Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΖΗΤΩ Ο ΑΘΕΪΣΜΟΣ
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΖΗΤΩ Ο ΑΘΕΪΣΜΟΣ
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 6 / 6
    Αντίλογος
    27
    112
    252
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      techadmin admin last edited by

Ο χρήστης Tiger έγραψε:

Sorry που σας επιστρέφω την κουβέντα λίγο πίσω, αλλά σχετικά με την αιμομιξία, νομίζω ότι το μόνο πρόβλημα που δημιουργεί,είναι ότι σε βάθος χρόνου εξασθενεί το ανοσοποιητικό, =

Δημιουργουνται και τερατογενέσεις,άμεσα και οχι σε βαθος χρονου.

Ναι, το άκουγα κι εγώ αυτό όταν ήμουν παιδί. Ισχύει; Αποδεικνύεται;;; Γιατί με τα σκυλιά γίνεται κατά κόρον!!! Και δεν ξέρω οι εκτροφείς σκύλων τι κάνουν, πάντως εμείς έχουμε ζευγαρώσει σκυλίτσα με τον πατέρα της και δεν είχε πρόβλημα. Ήταν ένα καθαρόαιμο κυνηγόσκυλο Ντράτχααρ. Και σε κανίς το ίδιο (είχα την κόρη ενός τέτοιου ζευγαριού όταν ήμουν πολύ μικρός, ήταν απλώς μικρόσωμη) και ετοιμαζόμαστε να το κάνουμε και σε Λαμπραντόρ. So far, πρόβλημα ουδέν!

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • T
        techadmin admin last edited by

Δε ξέρω που κολάει με το θέμα αλλα για την αιμομιξία αυτό που ξέρω σαν εξήγηση είναι πως τα 'ελλατωματικά' γονίδια που υπάρχουν περίπου και στους 2 ενισχύονται και γι'αυτο ευνοείται η ύπαρξη γενετικών ασθενειών.

πχ αν δυο αδέρφια έχουν στίγμα μεσογειακής ανεμίας τότε το παιδί τους θα έχει πρόβλημα επειδη το γονίδιο που μεταφέρει το στίγμα ενισχύεται διπλά.

Δε ξέρω αν το απέδωσα σωστά, δεν είμαι γαιτρός ή βιολόγος αλλα η γενική ιδέα νομίζω είναι σωστή.

• T
          tiger last edited by

Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
          .Εγω πολυ θα ηθελα να ηξερα εστω και επιγραμματικα για ολες τις θρησκειες του κοσμου.Τι εχει να φοβηθει αραγε ο ανικητος ιδεολογικα χριστιανισμος διδασκοντας στα σχολεια θρησκειολογια και οχι θρησκευτικα?

Εγω στην Β Λυκείου διδαχτηκα κατι σαν αυτο που λες,βεβαια το βίβλιο ( ή μήπως ήταν απλώς ένα μέρος του βιβλίου;) ούτε επί Παπαδόπουλου αν είχε βγει δεν θα είχε τέτοιο ύφος γραφής, αναρωτιέμαι αν υπαρχει ακομα.
          Οι θρησκείες παρουσιάζονταν σε 2-3 σελιδες, και το τελικο συμπερασμα ήταν παντα το ίδιο,ίσως υποψιάζεστε που κατέληγε (αβίαστα) ο συγγραφέας σε κάθε περίπτωση

1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • S
            spiros last edited by

Ο χρήστης Tiger έγραψε:

Οι θρησκείες παρουσιάζονταν σε 2-3 σελιδες, και το τελικο συμπερασμα ήταν παντα το ίδιο,ίσως υποψιάζεστε που κατέληγε (αβίαστα) ο συγγραφέας σε κάθε περίπτωση

με τιποτα δε το επικροτω, αλλα το ιδιο συμβαινει σε ολες τις χωρες και θρησκειες. Α σορρυ, σε καποιες απαγορευονται ακομη και αυτες οι 2-3 σελιδες.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • M
              megane98hp last edited by

Αν δεν ηταν ο Kyan - κυριως - αντε και δυο τρεις αλλοι αυτο το θεμα επρεπε να εχει κλειδωθει εδω και καιρο.

• S
                skye last edited by

Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο.... συζήτηση κάνουμε.
                Σας χάλασαν το θέμα.. όλοι μαζί το χαλάσαμε αν το χαλάσαμε (που δεν πιστεύω ότι το χαλάσαμε), σε αυτόν τον τόπο πάντα φταίνε οι άλλοι. Έλεος δηλαδή σαν τον Κακαουνάκη κάνετε!
                Φιλικά

• R
                  raikkonen last edited by

Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:

...και χαιρομαι πολυ για το φιλο Raikonnen που εκανε το σχόλιο στο τελος του ποστ του.

Ευχαριστώ!

Ρε παιδιά χαλαρώστε λίγο.... συζήτηση κάνουμε.
                  Σας χάλασαν το θέμα.. όλοι μαζί το χαλάσαμε αν το χαλάσαμε (που δεν πιστεύω ότι το χαλάσαμε), σε αυτόν τον τόπο πάντα φταίνε οι άλλοι. Έλεος δηλαδή σαν τον Κακαουνάκη κάνετε!
                  Φιλικά

Ναι σωστά γιατί και εμείς βοηθήσαμε να συνεχίσετε. Αλλά δεν αρχίσαμε εμείς. Όσες προτροπές και αν έκανε ο Megane98hp να 'μείνετε' στο θέμα εσείς 'πίνατε' Johny Walker.

ΥΓ. Άλλωστε εγώ μπήκα αρκετά αργότερα στη κουβέντα.
                  ΥΓ2. Το θέμα χάλασε γιατί αν διαβάσεις το αρχικό post του Megane98hp για το ποιος είναι ο σκοπός δημιουργίας του και πως έχει εξελιχθεί η συζήτηση θα καταλάβεις.

• S
                    skye last edited by

Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:

Ναι σωστά γιατί και εμείς βοηθήσαμε να συνεχίσετε. Αλλά δεν αρχίσαμε εμείς. Όσες προτροπές και αν έκανε ο Megane98hp να 'μείνετε' στο θέμα εσείς πίνατε Johny Walker.

ΥΓ2. Το θέμα χάλασε γιατί αν διαβάσεις το αρχικό post του Megane98hp για το ποιος είναι ο σκοπός δημιουργίας του και πως έχει εξελιχθεί η συζήτηση θα καταλάβεις.

Παρακολουθώ το θέμα και συμμετέχω σ'αυτό από την αρχή. Στις ερωτήσεις του απάντησα. ψάξε τις απαντήσεις και θα τις βρεις. Εγώ δε νομίζω ότι χάλασε κανένα θέμα. Έγινε μία συζήτηση που αξίζει να διαβάσει κάποιος, θα βγάλει πολλά συμπεράσματα.
                    Επίσης πολλά συμπεράσματα θα βγάλει κάποιος, διαβάζοντας τη διαφορετική δική μου προσέγγιση από τη δική σου. Αναφέρομαι στο 'βοηθήσαμε να συνεχίσετε' που είπες. Δηλαδή λες ότι φταίνε οι άλλοι, ενώ θεωρείς ότι έχεις δίκιο και βγάζεις τον εαυτό σου απ'έξω, ενώ εγώ λέω ότι όλοι έχουμε συμμετοχή στη δομή του θέματος, εφόσον απαντήσαμε σ'αυτό. Και έπειτα, ποιοι είμαστε 'εμείς' και ποιοι 'εσείς', για να καταλάβω.
                    Τέλος ο τίτλος του θέματος είναι καθοριστικός, όπως και το αρχικό θέμα..
                    σα να λέει, είπα αυτά που λέω, τώρα πείτε εσείς κάτι άλλο.

• M

Ο χρήστης skye έγραψε:

Ναι σωστά γιατί και εμείς βοηθήσαμε να συνεχίσετε. Αλλά δεν αρχίσαμε εμείς. Όσες προτροπές και αν έκανε ο Megane98hp να 'μείνετε' στο θέμα εσείς πίνατε Johny Walker.

Παρακολουθώ το θέμα και συμμετέχω σ'αυτό από την αρχή. Στις ερωτήσεις του απάντησα. ψάξε τις απαντήσεις και θα τις βρεις. Εγώ δε νομίζω ότι χάλασε κανένα θέμα. Έγινε μία συζήτηση που αξίζει να διαβάσει κάποιος, θα βγάλει πολλά συμπεράσματα.
                      Επίσης πολλά συμπεράσματα θα βγάλει κάποιος, διαβάζοντας τη διαφορετική δική μου προσέγγιση από τη δική σου. Αναφέρομαι στο 'βοηθήσαμε να συνεχίσετε' που είπες. Δηλαδή λες ότι φταίνε οι άλλοι, ενώ θεωρείς ότι έχεις δίκιο και βγάζεις τον εαυτό σου απ'έξω, ενώ εγώ λέω ότι όλοι έχουμε συμμετοχή στη δομή του θέματος, εφόσον απαντήσαμε σ'αυτό. Και έπειτα, ποιοι είμαστε 'εμείς' και ποιοι 'εσείς', για να καταλάβω.
                      Τέλος ο τίτλος του θέματος είναι καθοριστικός, όπως και το αρχικό θέμα..
                      σα να λέει, είπα αυτά που λέω, τώρα πείτε εσείς κάτι άλλο.

Φιλε Skye, νομιζω ειναι ολοφανερο οτι τουλαχιστον τα 3/4 του θεματος ειναι...εκτος θεματος. Γιατι ψαχνεις για δικαιολογιες. Το αρχικο ποστ ειναι ξεκαθαρο. Επρεπε εγω να δωσω παραδειγματα για να μπουμε στο θεμα; Αν εσυ νομιζεις οτι ειναι οκ που συζηταμε για τις γραφες, τις νηστειες, το Χριστιανισμο και τους κληρικους μαλλον πρεπει να ξαναδιαβασεις το αρχικο ποστ. Το οτι βοηθησα κι εγω λεει κατι;
                      Τοσος κοσμος δεν μπορουσε να πει την γνωμη του επι του θεματος και οχι να αναλωνεται σε πραγματα που τα εχουμε πει σε αρκετα θεματα μεχρι τωρα;

• I
                        ililias last edited by

Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
                        Εκείνο που 'παιζεται' αν είναι δημοκρατικό, είναι να με υποχρεώνει η πολιτεία με την πρακτική της, να πληρώνω τους 'ταγούς' (λέμε τώρα...) του κάθε δόγματος (στη συγκεκριμένη περίπτωση του ελληνορθόδοξου) τη στιγμή που μου είναι εντελώς αδιάφορο (το δόγμα) και ταυτόχρονα κατοχυρώνει συνταγματικά την ανεξιθρησκεία μου (η πολιτεία)
                        Εδώ υπάρχει ένας ...διχασμός, που για μένα είναι ακαταλαβίστικος.
                        Χιλιοειπωμένα πράγματα, μην τα ξαναλέμε

@ Μάνο:

... το ΤΡΕΛΟ φάουλ είναι ότι η εκκλησία έχει συγκεντρώσει απίστευτο πλούτο και δύναμη, πράγματα που της είναι άχρηστα, αν δεχτεί κανείς τον υποτιθέμενο ρόλο της. Ταυτόχρονα και σε αντιδιαστολή μ' αυτό που πρεσβεύει, το φιλανθρωπικό της έργο είναι σχεδόν ανύπαρκτο....

Εχμ, αν μου επιτρέπεις, η Ελλαδική εκκλησία έδωσε το μεγαλύτερο μέρος της περιουσίας της στο Ελληνικό κράτος, εξ ού και αυτό ανέλαβε τους μισθούς για τους οποίους έχουμε 1000 φορές πει. Τώρα, για το πως είχε αποκτήσει αυτή την περιουσία, μην ξεχνάμε το Βυζάντιο, Θεοκρατικό κράτος, το Βατικανό, την οικονομική δύναμη των ιερωμένων γενικά. Τι να κάνουμε, κάποτε τα πάντα ανήκαν στους κάθε λογής ιερωμένους. Τουλάχιστον οι 'δικοί μας' έδωσαν τα περισσότερα πίσω.
                        Για το φιλανθρωπικό τους έργο στην Ελλάδα του σήμερα έχω άποψη. Επιτελείται έργο. Όχι ότι είναι όλα τέλεια, εννοείται, αλλά όχι και δε γίνεται τίποτα!

• T
                          tiger last edited by

Εχοντας παρακολουθησει απο την αρχη το θεμα,εχω να παρατηρησω τα εξης:

Ο δημιουργος του,βγηκε ουκ ολιγες φορες εκτος θεματος,και οποτε καποιοι ειχαμε να προβαλλουμε αντιλογο σε οσα έγραψε στο πρωτο ποστ,αρχισε να φωναζει *εγω δεν ηθελα αυτο,σταματηστε την συζητηση *κτλ
                          Το τελικο σταδιο ηταν η επιβραβευση ορισμενων ατομων,οι κολακίες και οι συμμαχιες
                          Και κατι αλλο: η συζητηση εφόσον δεν γυρίσει στα ποδοσφαιρικα ή σε αισχρά μπινελικώματα,κανεις δεν εχει δικαιωμα να την σταματησει,δεν ειναι ατομικη ιδιοκτησία κανενός

• M

Ο χρήστης Tiger έγραψε:
                            Εχοντας παρακολουθησει απο την αρχη το θεμα,εχω να παρατηρησω τα εξης:

Ο δημιουργος του,βγηκε ουκ ολιγες φορες εκτος θεματος,και οποτε καποιοι ειχαμε να προβαλλουμε αντιλογο σε οσα έγραψε στο πρωτο ποστ,αρχισε να φωναζει *εγω δεν ηθελα αυτο,σταματηστε την συζητηση *κτλ
                            Το τελικο σταδιο ηταν η επιβραβευση ορισμενων ατομων,οι κολακίες και οι συμμαχιες
                            Και κατι αλλο: η συζητηση εφόσον δεν γυρίσει στα ποδοσφαιρικα ή σε αισχρά μπινελικώματα,κανεις δεν εχει δικαιωμα να την σταματησει,δεν ειναι ατομικη ιδιοκτησία κανενός

Ιδιοκτησια; Δεν καταλαβα;
                            Βγηκα εκτος θεματος. Μαλιστα. Και οταν εκανα διευκρινηση ειδαμε ποσο εμεινε εντος θεματος το θεμα.

Παμε στις συμμαχιες. Βγαζω το καπελο στον Kyan - κυριως που ηταν ο πρωτος που ειπε κατι επι του θεματος.
                            Βγαζω και το καπελο στον Raikonnen που καταλαβε το σκοπο του θεματος.
                            Δηλαδη φιλε Τιγρη μου λες οτι ειμαι διπροσωπος;

Μαλλον οι αληθειες πονανε.
                            Τελοσπαντον, ενταξει εγω το αφηνω...

1 Reply Last reply Reply Quote 4
                            • I
                              ililias last edited by

Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
                              Τώρα, αν θέλετε να συζητήσουμε την ουσία ενός τέτοιου θέματος, είμαι μέσα.........
                              Ένας Χριστιανός που θα δει με ευρύτητα πνεύματος .........
                              Εγώ σας προκαλώ να διαβάσετε κάποιες μελέτες για την προέλευση του Χριστιανισμού ......

• First post
                                Last post
                              • 1
                              • 2
                              • 3
                              • 4
                              • 5
                              • 6
                              • 6 / 6
                              • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
                                • ΕΛΛΑΔΑ