-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Καλα καλα υπαρχουν και καλυτερα roadsters απο το δικο μου αλλα δεν σημαινει οτι θα θαβω τους ιδιοκτητες τους επειδη δεν εχω κι εγω..
Ρε MANGO μάλλον δεν κατάλαβες και φτιαχνεις θεωρίες συνομωσίας, ποιός μίλησε για το roadsterακι σου? ούτε ξέρω τί έχεις , τέλος πάντων
Δημήτρη στο Ζ έμπαινε η βροχή με κάθε ταχύτητα και κυρίως τα νερα από το παρ μπριζ απο τα πλάγια, φαντάσου ότι το ίδιο πρόβλημα είχα όταν λειτουργούσα τους υαλοκαθαριστήρες με τα πιτσιλιστίρια,
κατα τα άλλα top always down for me (είμαστε κλειστά ιουν-αυγ 12 00-18 00)
Υ.Γ
Α, και με τα range δεν έχω τίποτα
ίσα ίσα σε καμιά 2ετία που θα έχουν πέσει οι τιμές στα μεταχ. πολύ θα γούσταρα να χτυπήσω έναΤο Ζ ειχες για 4 χρονια οπως αναφερεις σε ενα αλλο ποστ σου γιατι φαινεται να το ξερεις καλα(βγηκε 1η 2 χρονια πιο πριν νομιζω)?
Εσυ κρατα το κλειστο ολο το καλοκαιρι...
Αν δεις καμια μερα κανεναν αμπαλο η ψωνιο,να ειναι Open ξερεις ποιος θα ειναι...
Εγω θα εχω το κακομοιρο και τρισαθλιο ροουντστερακι μου ανοιχτο και θα εμβολιζω ολες τις πιπινες... αν δεν με εχουν εντοπισει πρωτες αυτες...
roadster for eveeerrrrrΠοιό Ζ?
ΥΓ Piece, brothers!
mango doesnt get annoyed.. mango likes peace
για καμπριο δε μιλαμε εμεις ? -
Απλώς αδιαφορείς για τα διάφορα σχόλια και το ανοίγεις παντού και πάντα. Άσ' τους να λένε ό,τι θέλουν, πολύ θα ήθελαν να είναι στη θέση σου. (σχόλιο που αναφέρεται στις κακόβουλες κριτικές που αποσπά όποιος το ανοίγει παντού και πάντα, μα αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία των πραγματικών roadster, αθάνατη Βρετανία)
Ζ3 παιδιά, άκουσες Maxmara για Ζ και φτερούγισε η καρδούλα σου ! -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Απλώς αδιαφορείς για τα διάφορα σχόλια και το ανοίγεις παντού και πάντα. Άσ' τους να λένε ό,τι θέλουν, πολύ θα ήθελαν να είναι στη θέση σου. (σχόλιο που αναφέρεται στις κακόβουλες κριτικές που αποσπά όποιος το ανοίγει παντού και πάντα, μα αυτή ακριβώς είναι η φιλοσοφία των πραγματικών roadster, αθάνατη Βρετανία)
Ζ3 παιδιά, άκουσες Maxmara για Ζ και φτερούγισε η καρδούλα σου !ΛΑΘΟΣ
πολλες θα ηθελαν η να ειναι στη διπλα θεση ή μεταξυ διπλανης θεσης και βασης καθισματος οδηγου
-
Και κάποιοι άλλοι θα ήθελαν και θα το άξιζαν ίσως περισσότερο από εμάς, αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτή τη ζωή...
-
Καθοτι μεγας λατρης μοτοσυκλετας,αγορασα την barchetta μονο και μονο για να εχω αυτη την ψευδαισθηση και καποιες απο της χαρες της διτροχης απολαυσης.Όποτε οι συνθηκες το επιτρεπουν,το προτιμω ανοιχτο.Το κρυο δεν με ενοχλει,την ανοιγω και στους 0 βαθμους.Αλλωστε,δε συγκρινεται το κρυο μεσα σε ενα ανοιχτο αυτοκινητο,με αυτο μιας μοτοσυκλετας.Στον μεσημεριανο καλοκαιρινο ηλιο ομως,δεν την ανοιγω ποτε.Ειναι μαρτυριο,κατ'εμε.
-
να ρωτησω κατι ρε παιδια. κουκουλα για προστασια για mx-5 (οχι κουκουλα/οροφη) δεν υπαρχει? ρωτησα εχτες στο autoplus και ειπαν οτι δεν υπαρχει και οτι πρεπει να παρουν μετρα για να φτιαχτει κατα παραγγελια και με κοστος αρκετα πανω απο 100 ευρω.
ισχυει κατι τετοιο?
-
Για αρχή, μην ξαναπατήσεις στην AutoPlus. Οι άνθρωποι είναι κλέφτες, επειδή έχουν φτιάξει όνομα!
Δεύτερον, υπάρχει ένα ειδικό set περιποίησης με δύο προϊόντα της Meguiars και νομίζω έχει και η AutoGlym. Ποια κουκούλα έχεις; Βινυλίου ή υφασμάτινη; (Και από περιέργεια, ποιο ΜΧ-5 έχεις; )
Πέρασε και μια βόλτα από το forum του MX-5 club και θα βρεις άφθονη πληροφορία, αλλά και έκπτωση σε προϊόντα περιποίησης με συνεργαζόμενες εταιρίες
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Για αρχή, μην ξαναπατήσεις στην AutoPlus. Οι άνθρωποι είναι κλέφτες, επειδή έχουν φτιάξει όνομα!Δεύτερον, υπάρχει ένα ειδικό set περιποίησης με δύο προϊόντα της Meguiars και νομίζω έχει και η AutoGlym. Ποια κουκούλα έχεις; Βινυλίου ή υφασμάτινη; (Και από περιέργεια, ποιο ΜΧ-5 έχεις; )
Πέρασε και μια βόλτα από το forum του MX-5 club και θα βρεις άφθονη πληροφορία, αλλά και έκπτωση σε προϊόντα περιποίησης με συνεργαζόμενες εταιρίες
....κι αν μαζευτουν παλι καμμια 10αρια μελη θα ξαναφτιαξουμε κουκουλιτσα με το λογοτυπο του Σωματειου
-
παιδια τα εχουμε πει και εκει
δεν εννοω την κουκουλα/ οροφη του mx-5, εννοω κουκουλα προστασιας που κουκουλωνει ολο το αυτοκινητο, πως το λενε. για τον ηλιο κλπ υπαρχει αλλο μαγαζι που να εχει ετοιμες κουκουλες στα μετρα του mx-5?
(μκ2 2001 κυπαρισι... δεν ειμαι κατοχος εγω, ρωταω για λογαριαμου αλλου)
-
Στο e-bay είχα βρει μία ακριβώς για ΜΧ-5, κάπου στα 60 ευρώ και έδειχνε πολύ ποιοτική!
Και πάλι, μακριά από Autoplus
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Στο e-bay είχα βρει μία ακριβώς για ΜΧ-5, κάπου στα 60 ευρώ και έδειχνε πολύ ποιοτική!Και πάλι, μακριά από Autoplus
Πλέον μόνο ράβω κουκούλες και δεν αγοράζω έτοιμες....
Δεν έβρισκα για το δικό μου επειδή είναι μικρό και περίεργο και έφτιαξα μια. Του πήραν τα μέτρα κανονικά και του ταιριάζει τέλεια. Η εταιρία λέγεται ΤΝF είναι στην καλλιθέα και το κόστος ξεκινούσε από 55 ευρώ!
Για όποιον έχει smart roadster έχω αφήσει τα μέτρα οπότε δε θα ταλαιπωρηθεί καθόλου. Για το μιχι, όλο και κάποιος θα έχει πάει (αλλά και να πάτε με το δικό σας δεν κάνουν παραπάνω από 10 λεπτά!).
Υπάρχουν φυσικά και άλλες εταιρίες με παρόμοια κοστολόγια, αν ψάξετε στο χρυσό οδηγό! -
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
Στο e-bay είχα βρει μία ακριβώς για ΜΧ-5, κάπου στα 60 ευρώ και έδειχνε πολύ ποιοτική!
Και πάλι, μακριά από Autoplus
Πλέον μόνο ράβω κουκούλες και δεν αγοράζω έτοιμες....
Δεν έβρισκα για το δικό μου επειδή είναι μικρό και περίεργο και έφτιαξα μια. Του πήραν τα μέτρα κανονικά και του ταιριάζει τέλεια. Η εταιρία λέγεται ΤΝF είναι στην καλλιθέα και το κόστος ξεκινούσε από 55 ευρώ!
Για όποιον έχει smart roadster έχω αφήσει τα μέτρα οπότε δε θα ταλαιπωρηθεί καθόλου. Για το μιχι, όλο και κάποιος θα έχει πάει (αλλά και να πάτε με το δικό σας δεν κάνουν παραπάνω από 10 λεπτά!).
Υπάρχουν φυσικά και άλλες εταιρίες με παρόμοια κοστολόγια, αν ψάξετε στο χρυσό οδηγό!σε ευχαριστω φιλε μου. μηπως εχεις και ενα τηλεφωνακι?
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
.... Η εταιρία λέγεται ΤΝF είναι στην καλλιθέα και το κόστος ξεκινούσε από 55 ευρώ!
Oντως ενα τηλεφωνακι θα βοηθουσε!
Αν μπορεις γραψτο ή καντο pm!THanks@!!!!
-
ΤΝF
Εργοστάσιο-Έκθεση Θεσσαλονίκης & Άνδρου 2 Τ.Κ. 183 45, Μοσχάτο τηλ. 210-9580098, 210-9569989, Fax: 210-9524351Google power
-
thanks
-
sorry παιδιά, ήμουν εκτός Αθηνών...
Είναι από το σταθμό ΗΣΑΠ καλλιθέας, στον παράλληλο με τις γραμμές δρόμο 3-4 κάθετο στενό δεξιά...
cabrio or not ?