-
υπνος σε ...2 ωρες!
-
Eγώ πάω να την πέσω σε λίγο, γιατί πρέπει να ξυπνήσω νωρίς αύριο!
Μ' άρεσε αυτό! -
παλι καλα, θα ξυπνησεις ...φρεσκος!
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Tι κάνετε τέτοια ώρα μεσ' στο φόρουμ ρε αλήτες;;
Έλα μου ντε...Εγώ έχω το pc ανοιχτό και κατεβάζει ενώ διαβάζω.ΕΣΕΙΣ τι κάνετε εδώ μεσα;;;
Eγώ είχα βγει βόλτα, πριν λίγο γύρισα και κολοβ@ράω.
Πείτε κανά, νέο, πως πήγε η μέρα του φόρουμ σήμερα;
Είχαμε φαγωμάρες, όπως παρατήρησα, σε κανά-δυο τόπικ...
Πάντα δεν έχουμε;
-
Άσε, έχω κάνει το ωραριό μου σκ@τά.
Κοιμάμαι κατά τις 4+ και ξυπνάω 11, 12+.
Το ανθρώπινο είναι να την πέφτεις κατά τη 1, και να ξυπνάς κατά τις 12+!!
Πάντως ο ύπνος, μόνο καλό κάνει, αυτό είναι σίγουρο.
Χαρίζει υγεία.
Και ο εγκέφαλος κατά τη διάρκεια του ύπνου, ανασυστείνεται, τακτοποιεί τις καινούργιες γνώσεις, ξεκουράζεται.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Tι κάνετε τέτοια ώρα μεσ' στο φόρουμ ρε αλήτες;;
Έλα μου ντε...Εγώ έχω το pc ανοιχτό και κατεβάζει ενώ διαβάζω.ΕΣΕΙΣ τι κάνετε εδώ μεσα;;;
Eγώ είχα βγει βόλτα, πριν λίγο γύρισα και κολοβ@ράω.
Πείτε κανά, νέο, πως πήγε η μέρα του φόρουμ σήμερα;
Είχαμε φαγωμάρες, όπως παρατήρησα, σε κανά-δυο τόπικ...
Πάντα δεν έχουμε;
Δεν ξέρω, εγώ είμαι καινούργιος στο φόρουμ!
-
εχεις να δεις πολλα τοτε!!
-
Πάντως μέχρι στιγμής, δεν μπορώ να πω, οι περισσότεροι είστε πολύ καλά παιδιά, όσο μπορεί να το πει κανείς αυτό μέσω ενός φόρουμ, και με γνώσεις, άποψη και διευρημένους ορίζοντες...
Πάντα θα υπάρχουν και αυτοί, που θα χαλάνε το καλό κλίμα, τι να κάνουμε!
-
κοματι του συνολου ειμαστε και εδω μεσα, αρα ισχυουν και οι κανονες που ισχυουν εξω!
-
Αυτό το γ@μημένο το 'διευρημένο' γράφεται με ήτα, ή με υ; Το χω γράψει δύο φορές σήμερα και δεν είμαι σίγουρος πως γράφεται.
Το διευρύνω είναι με υ σίγουρα. Οπότε πρέπει να είναι διευρυμένο, αν και δεν μου κάθεται πολύ καλά.
-
Spiros, Charmak, σας καληνυχτίζω!!
Και ες αύριον με υγεία!!
-
Αυτό το γ@μημένο το 'διευρημένο' γράφεται με ήτα, ή με υ; Το χω γράψει δύο φορές σήμερα και δεν είμαι σίγουρος πως γράφεται.Το διευρύνω είναι με υ σίγουρα. Οπότε πρέπει να είναι διευρυμένο, αν και δεν μου κάθεται πολύ καλά.
το word λεει ...Διευρυμένο
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Αυτό το γ@μημένο το 'διευρημένο' γράφεται με ήτα, ή με υ; Το χω γράψει δύο φορές σήμερα και δεν είμαι σίγουρος πως γράφεται.
Το διευρύνω είναι με υ σίγουρα. Οπότε πρέπει να είναι διευρυμένο, αν και δεν μου κάθεται πολύ καλά.
αυτό είναι και το σωστό. Σαν λέξη, έχει βάση το 'ευρύς' μάλλον, που σημαίνει πλατύς.
πχ. ευρύς ορίζοντας, ευρεία νίκη.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Γιατι δεν βαζεις 'με μεγαλυτερο πλατος;'
-
Αυτό το γ@μημένο το 'διευρημένο' γράφεται με ήτα, ή με υ; Το χω γράψει δύο φορές σήμερα και δεν είμαι σίγουρος πως γράφεται.Το διευρύνω είναι με υ σίγουρα. Οπότε πρέπει να είναι διευρυμένο, αν και δεν μου κάθεται πολύ καλά.
Mας βαζεις εξεζητημενα και εξειδικευμενα θεματα......Νρωποι σου με ω και οι Αν και δεν τα παω καλα με την ορθογραφια το σωστο ειναι Διευρυμένο.
-
Πάντως ο ύπνος, μόνο καλό κάνει, αυτό είναι σίγουρο.Χαρίζει υγεία.
Στρώνει επιδερμίδα...
-
O ύπνος θρέφει τα παιδιά και ο ήλιος τα μοσχάρια
Αντε να φτιάξει ο καιρός να πάμε για κανα μπάνιο .
-
Άσε, έχω κάνει το ωραριό μου σκ@τά.Κοιμάμαι κατά τις 4+ και ξυπνάω 11, 12+.
Το ανθρώπινο είναι να την πέφτεις κατά τη 1, και να ξυπνάς κατά τις 12+!!
Πάντως ο ύπνος, μόνο καλό κάνει, αυτό είναι σίγουρο.
Χαρίζει υγεία.
Και ο εγκέφαλος κατά τη διάρκεια του ύπνου, ανασυστείνεται, τακτοποιεί τις καινούργιες γνώσεις, ξεκουράζεται.
Μια χαρά ωράριο έχεις.Εγώ είμαι ο master of the fucked up biological clock! Σε παλιότερες εξεταστικές έκανα αυτό που λες,αλλά τώρα έχω φτάσει να κοιμάμαι κατά τις 10-11 το πρωί (αφού έχω μείνει ξύπνιος όλο το βράδυ) και να ξυπνάω κατά τις 6 το απόγευμα.Μεγάλο κάψιμο!
Χθες προσπάθησα να κοιμηθώ κατά τις 5 το πρωί αλλά δεν τα κατάφερα,οπότε πήγα έδωσα μάθημα και κοιμήθηκα όταν γύρισα.
Σήμερα ξενυχτάει κανείς;Αν και είναι νωρίς ακόμα...
-
Εχθές γύρισα σπίτι στις 6 και το κωλό βιολογικό ρολόγι με ξύπνησε στις 11.30.. Σήμερα με βλέπω να καίγομαι (= Forza Motorsport στο Xbox) μέχρι τις 2-3 και μετά να πέφτω για ύπνο! Α, δίνω και ενδοσχολικές εξετάσεις αύριο και θα σηκωθώ στις 7!
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Εχθές γύρισα σπίτι στις 6 και το κωλό βιολογικό ρολόγι με ξύπνησε στις 11.30.. Σήμερα με βλέπω να καίγομαι (= Forza Motorsport στο Xbox) μέχρι τις 2-3 και μετά να πέφτω για ύπνο! Α, δίνω και ενδοσχολικές εξετάσεις αύριο και θα σηκωθώ στις 7!Eνδοσχολικές = σχεδόν τσάμπα πρωινό ξύπνημα;
Pub-Σουβλατζίδικο: Ολονυχτίς κ Ολημερίς!! [#1]