-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
επιτελους ενεργοποιηθηκε η dsl!!!!!!
Αυτα ειναι!!!!!!
Κοίτα χαρά!
ποια χαρα....τωρα καθε 3 και λιγο θα πεταγεται σα..................
απορω τι σκεφτηκατε....
-
Δεν πήγατε να τσικνήσετε σήμερα;
-
μωρε δεν εχω να πιω και τιποτε σπιτι........
-
φαγαμε κατι σουβλακια...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
φαγαμε κατι σουβλακια...που???
-
στο κοσμος γιατι δε παλευοταν πουθενα αλλου...πηγαμε μια βολτα απο κρηνη αλλα γινοταν προσκυνημα...ουτε λογος για κατω βεβαια...
-
και εγω μεσα εμεινα.. κριμα μας χαλασαν την πεμπτη, εξω γινεται χαμός..
πειραζει που εφαγα μακαροναδα;;; -
ποιος σου τη χαλασε τη πεμπτη?
καλη και η μακαροναδα!
-
εγώ έφαγα κάτι μπριζολίδια..
γ#μώ.. τα τσάκισα ο π#υστης
και πατατες κομπλε
τα έφτιαξε η δικιά μου, σιγά μην πάμε έξω για φαγητό τέτοια μέρα, να μας σπάσουν τα @@ ( γινότανε χαμός )πήγαμε όμως για φραπεδούμπα και ένα παιχνίδι με ερωτήσεις που δε θυμάμαι πώς το λένε
τελικά η απεργία τέλειωσε;
-
αν λες για τα πλοια ναι! αλλα τωρα λεει φυσαει στο αιγαιο και δεν εχει βολτες...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πότε θα τελειώσει αυτή η ρημάδα η εξεταστική;;;;;;;;;;;Δεν αντέχω άλλο!
#%$^%#%*&^$^#
Ούτε εγώ! Όχι πως είναι δύσκολη, αλλά σε περιορίζει αρκετά... Τελειώνω Δευτέρα (αχ αυτά τα χιόνια) και μετά φευγω εκδρομή!
Πάντοτε μετά το τελευταίο μάθημα της εξεταστικής περνάω και από καμιά ωραία ορεινή διαδρομή, να επανέλθω λίγο! -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
πειραζει που εφαγα μακαροναδα;;;Μπαααα! Και γω μακαρόνια με κιμά έφαγα σήμερα!
Για έξω ούτε λόγος, καθώς ΑΝ βρεις να κάτσεις πουθενά, δεν πρόκειται να φας πριν περάσουν 3-4 ώρες...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
πειραζει που εφαγα μακαροναδα;;;Μπαααα! Και γω μακαρόνια με κιμά έφαγα σήμερα!
Για έξω ούτε λόγος, καθώς ΑΝ βρεις να κάτσεις πουθενά, δεν πρόκειται να φας πριν περάσουν 3-4 ώρες...
Nαι ρε γμτ.. Και τις Πεμπτες ειναι ωραια να βγαινεις εξω.. έχει λίγο και συνήθως καλό κόσμο..!! Δε βγαίνει η μάζα όπως το Π-Σ
-
Το ξέρω ότι δεν είναι σωστό να γράφω εδώ τέτοια ώρα, αλλά ήθελα να πω ένα πρόβλημα που έχω και δεν παλεύεται με τίποτα...
ΨΟΦΑΩ ΓΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
...και ο htanso21 μου λέει ότι δεν του αρέσει...
-
καληνυχτα νασε! νωρις το ξενυχτας σημερα!
και γω ενα γαλακτομπουρεκο θα το τρωγα ευχαριστως!
-
τί λέει σήμερα το πρόγραμμα;
εμένα η δικιά μου πήγε στο χωριό της και μ'αφησε μόνο
ξέρετε κανα τηλέφωνο με ρωσίδες κλπ τώρα που είναι ευκαιρία;πλάκα κάνω
βαριέμαι ελεϊνά..
θα'μαι μόνος όλο το ΣΚ γιατί δε μπορώ να πάω Κρήτη τελικά..
θα λιώσω:
δεξί:
αριστερό: ( το'χασα το πρασινάκι γκαμωτη κ βαριέμαι να το ψάχνω ).....
θέλεις να σου μάθω τένις; -
Παρέα θα κάνουμε όλοι μαζί το Σ/Κ μου φαίνεται... Εγώ έλεγα να ασχοληθώ λίγο με το θερμικό, αλλά δεν έχω λεφτά τώρα ούτε για το σπρέι με το χρώμα! Θέλω ένα γερμανικό κλειδάκι για να σφίξω ένα παξιμάδι (@#$@#$&%$!@) αλλά πρέπει να το πάω στου πατέρα μου να το φάω στον τροχό, γιατί πρέπει να λεπτύνει η μ@λ@κί@, δεν χωράει το κανονικό κλειδί να το πιάσει εκεί! Δηλαδή, άστα να πάνε! Και δεν είναι να πεις ότι άμα δεν το σφίξω δεν πειράζει! Είναι η βελόνα του καρμπιρατέρ κ χάνει καύσιμο αν δεν καργάρει!
Εδώ θα είμαστε, που λες!
Αλλά εγώ έχω γαλακτομπούρεκα!
-
ναι ρε γμτ..
μου την έχει βαρέσει
τώρα άναψα το θερμοσίφωνα να κάνω μπάνιο ( καλό; )
είχε και μια ατμόσφαιρα σήμερα γ@ματα και μ'εχει βαρέσει στο κεφάλιθα πάω καμιά βόλτα γιατί δεν την παλεύω να κάτσω μέσα να
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
ναι ρε γμτ..
μου την έχει βαρέσει
τώρα άναψα το θερμοσίφωνα να κάνω μπάνιο ( καλό; )
είχε και μια ατμόσφαιρα σήμερα γ@ματα και μ'εχει βαρέσει στο κεφάλιθα πάω καμιά βόλτα γιατί δεν την παλεύω να κάτσω μέσα να
Έπλυνα το αμάξι πριν λίγες μέρες. Με τον κωλόκαιρο έχει γεμίσει σκόνη! Ε, μην γεμίσει και λάσπες αν αποφασίσει να βρέξει... Καλά είναι και στο γκαράζ (λες να πάρω της μάνας μου; Χμ...).
Αλλά δεν έχω διάθεση! Είχα και ανακατατάξεις στα προσωπικά μου πρόσφατα, δεν είμαστε για πολλές διασκεδάσεις! Άσε που τα λεφτά τελείωσαν και η μισθοδοσία έχει ήδη καθυστερήσει 20 μέρες...
Οπότε, καλύτερα το που είναι και τσάμπα!
Καμια καλή χαζοταινία να δούμε απόψε παίζει πουθενά;
-
θα παμε για μπυρες
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]