-
Δημήτρη Αγγελετο να είσαι σίγουρος επειδή γράφω σε 5-6 ακόμα φόρα ότι το φόρουμ των 4Τ είναι από τα πιο «ανθρώπινα» σε θέματα δικαιωμάτων των μελών.
Τι θέλω να πω;...ότι εάν βρισκόσασταν σε άλλο φόρουμ το θέμα θα είχε κλειδωθεί ενώ θα είχαν δοθεί ποινές στο τσακ μπαμ.Εδώ μέσα τα παιδιά τόσο καιρό που είμαι αν μη τι άλλο μου έχουν δείξει ότι μόνο αυταρχικοί δεν είναι.
Υπάρχει μεγάλη ανεκτικότητα από μέρους τους. -
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΑΚΟΜΗ ΤΙΠΟΤΑ!!!ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΠΟΣΤ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ
ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΥΜΕ ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ
ΠΕΤΑΜΕ ΕΝΑ 'ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ' ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ
ΠΟΥΛΑΜΕ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ 'ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ' ΕΦ'ΌΣΟΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ
ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ 'ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΟΥΛΑΚΙ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ' ΑΦ ΥΨΗΛΟΥ ΚΑΘ'ΟΤΙ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ
ΚΑΙ ΚΑΘΑΑΑΑΑΡΙΣΑΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!
Επειδή ξέρω ότι παίζεις με την εντυπώσεις, ότι είχα να πω το είπα στο προηγούμενο ποστ και τέλος. Έστειλες ότι έπρεπε στον admin και τι άλλο θέλεις τώρα? Είμαι διαθέσιμος και περιμένω PM.
Προς A-TEC: μεταφέρθηκαν μόνο τα άσχετα ποστ! Είναι λάθος αυτό που λες. Είναι όλα εδώ και φαίνονται.
-
Hρεμα παίδες!
Και με την ευκαιρία τα παιδιά που έχουν την ευθύνη ώστε αυτό το Φορουμ να μένει ψηλά κάνουν εκπληκτική δουλειά και μάλιστα εθελοντικά!
Λάθη; και κάνουν και θα ξανακάνουν, αλλά μέχρις εκεί!
Απαιχτοι εκείνοι, άπαιχτοι όλοι σας.
Και βέβαια απίστευτος ο Δημήτρης που θα πάρει τα βουνά με το βαρελότο του. Θέλει κότσια το εγχείρημα!! Καλό δρόμο (και πάλι....:-)))Δρομέα! Aφου είσαι και γάτος! Και ξέρεις πως γίνεται καλή δουλειά με ήθος και μηδέν ύφος. Προσπέρνα. Απωγειώσου pls.
Kαλό απόγευμα!!!
Σου Χου
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει να ασχολούμαι μαζί σου, όποτε γράφεις κάτι είναι εγγυημένες βλακείες, γι αυτό και δεν πρόκειται να γράψω τίποτα παραπάνω σε θέμα που έχει να κάνει με την πάρτη σου. Στην τελική κάνε μου μήνυση.
κοίτα. Το πουλί έχει χιούμορ. Τα μισά του ποστ τουλάχιστον έχουν πλάκα. Τα υπόλοιπα μισά, είναι βλακείες, αλλά τον συγχωρούμε, n'est-ce pas?
Τα μισά τα γράφει όμως άλλο πουλί...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ειλικρινά δε με ενδιαφέρει να ασχολούμαι μαζί σου, όποτε γράφεις κάτι είναι εγγυημένες βλακείες, γι αυτό και δεν πρόκειται να γράψω τίποτα παραπάνω σε θέμα που έχει να κάνει με την πάρτη σου. Στην τελική κάνε μου μήνυση.
κοίτα. Το πουλί έχει χιούμορ. Τα μισά του ποστ τουλάχιστον έχουν πλάκα. Τα υπόλοιπα μισά, είναι βλακείες, αλλά τον συγχωρούμε, n'est-ce pas?
Τα μισά τα γράφει όμως άλλο πουλί...
άλλο 'πουλί' πίσω από το 'πουλί' ή το 'πουλί' μαϊμού??? Μετά από 5 σελίδες πουλοσυζήτηση, πουλοκαυγά και ξεπουπούλιασμα, μπέρδεψα τα πουλιά!
όποιος διαβάσει μόνο τα bold και κάνει κακούς συνειρμούς, το πονηρό μυαλό του θα φταίει!
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Hρεμα παίδες!
Και με την ευκαιρία τα παιδιά που έχουν την ευθύνη ώστε αυτό το Φορουμ να μένει ψηλά κάνουν εκπληκτική δουλειά και μάλιστα εθελοντικά!
Λάθη; και κάνουν και θα ξανακάνουν, αλλά μέχρις εκεί!
Απαιχτοι εκείνοι, άπαιχτοι όλοι σας.
Και βέβαια απίστευτος ο Δημήτρης που θα πάρει τα βουνά με το βαρελότο του. Θέλει κότσια το εγχείρημα!! Καλό δρόμο (και πάλι....:-)))Δρομέα! Aφου είσαι και γάτος! Και ξέρεις πως γίνεται καλή δουλειά με ήθος και μηδέν ύφος. Προσπέρνα. Απωγειώσου pls.
Kαλό απόγευμα!!!
Σου Χου
sx, καλά τα παρπάνω, αλλά το 'μέχρις εκεί' όμως προϋποθέτει πως
δεν εμπαίζεις,
δεν κοκορεύεσαι,
δεν ειρωνεύεσαι,
δεν κένεις επίδειξη δυνάμεων,
δεν προκαλείς τον άλλον να έρθει στα όριά του **ΓΙΑ **να γίνει γραφικός,
δεν φωνάζεις την παρέα για να τον καταστήσεις άθλια μειονότητα,
δεν αρχίζεις κοπτοραπτικές για να μπαλώσεις το όποιο λάθος,
δεν προσπαθείς να θολώσεις τα νερά,
δεν πας να κάνεις το θέμα να κυλήσει και να ξεφύγει από την κρίσιμη για σένα περιοχή, για να μην αναγκαστείς να παραδεχτείς το λάθος σου,και τελευταίο, αλλά πρώτο σε σημασία:
ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ **ΜΗΝ **ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟΠΑΝΩ.moderator ετυμολογικά είναι αυτός που ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να κρατήσει το κλίμα ΗΡΕΜΟ, όχι να ΑΝΑΨΕΙ φωτιές και να ξεσυνερίζεται τους χρήστες.
Και sx, δε μου φαίνεται δίκαιο να ζητάς να απογειωθεί ο χρήστης, τη στιγμή που κάποιοι moderators κάνουν ό,τι μπορούν για να μην γίνει κάτι τέτοιο... Αν απλά **ήθελαν **να λήξει το θέμα ήρεμα θα μπορούσαν...
-
ΕΓΩ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΘΙΞΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΝΕΞΗ ,ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ! ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΟΥ!
ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΤΑΣΗ ( ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΤΈΜΕ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ.
ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...........
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΕΓΩ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΝΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΗΡΕΜΙΑ ΑΠΟΧΩΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΜΟΥ ΕΘΙΞΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
με όλο το σέβας κε Αγγελέτο, δεν το βρίσκω σωστό αυτό. Προτείνατε να επανα-αξιολογηθούν οι moderators. Μετά από αυτό, το λιγότερο που περιμένω από εσάς, είναι να μας πείτε με τι κριτήρια πρέπει να αξιολογηθούν και ποιες προϋποθέσεις πρέπει να πληρούν.
-
5 σελιδες και ακομα δεν τελειωσε η μερα;
Πω πω τι ειναι αυτα τα πραγματα ρε παιδια;
Εδω εχουν ανταλλαχτει βαριες κουβεντες μεταξυ μελων, βρισιες κλπ, και δεν ανοιξε μυτη.
Ενταξει ισως να πειραχτηκε ο φιλος αλλα ειναι υπερβολικο, κατα την ταπινη μου παντα αποψη, να γινεται τοση φασαρια.
Ψυχραιμια και καλη καρδια. -
Μια ερώτηση μονάχα από μένα: έχετε συνειδητοποιήσει πως τα φόρα είναι κυρίως μέσα διασκέδασης;
Εννοώντας πως τα βρίσκω υπερβολικά όλα αυτά, εκατέρωθεν!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μια ερώτηση μονάχα από μένα: έχετε συνειδητοποιήσει πως τα φόρα είναι κυρίως μέσα διασκέδασης;Εννοώντας πως τα βρίσκω υπερβολικά όλα αυτά, εκατέρωθεν!
ακριβώς, δεν αξίζει να χαλιέστε για βλακείες, εδώ είμαστε για να συζητάμε τα περί τροχών, αν έχει κάποιος πρόβλημα, πρώτα συζήτηση με πμ και στη συνέχεια σύσταση στον διαχειριστή. Δεν έχω καμία διάθεση να χαλάω το κέφι μου διαβάζοντας τα εκάστοτε παράπονα. forum είναι όχι σουβλατζίδικο. Δεν πληρώνεις γι'αυτό που παίρνεις. Μην απαιτείς λοιπόν
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΝΑ ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ Ο ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ ΠΟΥ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΧΡΗΣΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΥΠΟΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΟΥ.ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ 'προσωπική επίθεση προς άλλα μέλη του Forum'
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ 'ισότιμη και αντικειμενική αντιμετώπιση όλων των μελών και θεμάτων'
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΜ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ 'ατεκμηρίωτης καταγγελία κατά τρίτου'
ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΤΩΝ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΤΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ!!!
ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΘΜΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΠΙΣΕΙ!
-
Tα έφτιαξα με την Ελένη, ωραία κοπέλα.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Tα έφτιαξα με την Ελένη, ωραία κοπέλα.Εχει αδελφή;
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΕΝΕΞΗ ,ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙΣ! ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΥΤΟΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΣΟΥ!ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΤΑΣΗ ( ΑΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΚΑΤΈΜΕ) ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΙΜΑ.
ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΙΑ ΘΕΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ...........
Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
Είμαστε αλάνια, διαλεχτά παιδιά μεσα στο φόρουμ
Και δεν μας τρομάζουν, οι απειλές των moderatorumΤι τα θές , τι τα θές , πάντα έτσι είναι η ζωή
Κόψε εδώ γράψε εκεί , βράδυ και πρωίΚάθε μας μεράκι , γίνεται ενα ποστ και το γλεντάμε
Και μές τα delete, μάθαμε πώς να το ξεγελάμεΤι τα θές , τι τα θές , πάντα έτσι είναι η ζωή
Κόψε εδώ γράψε εκεί , βράδυ και πρωίΚαι αν σαυτό το φόρουμ, μας χτυπούν αλύπητα οι ψώρες
Μέσα στο τραγούδι , φεύγουνε χαρούμενες οι ώρεςΤι τα θές , τι τα θές , πάντα έτσι είναι η ζωή
Κόψε εδώ γράψε εκεί , βράδυ και πρωίΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ 'ΑΠΕΧΟΥΝ' ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΕΠΙΛΕΞΑΝΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΟΥΝ
-
Ας πούμε και ένα της τάβλας τώρα...
Αητός σε χώμα δεν πατεί
σε δέντρη δε φωλεύγει,
στα χαμηλά δεν κάθεται,
στον κάμπο δε βιγλίζει,
κι α διαφαλάξει αρά και που,
περαστικός, δεν πράσσει.
Τόπο δεν βρίσκει αμάλαγο,
μερά να του χερώνει,
μηδέ χαράκι ριζιμιό
γη πέτρα να θρονιάσει,
αδερφοχτό να πορευτεί,
σύντεκνο να κονέψει,
μήδέ και πρωτοξάδερφο
γη ορτάκη να δειπνήσει.
Κι απού την πρίκα την πολλή
κλωθοπετά και φεύγει
κι έρχεται πίσω στα ψηλά
στσ’ ανταριασμένες ρίζες
να βρει λιθάρι να σταθεί,
γκρεμό για να φωλέψει,
να βρει ’ψιμόριφο θροφή
κι αγρίμι για προσφάγι,
κουτσουναράκι ολόδροσο
να σπιθοκρουσταλιάζει,
ν’ ακούσει πέρδικας λαλιά
κι ασκορδαλού σφυρίχτρα,
και πάνω απ’ το συνάφουρο,
στην ξαστεριά, σα ρήγας
να δει ριτζά στα πόδια ντου
τη γης, τον κόσμο όλο. -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Εχει αδελφή;
ξαδέλφη;;;
-
Ο χρήστης xaris78 έγραψε:
Εχει αδελφή;
ξαδέλφη;;;
Θεία;
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εχει αδελφή;
ξαδέλφη;;;
Θεία;
παίδες, αν η 'σοδειά' είναι καλή, έρχομαι κι εγώ!
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΠΟΒΟΛΗΣ ΜΟΝΤΕΡΕΙΤΟΡ