-
Ο χρήστης αρθρο in.gr έγραψε:
....Περισσότερο αδικημένοι πάντως είναι οι εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα.....ε οχι.. μπορει να παιρνουνε λιγοτερα οι ελληνες δημ. υπαλληλοι, αλλα αν μη τι αλλο αυτοι ειναι αφεντικα του εαυτου τους και της δουλειας τους..
ποιος αλλος ευρωπαιος δημ. υπαλληλος εχει τετοιο προνομιο? -
Τα χάλια μας τα ξέρουμε. Όχι όμως και να μας λέει ότι οι πιο αδικημένοι είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Ξύνονται ασύστολα και τα κονομάνε από χίλιες μεριές. Μην τρελαθούμε κιόλας
-
Ο χρήστης Demetriades έγραψε:
Ξέρω τουλάχιστον 2 άτομα που πληρώνουν τα δήθεν δώρα γιατί κάποιοι επιτήδειοι ξεγέλασαν τις γυναίκες τους.
Και εγώ δυο γνωστές μου που πληρώνουν επειδή ο καλός τους ήθελε άλλα λάστιχα για το χώμα άλλα για την άσφαλτο και άλλα για τη πόλη.
Αυτά για που λέτε για τις γυναίκες σας και τις καλές σας τα πιστεύετε? διότι μου φαίνεται οτι ζω σε άλλον πλανήτη.
Ποιά πάει τέσσερις φορές κομμωτήριο το μήνα? Δεν ξέρω αν ανήκω σε άλλη κατηγορία γυναικών αλλά όσες ξέρω δουλεύουν το ίδιο με το συζυγό τους με τη διαφορα οτί ξυπνούν στις 5 για να μαγειρέψουν, πάνε για δουλειά, επιστρέφουν, τρώνε, πηγαίνουν τα παιδιά φροντιστήριο, επιστρέφουν, κάνουν δουλειές, μαζεύουν τα παιδιά από όπου είναι συνεχίζουν τις δουλείες και πέφτουν για ύπνο.
Πόσοι από εσάς τα σαββατόβραδα βγαίνετε με τις συζύγους σας?
Πόσοι βοηθάτε την σύζυγο στα οικιακά?Περιγράφετε τις καλές σας σαν να είναι όλες από αυτές που βλέπουν πορτοφόλι και το αρπάζουν.
Δεν είναι πάντα έτσι...έλεος... -
Ο χρήστης katerina kaperoni έγραψε:
Και εγώ δυο γνωστές μου που πληρώνουν επειδή ο καλός τους ήθελε άλλα λάστιχα για το χώμα άλλα για την άσφαλτο και άλλα για τη πόλη.
Αυτά για που λέτε για τις γυναίκες σας και τις καλές σας τα πιστεύετε? διότι μου φαίνεται οτι ζω σε άλλον πλανήτη.
Ποιά πάει τέσσερις φορές κομμωτήριο το μήνα? Δεν ξέρω αν ανήκω σε άλλη κατηγορία γυναικών αλλά όσες ξέρω δουλεύουν το ίδιο με το συζυγό τους με τη διαφορα οτί ξυπνούν στις 5 για να μαγειρέψουν, πάνε για δουλειά, επιστρέφουν, τρώνε, πηγαίνουν τα παιδιά φροντιστήριο, επιστρέφουν, κάνουν δουλειές, μαζεύουν τα παιδιά από όπου είναι συνεχίζουν τις δουλείες και πέφτουν για ύπνο.
Πόσοι βοηθάτε την σύζυγο στα οικιακά?Περιγράφετε τις καλές σας σαν να είναι όλες από αυτές που βλέπουν πορτοφόλι και το αρπάζουν.
Δεν είναι πάντα έτσι...έλεος...ας μην παντρεύονταν Αν τα κάνουν όλα αυτά μόνες τους, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ!
Ή διάλεξαν λάθος, ή μετά το γάμο άλλαξαν πολλά.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν είναι πάντα έτσι...έλεος...ας μην παντρεύονταν Αν τα κάνουν όλα αυτά μόνες τους, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ!
Δεν έχεις άδικο αλλά μην βλέπουμε πάντα οτι οι γυναίκες είναι οι σπάταλες που κοιτάνε να ρημάξουν την περιουσία του συζύγου τους.
-
ας μην παντρεύονταν Αν τα κάνουν όλα αυτά μόνες τους, ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ!
Δεν έχεις άδικο αλλά μην βλέπουμε πάντα οτι οι γυναίκες είναι οι σπάταλες που κοιτάνε να ρημάξουν την περιουσία του συζύγου τους.[/quote]
Σίγουρα τίποτα δεν είναι απόλυτο. Αλλά ΓΕΝΙΚΑ -εκτός κι αν έχεις αντίρηση-, καλώς ή κακώς οι άντρες πληρώνονται καλύτερα ή βγάζουν περισσότερα (ΓΕΝΙΚΑ και στην ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ.)
-
Δεν καταλαβαίνω που θες να καταλήξεις...
Δεν είμαι σίγουρη επίσης οτι θέλω να μάθω.... -
Εγώ θα επαναλάβω την πεποίθηση μου ότι ο γάμος δεν είναι εταιρεία: 'Τόσα λεφτά βγάζει ο ένας, τόσα ξοδεύει'. Αν βγάζω 3.000 ευρώ το μήνα από τη δουλειά μου(λέμε τώρα) και η γυναίκα μου 900, είναι δυνατόν να κάνω εγώ όλα μου τα γούστα και εκείνη να θέλει κάτι που θα μπορούσαμε να πάρουμε και να μην μπορεί να το πάρει; Το πόσα ξοδεύει κάθε μέλος της οικογένειας είναι πρωτίστως θέμα συνολικού εισοδήματος, αναγκών και αλληλοσεβασμού.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Εγώ θα επαναλάβω την πεποίθηση μου ότι ο γάμος δεν είναι εταιρεία: 'Τόσα λεφτά βγάζει ο ένας, τόσα ξοδεύει'. Αν βγάζω 3.000 ευρώ το μήνα από τη δουλειά μου(λέμε τώρα) και η γυναίκα μου 900, είναι δυνατόν να κάνω εγώ όλα μου τα γούστα και εκείνη να θέλει κάτι που θα μπορούσαμε να πάρουμε και να μην μπορεί να το πάρει; Το πόσα ξοδεύει κάθε μέλος της οικογένειας είναι πρωτίστως θέμα συνολικού εισοδήματος, αναγκών και αλληλοσεβασμού.αν σ'αρέσει και θέλεις να δουλεύεις γι'αλλους/εσ κανένα πρόβλημα
Το γράφεις και μόνος σου. 'αν κάνω εγώ όλα τα γούστα μου.... αν ΘΕΛΕΙ κάτι να το ΠΑΡΟΥΜΕ'
αυτή είναι η ισότητα που πολεμάει το γυναικείο φύλο; ή μήπως όπου μας συμφέρει; (κοινώς τα δικά μου δικά μου τα δικά του δικά μου/δικά μας )
προσωπικά δουλεύω για πάρτη μου, μένω μόνος μου, δεν εξαρτώμαι από κανέναν κι ούτε ζητάω από κανέναν να μου ικανοποιήσει 'ανάγκες'.
Αλήθεια, το ανάποδο πως θα φαινόταν άραγε;
-
Τα ναρκωτικά πάντως είναι φτηνά
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
τι φωνάζετε; όλοι στα σκληρά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Εγώ θα επαναλάβω την πεποίθηση μου ότι ο γάμος δεν είναι εταιρεία: 'Τόσα λεφτά βγάζει ο ένας, τόσα ξοδεύει'. Αν βγάζω 3.000 ευρώ το μήνα από τη δουλειά μου(λέμε τώρα) και η γυναίκα μου 900, είναι δυνατόν να κάνω εγώ όλα μου τα γούστα και εκείνη να θέλει κάτι που θα μπορούσαμε να πάρουμε και να μην μπορεί να το πάρει; Το πόσα ξοδεύει κάθε μέλος της οικογένειας είναι πρωτίστως θέμα συνολικού εισοδήματος, αναγκών και αλληλοσεβασμού.
αν σ'αρέσει και θέλεις να δουλεύεις γι'αλλους/εσ κανένα πρόβλημα
Το γράφεις και μόνος σου. 'αν κάνω εγώ όλα τα γούστα μου.... αν ΘΕΛΕΙ κάτι να το ΠΑΡΟΥΜΕ'
αυτή είναι η ισότητα που πολεμάει το γυναικείο φύλο; ή μήπως όπου μας συμφέρει; (κοινώς τα δικά μου δικά μου τα δικά του δικά μου/δικά μας )
προσωπικά δουλεύω για πάρτη μου, μένω μόνος μου, δεν εξαρτώμαι από κανέναν κι ούτε ζητάω από κανέναν να μου ικανοποιήσει 'ανάγκες'.
Αλήθεια, το ανάποδο πως θα φαινόταν άραγε;
Νομίζω ότι αυτό τα λέει όλα. Ένα ζευγάρι που θέλει να κάνει και να λέγεται 'οικογένεια' πρέπει να έχει στο νου του όλα τα παραπάνω. Αλιιώς μην παντρεύεστε
Γνωρίζω επίσης αρκετές περιπτώσεις όπου δουλεύει η γυναίκα και ο άντρας είναι άνεργος (είτε επειδή είναι άτυχος είτε επειδή είναι τεμπέλης ).Δεν χρειάζονται γενικεύσεις.
Επίσης γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις όπου η γυναίκα δουλεύει και ο άνδρας είναι άνεργος (είτε πειδή είναι άτυχος είτε επειδή είναι τεμπέλης ). Πάντως αν γνωρίζετε κυρίες με περιορισμένο εισόδημα που απαιτούν 4 φορές το μήνα κομμωτήριο, μπουζούκια, διακοπές κλπ...** μακριά**
-
Δεν ξέρω αν ανήκω σε άλλη κατηγορία γυναικών αλλά όσες ξέρω δουλεύουν το ίδιο με το συζυγό τους με τη διαφορα οτί ξυπνούν στις 5 για να μαγειρέψουν, πάνε για δουλειά, επιστρέφουν, τρώνε, πηγαίνουν τα παιδιά φροντιστήριο, επιστρέφουν, κάνουν δουλειές, μαζεύουν τα παιδιά από όπου είναι συνεχίζουν τις δουλείες και πέφτουν για ύπνο.Σε παρακαλω πολύ, δώσε μου το τηλ. σου και τα τηλ. ολων των φιλενάδων σου
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Σε παρακαλω πολύ, δώσε μου το τηλ. σου και τα τηλ. ολων των φιλενάδων σουΤίγρη, ντροπή. Είναι παντρεμένες όλες, δεν διάβασες;
ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ, 'ΝΤΑΞΕΙ;
-
αλλά όσες ξέρω δουλεύουν το ίδιο με το συζυγό τους με τη διαφορα οτί ξυπνούν στις 5 για να μαγειρέψουν, πάνε για δουλειά, επιστρέφουν, τρώνε, πηγαίνουν τα παιδιά φροντιστήριο, επιστρέφουν, κάνουν δουλειές, μαζεύουν τα παιδιά από όπου είναι συνεχίζουν τις δουλείες και πέφτουν για ύπνο.Αν 'έχουν και τον χασάπη να τους πιάνει και τον κω' τότε οι φίλες σου είναι ...η Μαίρη Παναγιωταρά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
αν σ'αρέσει και θέλεις να δουλεύεις γι'αλλους/εσ κανένα πρόβλημαΌταν παντρεύεσαι (διότι για παντρεμένα ζευγάρια νομίζω μιλάμε) δεν δουλεύεις μόνο για σένα. Δουλεύεις για την οικογένεια. Αν βγάζεις 3000 και η γυναίκα σου 600 χρησιμοποιείς τα 3600 σαν οικογενειακό εισόδημα. Αλλιώς αρχίζεις και λες στα παιδιά σου ότι το play station και τα ρούχα σου τα πήρε ο μπαμπάς και τη σοκολάτα η μαμα.
-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Όταν παντρεύεσαι (διότι για παντρεμένα ζευγάρια νομίζω μιλάμε) δεν δουλεύεις μόνο για σένα. Δουλεύεις για την οικογένεια. Αν βγάζεις 3000 και η γυναίκα σου 600 χρησιμοποιείς τα 3600 σαν οικογενειακό εισόδημα. Αλλιώς αρχίζεις και λες στα παιδιά σου ότι το play station και τα ρούχα σου τα πήρε ο μπαμπάς και τη σοκολάτα η μαμα.
δεν αναφέρθηκα στα παιδιά
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Όταν παντρεύεσαι (διότι για παντρεμένα ζευγάρια νομίζω μιλάμε) δεν δουλεύεις μόνο για σένα. Δουλεύεις για την οικογένεια. Αν βγάζεις 3000 και η γυναίκα σου 600 χρησιμοποιείς τα 3600 σαν οικογενειακό εισόδημα. Αλλιώς αρχίζεις και λες στα παιδιά σου ότι το play station και τα ρούχα σου τα πήρε ο μπαμπάς και τη σοκολάτα η μαμα.
δεν αναφέρθηκα στα παιδιά
Έχεις δίκιο. Απλά εγώ το συνδυάζω έτσι. Συνεχίζω πάντως να πιστεύω κάτω απ' όλες τις συνθήκες ότι όντας παντρεμένος δουλεύεις για την οικογένεια. Περιπτώσεις διαφωνιών και υπερβολών (μιλάω πάντα για τα οικονομικά) θα υπάρχουν εκατέρωθεν αλλά σε μια υγειή σχέση θα υπάρξουν και λύσεις ή έστω συμβιβασμοί, πάλι εκατέρωθεν.
-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Έχεις δίκιο. Απλά εγώ το συνδυάζω έτσι. Συνεχίζω πάντως να πιστεύω κάτω απ' όλες τις συνθήκες ότι όντας παντρεμένος δουλεύεις για την οικογένεια. Περιπτώσεις διαφωνιών και υπερβολών (μιλάω πάντα για τα οικονομικά) θα υπάρχουν εκατέρωθεν αλλά σε μια υγειή σχέση θα υπάρξουν και λύσεις ή έστω συμβιβασμοί, πάλι εκατέρωθεν.
Ακριβώς. Κι επειδή δεν έχω καμία διάθεση για συμβιβασμούς, πέρα από τα κοινά έξοδα (ενοίκιο/δάνειο, διατροφή, ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ) ο καθένας για πάρτη του
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
... επειδή δεν έχω καμία διάθεση για συμβιβασμούς, πέρα από τα κοινά έξοδα (ενοίκιο/δάνειο, διατροφή, ΔΕΗ, ΟΤΕ κλπ) ο καθένας για πάρτη τουΝα υποθέσουμε ότι θα πλένεις και θα σιδερώνεις τα ρούχα σου, ότι θα μαγειρεύεις, θα σφουγγαρίζεις το σπίτι, θα στρώνεις τα κρεβάτια, θα πηγαίνεις λαϊκή και θα ξεσκατίζεις τα παιδιά;
Στη συμβίωση, ΜΟΝΟ με συνεργασία προχωράει κανείς. 'Ο καθένας για την πάρτη του' είναι μόνο για βήματα προς τα πίσω. Το πόσα παίρνει ο καθένας είναι ένας καλός μπούσουλας για να αποφασίσει το ζευγάρι τι και πότε θα ξοδέψει. -
Καμία διάθεση για συμβιβασμούς, σε μένα ακούγεται σαν καμία διάθεση για γάμο. Η θέση του Ηλία με καλύπτει απόλυτα.
Το καλάθι της νοικοκυράς