-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Καλησπερα. Μετα απο μπυριτσα με φιλη, εφαγα μια κρεπα σουπερ και τωρα τσακιζω τομπλερόνε...κι εγω σε παρομοια φαση ειμαι.. χτυπησα μια μαυρη σοκολατα (ρισπεκτ) και μια σοκοφρετα και τωρα τρωω ξηρους καρπους και πινω σοδα -με το μαλακο ομως μη μεθυσω
νυσταζω αλλα βαριεμαι να σηκωθω απ'την καρεκλα -
και γω χτυπησα μια τυροπιτα με καρπουζι και μανγκο για πρωτο πιατο και τωρα περιμενω να ψηθει το γιουβετσι με βερυκοκο και πλαστικη παπια για κυριως...
μετα θα χω νυχακια κροκοδειλου με μερεντα και σαλτσα μπανανα βουτηγμενα σε αγριο ελαιολαδο ελευθερας βοσκης...θα κλεισω με ενα κοκτεηλ βοτκας και σταχτης στριφτου τσιγαρου....και μια σοδα...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Καλησπερα. Μετα απο μπυριτσα με φιλη, εφαγα μια κρεπα σουπερ και τωρα τσακιζω τομπλερόνε...
κι εγω σε παρομοια φαση ειμαι.. χτυπησα μια μαυρη σοκολατα (ρισπεκτ) και μια σοκοφρετα και τωρα τρωω ξηρους καρπους και πινω σοδα -με το μαλακο ομως μη μεθυσω
νυσταζω αλλα βαριεμαι να σηκωθω απ'την καρεκλαΚαπως ετσι αισθανομα και εγω αλλα πρεπει να πεσω καθως 9.00 εχω εγερτηριο..καληνυχτα παιδες.
-
Τι κάνετε; Ο Κώδικας λέει...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
και γω χτυπησα μια τυροπιτα με καρπουζι και μανγκο για πρωτο πιατο και τωρα περιμενω να ψηθει το γιουβετσι με βερυκοκο και πλαστικη παπια για κυριως...
μετα θα χω νυχακια κροκοδειλου με μερεντα και σαλτσα μπανανα βουτηγμενα σε αγριο ελαιολαδο ελευθερας βοσκης...θα κλεισω με ενα κοκτεηλ βοτκας και σταχτης στριφτου τσιγαρου....και μια σοδα...
-
Έχω να καταγγείλω οτι ο Kid μου στέλνει απειλητικά πμ .... Μου λέει πως αν δεν φύγω απο τους 4Τ θα μου στέλνει μικρόβια απο όλες τις βρεφικές ιώσεις που θα περάσει .....
Λέει ψέματα κύριε μοντεράτορα. Να την κάνεις ban, έχω περάσει όλες τις βρεφικές αρρώστιες..
kid αμα σε πειραζει πεσμου....θα καθαρισω εγω!!!
-
νωρις νωρις
-
Κάλιο αργά παρά ποτέ .....
-
εγω μιλουσα για την ωρα που ανοιξες το μαγαζι
και οχι για το χρονικο διαστημα που μεσολαβησε για την απαντηση σου -
Ξανθιά ..... :
-
Στελλα, μιας και εισαι απο τη ροδο εχεις καμια πληροφορια για την Τηλο ?
θα παμε με τη σχολη μας το καλοκαιρι να κανουμε κατι μετρησεις για 2 βδομαδες και οτι πληροφορια μπορουμε να μαζεψουμε για μερη κλπ θα ηταν χρησιμες!
-
και γω την ειχα ρωτησει για τη Τηλο και μου ειπε για τη Πυλο...
-
και γω την ειχα ρωτησει για τη Τηλο και μου ειπε για τη Πυλο...Πολύ έξυπνο και με αρκετό χιούμορ ..... Ας το μεταφέρει κάποιος στο 'Funniest Quotes' .....
-
Ο χρήστης Στέλλα έγραψε:
Πολύ έξυπνο και με αρκετό χιούμορ ..... Ας το μεταφέρει κάποιος στο 'Funniest Quotes' .....
Krus κάνε την μεταφορά και μιας και θα το ανοίξεις το topic, σβήσε και τα post της Στέλλας.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Πολύ έξυπνο και με αρκετό χιούμορ ..... Ας το μεταφέρει κάποιος στο 'Funniest Quotes' .....
Krus κάνε την μεταφορά και μιας και θα το ανοίξεις το topic, σβήσε και τα post της Στέλλας.
kid αφου το παραδεχτηκε οτι ηταν πνευματωδεστατο, ειμαστε οκ....
krus σβυσε το ποστ της...μη ξεχνιεσαι..
-
Το ταξίδι ξεκίνησε... Κ ο παίχτης γράφει απ' το καράβι, με το palm...
Καλό βραδάκι παίδες! -
-
εφαγα 3 σουβλάκια σκέτα και ένα με πίτα.
Ειμαι ζώον. Θα μου κόψει 3 κλμ τελική
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
εφαγα 3 σουβλάκια σκέτα και ένα με πίτα.Ειμαι ζώον. Θα μου κόψει 3 κλμ τελική
Δώστο σε μένα το τάπερ που είμαι νηστικός να μην μου κόψει τίποτα!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
εφαγα 3 σουβλάκια σκέτα και ένα με πίτα.
Ειμαι ζώον. Θα μου κόψει 3 κλμ τελική
Δώστο σε μένα το τάπερ που είμαι νηστικός να μην μου κόψει τίποτα!
saxo 1100 και πολυ σου ειναι...1 μηνα διπλωμα και θελει και ταπερ...
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]