-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Ρε παιδιά χάθηκε ένα post ή τα έχω δει κωλυόμενα ;Το ποστ του pasxos.
Τελικά δεν χάθηκε μετακόμισε στο περ Η/Υ
-
χαθηκε και ποστ?
κρυπτο ειχα πριν το plus...
-
Μιας και είμαστε λίγο οφφ τοπικ το μετακίνησα στα περι τεχνολογίας..
Δεν είναι το ίδιο (νομίζω).Για πχ πες ότι έχεις dialers που μπορεί να πάρει κάποιος τηλέφωνο στη σιερα λεόνε πχ χωρίς να το καταλάβεις.Μέσω του ρούτερ δεν μπορείς να κάνεις κλήση.Απλοϊκά το ξέρω και νομίζω ότι είναι έτσι.edit: sorry παδιά μ@λ@κια μου
-
Ουσιαστικά σε αυτό το θέμα δεν υπάρχει τίποτα off-topic!
Έχεις δίκιο, όμως, ταιριάζει καλύτερα στην Τεχνολογία...
Για τα υπόλοιπα δεν γνωρίζω...
-
Το ξέρω ότι σ 'αυτό το τόπικ δεν υπάρχει οφφ τόπικ αλλά είδα ότι τα ίδια **ακριβώς ** συζητούσαν ο άδης και ο μάνος στα περί τεχνολογίας οπότε μιας και ταίριαζε πιο πολύ εκέι,το μετέφερα..Ούτως ή άλλως το μαγαζί σήμερα μου φαίνεται ψόφιο..Ούτε οι πορτιέρηδες δεν έσκασαν μύτη!!
-
2 αποσυνδεσεις απο το φορουμ μεσα σε 30 λεπτα... μονο απο αυτο το φορουμ...
-
Ε τότε φταίει το φορουμ!!!Δεν εξηγείται αλλιώς!!!
-
Πιο ψόφιο αντίλογο δεν έχω δει τους τελευταίους μήνες...
-
ειχαμε να ασχοληθουμε με το αν οι μοντερατορς συμπεριφερονται καλα σε ολα τα μελη.... οποτε το παραμελησαμε αυτο το θεμα....
-
Anybody...?
Λιώνω στο PC σχεδιάζοντας στο Autocad και ακούγοντας διάφορα ( τώρα ακούω UFO Doctor-doctor ) δεν πίνω κάτι γιατί άμα ξεκινούσα τα κρασιά και τα ουίσκια δεν θα έβγαινε καμιά γραμμή ίσια -
Awake κάνοντας φιλότιμες προσπάθειες να διαβάσω αλλά..
Το soundtrack περιλαμβάνει club ήχους..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Awake κάνοντας φιλότιμες προσπάθειες να διαβάσω αλλά..Το soundtrack περιλαμβάνει club ήχους..
Εγώ τις έχω κόψει και αυτές!
Προσπαθώ να βρω διασκευές του every breath you take...
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Awake κάνοντας φιλότιμες προσπάθειες να διαβάσω αλλά..Το soundtrack περιλαμβάνει club ήχους..
Να διαβάσεις ή να την πείς στους 'alfisti'
-
Τί φτιάνεις στο Autocad;Κι εγώ δουλεύω στο οτοκαντ κάτι μεταδόσεις και κάτι γρανάζια...
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τί φτιάνεις στο Autocad;Κι εγώ δουλεύω στο οτοκαντ κάτι μεταδόσεις και κάτι γρανάζια...Ένα υπόβαθρο για GIS...σε λίγο τελείωνω άντε γιατί έχω αρχίσει να βλέπω κουτάκια παντού ( τώρα Linkin Park Lying from you πόρωση )
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τί φτιάνεις στο Autocad;Κι εγώ δουλεύω στο οτοκαντ κάτι μεταδόσεις και κάτι γρανάζια...
Ένα υπόβαθρο για GIS...σε λίγο τελείωνω άντε γιατί έχω αρχίσει να βλέπω κουτάκια παντού ( τώρα Linkin Park Lying from you πόρωση )
τι κουραστικη δουλεια! με ανεβουν τα λαμπακια!!
Σημερα πηρα τον πουλο στην αλγεβρα και ειμαι μεσα στα νευρα!!!!!! edit [Krusenstern] ΟΛΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΥΧΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΛΟΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΥΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ!! ΚΑΛΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΑΛΙ@!{#(@$%#)%!+@#)!%*@#+!@_+_$!_(
edit : ΧΑΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΩΛΟ PC ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟ ΠΑΩ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΘΙΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΑΓΚΑΛΙ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΟ ΜΛΚΣΜΕΝΟ. ΟΥΤΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ , ΟΥΤΕ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΥΤΕ ΤΠΤ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΩ ΑΠΟ ΤΟ 2ο ΟΡΟΦΟ ΝΑ ΥΣΗΧΑΣΩ!!!
ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΩ ΥΣΗΧΙΑ!
-
Σημερα πηρα τον πουλο στην αλγεβρα και ειμαι μεσα στα νευρα!!!!!! edit [Krusenstern] ΟΛΟΥΣ ΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΕΜΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΣΥΧΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ!!! ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΩ ΠΟΤΕ ΤΟ ΚΟΛΟΜΑΘΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΤΩΥΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΩ!! ΚΑΛΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΠΑΛΙ@!{#(@$%#)%!+@#)!%*@#+!@_+_$!_(
συμβαίνουν αυτά μωρέ..
μην αγχώνεσαι να πούμε, σιγά, γράφτα στο πετσί σου..
την επόμενη φορά θα το περάσεις -
εκνευριζομαι γιατι εκανα και ΕΧΤΡΑ μαθηματα για να την περασω και εσκασα λεφτα και πηγα παλι και εβαλε ΟΤΙ πιο μαλακια μπορεις να φανταστεις. ΔΕΝ δεχομαι οτι με το διαβασμα που εκανα πρεπει να κοπω
και αν δεν την περασα τωρα με τα μαθηματα ποτε????? το σεπτεμβρη που θα εχω στην καλυτερη περιπτωση 20 μαθηματα στην πλατη μου και θα τα εχω ξεχασει ολα????ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΡΤΗΣΩ ΤΗ ΣΧΟΛΗ !!!
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
:x
εκνευριζομαι γιατι εκανα και ΕΧΤΡΑ μαθηματα για να την περασω και εσκασα λεφτα και πηγα παλι και εβαλε ΟΤΙ πιο μαλακια μπορεις να φανταστεις. ΔΕΝ δεχομαι οτι με το διαβασμα που εκανα πρεπει να κοπω
και αν δεν την περασα τωρα με τα μαθηματα ποτε????? το σεπτεμβρη που θα εχω στην καλυτερη περιπτωση 20 μαθηματα στην πλατη μου και θα τα εχω ξεχασει ολα????ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΡΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΑΡΤΗΣΩ ΤΗ ΣΧΟΛΗ !!!
ΠΟια σχολή είναι? Γραμμική άλγεβρα το μάθημα?
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
:x
ξεκολλα ρε, σιγά μην παρατήσεις τη σχολή για ένα κ#λομάθημα..
δυστυχώς έτσι είναι αυτα, δε γίνεται να κάνεις μόνο αυτά που σε ενδιαφέρουν στη σχολή.. κ εγώ ο ανόητος όταν τελειωσα το σχολείο πίστευα ο μλκς ο τέρμα τα μαθηματικά..
τέρμα, ναι, για εκείνο το καλοκαίρι μόνο..... μέχρι που πήγα στη σχολή το φθινοπωρο.μη σε παίρνει από κάτω για ένα μάθημα ρε, όλοι λίγο πολύ το έχουμε πάθει αυτό
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]