-
Ο χρήστης ferox έγραψε:
29 χιλιάρικα τουλάχιστον για το 1.8 tfsi με 120 άλογα ( ) και πάω στοίχημα ένα Α4 νέο.Θα χάσεις
-
θα πάει παρακάτω εννοείς?
-
Eιδα σημερα το νεο Α4 στο δρομο!!Σε σκουρο μπλε,που δε το κολακευε και ιδιαιτερα βεβαια...
Ειχε δυο εξατμισεις που κοιταγαν προς τα κατω στην αριστερη μερια,οποτε μαλλον ηταν FWD 2,0 TDI.
Ημουν μεσα στο αυτοκινητο μου και δεν το περιεργαστηκα,αλλα απο μια πρωτη ματια φαινεται αισθητα η αυξηση του μεγεθους σε σχεση με το παλιο.
Το προβλημα βεβαια ειναι οτι μου θυμισε πολυ εντονα το προηγουμενο μετα f/l μοντελο..,μοιαζουν πολυ..Βεβαια ηταν και το χρωμα του πολυ μουντο οποτε επιφυλασομαι.
Το μπροστινο μερος παντως ηταν πολυ ωραιο και αρκετα εντυπωσιακο. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Eιδα σημερα το νεο Α4 στο δρομο!!Σε σκουρο μπλε,που δε το κολακευε και ιδιαιτερα βεβαια...
Ειχε δυο εξατμισεις που κοιταγαν προς τα κατω στην αριστερη μερια,οποτε μαλλον ηταν FWD 2,0 TDI.
Ημουν μεσα στο αυτοκινητο μου και δεν το περιεργαστηκα,αλλα απο μια πρωτη ματια φαινεται αισθητα η αυξηση του μεγεθους σε σχεση με το παλιο.
Το προβλημα βεβαια ειναι οτι μου θυμισε πολυ εντονα το προηγουμενο μετα f/l μοντελο..,μοιαζουν πολυ..Βεβαια ηταν και το χρωμα του πολυ μουντο οποτε επιφυλασομαι.
Το μπροστινο μερος παντως ηταν πολυ ωραιο και αρκετα εντυπωσιακο.κυκλοφόρησε? Στο Ελάντα?
-
Oxi exoteriko eimai.
-
Τώρα θέλω να αντιγράψω εδώ κάτι εγκάθετο από το autobild το τελευταίο. Να το κάνω την επόμενη βδομάδα;
-
την αλλη βδομαδα ειναι χριστουγεννα...
-
'Σε επίσημο έγγραφο της Audi, που διέρρευσε πρόσφατα φαίνεται η ημερομηνία λανσαρίσματος όλων των μοντέλων της εταιρείας νια το 2008 στη Γερμανία. Γεγονός που καθιστά αμφισβητήσιμη τη γνησιότητα του είναι τα στοιχεία για το Α41.8 TFSI με ισχύ 88 kW. Πρόκειται, δηλαδή, για έναν τούρμπο κινητήρα 1,8 λίτρων με μόλις 125 ίππους, όταν η μονάδα 1,4 TSI της εταιρείς αποδίδει και αυτή 125 ίππους; Ίσως πρόκειται για ορθογραφικό, ωστόσο είναι κάτι που γεννά αμφιβολίες'
Autobild No.12.
Άμα κριθεί, ακατάλληλο που το έβαλα, να μου πείτε να το σβήσω.
-
Απ'όσα έχουν ήδη γραφτεί για την έκδοση 1.8TFSI 120PS φαίνεται καθαρά
πως η έκδοση αυτή θα κυκλοφορήσει τουλάχιστον στη Γερμανία. Μάλλον ο
συντάκτης του εν λόγω άρθρου δεν είναι καλά ενημερωμένος, αφήστε που
τα 88KW ισοδυναμούν με 120 και όχι 125PS. -
προσωπικα μου δειχνει οτι καποιος στο bild εχει αμφιβολιες για το κατα ποσο θα συμβει κατι τετοιο...
πηρε κανεις τη γερμανικη εκδοση του περιοδικου?
-
Βρε τι παπαριές λέτε για 1800αρια τούρμπο με 120 άλογα και ροπές? Μου έκανε εντύπωση που ορισμένοι είστε και σχεδόν σίγουροι! Τι έκανα? Απλά μπήκα στο γερμανικό site της Audi και να το αποτέλεσμα...
http://ak4-de.audi.de/entry.do?carline= ... &referrer=
Benzin
Attraction 1.8 TFSI 118(160) 6-Gang Details 28.950,00Αυτός είναι ο αρχικός κινητήρας και η βασική τιμή που προσφέρεται στην γερμανία. Την άλλη φορά μη τρώτε τόσους πολλούς κουραμπιέδες γιατί σας πειράζουν... Ακου εκεί TFSI 1.8 με 120 άλογα και ροπές..
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
Βρε τι παπαριές λέτε για 1800αρια τούρμπο με 120 άλογα και ροπές? Μου έκανε εντύπωση που ορισμένοι είστε και σχεδόν σίγουροι! Τι έκανα? Απλά μπήκα στο γερμανικό site της Audi και να το αποτέλεσμα...http://ak4-de.audi.de/entry.do?carline= ... &referrer=
Benzin
Attraction 1.8 TFSI 118(160) 6-Gang Details 28.950,00Αυτός είναι ο αρχικός κινητήρας και η βασική τιμή που προσφέρεται στην γερμανία. Την άλλη φορά μη τρώτε τόσους πολλούς κουραμπιέδες γιατί σας πειράζουν... Ακου εκεί TFSI 1.8 με 120 άλογα και ροπές..
το κρατάμε το μήνυμα για να δουμε ποιος θα δικαιωθεί από τους παπάρες.... (σημειώνω και τον εαυτό μου μέσα καθώς και σε μένα αυτό είπαν οι πωλητές και η αντιπροσωπεία)
-
technik το Α4 θα βγαίνει 1.8Τ-Q...ή θα βγαίνει το Quattro μόνο με το 2λτ μοτέρ?
-
Θα βγεί και σε 18αρι, προς καλοκαίρι.
@cctop
18αρι τούρμπο με 120 ps θα είναι. Τα 16αρια δε θα γελούν καθόλου μετά... -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Θα βγεί και σε 18αρι, προς καλοκαίρι.@cctop
18αρι τούρμπο με 120 ps θα είναι. Τα 16αρια δε θα γελούν καθόλου μετά...Από που συμπαιρένεις ότι to Α4 θα βγαίνεις και σε 1.800 Turbo Quattro?
-
Γιατί να μη βγεί?
-
Ο χρήστης bravo5 έγραψε:
Θα βγεί και σε 18αρι, προς καλοκαίρι.
@cctop
18αρι τούρμπο με 120 ps θα είναι. Τα 16αρια δε θα γελούν καθόλου μετά...Από που συμπαιρένεις ότι to Α4 θα βγαίνεις και σε 1.800 Turbo Quattro?
Απλά πληροφορίες
-
το ειδα προχθες το απογευμα στον δρομο,σε γκρι χρωμα,πολυ ωραια τα led παιδια,φαινεται μεγαλυτερο νομιζω απο το δικο μου,γιατι ειναι και σε ιδιο χρωμα,απλα αυτος ο κωλος φερνει πολυ απο 3αρα
το συγκεκριμενο ηταν νομιζω με τον 3.0TD -
Καλησπέρα.
Σήμερα πήγα και έκανα test drive το νέο Audi A4 2.0 Tdi (143HP) και είπα να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου από αυτό.
Λοιπόν, είναι πολύ όμορφο εξωτερικά & εσωτερικά. Έχει καλούς χώρους & μέτριο πορτμπαγκάζ για την κατηγορία του. Η ποιότητα των υλικών είναι πολύ καλή και έχει προηγμένης τεχνολογίας αξεσουάρ. Η τιμή των έξτρα που προσφέρει είναι αρκετά τσιμπημένη και γενικώς η τιμή του εδώ είναι υψηλή για τα δεδομένα της κατηγορίας (Τιμή εκκίνησης είναι τα 31000
-
Όπως έχει ήδη αναφερθεί, θα υπάρξει σύντομα έκδοση 2.0TDI με 170 ίππους
και ροπή 350 Nm. Ο 2.0TDI 143PS είναι νέος κινητήρας, νομίζω τοποθετείται
και στο Tiguan, διαφέρει από τον προηγούμενο στην τροφοδοσία με
Common Rail και όχι Pumpe-Düse. Στη σχετική δοκιμή του το AutoJournal
αναφέρει στα θετικά του νέου μοντέλου πως ο κινητήρας επιτέλους είναι
ευχάριστος, λιγότερο θορυβώδης και τραχύς. Λίγος λοιπόν μπορεί να είναι,
όχι όμως παλιός.
Audi A4 (Β8) 2008