-
Ξέρω αγόρι μου Τρύφων . Περνάτε καλά εκεί που φυλλάτε τα κλεμμένα των λαών .
Βάλε μόνο μην χαλάσει αυτό γιατί τότε θα πείτε φοντύ , φοντανάκι
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
, η Ελλάδα είναι από τις λίγες πραγματικά ΑΑΑ χώρες .
Αν θές να πιστεύεις την προπαγάνδα , κανένα πρόβλημα .
Αστειότητα βέβαια ότι τα κράτη με υψηλό δανεισμό , είναι με υψηλά εισοδήματα .
Εικονικά . Οταν παίρνεις πολλά , αλλά το κόστος ζωής είναι δυσθεώρητο , πρακτικά παίρνεις λίγα .Μάλλον ήπιες πρωί σήμερα.
Σε πληροφορώ ότι μου μένουν πολλά λεφτά κάθε μήνα να αγοράζω τις διάφορες μαλακίες που αγοράζω χωρίς καν να χρειάζεται να δουλεύει άλλος στο σπίτι μου.Tα ίδια λέγανε και οι Ολλανδοί, αλλά έχει πέσει κωλόσφιξη.
Δεν ξέρω τί κατάσταση επικρατεί στην Ελβετία, αλλά αυτό που λέει o criuser είναι απολύτως λογικό και βάσιμο. -
Μάλλον ήπιες πρωί σήμερα.
Σε πληροφορώ ότι μου μένουν πολλά λεφτά κάθε μήνα να αγοράζω τις διάφορες μαλακίες που αγοράζω χωρίς καν να χρειάζεται να δουλεύει άλλος στο σπίτι μου.Διεγράφη επί προσωπικού σχόλιο [Mod]
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Εικονικά . Οταν παίρνεις πολλά , αλλά το κόστος ζωής είναι δυσθεώρητο , πρακτικά παίρνεις λίγα .Μάλλον ήπιες πρωί σήμερα.
Σε πληροφορώ ότι μου μένουν πολλά λεφτά κάθε μήνα να αγοράζω τις διάφορες μαλακίες που αγοράζω χωρίς καν να χρειάζεται να δουλεύει άλλος στο σπίτι μου.Tα ίδια λέγανε και οι Ολλανδοί, αλλά έχει πέσει κωλόσφιξη.
Δεν ξέρω τί κατάσταση επικρατεί στην Ελβετία, αλλά αυτό που λέει o criuser είναι απολύτως λογικό και βάσιμο.Την περασμένη βδομάδα ήμουνα Ιταλία (Spezia, Parma, Carrara, Salsomaggiore Terme) και δεν είδα κρίση, παντού γεμάτα, τα μαγαζιά είχαν κίνηση και ο κόσμος ψώνιζε
-
Ο χρήστης Panosss έγραψε:
Σε πληροφορώ ότι μου μένουν πολλά λεφτά κάθε μήνα να αγοράζω τις διάφορες μαλακίες που αγοράζω χωρίς καν να χρειάζεται να δουλεύει άλλος στο σπίτι μου.Διεγράφη επί προσωπικού σχόλιο [Mod]
Διεγράφη ανάλογου ύφους απάντηση [Mod]
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Δεν ξέρω τί κατάσταση επικρατεί στην Ελβετία, αλλά αυτό που λέει o criuser είναι απολύτως λογικό και βάσιμο.Το πρόβλημα είναι όταν άρχισαν να δίνουν στεγαστικά δάνεια 100% της αξίας με υποχρέωση πληρωμών μόνο τους τόκους Μιλάμε για πυρηνική βόμβα. Στην Ελβετία λόγω κρίσης στους υπόλοιπους οι τιμές των ακινήτων ανέβηκαν μιας και πολλοί επένδυσαν σε σπίτι στη Ζυρίχη. Για αυτό είναι χαλαροί. Χώρες τύπου Δανία αν πέσει η στεγαστική αγορά θα έχουν τεράστιο πρόβλημα.
-
Τρυφωνάκο , εδώ δεν χρειάζεται να πίνουμε γιά να αντέξουμε
Εχουμε λιακάδα και εύκρατες θερμοκρασίες
Και εδώ τα μαγαζιά είναι γεμάτα ακόμη .
-
Εσύ νομίζεις ότι εδώ είναι Σιβηρία έτσι;
Έχεις κάνει κάνα cruise εκτός Ελλάδας να δεις τον κόσμο;
Απ'οτι ακούω τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο εκεί οπότε δεν έχω πρόβλημα να πιστέψω αυτό που λες για τα μαγαζιά. -
Πάει και αυτό το τόπικ.
-
Εχω πάει σε περισσότερα μέρη από όπου έχεις πάει εσύ , ακόμη και στην ίδια την Ελβετία , φίλε μου .
Σιβηρία τώρα δεν είστε . Μιά απλή συννεφιασμένη χώρα είστε .
Αλήθεια σε ποιά περιοχή μένεις ?
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Δεν ξέρω τί κατάσταση επικρατεί στην Ελβετία, αλλά αυτό που λέει o criuser είναι απολύτως λογικό και βάσιμο.Το πρόβλημα είναι όταν άρχισαν να δίνουν στεγαστικά δάνεια 100% της αξίας με υποχρέωση πληρωμών μόνο τους τόκους Μιλάμε για πυρηνική βόμβα. Στην Ελβετία λόγω κρίσης στους υπόλοιπους οι τιμές των ακινήτων ανέβηκαν μιας και πολλοί επένδυσαν σε σπίτι στη Ζυρίχη. Για αυτό είναι χαλαροί. Χώρες τύπου Δανία αν πέσει η στεγαστική αγορά θα έχουν τεράστιο πρόβλημα.
To έχω ξαναποστάρει, η Δανία και η Ολλανδία είναι σε μαύρα χάλια
εν τω μεταξύ άκουγα χτες στο ράδιο ότι φοβούνται αποπληθωρισμό, η κατανάλωση έχει πέσει δραματικά
-
Ειλικρινα δηλαδη δεν καταλαβαινω πως γινεται να μη βαριεστε.
Το εχω διαβασει 100 φορες το θεμα
for (;;){
System.out.println('
Τρυφων: Εδω εχουμε ολοι λεφτα εκει ειστε ολοι φτωχοι και βλαχοι
Αντιλογος: Ναι αλλα εμεις εχουμε ηλιο και εσεις μας ζηλευετε ασε που τα κλεψατε.')
} -
Συνήθως ο τρύφωνας δεν έγραφε σε αυτό το θέμα και έτσι εμείς δεν τα είχαμε πεί
Τα λέμε και εδώ γιά να τα εμπεδώσουμε , μιά και αυτοί περνάνε καλά στα σαλέ τους
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Εχω πάει σε περισσότερα μέρη από όπου έχεις πάει εσύ , ακόμη και στην ίδια την Ελβετία , φίλε μου .Σιβηρία τώρα δεν είστε . Μιά απλή συννεφιασμένη χώρα είστε .
Αλήθεια σε ποιά περιοχή μένεις ?
Αυτό θα με εντυπωσίαζε, σήμερα μετράω 56 χώρες, 4 ηπείρους.
Άντε και την άλλη βδομάδα Γκάνα
Αν έχεις παραπάνω μπράβο ρε θηρίο, δεν έμαθες τίποτα για τον καιρό όμως ε -
Οχι δεν έχω παραπάνω .
Ούτε ναυτικός είμαι , ούτε τουριστικός πράκτορας , ούτε υπάλληλος πολυεθνικής .Ενας ταλαίπωρος ελεύθερος επαγγελματίας είμαι , που πήγαινα τα ταξιδάκια μου σαν τουρίστας .
Απλά πήγαινα αυτόνομος και αυτοκινούμενος και έχω πάει σε πολλά .Δεν μου αρέσει το γκρουπάκι και έτσι δεν πάω σε προβληματικές χώρες .
-
Oι υπόλοιπες 250 χωρες πρόλαβαν και έκλεισαν τα σύνορα.
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
To ιδιωτικό χρέος στην Ελλάδα είναι από τα χαμηλότερα των αναπτυγμένων χωρών .Φυσικα αφου οι κουτοπονηροι τα περασαν στο δημοσιο που φυσικα δεν ειναι δικο τους χρεος...
-
Διεγράφη αντίστοιχου ύφους απάντηση [Mod]
Ξαναδιεγράφη... [Mod]
-
Μην το συνεχίζετε... [Mod]
-
Πουλήθηκε 1 μεζονέτα στο συγκρότημα, σε τιμή -10% απ΄αυτή που αγόρασα προ 18 μηνών.
Συνολική μείωση για τη συγκεκριμένη περίπτωση, έναντι μέσης τιμής 2008-9 : -40%.
Ο κατασκευαστής βέβαια χρωστάει σε προμηθευτές (διαπιστωμένο-υποθέτω και σε τράπεζες), αφού είχε ξανοιχτεί και βρέθηκε αρχές του 2011 με 10 δικά του τεμάχια, 170-250τμ έκαστο, όλα των 280.000+€, σε 2-3 σημεία των ΒΑ προαστίων .
Όμως τo -60% ως μείωση τιμών, είναι προς το παρόν ευσεβείς πόθοι ορισμένων.
Πράγματι υπάρχουν ευκαιρίες σε τιμές ίσως και -50% του 2009, αλλά πολύ λιγότερες απ΄όσες φανταζόμαστε, απο απελπισμένους κατασκευαστές που έχουν ουσιαστικά χρεοκοπήσει και προσπαθούν να σώσουν ότι μπορούν.
Αλλά ακόμα κι αυτοί, μιάς και κανείς δεν πάει 'φυλακή' για χρέη σε τράπεζες , πουλάνε ένα το 6μηνο με σκοτωμένη τιμή -50% , οπότε 'ψευτο-ορθοποδούν' και επανέρχονται σε σχετικά 'υψηλές' απαιτήσεις για σήμερα.
Σε όποιον λοιπόν του κάτσει η ευκαιρία του -50% !
Και κανείς δεν ξέρει τελικά, πόσο και πότε πλέον είναι διατεθειμένοι οι κατασκευαστές να κατεβάσουν κι άλλο τις τιμές.Ακόμα και μετά το κανόνι του κουρέματος των καταθέσεων, παρότι κανείς δεν ξέρει αν και πότε θα σκάσει κι εδώ .... , το ενδιαφέρον για τη 'σίγουρη' επένδυση του ακινήτου μάλλον είναι κατά πολύ λιγότερο του αναμενόμενου.
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!