-
Τις περιοχές αυτές τις ξέρω σχεδόν σπιθαμή προς σπιθαμή. Στην Παλαιόχωρα έκανα σχεδόν ένα καλοκαίρι γιατί εργαζόμουν εκεί. Έχω πολλά να θυμάμαι αν και έχω μαζέψει πολλά χρόνια που δεν έχω πάει. Σκέψου ότι στο γάμο μου που έγινε στο Ηράκλειο τα κρέατα ήρθαν από την Κουντούρα!!!! Πώς να το κάνουμε μια φορά παντρεύεται κανείς (συνήθως ) .
Για την βαβούρα δεν στεναχωριέμαι γιατί θα μείνουμε στα όρια της πόλης προς την περιοχή της Κουντούρας και δεν θα είμαστε κοντά στα σβουράδικα. Θα μας δοθεί η ευκαιρία να πάμε και σε δυο τρία μέρη που λατρεύω όπως τα Φαλάσσαρνα, το Ελαφονήσι και η Σούγια με τα τυρκουάζ νερά της. Στα Χανιά έζησα πολλά και καλά χρόνια και έχω πολύ καλές στιγμές να θυμάμαι. Ελπίζω μόνο να μην έχουν αντιγράψει τη Χερσόνησο και τα Μάλια και απογοητευτώ μα ότι δω μετά από 10 και πλέον χρόνια που έχω να πάω. -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Εγώ λόγω και του μωρού θα μείνω εντός του νησιού. Για αρχή έπεσε η ιδέα για Λουτρό αλλά εγκαταλείφθηκε λόγω προβληματικής πρόσβασης σε πόλη αν κάτι πάει στραβά με τα μικρά μια και δρόμος ούτε για δείγμα παρά μόνο καραβάκι. Παππού DAP έχεις απόλυτο δίκιο.
Οπότε καταλήξαμε Παλαιόχωρα για την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.Για όσους επιλέξουν την Κρήτη και ιδίως το Ηράκλειο ως προορισμό η απλά περάσουν από εδώ δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι δεν θα επικοινωνήσουν για να ανταμώσουμε.
Για το μόνο που στεναχωριέμαι είναι ότι δεν μπορώ φέτος λόγω υποχρεώσεων να κρατήσω δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη και το Ακρόπολης θα μείνει για μια ακόμα χρονιά απωθημένο. Τι να κάνουμε θα εύχομαι για του χρόνου.
Γεια σου σύντεκνε Εμμανουήλ!
Εις το Ηράκλειο τση Κρήτης σπουδάζει ο αδερφός μου και μια και το έχουμε που το έχουμε το σπίτι εκεί, μάλλον θα κατέβω για καμιά βδομάδα μέσα στον Ιούλιο.
Οπότε θα στείλω αν είναι, να πάμε για καμιά ρακή!Κατά τα άλλα θα πάω στην Αντίπαρο για κανά μήνα, όχι για διακοπές αλλά για δουλειά, ή μάλλον για ένα συνδυασμό και των δύο.
Και το υπόλοιπο καλοκαίρι στην Ερέτρια, στην Εύβοια.
Α, ίσως ανέβω και στην Παγουρία για κανά 3ήμερο, πάλι για υποχρεώσεις όμως.
-
Καλό καλοκαίρι σε όλους!
Καλά να περάσετε όπου πάτε
Μπορείτε επίσης να μείνετε εκεί μπας και αδειάσει λίγο η πόλη(οκ δεν ήταν πετυχημένο το αστείο το ξέρω)
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Εγώ λόγω και του μωρού θα μείνω εντός του νησιού. Για αρχή έπεσε η ιδέα για Λουτρό αλλά εγκαταλείφθηκε λόγω προβληματικής πρόσβασης σε πόλη αν κάτι πάει στραβά με τα μικρά μια και δρόμος ούτε για δείγμα παρά μόνο καραβάκι. Παππού DAP έχεις απόλυτο δίκιο.
Οπότε καταλήξαμε Παλαιόχωρα για την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου.Για όσους επιλέξουν την Κρήτη και ιδίως το Ηράκλειο ως προορισμό η απλά περάσουν από εδώ δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι δεν θα επικοινωνήσουν για να ανταμώσουμε.
Για το μόνο που στεναχωριέμαι είναι ότι δεν μπορώ φέτος λόγω υποχρεώσεων να κρατήσω δυο καρπούζια στην ίδια μασχάλη και το Ακρόπολης θα μείνει για μια ακόμα χρονιά απωθημένο. Τι να κάνουμε θα εύχομαι για του χρόνου.
Γεια σου σύντεκνε Εμμανουήλ!
Εις το Ηράκλειο τση Κρήτης σπουδάζει ο αδερφός μου και μια και το έχουμε που το έχουμε το σπίτι εκεί, μάλλον θα κατέβω για καμιά βδομάδα μέσα στον Ιούλιο.
Οπότε θα στείλω αν είναι, να πάμε για καμιά ρακή!Κατά τα άλλα θα πάω στην Αντίπαρο για κανά μήνα, όχι για διακοπές αλλά για δουλειά, ή μάλλον για ένα συνδυασμό και των δύο.
Και το υπόλοιπο καλοκαίρι στην Ερέτρια, στην Εύβοια.
Α, ίσως ανέβω και στην Παγουρία για κανά 3ήμερο, πάλι για υποχρεώσεις όμως.
Σαν πολλά ...σιαπέρεις για την Παγουρία ,
για ρίξε κανα pmΑποστόλης.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Όλο τον Αύγουστο;Δυσυχώς όχι. Όλο τον Αύγουστο θα είναι η γυναίκα και τα παιδιά. Εγκώ ντεν έκω τόσο πολύ άντεια . Θα είμαι σίγουρα 15αύγουστο και μετά.
Για όσους επιλέξουν την Κρήτη και ιδίως το Ηράκλειο ως προορισμό η απλά περάσουν από εδώ δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι ότι δεν θα επικοινωνήσουν για να ανταμώσουμε.
Ξέρεις Μάνο ότι θα περάσω από Ηράκλειο σίγουρα και θα επικοινωνήσουμε.
Για το Ακρόπολις κρίμα . Οργανώσου για του χρόνου από τώρα. Αξίζει! -
Μιας και στι σπιτι μας αυτα τα θεματα λυνονται με δημοκρατικες διαδικασιες,ριχτηκαν στο τραπεζι δυο προτασεις.Μια που ειχε θαλασσια διαδρομη με καταληξη Μυτιληνη και μια χερσαια με τελικο προορισμο Θασο!!!
Περιμενω την απαντηση της στεφανωσον για να σας πω που θα με βρητε. -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
για ρίξε κανα pm Αποστόλης.Αποστόλη, αν ανέβω θα επικοινωνήσω!
Πώς πάει το TFSI;
Το 'στρωσες;
Sportback είναι η Α3;
Άσχετο, χθες επικοινώνησα με Γιάννενα και μου είπαν ότι βρέχει όλην την ώρα!!
Α ρε Γιάννενα, τύφλα να 'χει η Καποτία!!
-
Πώς πάει το TFSI;
Το 'στρωσες;
Sportback είναι η Α3;
Είναι sportsback , στρώνεται και περιμένει ... pm
Αποστόλης.
-
εγω δεν θα παω πουθενα
-
Ο χρήστης mad έγραψε:
εγω δεν θα παω πουθεναγιατι, δε σου δινουν αδεια εξοδου απο το Δαφνι???
πλακα κανω βεβαια
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μιας και στι σπιτι μας αυτα τα θεματα λυνονται με δημοκρατικες διαδικασιες,ριχτηκαν στο τραπεζι δυο προτασεις.Μια που ειχε θαλασσια διαδρομη με καταληξη Μυτιληνη και μια χερσαια με τελικο προορισμο Θασο!!!
Περιμενω την απαντηση της στεφανωσον για να σας πω που θα με βρητε.αμα μπορεις να επηρρεασεις τις καταστασεις, βαλε τα μεσα για να πας στη Θασο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Περιμενω την απαντηση της στεφανωσον για να σας πω που θα με βρητε.αμα μπορεις να επηρρεασεις τις καταστασεις, βαλε τα μεσα για να πας στη Θασο
Ετσι, ετσι! Ελάτε όλοι!!! Μιά χαρά θα περάσουμε!
Οποιος πάντως έχει σκοπό να ρθεί στη Θάσο και χρειάζεται οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια pm me -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Οποιος πάντως έχει σκοπό να ρθεί στη Θάσο και χρειάζεται οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια pm meMπα! Κι αλλο πατριωτακι;
Εγω παντως τα πατρια εδαφη δεν προβλεπω να τα πολυεπισκεπτομαι Ενα-δυο ΣΚ για ελευθερο στον Παραδεισο μονο. Κατα τα αλλα βλεπω δεν εχει σκαφατους τελικα; Εγω θα κανω ενα 15νθημερο Κω-Αστυπαλαια-Καρπαθο-Κασο-Ροδο καιρου επιτρεποντος. Αυγουστο Σαμοθρακη και απο κει κατ'ευθειαν στην πολη για το GP.
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Οποιος πάντως έχει σκοπό να ρθεί στη Θάσο και χρειάζεται οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια pm meMπα! Κι αλλο πατριωτακι;
Εγω παντως τα πατρια εδαφη δεν προβλεπω να τα πολυεπισκεπτομαι Ενα-δυο ΣΚ για ελευθερο στον Παραδεισο μονο. Κατα τα αλλα βλεπω δεν εχει σκαφατους τελικα; Εγω θα κανω ενα 15νθημερο Κω-Αστυπαλαια-Καρπαθο-Κασο-Ροδο καιρου επιτρεποντος. Αυγουστο Σαμοθρακη και απο κει κατ'ευθειαν στην πολη για το GP.
ΕΛΑ Η ΘΑΣΟΣ!!!!
Ποιανού γιός είσαι ρε αδερφέ
Μη ξύνεις πληγές ομως με τους σκαφάτους. Αυτή η μαρίνα έχει στοιχειώσει και έτσι όπως πάει δεν θα γίνει ποτέ. Πως να ρθει μετά ο ιστιοπλόος όταν ξέρει οτι δε θα βρεί ουτε τα βασικά;
Που και που βέβαια παίρνει το μάτι μας και καμιά μαΐστρα αλλα όχι όσο θα θελαμε (κι εμείς αλλά και οι σκαφάτοι πιστεύω) -
Ικαρια με αμαξι επιτελους φετος για να καταπιει τις απειρες στροφες του νησιου...
Μιλαμε για απιστευτες διαδρομες και ευτυχως δεν υπαρχει τρελη κινηση ακομα κ καλοκαιρι... (εξαιρουνται τα παραλιακα).
Κουφο> Υπαρχει μια ευθεια ολη κ ολη σε ενα σημειο κ φυσικα υπαρχει ταμπελα για ρανταρ!! Κ επειδη ειπα πλακα μας κανουν ενημερωθηκα οτι στο νησι υπαρχει ενα λειζεαρακι το οποιο λειτουργει κιολας!!!!
Να δουμε ποσο θα μας τον πιασει το πλοιο φετος.....
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Πώς πάει το TFSI;
Το 'στρωσες;
Sportback είναι η Α3;
Αποστόλης.
Koντά στα Γιάννενα, έχει πολύ όμορφες διαδρομές για να δοκιμάσει κανείς το αυτοκίνητο.
@ Αποστόλη
Αλήθεια, η κόκκινη φάσα στο 'Τ', ξεχωρίζει καθόλου από το χρώμα του αμαξώματος; -
Καλο καλοκαιρι σε ολον τον κοσμο...
εγω τελικα βρηκα δουλεια σε μεγαλο ξενοδοχειο - resort και φευγω την τεταρτη, μεχρι τελος σεζον...
να ειμαστε ολοι καλα, να γυρισουμε πισω και να πουμε τα νεα μας....
ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
(θα σας παρακολουθω, θα εχω internet access)
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Πώς πάει το TFSI;
Το 'στρωσες;
Sportback είναι η Α3;
Αποστόλης.
Koντά στα Γιάννενα, έχει πολύ όμορφες διαδρομές για να δοκιμάσει κανείς το αυτοκίνητο.
@ Αποστόλη
Αλήθεια, η κόκκινη φάσα στο 'Τ', ξεχωρίζει καθόλου από το χρώμα του αμαξώματος;Τechnik κατέβα Γιάννενα.
Με την ευκαιρία του Αποστόλη να κάνουμε μία εορταστική συνάντηση ιδιοκτητών, οπαδών και ... πρώην οπαδών της Audi!
Το Sportback κι εμένα μ΄αρέσει πολύ.
Πολύ περισσότερο από το Α3 το 3θυρο. -
Πώς πάει το TFSI;
Το 'στρωσες;
Sportback είναι η Α3;
Αποστόλης.
@ Αποστόλη
Αλήθεια, η κόκκινη φάσα στο 'Τ', ξεχωρίζει καθόλου από το χρώμα του αμαξώματος;Τechnik κατέβα Γιάννενα.
Με την ευκαιρία του Αποστόλη να κάνουμε μία εορταστική συνάντηση ιδιοκτητών, οπαδών και ... πρώην οπαδών της Audi!
Το Sportback κι εμένα μ΄αρέσει πολύ.
Πολύ περισσότερο από το Α3 το 3θυρο.Στα γύρω μέρη τριγυρνώ κι εγώ...
.......'πρώην οπαδών' ;;; άκου εκεί...
-
To καλοκαιρι θα κλιπαρω τα 2 φτερα σε C-klass στο εργοστασιο της Merc στην Στουτγκαρδη.....130ευρω μεροκαμματο!!!!!!......μετα μην απορειται γιατι η C-klass δινει φτερα
Kαλό Καλοκαίρι!