-
Έτσι:
ή...έτσι: ??
-
Το πρώτο. Το δεύτερο είναι σα μυρμηγκοφάγος.
-
Το πρώτο!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Το πρώτο. Το δεύτερο είναι σα μυρμηγκοφάγος.Oι διαφορές δεν είναι αρκετές ώστε να σηκώνουν δίλημμα. Είναι ξεκάθαρο ότι βασίζονται στις ίδιες πηγές. Ο Huckfeld δικαιούται βέβαια λόγω ιστορίας να θεωρείται πιο αξιόπιστος.
-
http://www.autobild.de/heftarchiv/vorsc ... w7eA%3D%3D
-
-
Κι εγώ το πρώτο διαλέγω. Και μου αρέσει κιόλας. Το βλέπεις και ξέρεις ότι θα είναι καλό.
Το δεύτερο ωραίο επίσης, αλλά έχω την αίσθηση ότι με μερικές μικρές πινελιές θα ταίριαζε ίσως περισσότερο στη λογική του Α6. -
Aυτά τα καγκουρο-led τι τα θέλουν;
Πολύ τευτονικό για τα γούστα μου, χωρίς ίχνος φινέτσας.
-
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Aυτά τα καγκουρο-led τι τα θέλουν;Πολύ τευτονικό για τα γούστα μου, χωρίς ίχνος φινέτσας.
στα νεότερα Audi, δείχνουν τον αριθμό των κυλίνδρων
-
ωραια πραγματα βλεπω...
-
Εστω και καθυστερημένα, το πρώτο γιατί δείχνει πιο άγριο, πιο 'πολεμικό'.
Το δεύτερο πάει πιο πολύ προς...... 'λιμουζινοκυριλέ' ( ) κατάσταση.... -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Εστω και καθυστερημένα, το πρώτο γιατί δείχνει πιο άγριο, πιο 'πολεμικό'.
Το δεύτερο πάει πιο πολύ προς...... 'λιμουζινοκυριλέ' ( ) κατάσταση....προς....Bentley κατάσταση
-
Α4 sportback (λέμε τώρα.....)
http://media.autobild.de/bild/A/ed952cd ... a07a_1.jpg -
Πάντα είχε 'άποψη' το Α4 sportback
-
Με αυτο το Α4 η νέα 3αρα πάλι 8α φαίνετε σαν παλιά!!
-
To A4 sportback που αναφέρει, δεν είναι το κανονικό σεντάν Α4,
αλλά μια άλλη εκδοχή του (αν υπάρξει-βλέπε Roadjet )
-
παιδια ελεος με το α4. Θεωρω τελειως αισχος καθε 2-3 χρονια να βγαινει καινουργιο μοντελο!Περισυ βγηκε ολοκαινουργιο (οχι λιφτ) και σε 2 χρονια παλι ολοκαινουργιο. Οσο καλη τιμη μεταπωλησης και να εχουν ειναι χωρις νοημα η λογικη καθε 2 χρονια αλλαζω φατσα. Δεν ειδα να το κανουν οι αλλες γερμανικες εταιρειες περα απο ψιλα λιφτ.Εδω η καγιεν ποσο καιρο κρατησε και κραταει...
-
μπραβο στην Audi.Καταφερνει να μετακυλιει εξυπνα και πανω π'ολα εγκαιρα σχεδιαστικα στοιχεια απο τα πρωτοτυπα της στα εμπορικα της οχηματα
-
Καλά με τη 44αρα σύνδεση στο σπίτι ούτε που το σκέφτομαι να ανοίξω φωτό!!
Τη δευτέρα στο γραφείο
-
Ο χρήστης pern έγραψε:
παιδια ελεος με το α4. Θεωρω τελειως αισχος καθε 2-3 χρονια να βγαινει καινουργιο μοντελο!Περισυ βγηκε ολοκαινουργιο (οχι λιφτ) και σε 2 χρονια παλι ολοκαινουργιο. Οσο καλη τιμη μεταπωλησης και να εχουν ειναι χωρις νοημα η λογικη καθε 2 χρονια αλλαζω φατσα. Δεν ειδα να το κανουν οι αλλες γερμανικες εταιρειες περα απο ψιλα λιφτ.Εδω η καγιεν ποσο καιρο κρατησε και κραταει...το Α4 του 1/05 ήταν facelift εκτεταμένο και όχι νέο μοντέλο
από το 2000 είναι στην αγορά, κι απ' ότι φαίνεται θα μείνει μέχρι το 2007.
μία αλλαγή ενδιάμεσα είναι υπερβολή?
Audi A4 (Β8) 2008