-
20 λεπτά πάνω το πακέτο από αύριο.. Και εγώ πλέον 18 μήνες χωρίς τσιγάρο.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
επειδη δε καταλαβαινω τι πας να πεις...πεστο χωρις το σφυριγμα...
λες οτι πχ οι νεοτεροι εχουν κοψει τα ξυδια λογω τιμων? αυτο βγαζω απο το γραπτο...αυτο λες?
αν λες αυτο, γιατι και εκει υπηρξαν αυξησεις, παλι το ιδιο συμβαινει...
αν λες κατι αλλο, στη διαθεση σας...paω να πω οτι νομιζεις οτι οι απολαυσεις οσο ακριβαινουν, τις κοβουμε;
-
Κάτι άκουσα ότι θα πάει στα 3 -συμβολικός αριθμός- το πακέτο
και παλι φθηνα θα ναι....
Ε όχι και φθηνά! Μην τρελαθούμε. Το ότι τα πουλάνε σε εξωφρενικές τιμές στην Ευρώπη δε μου λέει κάτι, τα περισσότερα εδώ φτιάχνονται.
και τι να πει αυτο? ξερεις παρα πολλους που δεν θα εκοβαν το καπνισμα απο αυξηση της ταξης των 20-30 λεπτων?
αλλο βεβαια αν εφτανε στα 5 ευρω....
Ναι, ξέρω πάρα πολλούς. Είναι επιλογή μου να καπνίζω, και θέλω το προϊόν που αγοράζω να είναι σε λογική τιμή.
λογω της διαφορας ηλικιας που εχουμε και επειδη και το φορουμ εχει αρκετους μικρους (δηλαδη απο φραγκα ουτε στον ηλιο μοιρα) μπορω να σου πω οτι δε ξερω ουτε εναν που να το χει κοψει λογω χρηματων...
Mα... συμφωνούμε!
Εκτός αν δεν έγραψες κάτι σωστά στο πρώτο ποστ ή αν κάτι κατάλαβα εγώ λάθος. -
Ο χρήστης skye έγραψε:
επειδη δε καταλαβαινω τι πας να πεις...πεστο χωρις το σφυριγμα...
λες οτι πχ οι νεοτεροι εχουν κοψει τα ξυδια λογω τιμων? αυτο βγαζω απο το γραπτο...αυτο λες?
αν λες αυτο, γιατι και εκει υπηρξαν αυξησεις, παλι το ιδιο συμβαινει...
αν λες κατι αλλο, στη διαθεση σας...paω να πω οτι νομιζεις οτι οι απολαυσεις οσο ακριβαινουν, τις κοβουμε;
νομιζω οτι η τιμη πχ των τσιγαρων θα επρεπε να ανεβει ραγδαια για να τεθει τετοιο ζητημα...
edit...οκ, καταλαβα που εγινε το μπερδεμα... στο ενα 'δεν' που εγραψα...
-
μπα, που να φας τη γλωσσα σου.. Γρουσουζη!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
μπα, που να φας τη γλωσσα σου.. Γρουσουζη!ακομα να το κοψεις εσυ?
αμα ομορφυνε ο hunter φαντασου εσυ πως θα γινεις....μονικα μπελουτσι και βαλε...
-
Ή τιμή άν αυξηθεί ραγδαία φίλε Αδη,το πολύ-πολύ να κάνει κακό στούς μεγάλους τσιγαράδες.
Λύσεις χαμηλού κόστους θα βρεθούνε από όσους θα θελήσουνε να συνεχίσουνε το κάπνισμα -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ή τιμή άν αυξηθεί ραγδαία φίλε Αδη,το πολύ-πολύ να κάνει κακό στούς μεγάλους τσιγαράδες.
Λύσεις χαμηλού κόστους θα βρεθούνε από όσους θα θελήσουνε να συνεχίσουνε το κάπνισμακαλα αυτη ειναι υποθεση εργασιας...για να αυξανοταν η τιμη σε σημειο πχ 5 ευρω θα επρεπε να μπουν φοροι που ακομα και για τα φτηνα πακετα θα ηταν καταστροφικοι...συμφωνα με το ελληνικο βαλαντιο
εσυ θα εννοεις μαλλον καπνο και στριψιμο ε?
θεωρητικα μιλαμε απο τη στιγμη που η αυξηση το παει στα 3 ευρω και κανεις δεν απασχολειται απο οικονομικης αποψης...
-
εσυ θα εννοεις μαλλον καπνο και στριψιμο ε?
...
Πώς τό λένε εκείνο τό ρητό,μέ τήν 'πενία' καί 'τάς τέχνας';
-
μπα, που να φας τη γλωσσα σου.. Γρουσουζη!
ακομα να το κοψεις εσυ?
αμα ομορφυνε ο hunter φαντασου εσυ πως θα γινεις....μονικα μπελουτσι και βαλε...
Αμα ειναι ετσι, αξιζει τον κόπο!
-
χθες ακουσα στις ειδησεις για αυξησεις στα ποτα/τσιγαρα 5-7%
-
'ΟΤΑΝ ΚΟΨΕΤΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ:
Σε 24 ώρες:
Μειώνεται η πιθανότητα καρδιακής προσβολής.Σε 48 ώρες:
Ενδυναμώνει η γεύση και η όσφρηση. true 100%Σε 72 ώρες:
Η αναπνοή αρχίζει να λειτουργεί ομαλότερα.
Αυξάνεται η χωρητικότητα των πνευμόνων. σιγα μην γινεται και σε ενα λεπτοΑπό 2 εβδομάδες έως 3 μήνες:
Η κυκλοφορία του αίματος βελτιώνεται.
Το περπάτημα γίνεται ευκολότερο.
Η λειτουργία των πνευμόνων αυξάνεται κατά 30%. κοψε κατι μαστορα...Από 1 έως 9 μήνες:
Σταματάει ο βήχας και η κούραση.
Η αναπνοή διαρκεί περισσότερο. sorry but noΜετά από 10 χρόνια:
Οι προκαρκινικές κυψέλες αντικαθίστανται.
Οι πιθανότητες άλλων καρκίνων (στόματος, λάρυγγα, οισοφάγου), κύστεων (νεφρών και παγκρέατος) μειώνονται. true
....................................................................' -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σίγουρα είναι επιλογή εφόσον (γνωρίζεις οτι) αδυνατείς να το σταματήσεις.
Καλό θα είναι να μην μιλάς για το τι γνωρίζω και το τι αδυνατώ να κάνω.
Μα δε μιλώ για σένα.Εκ του προηγουμένου σου ποστ ορμώμενος έκανα ένα γενικό σχόλιο, καταδεικνύοντας ωστόσο τους παθιασμένους καπνιστές.
-
Thread 'Θάψτε το κάπνισμα' να φτιάξουμε;
-
-
πως και δεν αναφέρθηκε ακόμα η απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου;
http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N12&aa=1
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
πως και δεν αναφέρθηκε ακόμα η απόφαση του ευρωπαϊκού δικαστηρίου;http://ta-nea.dolnet.gr/print_article.p ... m=N12&aa=1
Η Ελλάδα καταδικάζει την απόφαση. Απορώ ποια ρατσιστικά ζώα θα την δεχτούν και θα την χειροκροτήσουν
Να απαγορεύεται το κάπνισμα στον χώρο εργασίας, να το δεχθώ. Αλλά να μην προσλαμβάνονται καπνιστές, ε, πάει πολύ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Η Ελλάδα καταδικάζει την απόφαση. Απορώ ποια ρατσιστικά ζώα θα την δεχτούν και θα την χειροκροτήσουν
Να απαγορεύεται το κάπνισμα στον χώρο εργασίας, να το δεχθώ. Αλλά να μην προσλαμβάνονται καπνιστές, ε, πάει πολύ
ΕΛΕΟΣ! Μέχρι και γω που είμαι μη καπνιστής, διαφωνώ οριζόντια και κάθετα!
Τι φασιστικά 'για το καλό μας' είναι αυτά;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ΕΛΕΟΣ! Μέχρι και γω που είμαι μη καπνιστής, διαφωνώ οριζόντια και κάθετα!
Τι φασιστικά 'για το καλό μας' είναι αυτά;
+1000000000
Άσε με να κάνω λάθος
Μην παριστάνεις το θεό
Δε μ'αρέσουν οι σωτήρες
Δε γουστάρω να σωθώΦτάνει πια με τους αυτόκλητους 'σωτήρες' και 'προστάτες' μας! Φτάνει πια!
-
Ευτυχώς και στην Ευρώπη έχει ξεμείνει λίγο μυαλό. Σύμφωνα με το άρθρο από 'ΤΑ ΝΕΑ', στην Αγγλία αντέδρασαν μέχρι και αντικαπνιστικές οργανώσεις ενάντια στην απόφαση. Πάλι καλά...
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ