά. Άλλοτε μικρότερες που αφορούν εξοπλισμό (πχ. το A/C δεν είναι τόσο απαραίτητο στις πιο βόρειες χώρες, ενώ εδώ το έχουν σχεδόν όλα πλέον standard), έως μεγαλύτερες που αφορούν σημαντικά μέρη του αυτοκινήτου.
Δεν υπάρχει όμως κάποιος κανόνας βάσει του οποίου να ξέρεις γενικά τι παίζει. Μόνο κοιτώντας τα συγκεκριμένα μοντέλα που σε ενδιαφέρουν και ψάχνοντας να βρεις τι δίνουν οι ελληνικές αντιπροσωπείες και τι οι του εξωτερικού.
-
Εχοντας κι εγώ την ίδια απορία με τον paps_
Κατα πόσο έχει βάση η άποψη οτι τα αυτοκίνητα που πωλούνται στη Βόρεια Ευρώπη έχουν καλύτερη αντισκωριακή προστασία για να αντιμετωπίζουν το αλάτι που ρίχνεται στους δρόμους για την παγωνιά;
-
Έχει πολύ μεγάλη βάση. Και οι δύο Σουμπαρούκλες, που είχα στη Σουηδία, ήταν τίγκα στην πίσσα από κάτω. Μέχρι και στα γόνατα των αμορτισέρ είχαν σχηματιστεί σταλακτιτάκια από την στερεοποιημένη πίσσα.
Το μοτέρ επίσης, ήταν επικαλυμμένο με μια πρασινίζουσα ουσία αντισκωριακών ιδιοτήτων.
Όσο για τα αρκουδίσια, τα έχουν κανονικότατα, αλλά περισσότερο για χειμώνα. Συνηθίζονται πολύ τα θερμαινόμενα καθίσματα.
Για δώρο συνηθίζεται μια 4άδα χειμερινά λάστιχα σε σιδερένιες ζάντες (μιας και οι αλουμινένιες διαβρώνονται απ' τ'αλάτι, που ρίχνουν στους δρόμους) κι ένα φτυάρι για τα χιόνια.
Άλλαι ανάγκαι, άλλαι προδιαγραφαί. -
http://www.autogaleria.pl/tapety/img/mi ... 4_01_b.jpg
Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι στο καλό κάνει η χειρολαβή στο εξωτερικό μέρος της πίσω κολώνας του παλιού mitsu;;;
Για να το σπρώχνουν;
Προφανώς είναι safari edition...
Edit: Μετά από τη λαϊκή απαίτηση ....
-
γιατρε κανε κάτι με το λινκ
-
το link σωστό είναι, απλώς φαίνεται δεν επιτρέπεται το hotlinking στον server και γι'αυτό βγάζει το σφάλμα 403
-
Την Toyota Ελλάς ποιος όμιλος την έχει?
Διάφορες ερωτήσεις/απορίες σχετικές με το αυτοκίνητο