-
Ο χρήστης pad έγραψε:
Bayrische Motoren Werke Motorsport 3 ist das schnellest unter den zweiten.
Es gibt keinen zweifel.
Audi versucht nicht genug.Gut gesagt!
Audi hat noch einen langen Weg.....Ε, πρόσεχε τι λες εσύ με το γερμανικό σου χρέπι.
-
Ο χρήστης Antonio1 έγραψε:
Φέρτε μια CS ή CSL ότι θέλετε....και βάλτε τα δίπλα στην άσφαλτο σαπούνι της Ελλάδος να δούμε τα ζόρια απέναντι στο RS4.Θες να πεις ότι το κριτήριο για το αν ένα αμάξι είναι καλό, είναι η συμπεριφορά του στους δρόμους-σαπούνια της Ελλάδας;
Τι κάνει στη πίστα με άσφαλτο γυαλόχαρτο το κάθε αμάξι δεν με ενδιαφέρει.
Καθένας με τα γούστα του. Καμία ένσταση εδώ.
Αλλά θα με ενδιέφερε πολύ να ξεβρακώνω τέτοιες πισωκούνες με ένα RS4 στα στροφιλίκια του Δομοκού για παράδειγμα.(όσοι έχουν περάσει καταλαβαίνουν τι θέλω να πώ).
Ασχολίαστο
Όλοι αγωνιάριδες γίναμε και μας ενδιαφέρουν τα δευτερόλεπτα στη πίστα....Έλεος πια.....
Τους περισσότερους δε μας ενδιαφέρουν τα δευτερόλεπτα, αλλά η αίσθηση που σου δίνει το καθένα. Άλλη αίσθηση το RS4, άλλη η Μ3. Δεν υποννοώ ότι κάποιο είναι καλύτερο, απλώς είναι διαφορετικά. Εγώ προσωπικά διαλέγω την αρκετά πιο αργή Μ3 (αν υποθέσουμε ότι εξαιρούμε την CSL εδώ) και μπορείς ελεύθερα να με 'ξεβρακώσεις' στο Δομοκό. Δε θα σε εμποδίσω
-
Πόσο είπαμε ότι κοστίζει η CSL και το RS4; εκτός κι αν δεν παίζει ούτε το κόστος ρόλο
Το να προεξοφλούμε την Μ3 V8 ΑΠΟ ΤΩΡΑ, κάτι μου θυμίζει πάντως
-
Δεν είμαστε οδηγοί αγώνων, αλλά επειδή μας αρέσει και το driftάκι και η αμεσότητα στην εκτέλεση των εντολών του οδηγού, για αυτό προτιμούμε τη Μ3. Θα ήθελα πολύ να σε δω στο Δομοκό με ένα RS4.
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Δεν είμαστε οδηγοί αγώνων, αλλά επειδή μας αρέσει και το driftάκι και η αμεσότητα στην εκτέλεση των εντολών του οδηγού, για αυτό προτιμούμε τη Μ3. Θα ήθελα πολύ να σε δω στο Δομοκό με ένα RS4.Εγώ σου κάνω?
-
Η καινούργια τετρακίνηση του RS4 λένε ότι κάνει θαύματα.
Και κρατάει και κολίδια πετάει άμα γουστάρει ο οδηγός.
Πάντως αν είχα ένα δυνατό πισωκίνητο δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να βρεθεί στο δρόμο μου....(δίνεις τόσα λεφτά για να κάνεις μόνος σου παντιλίκια ή να κερνάς και κανα τσαγάκι???)
Στους δρόμους της Ελλάδας μιλάω πάντα....γιατί έχω την εντύπωση εδώ κάνουμε τα περισσότερα χιλιόμετρα οι περισσότεροι από μας.
Άσε να το φέρουν να το κάνουν μια βόλτα και θα διαβάσετε για αίσθηση... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πόσο είπαμε ότι κοστίζει η CSL και το RS4; εκτός κι αν δεν παίζει ούτε το κόστος ρόλοΤο να προεξοφλούμε την Μ3 V8 ΑΠΟ ΤΩΡΑ, κάτι μου θυμίζει πάντως
Τωρα αυτα γιατι τα εγραψες???
Αν κυκλοφορουν ταυτοχρονα Μ3 Ε90 και RS4 γιατι να μην τα συγκρινουμε??
Αυτη την στιγμη συγκρινουμε οτι κυκλοφορει,και σε ενα χρονο θα συγκρινουμε παλι οτι ΘΑ κυκλοφορει...
Βρισκεις κατι περιεργο?!?!?!?????!!!???
....................... -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Πόσο είπαμε ότι κοστίζει η CSL και το RS4; εκτός κι αν δεν παίζει ούτε το κόστος ρόλο
Αυτη την στιγμη συγκρινουμε οτι κυκλοφορει,και σε ενα χρονο θα συγκρινουμε παλι οτι ΘΑ κυκλοφορει...
.......................Μάλλον δεν έχεις καταλάβει φυσικά και θα τα συγκρίνουμε, όπως τα συγκρίνουμε και τώρα. Απλώς όταν δεν συμφέρει τη μία πλευρά η σύγκριση βρίσκουμε τις άπειρες δικαιολογίες για την 'ήττα' (κυβικά, τύπος κιντηήρα, κίνηση μπροστά/πίσω/4x4, λάστιχα κλπ)
Η διαφορά τιμής Μ3 CS-RS4 είναι 7-9K ευρώ, υπέρ της CS, ενώ η L είναι αρκετά πιο ακριβή και από τα δύο, 13-15Κ ευρώ περισσότερα από το RS4
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
.......................Μάλλον δεν έχεις καταλάβει φυσικά και θα τα συγκρίνουμε, όπως τα συγκρίνουμε και τώρα. Απλώς όταν δεν συμφέρει τη μία πλευρά η σύγκριση βρίσκουμε τις άπειρες δικαιολογίες για την 'ήττα' (κυβικά, τύπος κιντηήρα, κίνηση μπροστά/πίσω/4x4, λάστιχα κλπ)
Η διαφορά τιμής Μ3 CS-RS4 είναι 7-9K ευρώ, υπέρ της CS, ενώ η L είναι αρκετά πιο ακριβή και από τα δύο, 13-15Κ ευρώ περισσότερα από το RS4
Εγω δεν δικαιολογισα την Μ3 πουθενα.
Τον rs4 ειναι πολυ καλο αυτοκινητο,και ισως ειναι 'καλυτερο' απο την Μ3!(Ε46)
Απλα εγω πιστευω οτι η Ε46 θα με ικανοποιουσε περισσοτερο και θα την επελεγα! -
Ας βγεί η Ε90 Μ3 και μετά συζητάμε...
Άλλωστε μέχρι τότε μπορεί να υπάρξει καμιά έκδοση RS4+
-
Ο χρήστης Antonio1 έγραψε:
Πάντως αν είχα ένα δυνατό πισωκίνητο δεν θα ήθελα σε καμιά περίπτωση να βρεθεί στο δρόμο μου....Προφανώς, ποιος θέλει μπροστά του (ή πίσω του ή δεξιά του ή αριστερά του) μια μαούνα;
δίνεις τόσα λεφτά για να κάνεις μόνος σου παντιλίκια ή να κερνάς και κανα τσαγάκι???
Μια χαρά βολευόμουν με τα παντιλίκια.Τα οποία κάνεις συνήθως μόνος σου. Άντε να σε κοιτάει και κάνας μπάτσος, το πολύ-πολύ . Για αυτό σου λέω, καλύτερα μόνος σου. Δηλαδή πιστεύεις ότι μια Μ3 δεν επαρκεί για να ρίξει πολύ, μα πάρα πολύ τσάι; Και σε RS4 βεβαίως-βεβαίως. Χέρια να υπάρχουν (και ηλεκτρονικά )
Άσε να το φέρουν να το κάνουν μια βόλτα και θα διαβάσετε για αίσθηση...
Ναι και να γράφουν διθυράμβους από το πρωί μέχρι το βράδυ. Όπως γίνεται με όλα τα νέα μοντέλα... Ας είναι καλά οι Άγγλοι, σιγά μην περιμένουμε τους δικούς μας .
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
ëÜèïò ãéá äõü ôñßá ðñáãìáôÜêéá
1.Áëëü áõôïêßíçôï ç Ì3 ,Üëëï ç M3 CSL(Ðáñáäßäïôáí ìå çìéóëßê êáé åëáöñùìÝíç óå ó÷Ýóç ìå ôçí êáíïíéêÞ)
2.Êáé ôá äýï êüöôç óôá 250÷ëì Ý÷ïõí åêôüò áðï ôéò CSL ðïõ ðçãáßíáíå óôïõò êáôü÷ïõò áãùíéóôéêÞò Üäåéáò ,áõôÝò äåí åß÷áí
3.Ôï ðñïçãïýìåíï RS4 ìå ôïí 2,7 V6 biturbo 380 áëüãáôùí Þôáí ï ðñáãìáôéêüò ÷ñïíéêÜ áíôáãùíéóôÞò ôçò Ì3 ç ïðïßá óå áíôßèåóç ìå ôçí ðñïêáôï÷ü ôçò äåí âãÞêå óå Ýêäïóç 4èõñþí Þ Station Wagon .........áõôü äåí ôï êáôÜëáâá ðïôÝ éäáßôåñá ìå ôçí Amg íá åßíáé êáé óôá öüñôå ôçò ....áðïöõãÞ áðåõèåßáò áíôéðáñÜèåóçò áðï ôçí bmw ???Ãíùóôá ïëá áõôá, ôï ëáèïò ðïõ åéíáé? Áõôï ðïõ ëåù åéíáé ôá åîçò äõï:
á) Áìá óõãêñéíåôáé ôï ïëïêáéíïõñéï êáé ðïëõ ðéï ãñçãïñï óôçí åõèåéá RS4 ìå ôçí (5åôéáò) Ì3, äåí åéíáé êáé ôïóï ìåãáëï êáôïñèùìá íá åéíáé ôï RS4 ðéï ãñçãïñï.
â) **áí åðéìåíåôå íá êáíåôå áõôç ôçí óõãêñéóç, åéäéêá áðï ôçí óôéãìç ðïõ ôï RS4 öïñáãå óåìéóëéê (õðïèåôù áõôï åéíáé ôá R rated tires, ç áêïìá ÷åéñïôåñá êáíïíéêá óëéê?) ôïôå íá óõãêñéíåôå ìå ôçí CSL (ðïõ óõíå÷éæåé íá åéíáé ðéï áñãç óôçí åõèåéá), **ðáñ'ïëá áõôá êáíåé 7:50...
Õà Áò ðåñéìåíïõìå ôçí êáéíïõñéá Ì3 (V8 ) íá äïõìå ôé ÷ñïíï èá êáíåé (ìå áíôéóôïé÷á ëáóôé÷á) êáé ìåôá îáíáìéëáìå...
Óôá Ýíôïíá ôá ëÜèç .....Ðùò ãßíåôáé íá åßíáé ôï Ýíá ðéï ãñÞãïñï áðï ôï Üëëï üôáí õðÜñ÷åé ðåñéïñéóôÞò êáé óôá äýï ?????
Ç csl ôï îáíáåßðáìå Þôáí ðåñéïñéóìÝíçò ðáñáãùãÞò , ãéá ðëÞñùò åîïðëéóìÝíá ìïíôÝëá ìéëÜìå !
Ôþñá áí ðáßæåé ðñüâëçìá óôï 5åôßá êëð áêïëïõèïýí ôá åîÞò ðáñáäåßãìáôá
Maclaren F1
Porchse 959
Ferrari F40
Lamborghini Countach & Diablo
êëð êëð
ÎÝñåéò ðïëëÜ íåüôåñá ðïõ íá ôá 'ìáæåýïõí '???? ãéáôß åãþ îÝñù åëÜ÷éóôá êáé ôá ðéï ðïëëÜ åßíáé ïé áíôéêáôáóôÜôåò ôïõò ?Ïðüôå üôé ðïõëÜò èá óõãêñéèåß êáé ü÷é ôï ìåëëïíôéêü ãéá íá áðïöýãïõìå ôçí üðïéá áäéêßá !!
Ånd áðï ìÝíá, èá ðåñéìÝíù êáé åãþ ôçí íÝá Ì3 ãéá íá äþ ôé øÜñéá èá ðéÜóåé .
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
απειρες δικαιολογιες τα μειον 70 αλογα και 6.5 κιλα ροπης και τα ημισλικ του RS4 εναντι των απλων δρομισιων της απλης Μ3??? Να δω τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα...Τεσπα αυτο που λεμε ειναι οτι η συγκριση ειναι ΑΝΙΣΗ ακριβως για αυτους τους λογους.
gskarmou:
Ναι, και τα δυο εχουν κοφτη στα 250 αλλα το ενα αυτοκινητο τα πιανει Χ δευτερα πιο γρηγορα απο το αλλο. Αν πραγματικα νομιζεις οτι πιο σημαντικο ειναι οτι εχουν και τα δυο την ιδια τελικη ταχυτητα απο το οτι το RS4 επιταχυνει πολυ πιο γρηγορα μετα απο καθε στροφη, τοτε ισως να πρεπει να σταματησουμε να μιλαμε για αυτοκινητα...Αν ειναι δυνατον. Και μιλαμε για 4.6kg/hp εναντι 3.98kg/hp, τεραστια διαφορα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
gskarmou:
Íáé, êáé ôá äõï å÷ïõí êïöôç óôá 250 áëëá ôï åíá áõôïêéíçôï ôá ðéáíåé × äåõôåñá ðéï ãñçãïñá áðï ôï áëëï*1. Áí ðñáãìáôéêá íïìéæåéò ïôé ðéï óçìáíôéêï åéíáé ïôé å÷ïõí êáé ôá äõï ôçí éäéá ôåëéêç ôá÷õôçôá áðï ôï ïôé ôï RS4 åðéôá÷õíåé ðïëõ ðéï ãñçãïñá ìåôá áðï êáèå óôñïöç*2, ôïôå éóùò íá ðñåðåé íá óôáìáôçóïõìå íá ìéëáìå ãéá áõôïêéíçôá...Áí åéíáé äõíáôïí. Êáé ìéëáìå ãéá 4.6kg/hp åíáíôé 3.98kg/hp, ôåñáóôéá äéáöïñá*3.
1Åäù ìðáßíåé ôï áò ðñüóå÷áí áõôïß ðïõ ôï Ýöôéáîáí,
2Ôá êáëÜ ôçò ôåôñáêßíçóçò
3*Êáé êÜðïõ åäþ äßíåéò ìüíïò óïõ ôçí åîÞãçóç ãéá ôï ðþò ìéá CSL åßíáé ðéï ãñÞãïñç áðï ôï áïõäé üíôáò ðéï åëáöñéá ,ðéï äõíáôÞ ìå êáëýôåñá öñÝíá êáé ëÜóôé÷á êëð óå ó÷Ýóç ìå ôçí áðëÞ Ì3.Õ.à êïõâÝíôá êÜíïõìå äåí óïõ ôçí ëÝù ïýôå èåùñþ ôçí Ì ìÜðá áëëÜ ãïýóôá åßíáé áõôÜ
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
απειρες δικαιολογιες τα μειον 70 αλογα και 6.5 κιλα ροπης και τα ημισλικ του RS4 εναντι των απλων δρομισιων της απλης Μ3??? Να δω τι αλλο θα διαβασω εδω μεσα...Τεσπα αυτο που λεμε ειναι οτι η συγκριση ειναι ΑΝΙΣΗ ακριβως για αυτους τους λογους.gskarmou:
Ναι, και τα δυο εχουν κοφτη στα 250 αλλα το ενα αυτοκινητο τα πιανει Χ δευτερα πιο γρηγορα απο το αλλο. Αν πραγματικα νομιζεις οτι πιο σημαντικο ειναι οτι εχουν και τα δυο την ιδια τελικη ταχυτητα απο το οτι το RS4 επιταχυνει πολυ πιο γρηγορα μετα απο καθε στροφη, τοτε ισως να πρεπει να σταματησουμε να μιλαμε για αυτοκινητα...Αν ειναι δυνατον. Και μιλαμε για 4.6kg/hp εναντι 3.98kg/hp, τεραστια διαφορα.
άνιση σύγκριση;;;
ναι οκ ο διαιτητής φταίει
είτε 'Γερμανία' είτε 'Ιταλία' καμία διαφορά
-
Το RS4 έχει κόφτη στα 250 η Μ3 στα 270.
Οπότε στις τεράστιες ευθείες για δείτε ποιος υπερτερεί..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το RS4 έχει κόφτη στα 250 η Μ3 στα 270.Οπότε στις τεράστιες ευθείες για δείτε ποιος υπερτερεί..
Μην το ξαναπεις αυτοοοοοο....
Το αναλογικο μπορει να δειχνει 270 αλλα το ηλεκτρονικο σταματαει στα 250-255.....το ηλεκτρονικο δειχνει την σωστη τελικη! -
Ο χρήστης pad έγραψε:
Το αναλογικο μπορει να δειχνει 270 αλλα το ηλεκτρονικο σταματαει στα 250-255.....το ηλεκτρονικο δειχνει την σωστη τελικη!Φίλος μου το έχει δει με GPS και στις 2..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Το αναλογικο μπορει να δειχνει 270 αλλα το ηλεκτρονικο σταματαει στα 250-255.....το ηλεκτρονικο δειχνει την σωστη τελικη!Φίλος μου το έχει δει με GPS και στις 2..
Kid,δεν κανω πλακα......το εχω δει σε 10 -15 Μ3!
-
Τι να κανουμε, εγω εχω μαθει οταν συγκρινω κατι κοιταω να στεκει η συγκριση. Ειδικα για τα λαστιχα, ειναι σαν να μου λες οτι αμα δωσω το αυτοκινητο μου στον Schumacher να κανει χρονο σε μια πιστα και μετα το παρω και του βαλω σλικ και κανω 1-2 δευτερολεπτα κατω, να βγω να λεω οτι ειμαι σχεδον οσο καλος οσο ο Schumacher... Να αναγνωριζετε που ειναι τα προτερηματα του καθε αυτοκινητου. Το RS4 δεν ειναι τοσο πιο γρηγορο επειδη εχει τρομερα καλυτερο στησιμο απο την Μ3 και ξαφνικα η Audi εκανε θαυματα και ανακαλυψε το σπορ στησιμο, αλλα επειδη φοραγε ημισλικ και εχει πολυ περισσοτερο γκαζι. Και ξαναλεω, αμα του βαλεις κανονικα λαστιχα σαν αυτα που φοραει απο το εργοστασιο η αμα δωσεις στην απλη Μ3 τα ιδια σεμισλικ λαστιχα, ποια θα ειναι η διαφορα (επειδη τα λαστιχα ηταν μετατροπη στα εργοστασιακα specs, δεν βγαινει ετσι)?
Μ3 vs RS4