-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Δηλαδή σαν τι άλλο θα μπορούσαμε να καταλάβουμε, βρε Δημήτρη;Θα ήθελα να την πάει λίγο πιο γρήγορα στις στροφές...
-
Ε, δεν την πάει ακριβώς και βόλτα...
Δημήτρη, μη γελιέσαι...Μερικές φορές, ανάλογα με τη λήψη, τα χιλιόμετρα δε φαίνονται. Θα έλεγα ότι ακόμα και στις στροφές που δε λυσσάει, πηγαίνει πολύ γρήγορα
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δηλαδή σαν τι άλλο θα μπορούσαμε να καταλάβουμε, βρε Δημήτρη;
Θα ήθελα να την πάει λίγο πιο γρήγορα στις στροφές...
Πρόλαβες να δεις πως τα υπόλοιπα αυτοκίνητα (κινητά chicanes) στην πίστα ήταν Porsche 996 και 997 ή σου διέφυγε;
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Πρόλαβες να δεις πως τα υπόλοιπα αυτοκίνητα (κινητά chicanes) στην πίστα ήταν Porsche 996 και 997 ή σου διέφυγε;
Το πρόσεξα Μάνο αλλά μου φάνηκε ότι τα πέρασε λόγω του 'βρωμόγκαζου'..
Πάντως μπορεί να πήγαινε όντως γρήγορα, απλά δεν φάνηκε αυτό στις στροφές..
-
Eγώ αυτό που κατάλαβα από το συγκεκριμένο video είναι ότι πρόκειται για ένα αρκετά δυσκολοδήγητο αυτοκίνητο, το οποίο απαιτεί πολύ μεγάλο σεβασμό και αστραπιαίες αντιδράσεις. Λαμβάνοντας λοιπόν υπόψην αυτό, πιστεύω ότι την πήγαινε πάρα πολύ γρήγορα και στις στροφές. Kid έχεις την εντύπωση ότι πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να την οδήγησουν πιο γρήγορα? Εγώ πιστεύω πως όχι...
-
Σίγουρα δεν θα μπορούσαν πολλοί άνθρωποι να την οδηγήσουν πιο γρήγορα, απλά εγώ θα ήθελα να δω το αυτοκίνητο να πηγαίνει πιο γρήγορα.. Όπως και όλα τα supercars θες να τα βλέπεις να πηγαίνουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Την ταχύτητα στις στροφές δεν την βλέπεις, τη νιώθεις!
-
Tςςςς.... μίλησε ο χάρης! Το μσν σου τι λέει;
-
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Ferrari FXX Supercar on racetrack and driven hard
Youtube VideoNo comments...
-
O άνθρωπος είναι ένας νορμάλ οδηγός που έχει τα λεφτά και τα @@ να πάρει μια FXX στην πίστα και να την ΣΚΙΣΕΙ οδηγώντας στο 110%.
Τρομερό το video και σαφώς καλύτερο (για εμένα) από το να οδηγούσε ένας οδηγός αγώνων ακολουθώντας γραμμές (πιστεύω θα προσέφερε μικρότερο θέαμα και 'δράμα').
ΟΚ, στις στροφές αφήνει τελείως το γκάζι, μιλάμε όμως για ένα αυτοκίνητο που ξεφτυλίζει τα πίσω λάστιχα στην ευθεία...συνεπώς τον δικαιολογώ 100% (και εγώ το ίδιο θα έκανα )
-
O άνθρωπος είναι ένας νορμάλ οδηγός που έχει τα λεφτά και τα @@ να πάρει μια FXX στην πίστα και να την ΣΚΙΣΕΙ οδηγώντας στο 110%.
Τρομερό το video και σαφώς καλύτερο (για εμένα) από το να οδηγούσε ένας οδηγός αγώνων ακολουθώντας γραμμές (πιστεύω θα προσέφερε μικρότερο θέαμα και 'δράμα').
ΟΚ, στις στροφές αφήνει τελείως το γκάζι, μιλάμε όμως για ένα αυτοκίνητο που ξεφτυλίζει τα πίσω λάστιχα στην ευθεία...συνεπώς τον δικαιολογώ 100% (και εγώ το ίδιο θα έκανα )
-
Έχει δηλώσει ο οδηγός αυτός τα παρακάτω
'I'm happy if most of you appreciate my videos. I don't post them to show if I am a great driver or not. I'm doing them only to show you how is an Enzo or a FXX. For the other I don't mind. As Peloton wrote I made the record made by FXX customers in Fiorano. In Monza at Ferrari Mondiali I made the 3rd fastest lap with 15% of tyres. The first 2 are professional driver and the last time I have driven the Fxx was in march so I'm happy for my lap.In these videos I wasn't racing, i wanted only to make some 'drifting' because on the net there aren't videos of Fxx doing this. I made driftings everytime in the same turns where I was more sure so I don't think I was risking anything.'Τώρα μάλλον απ'ότι φαίνεται είναι αρκετά πάνω από ένα μέσο οδηγό.Πόσα μπορούμε να καταλάβουμε από ένα μέτριο incar πλάνο,που βλέπεις δε βλέπεις τη ροή της πίστας,για να τον βγάλουμε κ κουλό
-
Kai i teleutaia Fxx pigainei ston....
http://www.topgear.com/content/features ... /17/1.html -
Ο χρήστης sakiss έγραψε:
Kai i teleutaia Fxx pigainei ston....
http://www.topgear.com/content/features ... /17/1.htmlΘα ήταν άδικο να πήγαινε σε κάποιον άλλον!
*
It's more black for starters - there were reports that Schumacher's FXX was going to be in stealth matt-black, which would have really convinced all bearing witness here that he has impeccable taste, but it trundles out of the pit garage in metallic black, with a healthy sheen to it.Schuey's is the only car with matt-finished exhausts though, the others having polished pipes. Other than that, and those seats and wheels, his car is pretty much identical to the rest.*
-
Ένα από τα λίγα αυτοκίνητα που το αγοράζεις και αντί να χάνει μεγάλο ποσοστό της αξίας του γίνεται ακόμα ακριβότερο... και ΠΟΛΥ μάλιστα
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... gory_id=75
Ferrari FXX