-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
htanso21Καλό είναι κι αυτό μωρέ...
Αλλά προτιμώ τον Ιάπωνα...
Φίλε pasxos, μόλις πήρα χαμπάρι ότι σου δίνουν ευχές όλοι...
Sorry φίλε μου, χρόνια πολλά και από εμένα! Τι παίζει; Γιορτή, γενέθλια;
Να ζήσεις πάντως, και ό,τι επιθυμείς! (Ναι, ναι, κατάλαβα... Τον boxer...)
-
Λεπόν....
Καταρχήν καλημέρα.....
Κατα δεύτερον χρόνια πολλά στον φίλο Pasxo και είθε ο Σίθ να σου χαρίσει ένα STi του χρόνου -
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΑΣΧΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
ευχομαι να πασχεις λιγοτερο του χρονου
οτι ποθεις να το παθεις!!!! πολυχρωμος και εντοιχισμενος!!
don't worry about your past, u can't change it
don't worry about your future, you can't predict it
don't worry about your present, i didn't get you one -
nasos79
mirage
FlowerPowerΣας ευχαριστώ παιδιά...!!!!Γενέθλια είχα χτες... Περνάει ο καιρός και δεν το καταλαβαίνεις... Όσο για τις ευχές για το Subaru να είμαστε καλά να το πάρουμε...Αν πάλι δεν έρθει,δε χάθηκε κι ο κόσμος...! (ολόκληρος.. ) Υγεία να έχουμε όλοι και αγάπη....
-
Χρονια πολλααααααα!!
Τωρα το ειδα γμ τη στραβιαση μου
Να'σαι καλα με σουμπαρου ή μπραβο!! -
Χρόνια πολλά Πασχάλη και σου εύχομαι κάτι ακόμα καλύτερο από το Subaru, ένα EVO.
-
-
Πρόσεχε μην σε πετύχει το τριδιάμαντο πουθενά σε κανά βουνό και ξαφνικά αναγκαστείς να σταματήσεις προς νερού σου..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πρόσεχε μην σε πετύχει το τριδιάμαντο πουθενά σε κανά βουνό και ξαφνικά αναγκαστείς να σταματήσεις προς νερού σου..Υπερθερμαίνεται τόσο πολύ το...3διάμαντο ρε συ που πρέπει να συμπληρώσεις με τέτοιον τρόπο?!!! ...τσ τσ τσ...κατάντια!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πρόσεχε μην σε πετύχει το τριδιάμαντο πουθενά σε κανά βουνό και ξαφνικά αναγκαστείς να σταματήσεις προς νερού σου..
Υπερθερμαίνεται τόσο πολύ το...3διάμαντο ρε συ που πρέπει να συμπληρώσεις με τέτοιον τρόπο?!!! ...τσ τσ τσ...κατάντια!
Για τον μπλε κουβά λέμε εδώ koyk! Εσύ ξέρεις καλά από θερμοκρασίες ε?
-
Πάαααρα πολύ καλά!
Αλλά εμείς τα λύσαμε τα προβλήματα μας εγκάθετε παγουρά!
-
Άμα πάω στο βουνό..καλά να πάθω... Γιααααα να κατέβει ο Μήτσακλας προς παραλία μεριά στις ευθείες...Θα τον έχω και με ανοικτό αρκουδίσιον,πατέντα της Misusbisi Αir Conditions Co.
Για το Bravo δεν το συζητάω...respekt..
Όποιος τολμήσει και βγάλει άχνα για το Bravo μου θα τον θάψω στο ανάλογο θρεντ.. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πάαααρα πολύ καλά!Αλλά εμείς τα λύσαμε τα προβλήματα μας εγκάθετε παγουρά!
Τώρα δυσκολεύεστε με το μπλοκέ ε?
-
Πάει κι αυτό! Να είναι καλά ο InsaneDriver και ας μην ήρθε στα Μέγαρα.
45% μουσιέ Παγουρ!!!
-
Κάτσε να πάμε στα σίγουρα γιατί τα γνωστά προβλήματα τα χεις λύσει..
Τι χρώμα είναι το αυτοκίνητο? ΟΕΟ?
-
Μόντρεαλ Μπλάου εγκάθετε!!!
-
Προφανώς Μοντρεαλ Μπλαου == μωβ, ε?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
:ysterical:Προφανώς Μοντρεαλ Μπλαου == μωβ, ε?
τς τς τς τς τς τς τς ... Όχι και μπλε...Βυσσινάδα δεν έχεις πιεί ποτές;;Κάτι παρόμοιο...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
καλά σήμερα που εχω κεφι θα φυγετε ολοι;; drdino την αρπαξες ρε φιλε;; προσοχη..skye, στειλε ρε συ με πμ το msn σου..
citastak, δεν ξέρω τι έπαθα ρε γμτ. χ8ες ένιωθα μια απίστευτη εξάντληση, του στυλ δν μπορώ να σηκώθώ από το κρεβάτι και τέτοια. μετά με έπιασαν και κάτι πόνοι στο στομάχι. Κοιμήθηκα ένα 12ωρο χθες, και τώρα είμαι κάπως καλύτερα. έμαθα πως κυκλοφορεί ίωση του στομάχου, κάτι τέτοιο. Προσοχή λοιπόν! προς το παρόν, έκοψα την σωματική άσκσηση, πίνω νερά, και για να διασφαλίσω το προπροηγούμενο εξασφάλισα πως η ταινία που θα δω με την κοπέλα μου σήμερα θα είναι στο σινεμά.
Με την δικιά σου ερωτευμενάκι όλα καλά;
-
Δεν ξέρω. Σημερα το πρωι μιλαγαμε ολο το πρωι στο skype οσο ηταν στο γραφειο της, της προτεινα να πηγαιναμε βολταδα, δεν μπορουσε γιατι ειχε μαθημα οδηγησης και της εστειλα ενα σμσ πριν λιγο και δεν απαντησε. Οπως και δεν απαντησε και στο χθεσινο μυνημα..
Προφανως θελει να με ψησει.
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]