-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Η Σαμοθράκη χωρίς rave party τι λέει;Αξίζει;Είναι δύο βήματα (η μάλλον απλωτές) ,που λέει λόγος και δεν έχω αξιωθεί να πάω...¨
αν σου αρεσουν τα ησυχα μερη, η φυση και οι παραλιες που βαθαινουν απο τα 2μ και εχουν βοτσαλα τοτε ειναι καταπληκτικη!
-
Φετος ελπιζουμε να χαρούμε διακοπές μιας και περσι τετοια εποχή αποκτήσαμε το πρώτο μας μωρακι, οποτε μειναμε Αθήνα.
Οποτε για φέτος λεμε
-
Κρήτη : 10 μερες (Χανια Ρέθυμνο). Εαν πεισω την γυναικα μπορει να παμε και 1-2 μερες στην Γαύδο
-
Τήνος & Πάρος : 10 μέρες
-
-
Ράλι Αιγαίου τον Ιούλιο (Ίο, Κάλυμνο, Νάξο) και μια βδομάδα Φισκάρδο Κεφαλλονιάς μάλλον τον Αύγουστο. Κατά τα άλλα Αθήνα, είναι κούκλα τον Αύγουστο και πολύ την ευχαριστιέμαι!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ράλι Αιγαίου τον Ιούλιο (Ίο, Κάλυμνο, Νάξο) και μια βδομάδα Φισκάρδο Κεφαλλονιάς μάλλον τον Αύγουστο. Κατά τα άλλα Αθήνα, είναι κούκλα τον Αύγουστο και πολύ την ευχαριστιέμαι!Τι απίστευτο νησί!!!
(εννοείται μακριά από τα χαπάκια)
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ράλι Αιγαίου τον Ιούλιο (Ίο, Κάλυμνο, Νάξο) και μια βδομάδα Φισκάρδο Κεφαλλονιάς μάλλον τον Αύγουστο. Κατά τα άλλα Αθήνα, είναι κούκλα τον Αύγουστο και πολύ την ευχαριστιέμαι!
Τι απίστευτο νησί!!!
Μπουρδ@#!@$#λο είναι... έλληνες πουθενά, παντού ξένοι, ακόμα και τα εστιατόρια, μπαρ κλπ άγγλοι τα δουλεύουν... κόσμος??? Αγγλία σκέτη με μέσο όρο ηλικίας 18... Σεξ??? παντού μετά τις 3 το πρωί. Παραλίες, στο δρόμο, μέσα στα μπαρ, απίστευτη κατάσταση. Μετά τις 4-5 το πρωί, κάνεις παρακάμψεις περπατώντας, για να μην πατήσεις αυτούς που έχουν λιποθυμήσει στα σοκάκια, είτε από ποτό είτε από χαπάκια όπως είπες.
Θα έλεγα ότι το νησί το ανακάλυψε ο Random, αλλά μάλλον είναι παλιότερο από αυτόν
-
Εγω θα παω 9 ημερες Συρο για χαλαρες καταστασεις και 3-4 ημερες Λεωνιδιο.....
Κατα τα αλλα Αθηνα.....
-
Διακοπες; What is this;
Μακαρι να ξεκλεψω μια δυο μερες να παω νοτια Κρητη, τιποτα Κερατοκαμπο, Λευκογιαννο Αμμουδι, Σουγια.
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Διακοπες; What is this;Μακαρι να ξεκλεψω μια δυο μερες να παω νοτια Κρητη, τιποτα Κερατοκαμπο, Λευκογιαννο Αμμουδι, Σουγια.
Άσε ρε! Μιλάνε όλοι, μιλάνε κι οι Κρητικοί... μένετε στον παράδεισο και γκρινιάζετε?
-
Διακοπες; What is this;
Μακαρι να ξεκλεψω μια δυο μερες να παω νοτια Κρητη, τιποτα Κερατοκαμπο, Λευκογιαννο Αμμουδι, Σουγια.
Άσε ρε! Μιλάνε όλοι, μιλάνε κι οι Κρητικοί... μένετε στον παράδεισο και γκρινιάζετε?
Στο παραδεισο μπορει να μενουμε, αλλα δεν εχουμε χρονο να τον χαρουμε.
-
Τι απίστευτο νησί!!!
Μπουρδ@#!@$#λο είναι... έλληνες πουθενά, παντού ξένοι, ακόμα και τα εστιατόρια, μπαρ κλπ άγγλοι τα δουλεύουν... κόσμος??? Αγγλία σκέτη με μέσο όρο ηλικίας 18... Σεξ??? παντού μετά τις 3 το πρωί. Παραλίες, στο δρόμο, μέσα στα μπαρ, απίστευτη κατάσταση.
Μέχρι εδώ όλα καλά...
-
Έγω θα πάω:
Ιταλία, Σπέτσες και Αρχαία Ολυμπία (στον παππού μου ) τον Ιούνιο
Καραϊβικη, Μαϊάμι, Σπέτσες, Αγγλία και Νορβηγία τον Ιούλιο
Ιο (στην γιαγιά μου ) και Σαντορίνη τον Αύγουστο.καλό καλοκαίρι.
-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Φετος ελπιζουμε να χαρούμε διακοπές μιας και περσι τετοια εποχή αποκτήσαμε το πρώτο μας μωρακι, οποτε μειναμε Αθήνα.Οποτε για φέτος λεμε
-
Κρήτη : 10 μερες (Χανια Ρέθυμνο). Εαν πεισω την γυναικα μπορει να παμε και 1-2 μερες στην Γαύδο
-
Aν παρετε και το μωρο μαζι θα συμβουλευα να μη πατε μακρυα απο τον πολιτισμο εκτος αν υπαρχει στη παρεα και γιατρος,αχρειαστος να΄ναι.
-
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Φετος ελπιζουμε να χαρούμε διακοπές μιας και περσι τετοια εποχή αποκτήσαμε το πρώτο μας μωρακι, οποτε μειναμε Αθήνα.
Οποτε για φέτος λεμε
-
-
Aν παρετε και το μωρο μαζι θα συμβουλευα να μη πατε μακρυα απο τον πολιτισμο εκτος αν υπαρχει στη παρεα και γιατρος,αχρειαστος να΄ναι.
Προφανώς οχι, το μωράκι θα το κανουμε outsource σε γονεις+παπούδες για την περιοδο αυτή.
-
-
Εγώ διακοπές φέτος γιοκ!! Λόγω γάμου τον Αύγουστο...τα κεφάλια μέσα!!
Πάντως όποιος την ψάχνει για Μεσσηνία πολύ καλά κάνει και θα δει ωραία πράγματα. Όσο για νησιά, μία είναι η επιλογή: Κύθηρα -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Έγω θα πάω:
Ιταλία, Σπέτσες και Αρχαία Ολυμπία (στον παππού μου ) τον Ιούνιο
Καραϊβικη, Μαϊάμι, Σπέτσες, Αγγλία και Νορβηγία τον Ιούλιο
Ιο (στην γιαγιά μου ) και Σαντορίνη τον Αύγουστο.καλό καλοκαίρι.
Πάρε με μαζί σου pleaseee !!!
-
Ο χρήστης Batman έγραψε:
Εγώ διακοπές φέτος γιοκ!! Λόγω γάμου τον Αύγουστο...τα κεφάλια μέσα!!
Πάντως όποιος την ψάχνει για Μεσσηνία πολύ καλά κάνει και θα δει ωραία πράγματα. Όσο για νησιά, μία είναι η επιλογή: ΚύθηραΕ και εγώ παντρεύομαι τον Αύγουστο αλλά χωρίς διακοπές δεν λεει
Σκέφτομαι για Θάσο,Χαλκιδική (τα weekends) απο τα βόρεια και απο νησιά βλέποντας και κάνοντας -
gto αδερφέ και ομοιοπαθή!!!
Σωστή η σκέψη σου και αλλά έχουμε πολλά να κάνουμε και δε μας βλέπω για κανονικές διακοπές. Σε κανά δυο-τρία τριημεράκια ελπίζουμε μπας και αντέξουμε. Εξάλλου θα πάμε ταξιδάκι στο καπάκι μετά το γάμο οπότε αξίζει η προσμονή.
Άντε, να ζήσουμε βρε!!!!
Σ.Σ. : Όχι όλοι μαζί, εννοείται.... -
λοιπόν: σαντορίνη τον αύγουστο (χαμός θα γίνεται!! αλλά τότε μας δίνουν άδεια)
ένα σ/κ σύρο
ένα σ/κ σέριφο
2-3 σ/κ αμαλειάδα
και το σεπτέμβρη έχει ηράκλειο για ένα γάμο!!
α και μια αλεξ/πολη κάποια στιγμή
αυτά -
Ο χρήστης PEUGEOT1425 έγραψε:
ένα σ/κ σύρο
ένα σ/κ σέριφο
2-3 σ/κ αμαλειάδα
αυτάτι θα κανεις αλεξανδρουπολη ωρε πεζο ?
τον τελευταιο καιρο οι μετοχες της αλεξ/πολης ανεβαινουν κατακορυφα η ειναι ιδεα μου?
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
ένα σ/κ σύρο
ένα σ/κ σέριφο
2-3 σ/κ αμαλειάδα
αυτάτι θα κανεις αλεξανδρουπολη ωρε πεζο ?
τον τελευταιο καιρο οι μετοχες της αλεξ/πολης ανεβαινουν κατακορυφα η ειναι ιδεα μου?
είναι μια φίλη μου που μένει μόνιμα εκεί και λέω να την επισκεφτώ!
είχα πάει και τα Χριστούγεννα και γινόταν πανικός από τον κόσμο.
και πρέπει να πω ότι μου άρεσε αρκετά σαν πόλη
Kαλό Καλοκαίρι!