-
Οποιος δεν θελει το ελληνικο παιρνει το Αγγλικο 'evo' ενα μηνα(καμια φορα δυο μηνες) πριν.....
Εγω παιρνω και τα δυο
Ολοι ξερουν οτι(σχεδον) ολα τα θεματα ειναι αντιγραφη απο το Αγγλικο. -
Κάτσε ρε Παντελή, γιατί εδώ νομίζω ότι έχεις άδικο. Το ελληνικό EVO έχει πάρα πολλά ελληνικά άρθρα, τουλάχιστον το 70-75% του συνόλου του περιοδικού και αναδημοσιεύει λίγα βρετανικά κομμάτια. Παίρνω και τα 2 και πολλές φορές απορώ γιατί δε δημοσιεύουν κάποια άρθρα του βρετανικού. Όσο για τη Μ3, το κέρδισε το RS4, αν και τα 5 αστέρια που κέρδισε το τελευταίο, νομίζω ότι λένε πολλά. Μπράβο στην Audi, συγχαρητήρια!
-
off topic.
Για τα Ελληνικα δεδομενα μια χαρα περιοδικο ειναι!
Το νεο τευχος εχει και ενα καλο θεματακι για τις τρεις γενιες mx5! -
Έφυγα για το περίπτερο (μα τι λέω ο βλάκας, αφού εγώ ξέρω σίγουρα καλύτερα από αυτούς ό,τι αφορά τις 3 γενιές ΜΧ...)
-
Γρηγορότερο το RS4 από την M3 και σε πίστα και σε ευθεία (καλά, αναμενόμενο ήταν για την ευθεία), καλύτερη στο drifting η M σύμφωνα με Plato & Needel.
Νομίζω ότι η ουσία του όλου συγκριτικού ήταν η φράση που είπε ο Plato - μετά το τέλος του γύρου αν δεν κάνω λάθος - ότι το RS4 δίνει την αίσθηση της ασφάλειας λόγω της τετρακίνησης ενώ η M3 έχει πιο twichy συμπεριφορά (αλήθεια, το 'twichy' πως μεταφράζεται? (για να προλάβω τους εγκάθετους ξέρω τι σημαίνει, δεν ξέρω πως να το μεταφράσω)).
-
Νευρική ίσως.
-
Με 100.000 αγοράζεις και 911 που είναι για 30 χρόνια.
Το M3 θα κυκλοφορεί τροπέτο σε 5 χρόνια με νέον, σποϊλερ αλουμινένιο αεροπλανικό, ursus πετσετάκι στο ταμπλό, custom 'αποχετευτικό' απο τον μπαρμπά μήτσο στην πλατεία και πρόγραμμα για να βγάζει περισσότερα.Πάντως και τα δύο είναι εξαιρετικά.
-
Ο χρήστης mezzanine έγραψε:
Tο M3 θα κυκλοφορεί τροπέτο σε 5 χρόνια με νέον, σποϊλερ αλουμινένιο αεροπλανικό, ursus πετσετάκι στο ταμπλό, custom 'αποχετευτικό' απο τον μπαρμπά μήτσο στην πλατεία και πρόγραμμα για να βγάζει περισσότερα.Οδηγούμε ό,τι είμαστε. Δεν είναι η μοίρα όλων των Μ3 αυτή που περιγράφεις. Αντιθέτως, θα έλεγα ότι είναι των λιγότερων, αν σκεφτείς πόσες 'Μ'3 και πόσες πραγματικές Μ3 κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους.
-
Αντικειμενικά όμως τα BMW τα 3άρια είναι τα αυτοκίνητα που τα κανιβαλίζουν περισσότερο από όλα.
Δεν οδηγούμε ότι είμαστε, αλλά ότι μας επιτρέπει η τσέπη μας. -
RS4 vs M3 CS
http://www.autoblog.nl/archive/2006/05/ ... s-op-video
-
Σήμερα ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.
Σφηνώνεις στο σχεδόν αγωνιστικό μπάκετ. Αν είσαι πάνω από 85-90 κιλά ξέχνα το, απλώς δεν χωράς.
Γυρνάς κλειδί, η οθόνη σου λέει πάτα και συμπλέκτη, μα γιατί δεν παίρνει μπρος; Γιατί έχει starter button ανόητε!
Ο ήχος είναι από βενζινάκατο, μπάσος και στακάτος, γνήσιος V8.
Koυμπάκι στο τιμόνι S, και τα πλευρικά του μπάκετ σφίγγουν κι άλλο, δεν κουνιέσαι χιλιοστό πλέον. Υποτίθεται ότι έχουν αλλάξει και διαχείριση κινητήρα, ρύθμιση ανάρτησης και σύστημα διεύθυνσης.Aνοίγεις με 2ες, ανοίγεις με 3ες, 4η, αποκλείεται, δεν γίνεται σε αυτή τη στεναδούρα να γράφει ήδη 190...
Παρακανέ το και θα αρχίσεις να ζαλίζεσαι.
Θες να το στρίψεις τώρα, ε;Τα λάστιχα είναι σκισμένα, που σημαίνει ότι τα όρια έρχονται νωρίς. 'Νωρίς', εντάξει, είσαι ήδη +20 σε σχέση με οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί σε ακτίνα 15 χιλιομέτρων.
Το τιμόνι, ευτυχώς, αποποιήθηκε επιτέλους το αμαρτωλό παρελθόν των προγόνων του. Δεν σφύζει από ζωντάνια, αλλά είναι ακριβές, άμεσο, και βαραίνει σωστά.Το torsen δουλεύει ωραία, αλλά οι εγγενείς αδυναμίες της αρχιτεκτονικής με τον V8 να κρέμεται στον προφυλακτήρα φαίνονται στο turn in, η αδράνεια είναι μεγάλη.
Αν όμως πάρεις αυστηρή γραμμή, με προσεκτική είσοδο, και δώσεις όλο το γκάζι ελάχιστα πριν το άπεξ, η ούρα δραπετεύει, η άσφαλτος ξεμπαζώνεται, έτσι το 'φχαριστιέσαι.
Το πάτημα είναι ωραίο, οι κλίσεις συγκρατημένες αλλά αισθητές, επιλογέας ok.Το πιο σπορ Audi της ιστορίας μαζί με το Ur-quattro.
-
Δεν ξέρω που το βρήκες το RS4 αλλά φρόντισε να το έχεις γύρω στις 10 του οκτώβρη που θα μαι Αθήνα.
Πολύ μικρό Review, θέλουμε περισσότερο.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Δεν ξέρω που το βρήκες το RS4 αλλά φρόντισε να το έχεις γύρω στις 10 του οκτώβρη που θα μαι Αθήνα.Πολύ μικρό Review, θέλουμε περισσότερο.
Προλαβαίνεις, αν είσαι εδώ σε καμιά ώρα!
Η έκταση των εντυπώσεων καθορίστηκε από τη διάρκεια της βόλτας, κανά μισάωρο.
Βάλε ξανά το video του Τιφ. -
Σε μία ώρα? Χάθηκε να πάρεις ένα τηλέφωνο από χθες το βράδυ - ή έστω σήμερα το πρωί - να eνημερώσεις? θα ήμουν Αθήνα τώρα...
Δεν βάζω το video του Tiff, εγώ θέλω review Pai Mei.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Σε μία ώρα? Χάθηκε να πάρεις ένα τηλέφωνο από χθες το βράδυ - ή έστω σήμερα το πρωί - να eνημερώσεις? θα ήμουν Αθήνα τώρα...Δεν βάζω το video του Tiff, εγώ θέλω review Pai Mei.
Αν το 'ξέρα θα ειδοποιούσα. Ήταν απροσδόκητο!
Σε περίπτωση, που το οδηγήσω περισσότερο, θα γράψω και πιο αναλυτικά.
Τώρα, σάλτσες δεν βάζω! -
Ο χρήστης technik έγραψε:
RS4 vs M3 CShttp://www.autoblog.nl/archive/2006/05/ ... s-op-video
Καλά, απλά και με τα 2...
Ο ήχος του rs4 στο δεύτερο πέρασμα του τιφ όμως στο drift είναι κ@βλα...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Σε μία ώρα? Χάθηκε να πάρεις ένα τηλέφωνο από χθες το βράδυ - ή έστω σήμερα το πρωί - να eνημερώσεις? θα ήμουν Αθήνα τώρα...
Δεν βάζω το video του Tiff, εγώ θέλω review Pai Mei.
Αν το 'ξέρα θα ειδοποιούσα. Ήταν απροσδόκητο!
Τέλος πάντων, σε πιστεύω επειδή είσαι καλό παιδί. Ελπίζω πάντως να επανορθώσεις..
Σοβαρά τώρα, από το mini review σου κατάλαβα ότι είναι δύσκολο να αποφύγεις την υποστροφή αν δεν ξέρεις πως να το πας..
Σε δυναμικά χαρακτηριστικά είναι πολύ πίσω από την Μ3? -
Δεν έχω οδηγήσει Μ, αλλά, ναι, είναι πίσω. Όχι πολύ όμως, υποθέτω, από αυτά, που διαβάζουμε.
Καλά, μη φανταστείς, ότι βγάζει άσωτα μούτρα. Θέλει προσοχή στην είσοδο όπου έχει την τάση να υποστρέψει και αναγκαστικά η slip angle μεγαλώνει. Πιάνεις δηλ. τον εαυτό σου αρκετές φορές να στρίβει το τιμόνι περισσότερο από ότι θα ήθελες, προκειμένου για το turn in πάντα. Δεν μπορείς να κάνεις ένα τακ, α λα Evo, και να μην καταλάβεις πότε μπήκες και για πότε έστριψες.
Το αυτοκίνητο είναι πανεύκολο να οδηγηθεί γρήγορα. Σε ελεεινή στεναδούρα με ό,τι στροφή θες, ένιωθε στο στοιχείο του. Θα πάει στράφι αν αγοραστεί μόνο για εθνικές και τελικές.
Σε τελική ανάλυση:
Μ' άρεσε πολύ, αλλά απέχει από το ιδανικό, που έχω κατά νου. -
Pai Mei
Θες να πεθανουμε απο τη ζηλεια μας??
-
εργαλεια και τα δυο...ψηφιζω bmw μονο και μονο επειδη συμπαθω την φιρμα κατα τ'αλλα οποιοδηποτε απο τα 2 ειναι αμαξαρα...
Μ3 vs RS4