-
Ευχαριστώ Ηλέκτρα. Δεν θα περάσει η δικτατορία του Κρούση!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
δοκιμαστε χωριατικο ψωμί΄(γωνια) με τυρι φετα και μερικες σταγονες ταμπασκο απο πανω.. εξαιρετικος μεζες, αυτο τρωω τωρα.βαλε και λιγη ντοματουλα
-
Και καμιά μπριζολίτσα στα κάρβουνα... μιαμ μιαμ
-
Νωρίς το ανοίξαμε το μαγαζί σήμερα, ε;
Ψωμί με μπριζολίτσα από πάνω; χμμμ...
-
Τελικά είχαμε καμία ευχάριστη εξέλιξη στο θέμα μας ?
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Τελικά είχαμε καμία ευχάριστη εξέλιξη στο θέμα μας ?Τι έγινε ρε παιδιά, βάζουμε και γυναίκες τώρα στο μαγαζί; Από πότε;;;
-
Είχε καμία πινακίδα στην είσοδο ????
-
Ευροβισιο τελος για σημερα.
-
εγινε κάτι με την ώρα πάλι και γράφει λάθος?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εγινε κάτι με την ώρα πάλι και γράφει λάθος?Κανονικά μου εμφανίζεται εμένα..
-
ειστε η αιτια του κακου mrs stella...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ειστε η αιτια του κακου mrs stella...να την κάνουμε ban, ή έστω ο κωπηλάτης να σβήσει τα μηνύματα της!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
ειστε η αιτια του κακου mrs stella...
να την κάνουμε ban, ή έστω ο κωπηλάτης να σβήσει τα μηνύματα της!
kid σοβαρεψου....
αυτα μονο με pm....
-
-
Έχω να καταγγείλω οτι ο Kid μου στέλνει απειλητικά πμ .... Μου λέει πως αν δεν φύγω απο τους 4Τ θα μου στέλνει μικρόβια απο όλες τις βρεφικές ιώσεις που θα περάσει .....
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Έχω να καταγγείλω οτι ο Kid μου στέλνει απειλητικά πμ .... Μου λέει πως αν δεν φύγω απο τους 4Τ θα μου στέλνει μικρόβια απο όλες τις βρεφικές ιώσεις που θα περάσει .....Λέει ψέματα κύριε μοντεράτορα. Να την κάνεις ban, έχω περάσει όλες τις βρεφικές αρρώστιες..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Έχω να καταγγείλω οτι ο Kid μου στέλνει απειλητικά πμ .... Μου λέει πως αν δεν φύγω απο τους 4Τ θα μου στέλνει μικρόβια απο όλες τις βρεφικές ιώσεις που θα περάσει .....
Λέει ψέματα κύριε μοντεράτορα. Να την κάνεις ban, έχω περάσει όλες τις βρεφικές αρρώστιες..
kid αμα σε πειραζει πεσμου....θα καθαρισω εγω!!!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
Λέει ψέματα κύριε μοντεράτορα. Να την κάνεις ban, έχω περάσει όλες τις βρεφικές αρρώστιες..
kid αμα σε πειραζει πεσμου....θα καθαρισω εγω!!!
ΟΚ αφεντικό..
-
Καλησπερα. Μετα απο μπυριτσα με φιλη, εφαγα μια κρεπα σουπερ και τωρα τσακιζω τομπλερόνε...
-
super εφαγες? εκει που εχουν παει οι τιμες....μια σουπερ ανα 3 γεμισματα..
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]