-
ρε παιδια καπνιζω τρια πακετα marlboro την ημερα.
υπαρχει καποιος να μου προτεινει εναν τροπο να το κοψω γιατι το εχω σιχαθει .
εχω πονοκεφαλους και ειμαι σαν χαμενος.εχω προσπαθησει αρκετες φορες και δεν καταφερα τιποτα. -
Γυναίκα έχεις?
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Γυναίκα έχεις?ναι
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Γυναίκα έχεις?
ναι
οχι τη Delta
κανονική εννοεί
θελεις να το κόψεις ε? μια βολτούλα από οποιδήποτε πνευμονολογικό ενός οποιοδήποτε νοσοκομείου κ θα στρώσεις
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
Γυναίκα έχεις?
ναι
αφενός ό,τι είπε ο φίλος απάνου ειδάλλως θα της πεις ότι όσο μυρίζει καπνό σε σένα να σου έχει κομμένο το κοκό
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Γυναίκα έχεις?
ναι
οχι τη Delta
κανονική εννοεί
θελεις να το κόψεις ε? μια βολτούλα από οποιδήποτε πνευμονολογικό ενός οποιοδήποτε νοσοκομείου κ θα στρώσεις
μπορω να σου πω οτι με την delta εχω πιο καλη σχεση απο την κανονικη.
Υ.Γ πλακα κανω. -
Μια ερώτηση προς τους καπνιστές του forum: Καπνίζετε όταν μπαίνετε στο ασανσέρ; Στην πολυκατοικία μου κάποια άτομα μπαίνουν σχεδόν καθημερινά με το τσιγάρο αναμμένο στο ασανσέρ με αποτέλεσμα για αρκετή ώρα η ατμόσφαιρα στον θάλαμο να είναι αποπνικτική. Μήπως είμαι περίεργος; Τόσο δύσκολο είναι να κάνουν ένα-δυο λεπτά υπομονή και να μην ανάψουν το τσιγάρο πριν φύγουν από το σπίτι τους;
-
Φυσικά και όχι.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μια ερώτηση προς τους καπνιστές του forum: Καπνίζετε όταν μπαίνετε στο ασανσέρ;Φυσικα και οχι!
Ουτε στο αμαξι, ουτε σε κλειστους χωρους γενικοτερα...Μπορει να ειμαι καπνιστης αλλα δε μπορω τον καπνο...
Ακομα και τωρα που γραφω (και καπνιζω) εχω την πορτα ελαφρα ανοικτη... -
Μια ερώτηση προς τους καπνιστές του forum: Καπνίζετε όταν μπαίνετε στο ασανσέρ; Στην πολυκατοικία μου κάποια άτομα μπαίνουν σχεδόν καθημερινά με το τσιγάρο αναμμένο στο ασανσέρ με αποτέλεσμα για αρκετή ώρα η ατμόσφαιρα στον θάλαμο να είναι αποπνικτική. Μήπως είμαι περίεργος; Τόσο δύσκολο είναι να κάνουν ένα-δυο λεπτά υπομονή και να μην ανάψουν το τσιγάρο πριν φύγουν από το σπίτι τους;Κι εγώ όταν κάπνιζα, δεν έμπαινα ποτέ στο ανσασέρ ή σε πολύ κλειστούς χώρους με τσιγάρο αναμμένο.
Προτιμούσα να περιμένω 3-4 λεπτά απ' έξω και να το καπνίσω, να το σβήσω πριν μπω ή να καθυστερήσω να ανάψω κάποιο.
Φυσικά μακάρι να περιοριζόταν η βλακεία/αδιαφορία/αναισθησία κάποιων εκεί.. -
Μια ερώτηση προς τους καπνιστές του forum: Καπνίζετε όταν μπαίνετε στο ασανσέρ; Στην πολυκατοικία μου κάποια άτομα μπαίνουν σχεδόν καθημερινά με το τσιγάρο αναμμένο στο ασανσέρ με αποτέλεσμα για αρκετή ώρα η ατμόσφαιρα στον θάλαμο να είναι αποπνικτική. Μήπως είμαι περίεργος; Τόσο δύσκολο είναι να κάνουν ένα-δυο λεπτά υπομονή και να μην ανάψουν το τσιγάρο πριν φύγουν από το σπίτι τους;Όπως είχα γράψει και κάπου αλλού, αυτοί προπονούνται για να αντεξουν σε Zyklon . Είναι οι ίδιοι που ντουμανιάζουν το αμάξι τους, καταχείμωνο με κλειστά παράθυρα και τον εξαερισμό στην 'ανακύκλωση'. Κατά βάση είναι για λύπηση, αλλά όταν κάτι τέτοιο συμβαίνει σε κοινόχρηστους χώρους, θα πρέπει να λαμβάνονται δραστικότατα μέτρα.
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
Μια ερώτηση προς τους καπνιστές του forum: Καπνίζετε όταν μπαίνετε στο ασανσέρ; Στην πολυκατοικία μου κάποια άτομα μπαίνουν σχεδόν καθημερινά με το τσιγάρο αναμμένο στο ασανσέρ με αποτέλεσμα για αρκετή ώρα η ατμόσφαιρα στον θάλαμο να είναι αποπνικτική. Μήπως είμαι περίεργος; Τόσο δύσκολο είναι να κάνουν ένα-δυο λεπτά υπομονή και να μην ανάψουν το τσιγάρο πριν φύγουν από το σπίτι τους;
Κι εγώ όταν κάπνιζα, δεν έμπαινα ποτέ στο ανσασέρ ή σε πολύ κλειστούς χώρους με τσιγάρο αναμμένο.
Προτιμούσα να περιμένω 3-4 λεπτά απ' έξω και να το καπνίσω, να το σβήσω πριν μπω ή να καθυστερήσω να ανάψω κάποιο.
Φυσικά μακάρι να περιοριζόταν η βλακεία/αδιαφορία/αναισθησία κάποιων εκεί..Έλα ρε πώς κάνεις έτσι...
Απλά το τραβάς στον οροφό σου και το αφήνεις με την πόρτα ανοικτή.... Και βάζεις ένα χαρτάκι ότι εφόσον καπνίζουν ΜΕΣΑ στο ασανσέρ, το ασανσέρ θα μένει με την πόρτα ανοικτή για να ξεβρωμίσει.1-2-3 θα ταλαιπωρήσεις κάποιους, αλλά όταν θα έρθει ο καπνιστής και θα κοντεύει να πάθει καρδιακό από το ανέβασμα των σκαλιών, θα το ξανασκεφτει..
-
Το να καπνίζει κάποιος στο ασανσέρ είναι βρωμερό. Μυρίζει, στάχτες, αποτσίγαρα.
Αλλά αν δεν είσαι μαζί του στο ασανσέρ, η ατμόσφαιρα δεν είναι αποπνικτική. Ο καπνός φεύγει με το άνοιγμα της πόρτας και μόνο η μυρωδιά μένει.
-
Εδώ και κάτι μέρες κάποιος παπάρας άφησε αναμμένο τσιγάρο στο γείσο της κορνίζας του καθρέπτη στο ασανσέρ. Μα πόσο μαλάκας;;;;
-
Οι Κινέζοι κατουράνε μέσα στα ασανσέρ και οι Έλληνες πετάνε σκουπίδια και αποτσίγαρα.
Έχω δει σακούλα σκουπιδιών (μεγάλη) που γέμισε ο θυρωρός μας από το φρέαρ του ασανσέρ - πως τα χώρεσαν όλα αυτά από τη μικρή χαραμάδα στο πάτωμα δεν ξέρω.
Πετάνε σκουπίδια ακόμα και στο ταβάνι, σηκώνουν το πλαστικό και ρίχνουν δίπλα στις λάμπες τα χαρτιά από τις τυρόπιτες. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εδώ και κάτι μέρες κάποιος παπάρας άφησε αναμμένο τσιγάρο στο γείσο της κορνίζας του καθρέπτη στο ασανσέρ. Μα πόσο μ@λ@κ@ς;;;;πρέπει να ήταν καμιά 100ριά κιλά μ...
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αλλά αν δεν είσαι μαζί του στο ασανσέρ, η ατμόσφαιρα δεν είναι αποπνικτική. Ο καπνός φεύγει με το άνοιγμα της πόρτας και μόνο η μυρωδιά μένει.Διαφωνώ. Όσες φορές έχω μπει αμέσως μετά τους θεριακλήδες γείτονες σχεδόν δεν μπορώ να ανασάνω.
-
Αλλά αν δεν είσαι μαζί του στο ασανσέρ, η ατμόσφαιρα δεν είναι αποπνικτική. Ο καπνός φεύγει με το άνοιγμα της πόρτας και μόνο η μυρωδιά μένει.
Διαφωνώ. Όσες φορές έχω μπει αμέσως μετά τους θεριακλήδες γείτονες σχεδόν δεν μπορώ να ανασάνω.
Ριξε λιγο αποσμητικο http://www.prankplace.com/fun_fartspray.htm
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Εδώ και κάτι μέρες κάποιος παπάρας άφησε αναμμένο τσιγάρο στο γείσο της κορνίζας του καθρέπτη στο ασανσέρ. Μα πόσο μ@λ@κ@ς;;;;θα το παρει...μην ανησυχεις..
-
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ