-
Ωραία λοιπόν, αποκτήσαμε τον αντίλογο που ζητούσαμε για καιρό τώρα, ωστε να συζητιούνται τα εκτός αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας θέματα.
Αποκτήσαμε αν θέλετε μια πιο 'ελαφριά' ενότητα, τόπο για πιο ελεύθερη συζήτηση. Απορία προς συζήτησιν:
μέχρι πού φθάνει η ελευθερία στη χρήση του φόρουμ? Μέχρι ποιού σημείου 'επιτρέπεται' ένας χρήστης να 'σπαμάρει' ένα θέμα ή να ανοίγει καινούρια θέματα κατά ριπάς για ότι του έρθει στο κεφάλι? Μέχρι που έχει δικαίωμα ο χρήστης αυτός να προσβάλει/σπαμάρει/προκαλεί? Σκεπτόμουν ότι υπάρχουν ένα σωρό άκρως ενδιαφέρουσες συζητήσεις σε θέματα του αντιλόγου που είναι κρίμα να 'θάβονται' στην 2η, 3η, 4η σελίδα λόγω αυτού του φαινομένου. Επίσης σκεπτόμουν ότι είναι κρίμα οι moderators να τρέχουν όλη την ώρα να κλειδώνουν και να σβήνουν θέματα.
Πιθανή λύση: συγκεκριμένος αριθμός παρατηρήσεων μέσω pm στο χρήστη που δημιουργεί 'πρόβλημα' και ίσως ένα προσωρινό ban (απαγόρευση εισόδου ή απαγόρευση δημοσίευσης) μερικών ημερών αν χρειαστεί.
Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις τόσο των χρηστών, όσο και των moderators και των διαχειριστών του φόρουμ επ' αυτού.
-
Ωραία λοιπόν, αποκτήσαμε τον αντίλογο που ζητούσαμε για καιρό τώρα, ωστε να συζητιούνται τα εκτός αυτοκινήτου και μοτοσυκλέτας θέματα.
Αποκτήσαμε αν θέλετε μια πιο 'ελαφριά' ενότητα, τόπο για πιο ελεύθερη συζήτηση. Απορία προς συζήτησιν:
μέχρι πού φθάνει η ελευθερία στη χρήση του φόρουμ? Μέχρι ποιού σημείου 'επιτρέπεται' ένας χρήστης να 'σπαμάρει' ένα θέμα ή να ανοίγει καινούρια θέματα κατά ριπάς για ότι του έρθει στο κεφάλι? Μέχρι που έχει δικαίωμα ο χρήστης αυτός να προσβάλει/σπαμάρει/προκαλεί? Σκεπτόμουν ότι υπάρχουν ένα σωρό άκρως ενδιαφέρουσες συζητήσεις σε θέματα του αντιλόγου που είναι κρίμα να 'θάβονται' στην 2η, 3η, 4η σελίδα λόγω αυτού του φαινομένου. Επίσης σκεπτόμουν ότι είναι κρίμα οι moderators να τρέχουν όλη την ώρα να κλειδώνουν και να σβήνουν θέματα.
Πιθανή λύση: συγκεκριμένος αριθμός παρατηρήσεων μέσω pm στο χρήστη που δημιουργεί 'πρόβλημα' και ίσως ένα προσωρινό ban (απαγόρευση εισόδου ή απαγόρευση δημοσίευσης) μερικών ημερών αν χρειαστεί.
Θα ήθελα πολύ να ακούσω τις απόψεις τόσο των χρηστών, όσο και των moderators και των διαχειριστών του φόρουμ επ' αυτού.
-
-
Σπυρο, το σκεφτηκες καλα πριν ανοιξεις αυτο το θεμα;
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Σπυρο, το σκεφτηκες καλα πριν ανοιξεις αυτο το θεμα;ναι βρε Μάνο, το σκέφτηκα. Ελπίζω (κακώς λες?) να γίνει αφορμή για γόνιμη συζήτηση. Θα ήθελα και τη δική σου γνώμη ωστόσο
-
Μόλις το δημοσίευσα σε άλλο thread, το ξαναδημοσιεύω εδώ γιατι δεν σας πρόλαβα.....
Να προτείνω επόμενα θέματα προς τον φίλτατο Random για μελλοντικά topics....?
- Ψηφοφορία (λίαν επίκαιρη): Παραλίες - Βότσαλο, ψιλή άμμος ή χοντρή άμμος
- Χωριάτική ή αγγουροντομάτα....Μήπως τελικά μας δουλεύουν?
- Ποια εφημερίδα βάζει τα καλύτερα DVD....?
- Super market - Ερωτηματολόγιο. Ποιό προτειμάτε;
- Τι προβλέπετε να γίνει τελικά στο 'Καφέ της Χαράς'
- 'Αποκλειστική συζήτηση για DREAM SHOW '(και μόνο.....μην το μ@μησουμε το θέμα...)
- Ποιο άρωμα προτείνετε για άντρα;
'Τα καλύτερα κωλάδικα' και - 'Τα καλύτερα πιπίνια'....μετά την επιτυχία του topic τα καλύτερα σουβλατζίδικα η τριλογία συνεχίζεται...)
- Μεχρί ποιο σημείο φτάνετε στο πρώτο ραντεβου....(για να θυμόμαστε Random απο παλιά)
- Τσουκαλάς, Αλέκος και τα άλλα παιδιά....Που το πάει τελικά η θύρα 7....;;;
- Suzuki Alto 600cc. Μηχανή αδρεναλίνης ή πελώρια απάτη....
- Προσφορές σε κουφώματα αλουμινίου. Που και πόσο....
........
Ήμαρτον κύριοι....ανοίγω τον Αντίλογο και βλέπω στα 10 πρώτα θέμτα, 7 νέα του Τυχαίου με θέματα για τον π@@τσο.....
-
Εγω είχα ανοίξει ανάλογο θέμα για το τρόλινγκ αλλα βλέπω πως η ανοχή συνεχίζεται.
Η γνώμη μου είναι πως όλος αυτός ο μαλακισμός κάνει ΖΗΜΙΑ στο φόρουμ, αν ήταν στο χέρι μου θα είχα ρίξει ΒΑΝ εδώ και καιρό στους ενοχλητικούς χρήστες.
Προσωπικά δίνω ασυναίσθητα μικρότερη σημασία και προσοχή στο φόρουμ όταν βλέπω απο τα 10 τόπικ τα 7 να είναι μπούρδες.
-
Για αρχή περιορισμός στο 1 θέμα την ημέρα δεν είναι κακός. Κι αν πρόκειται για πολύ σοβαρή υπόθεση που χρήζει άμεσης δημοσίευσης, ας στέλνει ο ενδιαφερόμενος pm σε διαχειριστή ή άλλο χρήστη.
-
ο περιορισμος στο 1 θεμα την ημερα ειναι μια βλακεια και μιση... Ειναι γελοιο ως ιδεα...
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
ο περιορισμος στο 1 θεμα την ημερα ειναι μια βλακεια και μιση... Ειναι γελοιο ως ιδεα...μπορεί να διαφωνείς με αυτό. Αλλά υπάρχει και καλύτερος τρόπος να το πεις. Περιμένουμε και τις δικές σου ιδέες.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
ÐéèáíÞ ëýóç: óõãêåêñéìÝíïò áñéèìüò ðáñáôçñÞóåùí ìÝóù pm óôï ÷ñÞóôç ðïõ äçìéïõñãåß 'ðñüâëçìá' êáé ßóùò Ýíá ðñïóùñéíü ban (áðáãüñåõóç åéóüäïõ Þ áðáãüñåõóç äçìïóßåõóçò) ìåñéêþí çìåñþí áí ÷ñåéáóôåß.
ÊáôÜ ôç ãíþìç ìïõ áõôÞ åßíáé ç êáëýôåñç ëýóç.
-
αν και γενικά είμαι ενάντια στις απαγορεύσεις, ορισμένοι δεν βάζουν μυαλό -κι είναι εύκολο να γεμίσει το κενό-
BAN THEM!
-που είναι εκείνη η φώτο; -
-
'OXI', χωρίς να σημαίνει ότι όλα είναι μια χαρά.
Το έχω ξαναγράψει και κάπου αλλού, χωρίς να θυμάμαι που ακριβώς.
Είμαι γενικά εναντίον των 'απαγορευσεων'.
Αν κάποιος θέλει να γίνεται 'νούμερο', έχοντας έστω (μια και μιλάμε για φορουμ) την υπόσταση γραμματοσειράς, ας το κάνει.
Μάλλον είναι δικό του το πρόβλημα παρά των υπολοίπων.Αν πάλι χρήζει ιατρικής παρακολούθησης, πάλι δικό του προβλημα είναι (αυτό κι αν είναι...)
Αν βέβαια ενοχλείται η μεγάλη πλειοψηφία των χρηστών, πάσο.
Επίσης για το πλαφόν σε ότι αφορά τις δημοσιεύσεις δε νομίζω...
Από τη φύση της αυτή αυτή η θεματική ενότητα θα περιέχει πολλά θρεντ που θα 'αντέχουν' λίγες ημέρες -
Αγαπητοί Random και Mad
Προτιμώ να σας πω δημοσίως δυο-τρία πράγματα, από το να στείλω p.m.
Διότι το θέμα σας, αφορά όλους και όχι έμας τους τρεις προσωπικά.
Είστε καλά παιδιά, δε διαφωνεί κανείς σε αυτό, και είναι ευτύχημα που συμμετέχετε στις συζητήσεις αυτού του φόρουμ.Κάθε κοινωνικό μόρφωμα χρειάζεται τον Random και τον Mad του. Και το φόρουμ δεν εξαιρείται.
Βλέπετε όμως ότι για πολλοστή φορά αφιερώνουμε ένα ολόκληρο θέμα για την περίπτωσή σας. Πολλοί έχουν αγανακτήσει με τη συμπεριφορά σας. Ουσιαστικά, όλοι έχουμε το δικαίωμα να αγανακτούμε με κάποια συμπεριφορά, που αντίκειται στο προσωπικό ιδεολογικό μας πλαίσιο αναφοράς.
Δεν σας απαγόρευσε κανείς να λέτε τη γνώμη σας.Το πρόβλημα έχει να κάνει κυρίως με την υπερβολική και κατ' εξακολούθηση εγκαινίαση νέων, απολύτως άχρηστων τόπικ, τα οποία στη συνέχεια κλειδώνονται.
Οπότε, προσπαθήστε φίλοι μας να είστε πιο εγκρατείς σε αυτό το θέμα και θα δείτε ότι όλα θα πάνε καλά.Η δική μου θέση είναι ξεκάθαρη φίλοι μου του φόρουμ.
Να βοηθήσουμε στην ομαλή ένταξη και κοινωνικοποίηση των Random και Mad στο φόρουμ.
-
ο περιορισμος στο 1 θεμα την ημερα ειναι μια βλακεια και μιση... Ειναι γελοιο ως ιδεα...Δεν είναι δική μου, έχει εφαρμοστεί ως μέθοδος προστασίας άλλων φόρουμ με αρκετή επιτυχία.
-
To 4T-Forum είναι ένα βήμα ελεύθερης, αν και όχι ανεξέλεγκτης, ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των μελών του. Ως τέτοιο βήμα, ενθαρρύνει τη συμμετοχή, τον επικοδομητικό διάλογο και την καλοπροαίρετη κριτική, όταν αυτά εκφράζονται με ευπρεπή και πολιτισμένο τρόπο. Η ευρύτερη θεματική στόχευση του 4Τ-Forum είναι η αυτοκίνηση και τα συναφή με αυτήν θέματα.
ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΧΡΗΣΗΣ 4Τ-FORUMΝομιζω οτι ολοι αρκετες φορες εχουμε παρακτραπει απο τον κανονισμο αλλα μερικοι μονο παρεκτρεπονται.
Αυτοι που εχουν την ευθυνη του φορουμ ξερουν τι πρεπει να κανουν.Αλλωστε ολοι φιλοξενουμενοι ειμαστε . -
Sorry αν ακουστηκε καπως, δεν το ειπα για να προσβαλω κανεναν, απλα πιστευω οτι ειναι ανοητο ως ιδεα.
Απο κει και περα, υπαρχουν τροποι, οπως να γινει ΒΑΝ οποιος χρειαζεται, δεν ειναι αναγκη να μην μπορει οποιος θελει να γραφει 2 θεματα η και 10 την ημερα αν εχει εμπνευση... -
Sorry αν ακουστηκε καπως, δεν το ειπα για να προσβαλω κανεναν, απλα πιστευω οτι ειναι ανοητο ως ιδεα.
Απο κει και περα, υπαρχουν τροποι, οπως να γινει ΒΑΝ οποιος χρειαζεται, δεν ειναι αναγκη να μην μπορει οποιος θελει να γραφει 2 θεματα η και 10 την ημερα αν εχει εμπνευση...μα νομίζω ο manosk αναφέρθηκε σε νέα θέματα, όχι απαντήσεις σε ήδη υπάρχοντα.
και το ban είναι ακραία λύση. Γι' αυτό πρότεινα πχ. 3 παρατηρήσεις και μετά προσωρινό ban ας πούμε 3 ημερών.
-
Θα μπορούσαν τα θέματα που είναι κλειδωμένα να διαφράφονται μετά απο 2-3 μέρες ή και νωρίτερα.
-
Αν και δεν ποστάρω πολύ συχνά, μπαίνω στο φόρουμ και βλέπω την όλη κατάσταση. Απάντησα όχι, αφού κατά τη γνώμη μου αλλά και από την όποια εμπειρία μου από άλλα φόρουμ αυτές οι καταστάσεις αυτορυθμίζονται και ισορροπούν μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Το πόσο είναι αυτό ποικίλλει, ίσως να παρατράβηξε και να κούρασε και μερικούς από εμάς, πιστεύω όμως πως το ban είναι ακραία κίνηση. Το φόρουμ είναι μια απεικόνιση της κοινωνίας, αλλοίμονο αν είχαμε τη δυνατότητα να κάνουμε ban σε όποιον μας την σπάει εκεί έξω. Τέλος, όσο πιο πολύ ασχολούμαστε τέτοιου είδους μέλη, νομίζω πως τόσο πιο πολύ τροφοδοτούμε την κατάσταση.
Περί υπερβολής στη χρήση του φόρουμ!