-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ελπίζω να κάνετε πλάκα...γιατί τα πράγματα τα ξέρω από την μέσα μεριά πολύ καλά...
Δεν ξέρω Σάββα, είπα φήμες
Η αλήθεια ποια είναι, εσύ που τα ξέρεις?
Ε προφανώς και δεν είναι έτσι τα πράγματα ρε Σπύρο. Είναι ένας μύθος που κρατά από την DAP εποχή...('67)...αλήθεια τότε που κοροιδεύετε το κρέας πόσοι έλληνες έξω έτρωγαν κρέας...?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Στρο στρατό,θυμάμαι ένα πράγμα πιό παλιό απο το κρέας.Τίς γαλέτες!!!!
ήταν διατρητικές/αντιαρματικές.Τίς πετούσες με δύναμη στο άρμα,και το έκοβε στα δύο!!!!
Ναι αλλα ηταν ικανες να απορροφησουν 300 ml υγρο.
(Αυτος ειναι και ολογος που ειναι τοσο ξερες) -
και τα λεει και ο Hunter αυτά... ...με εκπλήσει που δεν ξέρει γιατί είναι ξερές οι γαλέττες...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και τα λεει και ο Hunter αυτά... ...με εκπλήσει που δεν ξέρει γιατί είναι ξερές οι γαλέττες...Εμείς οι αρματιστές,τίς χρησιμοποιούσαμε σάν πλάκες ενεργούς θωράκισης,κατά APFSDS βλημάτων.
Απλά τίς κολλούσαμε πάνω στόν πύργο απο το λέοπαρντ,και είμασταν άτρωτοι -
Δεν ξέρω βρε παιδιά... Με τι καρδιά να το φας στο στρατό τόσο παλιό κρέας; Αυτό είναι ιστορικό κειμήλιο και είναι ιεροσυλία να το κόψεις, να το μαγειρέψεις και να το φας. Πρέπει, αντιθέτως, να μπει σε μουσείο για τις επερχόμενες γενιές.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Δεν ξέρω βρε παιδιά... Με τι καρδιά να το φας στο στρατό τόσο παλιό κρέας; Αυτό είναι ιστορικό κειμήλιο και είναι ιεροσυλία να το κόψεις, να το μαγειρέψεις και να το φας. Πρέπει, αντιθέτως, να μπει σε μουσείο για τις επερχόμενες γενιές.Δεν το τρως με την καρδιά. Με το στόμα το τρως. Ή το τρως ή πεινάς. Τόσο απλά
-
Και στερείς ένα υπέροχο έκθεμα από το μουσείο!
-
Τις γαλέττες οταν βρισκόμουν σε κανένα φυλάκιο τις ρήμαζα! Ξέρει κανεις αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο εμπόριο; Στο πολύ περίπου υπάρχουν και τα Cream Crackers αλλά απέχουν πολύ από το ρίαλ θίνγκ.
-
Κρητικό παξιμάδι σου κάνει;
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Τις γαλέττες οταν βρισκόμουν σε κανένα φυλάκιο τις ρήμαζα! Ξέρει κανεις αν υπάρχει κάτι αντίστοιχο στο εμπόριο; Στο πολύ περίπου υπάρχουν και τα Cream Crackers αλλά απέχουν πολύ από το ρίαλ θίνγκ.Πάρε αυτά τα κτήμ κράκερς,βούτα τα στο γύψο,και μόλις στεγνώσουν φάτα.
Ποιός θα έβγαζε ένα τέτοιο προιόν ρε Χρήστο στο εμπόριο;Τί θα προσπαθούσε να κάνει αυτός ο τύπος;Να γίνει εκατομμυριούχος απο δισεκατομμυριούχος που θα ήταν πρίν;
-
Δενξέρω εσείς τι λέτε, εγώ όμως στον στρατό, έτρωγα βουβάλι αργεντινής του 1974 !
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ποιός θα έβγαζε ένα τέτοιο προιόν ρε Χρήστο στο εμπόριο;Τί θα προσπαθούσε να κάνει αυτός ο τύπος;Να γίνει εκατομμυριούχος απο δισεκατομμυριούχος που θα ήταν πρίν;
Εγώ τον οβολό μου θα του τον έδινα πάντως (στο φαΐ και στο σεξ δεν υπάρχουν διαστροφές)
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Εγώ τον οβολό μου θα του τον έδινα πάντως (στο φαΐ και στο σεξ δεν υπάρχουν διαστροφές)
-
ρε Μάνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Πήξαμε στα σαγόνια -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ρε Μάνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Πήξαμε στα σαγόνιαΗ επανάληψις μήτηρ μαθήσεως
-
ΕΛΕΟΣ! Κάτι έπαθε η μηχανή του φόρουμ, μου έδειχνε ότι δεν το έπαιρνε και ξαφνικά πήξαμε. Μπορούν να διαγραφούν;
**Edit: **ευχαριστώ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΕΛΕΟΣ! Κάτι έπαθε η μηχανή του φόρουμ, μου έδειχνε ότι δεν το έπαιρνε και ξαφνικά πήξαμε. Μπορούν να διαγραφούν;Αφού φάει πρώτα τη γαλέτα του!!!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
ΕΛΕΟΣ! Κάτι έπαθε η μηχανή του φόρουμ, μου έδειχνε ότι δεν το έπαιρνε και ξαφνικά πήξαμε. Μπορούν να διαγραφούν;Οκ
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ποιός θα έβγαζε ένα τέτοιο προιόν ρε Χρήστο στο εμπόριο;Τί θα προσπαθούσε να κάνει αυτός ο τύπος;Να γίνει εκατομμυριούχος απο δισεκατομμυριούχος που θα ήταν πρίν;Αυτο το πετυχαινει πιο ευκολα και γρηγορα αν παντρευτει...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε προφανώς και δεν είναι έτσι τα πράγματα ρε Σπύρο. Είναι ένας μύθος που κρατά από την DAP εποχή...('67)...αλήθεια τότε που κοροιδεύετε το κρέας πόσοι έλληνες έξω έτρωγαν κρέας...?
E στη δεκαετια του 60 και τα κουτουκια υπηρχαν,η Πλακα ηταν φισκα απο ταβερνακια που μπορουσες να φας και τη μπριζολα σου και το κεφτεδακι σου και απ'ολα.
Τοτε δεν ηταν ανεπτυγμενος ο φαγητοτουρισμος.Δεν ειχαμε τα μεσα (τουλαχιστον οι της δικης μου ταξεως) να ξεσηκωθουμε να παμε απο το ενα μερος στο αλλο μονο για φαγητο.Συνηθως τη βολευαμε στα γυρω απο τη συνοικια μας.Εδω στην Αθηνα, οσο θυμαμαι,σχεδον μονο η Δροσια ηταν σκοπος μεταβασης για μασα,ειδικα δε πεινιρλι.
Αν ξέραμε τι τρώμε;