-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Kατι σαν την Brera και την 159? To A5 δεν βασίζεται στο πλαίσιο του Α4 ( ή το ανάποδο τέλος πάντων ) ή κάνω λάθος?θες να πεις ότι 'το πάτωμα ήταν/είναι το ίδιο'...
Και ναι...νομίζω ότι έχουν το ίδιο πάτωμα το Α4 και το Α5, αλλά από το πάτωμα μέχρι το πλαίσιο, υπάρχουν στη μέση τα δεσίματα, οι κολώνες κτλ. -
Στη Γερμανία γιατί κοστίζει το 160άρι 4000 ευρώ λιγότερα? Είναι πιο έξυπνοι αυτοί η εμάς μας περνάνε για μακάκες?
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Είναι πιο έξυπνοι αυτοί η εμάς μας περνάνε για μακάκες?
Και τα δυο...
-
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Είναι πιο έξυπνοι αυτοί η εμάς μας περνάνε για μακάκες?
Και τα δυο...
ΤΟ ΕΝΑ
ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΑΣ παραπέμπω στην υπογραφή μου
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Βρε τι παπαριές λέτε για 1800αρια τούρμπο με 120 άλογα και ροπές? Μου έκανε εντύπωση που ορισμένοι είστε και σχεδόν σίγουροι! Τι έκανα? Απλά μπήκα στο γερμανικό site της Audi και να το αποτέλεσμα...
http://ak4-de.audi.de/entry.do?carline= ... &referrer=
Benzin
Attraction 1.8 TFSI 118(160) 6-Gang Details 28.950,00Αυτός είναι ο αρχικός κινητήρας και η βασική τιμή που προσφέρεται στην γερμανία. Την άλλη φορά μη τρώτε τόσους πολλούς κουραμπιέδες γιατί σας πειράζουν... Ακου εκεί TFSI 1.8 με 120 άλογα και ροπές..
το κρατάμε το μήνυμα για να δουμε ποιος θα δικαιωθεί από τους παπάρες.... (σημειώνω και τον εαυτό μου μέσα καθώς και σε μένα αυτό είπαν οι πωλητές και η αντιπροσωπεία)
ελπίζω τώρα που βγήκανε οι τιμές ο φίλος που έλεγε ότι λέμε παπάρες να το είδε ότι έχει 120 άλογα....
-
Ποντάρω στην γαργάρα, όπως σε άλλο θέμα.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποντάρω στην γαργάρα, όπως σε άλλο θέμα.άλλΑ θέμαΤΑ
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ποντάρω στην γαργάρα, όπως σε άλλο θέμα.
άλλΑ θέμαΤΑ
παλιά του τέχνη κόσκινο...
-
Ηθελα απλώς να δείξω ότι είμαι χοντρό γαιδούρι και ελέφαντας και δεν ξεχνάω κάτι....
-
-
τέλεια.... δικαιολογεί και τα 6000 διαφορά του 120αρι από το 160αρι
-
μετά την φανουρόπιτα της Skoda τώρα και κορδονάκια...
-
πατακλητική διαφήμιση, έχω χάσει τα λόγια μου...
-
Σημερα πηγα και το ειδα στην αντιπροσωπεια...Κατα την αποψη μου οι φωτογραφιες το αδικουν λιγακι.
Μπορω να πω οτι μου αρεσε αρκετα.Σημειωσα τις παρακατω παρατηρησεις.
Αρχικα,εχει μεγαλωσει αισθητα,αλλα χρειαζεται να το προσεξεις αρκετα για να καταλαβεις το μεγεθος.Η μασκα ειναι πολυ ωραια και τα φωτα επισης.Μπορω να πω οτι το μπροστα μερος μου αρεσει περισσοτερο απο του Α5.
Στο εσωτερικο πολυ καλη ποιοτητα,αλλα Το ΜΜΙ ειναι must,οπως ειχα γραψει και για το Α5.Αλλιως η περιοχη γυρω απο το λεβιε δειχνει αδεια.Ολοι οι διακοπτες μου φανηκαν αρκετα ποιοτικοι,εκτος απο αυτον που ρυθμιζει τους καθρεπτες ο οποιος μου φανηκε λιγο ευαισθητος.
Ευχαριστη εκπληξη οι χωροι πισω.Αισθητα μεγαλυτεροι απο μιας 3αρας.
Το μονο που με προβληματισε λιγο ειναι η αισθητικη του πισω μερους,κατι δε μου 'καθεται 'καλα.
Και κατι αλλο που εκανε εντυπωση.Η AUDI δινει ιδιες τιμες καταναλωσης και ρυπων για το 120αρι και το 160αρι. -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Ηθελα απλώς να δείξω ότι είμαι χοντρό γαιδούρι και ελέφαντας και δεν ξεχνάω κάτι....Μπράβο γαιδαροελέφαντα κέρδισες! Έβγαλες το απωθημένο σου εσύ και κάποιοι άλλοι τώρα! Πότε πάμε στο νηπιαγωγείο είπαμε? Το ήξερα οτι οι Έλληνες είναι μαλάκες αλλά δε περίμενα ποτέ να μας περνάνε για τόσο πολύ μαλάκες ώστε να φέρουν το 120άρι για να πουλάνε το 160άρι με καπέλο και να πουλάει και καλά γιατί θα το αγοράζει ο μαλάκας ό έλληνας αυτό είναι σίγουρο. Εάν δεν έχετε καταλάβει ακόμα το 160άρι θα έπρεπε να πωλείται στην τιμή του 120αριού. Το 120άρι αποτελεί το 'άλλοθι' της 'λογικής' τιμής του νέου Α4.... και όλα αυτά μόνο στην Ελλάδα. Γιατί απλά ναι μας περνάμε και προφανώς είμαστε οι μαλάκες της υπόθεσης...
-
Στην γερμανία πάντως το 120αρι έχει 3k διαφορά από το 160αρι. Τι διαφορά σε εξοπλισμό έχουν εκεί;
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Μπράβο γαιδαροελέφαντα κέρδισες! Έβγαλες το απωθημένο σου εσύ και κάποιοι άλλοι τώρα! Πότε πάμε στο νηπιαγωγείο είπαμε?...Οι κουραμπιέδες δεν ενοχλούν το στομάχι μου. Θα ήταν χειρότερο αν έπρεπε
να καταπιώ τη γλώσσα μου. Αντ' αυτού θα προτιμούσα να ζητήσω συγγνώμη
από τους συνφορουμίτες μου για την αφόρητη ανοησία και αμετροέπειά μου. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Επισης και τα 33500 του Α4 160 με τα 40000 του Α5 170 που οφειλονται; Τοσο μεγαλη διαφορα εξοπλισμου εχουν;
Αρχικά...Έχουν άλλο πλαίσιο, η βασική έκδοση του ενός έχει διαφορετικά πράγματα από την άλλη (τουλάχιστον αυτό υποψιάζομαι γιατί απευθύνονται και σε άλλο κοινό )
Τι έχουν λέει;
Ίδιο πράμα είναι ακριβώς το πλαίσιο. Για την ακρίβεια, το Α4 πήρε το πλαίσιο του Α5. Ακόμα και οπτικά, σαν Α5 με 2 πόρτες παραπάνω είναι.Σπαμ: http://www.4troxoi.gr/index.php?cat_id=252&page_id=6023
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Ηθελα απλώς να δείξω ότι είμαι χοντρό γαιδούρι και ελέφαντας και δεν ξεχνάω κάτι....
Μπράβο γαιδαροελέφαντα κέρδισες! Έβγαλες το απωθημένο σου εσύ και κάποιοι άλλοι τώρα! Πότε πάμε στο νηπιαγωγείο είπαμε?
Εσύ έχει κάθήσει χρόνια εκεί πρέπει να το ξέρεις καλύτερα
Πόσα χρόνια την ίδια τάξη?
-
μαλακια της audi, θα αντεξει το μοτερ ή θα αρχισουν παλι τα σπασιματα που εχει με τα GT/TSi ???
Audi A4 (Β8) 2008