-
You have no idea...
Παιδιά, ίσως μόνο όταν έχεις ένα καρκινοπαθή στην οικογένεια μπορείς να συνειδητοποιήσεις την φρίκη. Όταν είσαι ακόμα 30 και καπνίζεις, οι συνέπειες μοιάζουν με κάτι απόμακρο και θεωρητικό, σαν μια συζήτηση στο forum.
-
4.000 χημικές ουσίες γίνονται καπνός
Ο καπνός του τσιγάρου περιέχει 4.000 χημικές ουσίες, 55 από τις οποίες είναι δυνητικά καρκινογόνες.
Tο παθητικό κάπνισμα οφείλονται σε ποσοστό 85% τα χρόνια αναπνευστικά νοσήματα αλλά και ο
καρκίνος των πνευμόνων, σύμφωνα με επιστημονική εισήγηση...---> περισσότερα...
-
Το έκοψα στις 12 Φεβρουαρίου. Ακριβώς πριν 9 μήνες.
Κάθε φορά που μου έρχεται να καπνίσω ξέρω πόσες έχει ο μήνας. Δώδεκα.
Είναι εντελώ κουφό αλλα συμβαίνει. Κάθε ακριβώς ένα μήνα χτυπάει καμπανάκι.
Τέλος πάντων νομίζω πως το έχω πλέον ξεπεράσει, και δύσκολα θα 'ψηθώ' να
ξανακαπνίσω.
Το έκοψα γιατί το ένοιωθα στέρηση ελευθερίας(δικής μου, και των άλλων).
Γενικά νομίζω καταλαβαίνω και τους καπνίζοντες, και τους μη καπνίζοντες,
αλλα αυτούς που δεν καταλαβαίνω με τίποτα είναι αυτούς που το κόψανε, και
κάνουν σαν υστερικοί όταν καπνίζει κάποιος δίπλα τους. Λες και δεν ενοχλήσανε οι ίδιοι ποτέ
κανέναν.Οσοι επιμένετε ακόμη πάντως προσπαθήστε να το κόψετε.
Θα νοιώσετε ελεύθεροι. -
1 ebdomada χωρις τσιγαρο ...
Ακομα δεν μου ελειψε
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
1 ebdomada χωρις τσιγαρο ...Ακομα δεν μου ελειψε
Σε ζηλευω μαγκα μου........ολο λεω θα το κοψω αλλα μενω στα λογια
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
1 ebdomada χωρις τσιγαρο ...
Ακομα δεν μου ελειψε
Σε ζηλευω μαγκα μου........ολο λεω θα το κοψω αλλα μενω στα λογια
+1
-
St.Devote
μπράβο-μπράβο! -
13 μήνες κομένο.......δεν θα έλεγα ότι δεν μου λείπει........όσον αφορά την σωματική κατάσταση καμία ορατή αλλαγή........μάλλον ήμουν απο πρίν βράχος......
-
Παιδιά κόψτε το όσο μπορείτε... μια κι έξω όχι σταδιακά και μπούρδες...
Δεν έχω καπνίσει ποτέ στη ζωή μου (εντάξει 2-3 τζούρες στα 20 δε πιάνεται ) και πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιος θα πλήρωνε ένα κάρο λεφτά για κάτι που σιγά-σιγά τον σκοτώνει και τον δηλητηριάζει!Αν λάβουμε υπόψη μας και τις τελευταίες μελέτες και στατιστικές, είναι πλέον μαθηματικά βέβαιο ότι ένας καπνιστής θα πεθάνει από ασθένεια που σχετίζεται με το κάπνισμα! Και παρ' όλα αυτά συνεχίζεται κανονικά η παραγωγή τσιγάρων!
Αν δε μιλούσαμε για τεράστια βιομηχανία και άρα τεράστια οικονομικά συμφέροντα νομίζω ότι δε θα έπρεπε καν να παράγονται....
Βέβαια θα μου πείτε (οι καπνιστές) ότι βρίσκετε απόλαυση στο τσιγάρο και άλλα τέτοια...... δε ξέρω ο καθένας έχει την ευθύνη της υγείας του.
-
Ρε, κόψτε το τσιγάρο.
-
Η ζωή είναι μικρή, καπνίστε όσο γουστάρετε.
-
-
Όταν βρίσκομαι σε παρέα και μου δίνουν τσιγάρο και δεν το δέχομαι λεγοντάς τους ότι δεν έχω καπνίσει ποτέ με κοιτούν σαν εξωγήινο και συνήθως μου λένε:
''Δεν έχεις καπνίσει;'' ''ΓΙΑΤΙ;''
με κάνουν και νοιώθω ένοχος και τους λέω:''Ζητώ συγγνώμη για το έγκλημά μου,πάω να παραδοθώ τώρα.'' -
Πιέστε κρασάκι, δείτε τα posts του toyotaman και θα ξεχάσετε τις κακιές συνήθειες
-
για αυτούς που σερφάρουν καπνίζοντας...
-
Αυτες οι τσιχλες νικοτινης κανουν τιποτα?
-
Ο χρήστης RedLine έγραψε:
Αυτες οι τσιχλες νικοτινης κανουν τιποτα?Για να το κόψεις πρέπει να κάνει ένα ΚΛΙΚ το μυαλό σου και να μη θέλεις το τσιγάρο. Λίγοι το καταφέρνουν αυτό, οι πολλοί λένε 'δεν πειράζει πολύ'.
Έτσι καταφεύγουν σε κόλπα, τσίχλες, δεν θα καπνίσω σήμερα και αύριο βλέπουμε, κλπ.
-
εγώ το έκοψα στις 11 Ιουλίου του 2003. ΜΑΧΑΙΡΙ!
από τότε ούτε που με νοιάζει. Δεν έχω καπνίσει ούτε μία τζούρα, είναι το πόσο επιθυμείς να το κοψεις. Εάν δεν θες ...καταφεύγεις σε δικαιολογίες.
Πριν δεν κάπνιζα τρομερά για 5-6 χρόνια έκανα 10 τσιγάρα το πολύ κυρίως με τον καφέ. Μετά άρχισα να το αυξάνω στο πακέτο. Πριν το κόψω για καμια 2ετια έκανα ημερησίως 1 μικρό πακέτο καπνό Old Holborn + 5 τσιγάρα Μarlboro σκόρπια ανάμεσα στα στριφτά.
Βρήκα την υγειά μου κι εγώ και η τσέπη μου.
Υπολόγιζα ότι από το 2003 εξοικονόμησα με μέσο όρο 3,5 ευρώ ημερησίως και τα χάλασα αλλού βεβαίως περίπου 5.500 ε
-
Κάπνιζα από το 1992 και το έκοψα 1η Μαίου 2004 μαχαίρι.
Νιώθω πολύ καλύτερα σωματικά και έχω μεγαλύτερες αντοχές.Το κίνητρο μου το έδωσαν τα παιδιά μου που τότε ήταν 6 και 4 χρόνων αντίστοιχα, που όταν με έβλεπαν το μόνο που έκαναν ήταν να σκοτωθούν ποιός θα προλάβει να βγάλει τσιγάρο από το πακέτο μου πρώτος και να το βάλει στο στόμα μου!!!
Καμιά φορά ζηλεύω που βλέπω κάποιους να απολαμβάνουν τον καφέ παρέα με τσιγάρο, μετά πάλι σκεπτόμενος λογικά βλέπω πως αφενός δεν δίνω πλέον κακό παράδειγμα στα παιδιά μου αφετέρου κάνω καλό στην υγεία και την τσέπη μου, άσε που το τσιγάρο και κακό να μην κάνει – που κάνει – δεν κάνει πουθενά καλό.
-
Οταν ο γιατρος μου'πε κοψε τσιγαρο και μετριασε το φαγητο ,του'δωσα το πακετο μου και κεινος μου'δωσε αναβολη για το δευτερο.Και δυστυχως δεν την εχω ακομα διακοψει με αποτελεσμα το παλιο προβλημα να κανει την εμφανιση του ποτε ποτε.
Το τσιγαρο κοβεται,το φαι πως;
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ