-
Ο χρήστης sergeant έγραψε:
αν κάποιος σκέφτεται να αγοράσει σπίτι, προς το παρών να κάνει υπομονή και... οικονομίες και μετά από 3 χρόνια που λες κι εσύ να επανεξετάσει το ζήτημα με του νέους (πιθανόν;) όρους που θα έχουν δημιουργηθεί στη αγορά...+1
-
Προσωπικη εμπειρια....πριν 4 χρονια εψαχνα να αγορασω σπιτι.
Εψαχνα αρκετο καιρο και ειδα πολλες περιπτωσης , δεν μπορειται να φανταστειται τι μαλακιες που ελεγαν..μιλαμε για απιστευτα πραγματα και μαλιστα με στυλακι ' αμα θες γιατι ετσι και αλλιως μαλακα θα βρω'.
Ειχα λογοφερει με πολλους απο δαυτους, να ζητανε για ισογειο νεοδμητο 1800 ευρω με 9 οροφους απο πανω και ολες οι παροχες extra....Τελικως βρηκα ενα σπιτι 10ετιας 110 μετρα 3ος οροφος σε τετραοροφο στο Γαλατσι, με τζακι , αυτονομη θερμανση, 2 θεσεις παρκιγκ, με φοβερη θεα και με τιμη 1100 ε το μετρο.
Αμα ψαξεις βρισκεις.......
-
Ρε παιδια,
...
ψάχνω για σπίτι στην Πεύκη ...
Εσείς που τα 'χετε εύκολα, δεν μας βοηθάτε κι εμάς τους καημένους; -
Ρε παιδια,
...
Εσείς που τα 'χετε εύκολα, δεν μας βοηθάτε κι εμάς τους καημένους;Δεν ειπε κανεις οτι ειναι ευκολη υποθεση να βρεις το καταληλο..αλλα ουτε τα λεφτα τα βρισκουμε στο δρομο.
Επι 8 μηνες, σχεδον καθε απογευμα εβλεπα σπιτια
Υπομονη και θα βρεις ...αλλα χρειαζεται να διαθεσεις αρκετο χρονο.
-
Ρε παιδια,
...
Εσείς που τα 'χετε εύκολα, δεν μας βοηθάτε κι εμάς τους καημένους;Ενας φίλος έχει προς το σταθμό του ΚΑΤ σπίτι 25ετίας, 5ο όροφο, 3 υπνοδωμάτια, 105 τμ και σκέφτεται να το δώσει να πάει επάρχια στο χωριό μόνιμα.
Πόσα περίπου μπορεί να πάρει ;
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Ρε παιδια,
...
Εσείς που τα 'χετε εύκολα, δεν μας βοηθάτε κι εμάς τους καημένους;Ενας φίλος έχει προς το σταθμό του ΚΑΤ σπίτι 25ετίας, 5ο όροφο, 3 υπνοδωμάτια, 105 τμ και σκέφτεται να το δώσει να πάει επάρχια στο χωριό μόνιμα.
Πόσα περίπου μπορεί να πάρει ;
Με τα δεδομένα του Ηρακλείου, 150 χιλιάρικα το πολύ!!!
-
Ναι καλά....
180.000€ **τουλάχιστον **τα πουλάνε!...
Αλλά, μην του το πεις ! - Πες του περί τα 120.000 € και ότι βρήκε αγοραστή! ... -
[quote='sergeant']Ναι καλά....
180.000 -
[quote='sergeant']180.000
-
...τα πουλάνε, τα πουλάνε!....
-
Εμένα που είπε οτι περιμένει 150-200Κ γενικά...
εαν τα 25ετίας πάνε τόσο, τα καινούργια πόσο πάνε ;
-
Ο χρήστης Montecarlo έγραψε:
Εμένα που είπε οτι περιμένει 150-200Κ γενικά...εαν τα 25ετίας πάνε τόσο, τα καινούργια πόσο πάνε ;
Αν έχει parking, αποθήκη από πέρυσι το καλοκαίρι.. μέχρι αρχές του χρόνου έπιανε για πλάκα 230Κ και θα το έδινε σε 1 μήνα max.
Παιδιά μήπως δεν ζήσατε τι έγινε στην αγορά????
Ιδίως πέρυσι το Πάσχα και μέχρι το φθινόπωρο .. έγινε πάρτυ τρελό!!!!!!
Κάθε μέρα τα κανάλια και οι εφημερίδες boostαραν την αγορά...
Εγώ τα πούλησα σε μια βδομάδα χωρίς μεσίτη!!!! -
Eγω απλα λεω αν εχετε καποιοι οικοπεδο ακομα και εκτος σχεδιου χτιστε εκει. Μην μασατε με τις βλακειες που λενε πολλοι οτι τα σπιτια γκρεμιζονται. Απλα πρεπει να λαδωσετε τους μπατσους για να μην ερθουν την ωρα που το χτιζετε. Μολις χτιστει το σπιτι ,τοτε δεν σας το ριχνει κανεις. Το πολυ πολυ να πατε στο δικαστηριο και να πληρωσετε 1000 ευρο προστιμο. ΧΕΣΤΗΚΕ Η ΦΑΤΜΕ ΣΤΟ ΓΕΝΤΙΚΟΥΛΕ.
ΧΤΙΣΤΕ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΝΑ ΚΛΑΙΝΕ
-
Στον Υμηττο που μενω εγω ενα νιοπαντρο ζευγαρι αγορασε ενα οροφοδιαμερισμα 105τμ 250.000 ευρο. ΡΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ? Ρε κανετε πλουσια τα λαμογια? Ρε παρτε ενα τροχοσπιτο και μεινετε. Να δινεις τοσα λεφτα ειναι αμαρτια. Ειμαι σιγουρος οτι δεν το θελει ουτε ο θεος
-
Ειναι αληθεια αυτο,ο θεος μας θελει ολους παντρεμενους σε τροχοσπιτα, και να θυσιαζουμε στον περίγυρο σφαχτάρια στο όνομα του
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Ειναι αληθεια αυτο,ο θεος μας θελει ολους παντρεμενους σε τροχοσπιτα, και να θυσιαζουμε στον περίγυρο σφαχτάρια στο όνομα τουEνταξει ημουν υπερβολικος ,αλλα οσο σκεφτομαι τους αμορφωτους κιοφτεδες να πλουτιζουν απο τα λεφτα των φτωχων πολιτων εξοργιζομαι. Παιρνουν δανεια οι κακομοιροι που θα πληρωνουν για μια ζωη και αν καποια στιγμη εχουν μια ατυχια στην ζωη τους και απολυθουν απο την δουλεια τους ή γινει κατι αλλο,τοτε τους παιρνουν και το σπιτι.
Θανατος στους εργολαβους ,θανατος στους γυμνοσαλιαγκες των εκαστοτε κυβερνησεων που τρωνε το μεδουλι του Ελληνικου λαου
-
Παντως δε στα εχουν πει καλα!
Τα προστιμα δεν ειναι μονο 1.000 ευρω, και τα προβληματα ειναι διαφορα αν χτισεις παρανομα... Πως θα βαλεις νερο, πως ΔΕΗ, πως οτε κτλ... Στο τελος λαδι απο δω και απο κει προστιμο απο δω προστιμο απο κει, θα εχεις δωσει οσα να παρεις ενα σπιτι και να εχεις και το κεφαλι σου ησυχο...Παλιοτερα ισχυε αυτο που λες.
-
Λαδι απο εδω,λαδι απο εκει αλλα το οικοπεδο θα το εχεις παρει 50.000 και οχι 500.000
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Στον Υμηττο που μενω εγω ενα νιοπαντρο ζευγαρι αγορασε ενα οροφοδιαμερισμα 105τμ 250.000 ευρο. ΡΕ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ? Ρε κανετε πλουσια τα λαμογια? Ρε παρτε ενα τροχοσπιτο και μεινετε. Να δινεις τοσα λεφτα ειναι αμαρτια. Ειμαι σιγουρος οτι δεν το θελει ουτε ο θεος+1
με τόσα λεφτά χτίζεις παλάτι στην επαρχία. Ελεος πια...για ένα διαμέρισμα...
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Λαδι απο εδω,λαδι απο εκει αλλα το οικοπεδο θα το εχεις παρει 50.000 και οχι 500.000Ναι και θα εχεις ενα σπιτι ικανο να μεινεις, αλλα δεν ξερεις αν θα ειναι ικανο να σου μεινει...
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!