-
με προκαλεις για quote αλλα σεβομαι το φορουμ...ισως ειναι τοσο σπουδαια που δε μπορουμε να τα ξεχωρισουμε...θα πρεπει να γινουμε γιογκι!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
με προκαλεις για quote αλλα σεβομαι το φορουμ...ισως ειναι τοσο σπουδαια που δε μπορουμε να τα ξεχωρισουμε...θα πρεπει να γινουμε γιογκι!σε προκαλω στο εγκαθετο θρεντ
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
με προκαλεις για quote αλλα σεβομαι το φορουμ...ισως ειναι τοσο σπουδαια που δε μπορουμε να τα ξεχωρισουμε...θα πρεπει να γινουμε γιογκι!
σε προκαλω στο εγκαθετο θρεντ
με προκαλεις να ανοιξω θρεντ με θεμα ' η ιστορικη υποσταση του aerandir και αν πιστευετε οτι ειναι ενας μικρος τιτανας της τζαμαικανης φιλοσοφιας!'
-
σε προκαλω στο εγκαθετο θρεντ
με προκαλεις να ανοιξω θρεντ με θεμα ' η ιστορικη υποσταση του aerandir και αν πιστευετε οτι ειναι ενας μικρος τιτανας της τζαμαικανης φιλοσοφιας!'
-
τι γυρευες στη γκραν πλας νασε?????? εγω που ειχα φαει απο τους γυρους τους με κιμινο τα ειδα ολα!!!!! 6 μηνες εκανα να ξαναφαω γυρο....Έχω επισκευθεί τις όμορφες Βρυξέλλες δις, μία με έξοδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την άλλη με την μεγάλη εκδρομή της σχολής μου, πάλι δηλαδή με έξοδα της Ε.Ε., του Τμήματος και ελάχιστα δικά μας!
Θες και λεπτομέρειες;;;
-
νωρίς είναι ακόμη.2230 στη Γηραία Αλβιώνα.
Τέτοια ώρα ξυπνάω συνήθως τα Σάββατα....lol
-
Ο χρήστης Bruce έγραψε:
Έλα πάλι όταν θα έχεις πιει καφέ τότε!Θα πάμε για κανένα ΜΠΡΙΦΙΝΓΚ???????????????
lol
Δεν πίνω καφέ.....μονο red bull..........
μπα φιλε...παω σε καρναβαλιστικο γενεθλιοπάρτυ σε λίγο....
τα λέμε αύριο.... -
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
τι γυρευες στη γκραν πλας νασε?????? εγω που ειχα φαει απο τους γυρους τους με κιμινο τα ειδα ολα!!!!! 6 μηνες εκανα να ξαναφαω γυρο....
Έχω επισκευθεί τις όμορφες Βρυξέλλες δις, μία με έξοδα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και την άλλη με την μεγάλη εκδρομή της σχολής μου, πάλι δηλαδή με έξοδα της Ε.Ε., του Τμήματος και ελάχιστα δικά μας!
Θες και λεπτομέρειες;;;
αμα εχεις...
-
Έχω, πώς δεν έχω...
Την πρώτη φορά ήμουν 4ο έτος, μας είχαν προσκαλέσει 12 άτομα (6 και 6, if you know what I mean ) από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μείναμε στο Bedford (χλίδα) και συμφάγαμε με έναν ευρωβουλευτή του Κ.Κ.Ε. Είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση μέσα στο Κοινοβούλιο και μετά ήμασταν ελεύθεροι. Ρούφηξα την απίθανη ποσότητα μπύρας εκείνες τις 4-5 μέρες, έφαγα άπειρα γυρόνια (με κύμινο, ναι) και όπως συνηθίζω να κάνω πάντα, επισκεύθηκα όσο πιο πολλά μέρη μπορούσα (όχι μπαράκια μόνο)... Δεν 'έφαγα', γιατί ήμουν... Μία απ' το έτος μου ψηνόταν!
Τη δεύτερη φορά ήταν στην πολυήμερη καθιερωμένη εκδρομή του 5ου έτους της σχολής μου, 11 μέρες Παρίσι-Άμστερνταμ-Βρυξέλλες με επιχορήγηση από τη σχολή, από το Πανεπιστήμιο και από ιδίους πόρους (πάρτι)... Βάλαμε κάτι ψηλά κ εμείς και φύγαμε 44 άτομα για τας Ευρώπας... Ε, ελπίζω να μη θες λεπτομέρειες για αυτό το ταξίδι, γιατί θα γεμίσουμε τη βάση του forum και θα με κράξουν...
Καλό βραδάκι σας!
-
2:39 στα Πατήσια...Ακούει κανείς; Βαριέμαι να πάω για ύπνο...
-
3.40 αττική οδος απο Πλαπουτα προς Καντζα.. Χαλάζι και πυκνη βροχη....... οεο καληνυχτα.
-
Τι καληνύχτα...Καλημέρα
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Τι καληνύχτα...ΚαλημέραΕγώ που έπεσα πτώμα στις 7:30 μμ και ξύπνησα πριν από μιάμιση ώρα (3:00 πμ) τι να πω; (και τι να κάνω; )
-
citastak
Ένταξη: 24 Μάρ 2003
Τόπος: ΑθήναΔημοσιεύθηκε: 26/02/06 5:10
3.40 αττική οδος απο Πλαπουτα προς Καντζα.....
Kάποιο λάκο έχει η φάβα...!!!!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τι καληνύχτα...Καλημέρα
Εγώ που έπεσα πτώμα στις 7:30 μμ και ξύπνησα πριν από μιάμιση ώρα (3:00 πμ) τι να πω; (και τι να κάνω; )
Εγώ τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι 9-10 το βράδυ και ξυπνάω κατά τις 4-5 τα χαράματα! Καλό;
#%&$#^εξεταστική!
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
citastakΈνταξη: 24 Μάρ 2003
Τόπος: ΑθήναΔημοσιεύθηκε: 26/02/06 5:10
3.40 αττική οδος απο Πλαπουτα προς Καντζα.....
Kάποιο λάκο έχει η φάβα...!!!!!
4:10 έγινε η δημοσιευση εγκάθετε!!!
Αλήθεια τι εννοείς;;
-
Ο χρήστης nasos79 έγραψε:
Έχω, πώς δεν έχω...Την πρώτη φορά ήμουν 4ο έτος, μας είχαν προσκαλέσει 12 άτομα (6 και 6, if you know what I mean ) από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Μείναμε στο Bedford (χλίδα) και συμφάγαμε με έναν ευρωβουλευτή του Κ.Κ.Ε. Είχαμε μία πολύ ενδιαφέρουσα ξενάγηση μέσα στο Κοινοβούλιο και μετά ήμασταν ελεύθεροι. Ρούφηξα την απίθανη ποσότητα μπύρας εκείνες τις 4-5 μέρες, έφαγα άπειρα γυρόνια (με κύμινο, ναι) και όπως συνηθίζω να κάνω πάντα, επισκεύθηκα όσο πιο πολλά μέρη μπορούσα (όχι μπαράκια μόνο)... Δεν 'έφαγα', γιατί ήμουν... Μία απ' το έτος μου ψηνόταν!
Τη δεύτερη φορά ήταν στην πολυήμερη καθιερωμένη εκδρομή του 5ου έτους της σχολής μου, 11 μέρες Παρίσι-Άμστερνταμ-Βρυξέλλες με επιχορήγηση από τη σχολή, από το Πανεπιστήμιο και από ιδίους πόρους (πάρτι)... Βάλαμε κάτι ψηλά κ εμείς και φύγαμε 44 άτομα για τας Ευρώπας... Ε, ελπίζω να μη θες λεπτομέρειες για αυτό το ταξίδι, γιατί θα γεμίσουμε τη βάση του forum και θα με κράξουν...
Καλό βραδάκι σας!
πολυ ενδιαφερον! με το μανεκεν πις εμεινες...?
-
πολυ ενδιαφερον! με το μανεκεν πις εμεινες...?Γελάς, ε; Θες να σου πω με τι έμεινα;;; Το μανεκεν πις μια χαρά θα ήταν, είναι και στρουμπουλούλι... Εμείς βολευτήκαμε με ό,τι βρίσκαμε μπροστά μας... Κυριολεκτικά όμως!!!
Τι μου θυμίζεις ρε φίλε, τι μου θυμίζεις... Αααχ, χρόνια!!!
-
και γω εχω καλες αναμνησεις απο το βελγιο...
-
ναι και εγω... είχα πάει με το τότε αίσθημα και μόλις γυρίσαμε....χωρίσαμε..
Πάντως περάσαμε καλά..
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]