-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ζητω Ζητω!!
Εγω ακους το καινουριο των Dream Theater (Octavarium) και ψηφιοποιω κατι χαρτες για την εργασια του εξαμηνου που πρεπει να ειναι ετοιμη μεχρι δευτερα..ποτο δεν με παιρνει σημερα!
...ντεφορμέ
με δελεαζετε κυριε!
χθες κατεβασα ενα ολοκληρο μπουκαλι! δεν δικαιουμε ρεπο? -
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
Ζητω Ζητω!!
Εγω ακους το καινουριο των Dream Theater (Octavarium) και ψηφιοποιω κατι χαρτες για την εργασια του εξαμηνου που πρεπει να ειναι ετοιμη μεχρι δευτερα..ποτο δεν με παιρνει σημερα!
...ντεφορμέ
με δελεαζετε κυριε!
χθες κατεβασα **ενα ολοκληρο μπουκαλι! ** δεν δικαιουμε ρεπο?πρέπει να βρείς τον εαυτό σου!
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Ζητω Ζητω!!
...ντεφορμέ
με δελεαζετε κυριε!
χθες κατεβασα **ενα ολοκληρο μπουκαλι! ** δεν δικαιουμε ρεπο?πρέπει να βρείς τον εαυτό σου!
χθες τον βρηκα...και μαλιστα Δδ-Ιι-Ππ-Λλ-Αα
-
Και γω ξενυχτης ειμαι btw φιλε lefo θελω να σε ρωτησω καποια πραγματα για τα σκουμπι...στειλε μου pm με το mail σου γιατι ψαχνω για ενα καλο μεταχειρισμενο wrx με τιμη μεχρι 30κ
-
Ζητω Ζητω!!
...ντεφορμέ
με δελεαζετε κυριε!
χθες τον βρηκα...και μαλιστα Δδ-Ιι-Ππ-Λλ-Αα
XAXAXAXAXAXA
-
Ο χρήστης Random έγραψε:
Και γω ξενυχτης ειμαι btw φιλε lefo θελω να σε ρωτησω καποια πραγματα για τα σκουμπι...στειλε μου pm με το mail σου γιατι ψαχνω για ενα καλο μεταχειρισμενο wrx με τιμη μεχρι 30κειχα δει ενα μεταχειρισμενο STi σε ενα γερμανικο site..25.000 ευρω...6μηνων αμαξι
-
Και γω ξενυχτης ειμαι btw φιλε lefo θελω να σε ρωτησω καποια πραγματα για τα σκουμπι...στειλε μου pm με το mail σου γιατι ψαχνω για ενα καλο μεταχειρισμενο wrx με τιμη μεχρι 30κ
ειχα δει ενα μεταχειρισμενο STi σε ενα γερμανικο site..25.000 ευρω...6μηνων αμαξι
+40% επί της τιμής του τιμολογίου..
-
Εν όψει εξεταστικής αυτό το tοpic θα έχει πολύ κόσμο κάθε βράδυ.
Απ'ότι βλέπω πάντως υπάρχουν και άλλοι που διαβάζουν και έχουν να κάνουν εργασίες!
Μέχρι τις 12 έχω να παραδόσω εργασία και μάλλον απόψε έχει ξενύχτι -
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Εν όψει εξεταστικής αυτό το tοpic θα έχει πολύ κόσμο κάθε βράδυ.
Απ'ότι βλέπω πάντως υπάρχουν και άλλοι που διαβάζουν και έχουν να κάνουν εργασίες!
Μέχρι τις 12 έχω να παραδόσω εργασία και μάλλον απόψε έχει ξενύχτιπαντως ειμαστε και πολυ lol
καλα το λενε : αμα δεν υπηρχε και αυτη η τελευταια στιγμη..δεν θα γινοταν τιποτα! -
παιδια και γω δουλευω και παιζω internet βαλτε φιλμνετ οσοι εχετε εχει ψυχαγωγικο προγραμμα
-
ΝΑΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!!
Καλή διασκέδαση!!!
Τα λεμεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!! -
Μολις τελειωσα τον χαρτη μου...παιδια μακρυα απο τη λουτσα..τα οικοπεδα ειναι ενα μπαχαλο
Οι υπολοιποι τι διαβαζετε? -
Åãþ âáóéêÜ êÜíù åñãáóßá ÐïëõìåôáâëçôÞ ÁíÜëõóç!!!!!
-
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Εγώ βασικά κάνω εργασία Πολυμεταβλητή Ανάλυση!!!!!τι ειναι αυτο? για πες μερικα πραγματα
-
Βασικά έχω ένα πακέτο δεδομένων από κάποια στατιστική μελέτη και εγώ θα πρέπει να τα επεξηργαστώ αυτά και να βγάλω και καλά κάποια συμπεράσματα.
Αφού βγάλω τα υποτιθέμενα συμπεράσματα θα πρέπει να κάνω πάντα μέσω spss παραγοντική ανάλυση ,ανάλυση κατά συστάδες και ανάλυση χρησιμοποιόντας τη μέθοδο της μέγιστης πιθανοφάνειας.
Πίασε το αυγο και κούρε το με λίγα λόγια!!! -
Γεια σας ρε αλάνια!
Πώς πάει το ξενύχτι;
-
Γαμ@#$ τα και αφησέ τα Pai Mei !Σκούρα τα πράγματα.
Εγώ σας αφήνω μάγκες γιατί λέω να συνεχίσω αυτή τη ριμάδα την εργασία!!!! -
To μυνημα του τρελου οπως το διαβασα
Ο χρήστης Trelos έγραψε:
Βασικά έχω ένα πακέτο δεδομένων από κάποια στατιστική μελέτη.................... και εγώ θα πρέπει να τα επεξηργαστώ αυτά...ZzZ... και να βγάλω και καλά κάποια συμπεράσματα......ZzZzzzz
Αφού βγάλω τα υποτιθέμενα συμπεράσματα....XrrRrRR..ZzZzzZ... θα πρέπει να κάνω πάντα μέσω spss παραγοντική ανάλυση (εδω ονειρο) ,ανάλυση κατά συστάδες και ΖζζΖζ χρησιμοποιόντας τη μέθοδο της μέγιστης ΖζζΖζζΖ.
Πίασε το αυγο και κούρε το με λίγα λόγια!!!ελπιζω να μη παρεξηγηθηκες
-
Θα μπορούσε άραγε, να δημιουργηθεί μία φιλία μέσα σε αυτό το φόρουμ, ανάμεσα σε δύο ή περισσότερους ανθρώπους, οι οποίοι να γίνουν αχώριστοι αλλά να μην συναντηθούν ποτέ στην πραγματικότητα;
Μπορείτε να αντιληφθείτε την λανθάνουσα τραγικότητα αυτής της σκέψης;
Αλλά μήπως και στην πραγματική ζωή, δεν συμβαίνει να νομίζουμε ότι ξέρουμε τον άλλον, αλλά στην ουσία να μην γνωρίζουμε τις πιο μύχιες σκέψεις του, τις ανησυχίες του, τα όνειρά του, τους φόβους του, όλα αυτά που συνθέτουν το ανθρώπινο πρόσωπο του καθενός μας;
Φαντάσου, ας πούμε, αγαπητέ αναγνώστη, όποιος κι αν είσαι, να γνωριστούμε εδώ μέσα. Στην αρχή να ανταλλάζουμε απόψεις για το νέο Skyline, μετά να μιλήσουμε για γυναίκες, να τσακωθούμε για το αν πρέπει να καταψηφιστεί το ευρωσύνταγμα, να τα βρούμε ξαναμιλώντας για γυναίκες κι ούτω καθεξής...
Και να περνάνε τα χρόνια, να έχει αναπτυχθεί μεταξύ μας μία ιδιότυπη μεν αλλά πραγματική φιλία, αν νοείται φιλία χωρίς άμεση επικοινωνία.Και να βγει ανακοίνωση στο φόρουμ μία μέρα του 2050τόσο, ότι ο αγαπημένος σου φίλος, αυτός που δεν γνώρισες ποτέ από κοντά αλλά μιλούσες μαζί του κάθε μέρα, έχει πεθάνει...
Νομίζω ότι η θλίψη θα ήταν περίπου η ίδια, η αίσθηση της απώλειας...
Οπωσδήποτε δε θα υπήρχαν οι κοινές εμπειρίες και οι αναμνήσεις τους αλλά θα είχες μοιραστεί μαζί του πολλά...Εντελώς αυθόρμητα τα γράφω όλα αυτά, είναι και περασμένη η ώρα...
-
Οι υπολοιποι τι διαβαζετε?
Χειρουργική,'κλινική εξέταση ορθοπρωκτικού σωλήνα'
Ωραία,ε;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]