-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
εδω δεν εχουμε πορτες!!Τι έχετε 'παράθυρα'? Με το κατεστημένο, ε?
Kid, αν κρίνω από το προηγούμενο avatar, είσαι με τους...εναλλακτικούς έτσι?
-
Μπα, υποχείριο της μάζας και του υπερκαταναλωτισμού είμαι.. Παρόλα αυτά, το απολαμβάνω!
Πάντως Linux θέλω να βάλω.. Στα σχέδια περιλαμβάνεται δεύτερο pc που προβλέπω να φοράει Linux.. -
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Μπα, υποχείριο της μάζας και του υπερκαταναλωτισμού είμαι.. Παρόλα αυτά, το απολαμβάνω!
Πάντως Linux θέλω να βάλω.. Στα σχέδια περιλαμβάνεται δεύτερο pc που προβλέπω να φοράει Linux..γιατί όχι ένα γερό pc, με μεγάλο σκληρό χωρισμένο σε δύο partitions, που το ένα να φοράει Linux και το άλλο XP?
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάντως Linux θέλω να βάλω.. Στα σχέδια περιλαμβάνεται δεύτερο pc που προβλέπω να φοράει Linux..γιατί όχι ένα γερό pc, με μεγάλο σκληρό χωρισμένο σε δύο partitions, που το ένα να φοράει Linux και το άλλο XP?
Γιατί θέλω να βάλω το Windows pc να κάνει όλες τις ενέργειες δικτύου μέσα από το Linux pc για να αποφύγω attacks και διάφορα spyware.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Γιατί θέλω να βάλω το Windows pc να κάνει όλες τις ενέργειες δικτύου μέσα από το Linux pc για να αποφύγω attacks και διάφορα spyware.
σωστος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και εγώ στο laptop, αυτή τη λύση επέλεξα. Δεν είναι θέμα αδυναμίας αποτοξίνωσης. Απλά, τα προγράμματα που μου χρειάζονται δεν κυκλοφορούν σε Linux.
Πάντως για κάποιον που είναι 'αρχάριος' πιστεύω ότι μια περίοδος προσαρμογής όποτε και θα δουλεύει και στα 2 OS απαιτείται.Προς Krus:Είδα ότι είσαι HMMY. τομέα/ειδικότητα/ροή(όπως το λέτε στο ΕΜΠ)?
-
Παιδιά, σόρι που χαλάω τη συζήτησή σας, αλλά τι θα λέγατε να κανονίζαμε να πάμε Μέγαρα, σε καμιά βδομάδα, να τα πούμε κι απο κοντά, να λιώσουμε και κανά λάστιχο και να περάσουμε ωραία;
-
Στο ΟΑΚΑ ποιος θα παει για την υπερειδικη ?
-
Ο χρήστης George Mavridis έγραψε:
Και εγώ στο laptop, αυτή τη λύση επέλεξα. Δεν είναι θέμα αδυναμίας αποτοξίνωσης. Απλά, τα προγράμματα που μου χρειάζονται δεν κυκλοφορούν σε Linux.
Φίλε μου, θα ήθελες να αναφέρεις ποια προγράμματα είναι αυτά; Ίσως και να υπάρχουν αντιστοιχα και να μην το ξέρεις. Αν επιτρέπεται δηλαδή.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Φίλε μου, θα ήθελες να αναφέρεις ποια προγράμματα είναι αυτά; Ίσως και να υπάρχουν αντιστοιχα και να μην το ξέρεις. Αν επιτρέπεται δηλαδή.
Προγράμματα EDA για ηλεκτρομαγνητική προσομοίωση διατάξεων. Πχ. ΙΕ3D της Zeland. Η εταιρία το δίνει σε έκδοση windows και δε νομίζω ότι κάποιο πρόγραμμα όπως το wine κάνει δουλειά σε τέτοιες περιπτώσεις εξειδικευμένου λογισμικού. Αν δεν είσαι του συναφιού δεν θα το έχεις ακουστά.
-
σημερα βλεπω να κλεινει το μαγαζι νωρις-νωρις
-
Anyone here?
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Anyone here?Εσύ είσαι πρωινός τύπος
-
Άκουσα σήμερα που λες Technik έναν TFSI, να ανοίγει...
Σε Sportback.
Έκανε ωραίο ήχο, είχε πιο άγρια χροιά σε σύγκριση με τον 1.8Τ. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Άκουσα σήμερα που λες Technik έναν TFSI, να ανοίγει...Σε Sportback.
Έκανε ωραίο ήχο, είχε πιο άγρια χροιά σε σύγκριση με τον 1.8Τ.τον ειχα ακουσει σε ενα απο τα πρωτα δημοσιογραφικα Α4 που ειχαν ερθει. Εγω ημουν απο πισω και 'προσπαθουσα' να μεινω κοντα του, και φυσικα παρολο που ειχε 4 ατομα μεσα, το αμαξι κυριολεκτικα απογειωνοταν σε καθε μικρη ευθεια....
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Σε Sportback.
Έκανε ωραίο ήχο, είχε πιο άγρια χροιά σε σύγκριση με τον 1.8Τ.τον ειχα ακουσει σε ενα απο τα πρωτα δημοσιογραφικα Α4 που ειχαν ερθει. Εγω ημουν απο πισω και 'προσπαθουσα' να μεινω κοντα του, και φυσικα παρολο που ειχε 4 ατομα μεσα, το αμαξι κυριολεκτικα απογειωνοταν σε καθε μικρη ευθεια....
Ωραίο μοτέρ όντως.
Δύναμη, ροπή παντού, καλή κλιμάκωση, μηδέν λάγκ.Το μόνο, που του λείπει είναι ένα αλουμινένιο χωροδικτύωμα μαζί με αλουμινένιο αμάξωμα και βάρος
-
μα αυτο δε θα ηταν audi!!!!
-
Σε Sportback.
Ωραίο μοτέρ όντως.
Δύναμη, ροπή παντού, καλή κλιμάκωση, μηδέν λάγκ.Το μόνο, που του λείπει είναι ένα αλουμινένιο χωροδικτύωμα μαζί με αλουμινένιο αμάξωμα και βάρος
Κάπως έτσι θα ήταν το Audi των ονείρων μου...Και θα έτρεχε και στο WRC.
Αρκετά ισχύουν ήδη
Κάτω από 1250 κιλά, μόνο στο Α2 θα βρείς!
ΥΓ. Το GTI ακούγεται πιο ωραία
-
μωρε για ολα υπαρχουν λυσεις, λεφτα δεν εχουμε!!!!
-
Άκουσα σήμερα που λες Technik έναν TFSI, να ανοίγει...Σε Sportback.
Έκανε ωραίο ήχο, είχε πιο άγρια χροιά σε σύγκριση με τον 1.8Τ.Απ' έξω ή από μέσα ?
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]