-
pai mei ΚΑΚΚΟ ΠΑΙΔΙ.......
Αυτα τα ποστ σου ειναι φοβερα και πραγματικα βαθυστοχαστα...ελπιζω να εισαι και συ οπαδος μου εν μερει...
so far εχω παρει pm απο πολλους εδω στο φορουμ που μου γραφουν οτι με πανε με χιλια.....
Και μια σοφια τωρα...
ΓΥΝΑΙΚΕΣ.........
Δε ζεις με αυτες...Δε ζεις χωρις αυτες..............
-
τετοιες ωρες...τετοια λογια...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Θα μπορούσε άραγε, να δημιουργηθεί μία φιλία μέσα σε αυτό το φόρουμ, ανάμεσα σε δύο ή περισσότερους ανθρώπους, οι οποίοι να γίνουν αχώριστοι αλλά να μην συναντηθούν ποτέ στην πραγματικότητα;Μπορείτε να αντιληφθείτε την λανθάνουσα τραγικότητα αυτής της σκέψης;
Αλλά μήπως και στην πραγματική ζωή, δεν συμβαίνει να νομίζουμε ότι ξέρουμε τον άλλον, αλλά στην ουσία να μην γνωρίζουμε τις πιο μύχιες σκέψεις του, τις ανησυχίες του, τα όνειρά του, τους φόβους του, όλα αυτά που συνθέτουν το ανθρώπινο πρόσωπο του καθενός μας;
Φαντάσου, ας πούμε, αγαπητέ αναγνώστη, όποιος κι αν είσαι, να γνωριστούμε εδώ μέσα. Στην αρχή να ανταλλάζουμε απόψεις για το νέο Skyline, μετά να μιλήσουμε για γυναίκες, να τσακωθούμε για το αν πρέπει να καταψηφιστεί το ευρωσύνταγμα, να τα βρούμε ξαναμιλώντας για γυναίκες κι ούτω καθεξής...
Και να περνάνε τα χρόνια, να έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας μία ιδιότυπη μεν αλλά πραγματική φιλία, αν νοείται φιλία χωρίς άμεση επικοινωνία.Και να βγει ανακοίνωση στο φόρουμ μία μέρα του 2050τόσο, ότι ο αγαπημένος σου φίλος, αυτός που δεν γνώρισες ποτέ από κοντά αλλά μιλούσες μαζί του κάθε μέρα, έχει πεθάνει...
Νομίζω ότι η θλίψη θα ήταν περίπου η ίδια, η αίσθηση της απώλειας...
Οπωσδήποτε δε θα υπήρχαν οι κοινές εμπειρίες και οι αναμνήσεις τους αλλά θα είχες μοιραστεί μαζί του πολλά...Εντελώς αυθόρμητα τα γράφω όλα αυτά, είναι και περασμένη η ώρα...
ειναι λιγο δυσκολο να συμβει αυτο..επειδη ολο και σε καμια συναντηση θα βρεθεις με τον αλλον...η θα ανταλλαξετε κινητα για καφε...
παντως σχετικα με τις εμπειριες εγω διαφωνω..εχω συναντησει 2-3 ατομα απο το φορουμ σε πραγματικη ζωη και λεγαμε διαφορα που συβησαν στο φορουμ και θαβουμε διαφορους
αυτα ολα ειναι κοινες αναμνησεις! -
Random πραγματικά σε έχω σε μεγάλη εκτίμηση γιατί πιστεύω ότι είσαι και γ@μω τα παιδιά!
Και εσύ είσαι πολύ εύστοχος στις τοποθετήσεις σου, οι οποίες είναι ένα μίγμα λαικιστικών υπερβολών ανακατεμένων με φαλλοκρατικές-σεξιστικές απόψεις αλλά όλα μαζί σερβιρισμένα πάνω στο δίσκο της αλήθειας.
Είσαι ένας γνήσιος άνθρωπος.
Αλλά δεν νοείται ένα πιτ-μπουλ σαν κι εσένα να κυκλοφορεί με santa fe...
-
Oh yeahhhhh γεια σου ρε παει με ει .......thank ya bro...
Οπως λεει και μια φιλη μου ξανθια θελω κουρτινες για το pc μου γιατι εχω windows αλλα χωρις κουρτινες..χαχαχαχαχαχαχαχαχα
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Μολις τελειωσα τον χαρτη μου...παιδια μακρυα απο τη λουτσα..τα οικοπεδα ειναι ενα μπαχαλο
Οι υπολοιποι τι διαβαζετε?το forum αυτό (πίνοντας παράλληλα μπύρα)
-
Ρε παιδες πειτε κανενα καλο σαιτ για γνωριμες...κανα τσατ που να βρισκεις πιπινια κλπ
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Ρε παιδες πειτε κανενα καλο σαιτ για γνωριμες...κανα τσατ που να βρισκεις πιπινια κλπμπες mIRC και βρες οσες θες
-
Πως μπαινεις εκει???
Δωσε τα φωτα σου
-
http://www.mirc.com -->download
καντο install kai τρεξτο
μολις ανοιξει θα οτι παραθυρακι σου βγαλει πατα cancel μεχρι να μεινει το 1 Μεγαλο παραθυρο..
εκει θα γραψεις /server gr.irc.gr kai θα αρχισουν να περναν απο την οθονη μπροστα γραμματα...μολις σταματησουν (μετα απο κανενα 20δευτ) γραψε /join #hellas η /join #sex η αν θες να δεις την αφεντια μου /join #istari -
Twra dhladh o anr8wpos 8a brei polles sto Mirc?
Na mhn pas agori mou ekei auta einai pragmata tou satana. Pantws apo oti mou lene kati filoi mou to chat tou DC++ mia xara einai.kai to sms.ac dokimase.
den 3erw kana allo skhniko!!!
-
Μολις τελειωσα τον χαρτη μου...παιδια μακρυα απο τη λουτσα..τα οικοπεδα ειναι ενα μπαχαλο
Οι υπολοιποι τι διαβαζετε?Stategic quality management!! ti einai auto?
apo ayta ta ma8hmata pou ta kanoun gia na gemizoun credits!! boringggggggg like thier fucking Weather !!Επεισης θα ηθελα να καταγγειλω οτι το playlist του σφαιρα κραταει 2 ωρες μονο. Ναταλια μου αισχος !!!
Α και σημερα τελειωνω !ουφφφφφφφφφφφφφφφφ
-
Μέχρι χθες project σε Real Time Operating Systems.
Δυστυχώς ακολουθεί θεωρία γαρνιρισμένη με άλλα μαθήματα... -
Ti lete παιδια? ωρα να το ανοιξουμε?
-
Ti lete παιδια? ωρα να το ανοιξουμε?Σήμερα θα σας κάνω παρέα μάλλον!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σήμερα θα σας κάνω παρέα μάλλον!
εχεις και εσυ καμια εργασια ?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σήμερα θα σας κάνω παρέα μάλλον!
Μπράβο,μπράβο!
Τι ακούμε/πίνουμε/διαβάζουμε; -
Dream Theater - Octavarium (to kainourio album)
Νεροβασικα εγω χαζολογαω στο Irc σε εναν αργεντινικο server οπου γνωρισα κατι παιδια και μου μαθαινουν ισπανικα και αναρωτιεμαι αν θα κανω τη βαση δεδομενων για την εργασια μου σημερα η αυριο
-
Εγώ ακούω Roy Buchanan.Απίστευτος!
Πίνω,δυστυχώς,καφέ αντί για κρασάκι,αλλά πρέπει να είμαι νηφάλιος για το διάβασμα.Χειρουργική και σήμερα... -
Bρε, βρε όλη η παρέα εδώ!
Εγώ θα μείνω λίγο ακόμα γιατί γράφω γερμανικά αύριο και πρέπει να ρίξω μια τελευταία ματιά...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]