-
Αρα είμαστε 3 που σπάμε τηλέφωνα .
Ο σχολιογράφος , εγώ και ο Κούτσαν .Κούτσαν , γιατί το περιορίζεις στην Κύπρο , το τι έπαθαν ?
Γνωστός , γνωστού , μεγαλογιατρός , ήθελε να αγοράσει , αλλά περίμενε να πέσουν και άλλο οι τιμές . Είχε στείλει και αρκετά στην Κύπρο . Χτές ήταν στην μαύρη πλερέζα .Αλλος θα έκανε λέει πρόταση σε 2 κατασκευαστές να αγοράσει σε κάποια τιμή που νομίζει αυτός δίκαιη .
Αν βρεθούν σε αυτούς τους κατασκευαστές άλλοι 1-2 να του κάνουν ανάλογη πρόταση , τι θα γίνει ?Είπαμε προσφορά και ζήτηση γιά τα πάντα .
-
criuser αν προσπαθείς να πάρεις το σχολιογράφο, νομίζω θα σου βγαίνει πάντα κατειλημμένο. Αλλά δεν ξέρω τι ακριβώς συμπέρασμα θες να βγάλεις από αυτό
-
Ο χρήστης criuser έγραψε:
Αλλος θα έκανε λέει πρόταση σε 2 κατασκευαστές να αγοράσει σε κάποια τιμή που νομίζει αυτός δίκαιη .
Αν βρεθούν σε αυτούς τους κατασκευαστές άλλοι 1-2 να του κάνουν ανάλογη πρόταση , τι θα γίνει ?Πάρτυ με ηλίθιους.
-
Δεν είναι μόνο ένας που σχολιάζει στο κάπιταλ , υπέρ των ακινήτων . Είναι 5-6 . Προφανώς ελάχιστοι , μπροστά στην παρέα των μετόχων και των τραπεζιτών .
Επί της ουσίας , ένα σημαντικό άρθρο του Στούπα , αλλά κυρίως γιά τα σχόλια , είναι το προηγούμενο , που γράφει γιά τις τραπεζικές μετοχές .
http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1750504
Είναι ένα καλό μάθημα γιά πολλούς .
-
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Από το Σάββατο έχουν σπάσει τα τηλέφωνα των πωλητών ακινήτων , από πανικόβλητους κουρεμένους καταθέτες...Άσε, με πήρε τηλέφωνο ο θυρωρός στις 7 το πρωί και μου είπε 'κατέβα αμέσως στο γραφείο, έχει ουρές αγοραστών και μαλώνουν για την σειρά'.
Κάθομαι στο σπίτι και είπα στο θυρωρό να τους ανακοινώσει ότι δεν πουλάω.
-
Αλλος θα έκανε λέει πρόταση σε 2 κατασκευαστές να αγοράσει σε κάποια τιμή που νομίζει αυτός δίκαιη .
Αν βρεθούν σε αυτούς τους κατασκευαστές άλλοι 1-2 να του κάνουν ανάλογη πρόταση , τι θα γίνει ?Πάρτυ με ηλίθιους.
Δεν ήταν στο πάρτυ , κανείς από αυτούς . Ηταν πελάτες συναδέλφων σου που ήταν στο πάρτυ .
Αρα δεν έχω λόγο να τους αμφισβητήσω . -
Δεν υπαρχει σημαντικο αρθρο του Στουπα: ειναι ολα, ΟΛΑ ομως, παπαριες καμαρωτες
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Από το Σάββατο έχουν σπάσει τα τηλέφωνα των πωλητών ακινήτων , από πανικόβλητους κουρεμένους καταθέτες...
Άσε, με πήρε τηλέφωνο ο θυρωρός στις 7 το πρωί και μου είπε 'κατέβα αμέσως στο γραφείο, έχει ουρές αγοραστών και μαλώνουν για την σειρά'.
Εχουμε κανένα τραπεζικό , εδώ να μας πούν πως πάνε από ουρές σήμερα ?
-
Πάντως για να μην είμαι άδικος και προκατειλημμένος κι εγώ αγοράζω ακίνητα σε τιμή που νομίζω εγώ δίκαιη
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δεν υπαρχει σημαντικο αρθρο του Στουπα: ειναι ολα, ΟΛΑ ομως, παπαριες καμαρωτεςΕσύ το βλέπεις ιδεολογικά . Δεν είναι πάντα έτσι .
-
Από το Σάββατο έχουν σπάσει τα τηλέφωνα των πωλητών ακινήτων , από πανικόβλητους κουρεμένους καταθέτες...
Άσε, με πήρε τηλέφωνο ο θυρωρός στις 7 το πρωί και μου είπε 'κατέβα αμέσως στο γραφείο, έχει ουρές αγοραστών και μαλώνουν για την σειρά'.
Στις 8:15 που πηγα σε Αλφα εγω και οι υπαλληλοι ειμασταν
-
Πάντως για να μην είμαι άδικος και προκατειλημμένος κι εγώ αγοράζω ακίνητα σε τιμή που νομίζω εγώ δίκαιη
Μα μέχρι τώρα δεν γίνονται πράξεις ακριβώς γιατί ο πωλητής είχε άλλη δίκαιη τιμή στο μυαλό του .
Αν δεν συναντηθούν πράξεις δεν θα γίνουν .Από την άλλη , η ανάκαμψη στην αγορά ακινήτων θα αρχίσει από τα φιλέτα και τις ευκαιρίες .
Οι υπόλοιποι που δεν έχουμε φιλέτα , ούτε ευκαιρίες , θα περιμένουμε .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στις 8:15 που πηγα σε Αλφα εγω και οι υπαλληλοι ειμασταν
Η Αλφα είναι η πιό υγιής τράπεζα .
Να δούμε και στις άλλες που πάνε οι παππούδες . -
Δεν ανησυχούν, δεν υπάρχουν λεφτά για να κουρέψουν.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Δεν ανησυχούν, δεν υπάρχουν λεφτά για να κουρέψουν.Μην το λες , μην το λες .
Οταν τα έβγαζαν στην Κύπρο , εκεί να δείς παππούδες .
-
Πιό εύκολα θα βρίσκεις λεφτά στα στρώματα πλέον, παρά στις τράπεζες και στην αγορά ακινήτων.
Καήκαν οι περισσότεροι κι απ΄τα δύο και 'φυσάνε και το γιαούρτι'.Βασίλη, επειδή βρέθηκα σήμερα στις 09:00 σε μεγάλο Νοσοκομείο των Αθηνών, που πάντα είχε τη σχετική ουρά με 10-15 παππούδια, πράγματι είχε μόνο 1 και 3-4 στους διαδρόμους που περιφέρονταν.
Και ακριβώς αυτό είπα στην προϊσταμένη του Ταμείου, που σχεδόν βαρούσε μύγες:
'Ησυχία βλέπω. Μάλλον στις τράπεζες θα τρέξαν οι παππούδες'.... ! -
Σίγουρα Δημήτρη θα είναι μιά πολύ ενδιαφέρουσα εβδομάδα . Δεν θα πλήξουμε καθόλου .
Αλλά πάντα ο Ελληνας και ο πανικός , είναι οι καλύτεροι φίλοι .
-
Παντως στην Εθνικη της Χαλκοκονδυλη στις 10 ειχε 5 ατομα πριν απο εμενα και οταν εφυγα δεν περιμενε κανεις να εξυπηρετηθει.
-
Πάντως εγώ λέω να αλλάξω την υπογραφή μου , στο 'ουδείς έχασε αγοράζοντας γη' .Θα είναι το μότο της νέας εποχής
Ήταν και του Αγίου Πατρικίου τις προάλλες, μεγάλη η χάρη του. Τυχαίο; δεν νομίζω!
-
Επειδή κάποιοι χαμογελάτε και μιλάτε γιά χαράτσια στα ακίνητα , γιά πάρτε την ειδησούλα
Οι εγγυήσεις για τις καταθέσεις ισχύουν μόνο στην περίπτωση χρεοκοπίας μίας τράπεζας και δεν προστατεύουν έναντι δημοσιονομικών μέτρων που αποφασίζονται από τα κοινοβούλια, δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Simon O΄Connor, όπως μεταδίδει το Reuters.
«Η νομοθεσία της Ε.Ε. εγγυάται τις καταθέσεις έως 100.000 ευρώ ανά πελάτη σε κάθε τράπεζα σε περίπτωση τραπεζικής χρεοκοπίας. Όλα τα κράτη μέλη έχουν την υποχρέωση να εξασφαλίζουν πως αυτή η προστασία ισχύει,» ανέφερε ο O΄Connor/
«Σε αυτή την περίπτωση, δεν μιλάμε για μία τέτοια κατάσταση, μιλάμε για έναν έκτακτο φόρο ο οποίος θα εφαρμοστεί ως ένα δημοσιονομικό μέτρο σε όλους τους τραπεζικούς λογαριασμούς στην Κύπρο, σημείωσε ο O΄Connor στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης Τύπου, συμπληρώνοντας πως ο συνολικό πακέτο είναι επαρκές για να αποκαταστήσει τη βιωσιμότητα του κυπριακού τραπεζικού συστήματος.
Πηγή:www.capital.gr
Ιρλανδός του Αγίου Πατρικίου , όπως φαίνεται και ο Ο' Κόνορ
AN ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟ 2005 Ή ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!!