-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Υπάρχει συνάδελφος που ενοχλείται όταν καπνίζουμε έξω, γιατί, λέει, μυρίζει τον καπνό!!!! Σημειώστε ότι αναμεσα στα γραφεία και το μπακλόνι υπάρχει και ακόμα μια αίθουσα!!!
Λογικό?!!!
το οτι μπορεί να μυρίζει τον καπνό δεν ειναι παράξενο (κι ας υπάρχει μια αιθουσα αναμεσα στα γραφεία και το μπακλονι,εκτος κι αν αυτή η αιθουσα είναι κανενα αμφιθέατρο) ειδικά αν υπαρχουν παράξενα ρεύματα αερα.
το να τον πειράζει τόσο πολύ οσο να ενοχλείται,χμ μαλλον ειναι λίγο τραβηγμένο. -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Δείτε αυτό και οι μεν και οι δε:http://www.imdb.com/title/tt0427944
ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!
Πολύ ωραία ταινία.Νοικιάστε την σε DVD.Αξίζει.Σαρκάζει εξ ίσου καπνιστές και αντικαπνιστές
-
Γεια σας παιδια
Το θεμα απευθυνεται σε καπνιστες ΜΟΝΟ κ ειναι λιγο εξειδικευμενοΣυγκεκριμενα θα ηθελα να μου πειτε ποια πουρακια με φιλτρο (οχι πολυ βαρια) θα προτεινατε για καθημερινη χρηση?
Σκοπευω να κοψω το τσιγαρω κ να αρχισω τα πουρακια (με γευση ή οχι δεν με ενδιαφερει) αλλα οπωσδηποτε με φιλτρο.
Καλυτερα λοιπον 2 πουρακια με φιλτρο την ημερα παρα 10 τσιγαρα πιστευω.Περιμενω τις προτασεις σας σε μαρκες (δεν με νοιαζει το κοστος) αρκει να μπορω να τα βρω σχετικα ευκολα σε οποιαδηποτε περιπτερο (πηγα σε ενα κ ειχε τοσες μαρκες που ειπα τελικα να μην παρω τιποτα αν δεν ρωτησω σε κανα forum πρωτα)
Ευχαριστω
-
[quote='makr']Γεια σας παιδια
Το θεμα απευθυνεται σε καπνιστες ΜΟΝΟ κ ειναι λιγο εξειδικευμενοΣυγκεκριμενα θα ηθελα να μου πειτε ποια πουρακια με φιλτρο (οχι πολυ βαρια) θα προτεινατε για καθημερινη χρηση?
Σκοπευω να κοψω το τσιγαρω κ να αρχισω τα πουρακια (με γευση ή οχι δεν με ενδιαφερει) αλλα οπωσδηποτε με φιλτρο.
Καλυτερα λοιπον 2 πουρακια με φιλτρο την ημερα παρα 10 τσιγαρα πιστευω.Περιμενω τις προτασεις σας σε μαρκες (δεν με νοιαζει το κοστος) αρκει να μπορω να τα βρω σχετικα ευκολα σε οποιαδηποτε περιπτερο (πηγα σε ενα κ ειχε τοσες μαρκες που ειπα τελικα να μην παρω τιποτα αν δεν ρωτησω σε κανα forum πρωτα)
BACKWOODS χωρις φιλτρο 4,5 τα πεντε με γευση σοκολατας εκει καταληξαμε ολοι , με φιλτρο συνηθως δεν ειναι πουρα και ειναι πολυ χειροτερα απο το τσιγαρο .
-
thank you
Οντως μου τα εχουν προτεινει πολλοι αυτα
Anyway περιμενω κ αλλες προτασεις -
Fellows με φιλτρο,πολυ καλα και σχετικα φτηνα,καπου 8 ευρω τα 20 αν θυμαμαι καλα.
Πλεον δεν καπνιζω,το εκοψα εδω και εξι μηνες μετα απο 15 χρονια ανελλιπους καπνισματος και δεν μου λειπει καθολου! -
παρε μια
καλυτερα
(να κοψεις το τσιγαρο ) -
Ο χρήστης makr έγραψε:
Συγκεκριμενα θα ηθελα να μου πειτε ποια πουρακια με φιλτρο (οχι πολυ βαρια) θα προτεινατε για καθημερινη χρηση?St. Louis Blues.
Καλυτερα λοιπον 2 πουρακια με φιλτρο την ημερα παρα 10 τσιγαρα πιστευω.
Αν είναι καλής ποιότητας τα πούρα, σαφώς!
BACKWOODS χωρις φιλτρο 4,5 τα πεντε με γευση σοκολατας εκει καταληξαμε ολοι , με φιλτρο συνηθως δεν ειναι πουρα και ειναι πολυ χειροτερα απο το τσιγαρο .
Ωραία τα Backwoods, αλλά πρέπει να είναι ό,τι χειρότερο κυκλοφορεί σε ποιότητα. Καλύτερα να καπνίζεις ΕΝΑ μεγάλο και ακριβό πούρο την ημέρα, αν σε καλύπτει. Τέλος, η πίπα που προτείνει ο skye έστω και για πλάκα, είναι αρκετά πιο υγιεινή και έχει πολύ ωραία γεύση. Θέλει σαλόνι και καναπέ όμως, δεν είναι πολύ για έξω. Και βέβαια, πρέπει να έχεις 3-4 πίπες, ώστε να μην χρησιμοποιείς την ίδια δυο συνεχόμενες μέρες.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
...Τέλος, η πίπα που προτείνει ο skye έστω και για πλάκα, είναι αρκετά πιο υγιεινή και έχει πολύ ωραία γεύση. Θέλει σαλόνι και καναπέ όμως, δεν είναι πολύ για έξω....Ε...ναι. Να μη μας βλέπει και ο κόσμος...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
...Τέλος, η πίπα που προτείνει ο skye έστω και για πλάκα, είναι αρκετά πιο υγιεινή και έχει πολύ ωραία γεύση. Θέλει σαλόνι και καναπέ όμως, δεν είναι πολύ για έξω....
Ε...ναι. Να μη μας βλέπει και ο κόσμος...
... και βγούμε τσιμπούκι στην κενωνία...
-
Ευχαριστω πολυ για τις προτασεις
Σημερα-Αυριο θα κανω την πρωτη ερευνα σε περιπτερα κ οτι παρω θα αναφερω κ εντυπωσεις.
Η λιστα μεχρι στιγμης με μαρκες που μου εχουν προταθει κ εκτος forum (για οσους μελλοντικα ενδιαφερθουν σαν κ μενα)Saint Louis Queens
Al Capone
Sunrise
Moods filter golden taste
La paz
Sobranie Cuban
Meharis sweet orient
Villiger
braniff
Backwoods
White owl miniatures
fellows
St.Louis Blues (Μηπως ειναι τα ιδια με τα πρωτα αλλα με αλλη γευση??) -
+1 στα Moods. Όσοι φίλοι μου κάνουνε πουράκια, αυτά προτιμάνε.
-
Τέλος, η πίπα που προτείνει ο skye έστω και για πλάκα, είναι αρκετά πιο υγιεινήΈχω τις αμφιβολίες μου , εκτός και αν μιλάμε για πολύ περιορισμένη χρήση. Στα πνευμόνια, ναι, κάνει λιγότερη ζημιά. Είναι επικίνδυνη για τον στοματοφάρυγγα όμως.
-
Συγκεκριμενα θα ηθελα να μου πειτε ποια πουρακια με φιλτρο (οχι πολυ βαρια) θα προτεινατε για καθημερινη χρηση?
St. Louis Blues.
Καλυτερα λοιπον 2 πουρακια με φιλτρο την ημερα παρα 10 τσιγαρα πιστευω.
Αν είναι καλής ποιότητας τα πούρα, σαφώς!
Ωραία τα Backwoods, αλλά πρέπει να είναι ό,τι χειρότερο κυκλοφορεί σε ποιότητα. Καλύτερα να καπνίζεις ΕΝΑ μεγάλο και ακριβό πούρο την ημέρα, αν σε καλύπτει. Τέλος, η πίπα που προτείνει ο skye έστω και για πλάκα, είναι αρκετά πιο υγιεινή και έχει πολύ ωραία γεύση. Θέλει σαλόνι και καναπέ όμως, δεν είναι πολύ για έξω. Και βέβαια, πρέπει να έχεις 3-4 πίπες, ώστε να μην χρησιμοποιείς την ίδια δυο συνεχόμενες μέρες.
Απο πιπα το γυρισα στα πουρα , για τους λογους που αναφερεις .
Συμφωνω απολυτως μαζι σου με μια μικρη διορθωση τα BACK στην αρχη ησαν καλυτερα , τωρα ερχονται απο Αγιο Δομινικο . -
Ωραια τα πουρα, αλλα το μονοπωλιο στην Ελληνικη αγορα μου τα νευρα!
Για να παρεις αυτα που θες, πρεπει να πας στο ταδε μαγαζι στο Κολωνακι και να τα παρεις στην τιμη που πιστευει ο μαγαζατορας οτι κοστιζουν. Και αν θελει, σ αφηνει να ανοιξεις την κουτα να δεις αν ειναι ΟΚ αυτα που αγοραζεις....
Οποτε φτανεις σπιτι, ανοιγεις το κουτακι για να τα μεταφερεις στον υγραντηρα και βλεπεις οτι κανα δυο εχουν σκουλικακια....
Τσακ... 800ευρωπουλα για πεταμα....
Συνηθως ψωνιζω απο τα Duty Free των αεροδρομιων.
Οπου μπορω να ανοιξω την κουτα και να δω τι παιρνω.
Aπο πουρα μ αρεσουν
Romeo & Juliet Churchill
Davidoff Churchill
Zino Platinum Chubby Especcial
Απο πουρακια
Davidoff Demi-Tasse
Davidoff Long Panatellas
Davidoff Mini Cigarillos Silver -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Ωραια τα πουρα, αλλα το μονοπωλιο στην Ελληνικη αγορα μου τα νευρα!
Για να παρεις αυτα που θες, πρεπει να πας στο ταδε μαγαζι στο Κολωνακι και να τα παρεις στην τιμη που πιστευει ο μαγαζατορας οτι κοστιζουν. Και αν θελει, σ αφηνει να ανοιξεις την κουτα να δεις αν ειναι ΟΚ αυτα που αγοραζεις....
Οποτε φτανεις σπιτι, ανοιγεις το κουτακι για να τα μεταφερεις στον υγραντηρα και βλεπεις οτι κανα δυο εχουν σκουλικακια....
Τσακ... 800ευρωπουλα για πεταμα....
Συνηθως ψωνιζω απο τα Duty Free των αεροδρομιων.
Οπου μπορω να ανοιξω την κουτα και να δω τι παιρνω.
Aπο πουρα μ αρεσουν
Romeo & Juliet Churchill
Davidoff Churchill
Zino Platinum Chubby Especcial
Απο πουρακια
Davidoff Demi-Tasse
Davidoff Long Panatellas
Davidoff Mini Cigarillos SilverΣκουληκια στα πουρα πρωτη φορα το ακουω .
Παντως και απο Κουβα που μου εφεραν ξερα ησαν και αναγκαστηκα να τα βαζω σε φυλα φρεσκα για να τα καπνισω . -
Μάλλον το ξεπέρασα.
Πέντε μήνες και μισός, και δεν το ζητάω πλέον.
Τελικά δεν ήταν τόσο δύσκολο.Εύχομαι να τα καταφέρετε όσοι το πολεμάτε.
-
*Ο χρήστης *Χρήστος Λάππας ** έγραψε:
...Τέλος, η πίπα που προτείνει ο skye έστω και για πλάκα, είναι αρκετά πιο υγιεινή και έχει πολύ ωραία γεύση. Θέλει σαλόνι και καναπέ όμως, δεν είναι πολύ για έξω....
Ε...ναι. Να μη μας βλέπει και ο κόσμος...
Και μή πιάνει την μύτη του ο κόσμος, γιατί η μυρωδιά της πίπας είναι πολύ έντονη
Εμένα πάντως μου αρέσει, αυτό το 'Να μη μας βλέπει και ο κόσμος ' δέν πρόκειται ποτέ να το ξεπεράσει ... ο περισσότερος κόσμος -
Θυμαστε το: 'Για να μην τον παιρνετε απο πισω.....παρτε του μια πιπα....majic life'
-
Μπλέξατε τα φίλτρα τσιγάρου (πίπες) με τις καπνοσύριγγες (τσιμπούκια).
ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ