-
Πόσοι από εσάς.έχουν παρακολουθήσει έστω καί μία φορά κάποιον αγώνα αυτοκινήτου;
Πόσοι παρακολουθούν συχνά αγώνες,καί ποιοί αγώνες είναι αυτοί πού τόν ενδιαφέρουν περισσότερο;
Εάν κάποιοι δέν παρακολουθούν αγώνες αυτοκινήτου,ποιοί είναι οι λόγοι πού δέν τό κάνουν;Υ.Γ. δέν εννοώ παρακολούθηση από τήν τηλεόραση,αλλά παρακολούθηση 'λάιβ'.
-
Πόσοι από εσάς.έχουν παρακολουθήσει έστω καί μία φορά κάποιον αγώνα αυτοκινήτου;
Πόσοι παρακολουθούν συχνά αγώνες,καί ποιοί αγώνες είναι αυτοί πού τόν ενδιαφέρουν περισσότερο;
Εάν κάποιοι δέν παρακολουθούν αγώνες αυτοκινήτου,ποιοί είναι οι λόγοι πού δέν τό κάνουν;Υ.Γ. δέν εννοώ παρακολούθηση από τήν τηλεόραση,αλλά παρακολούθηση 'λάιβ'.
-
-
Rally Ακρόπολις δαγκωτό. Ειδικά φέτος με την υπερειδική, θα ξεκινήσει το πανηγύρι από την Πέμπτη. Μεταφέρθηκε και πιο αργά μέσα στον Ιούνιο... Πρώτη φορά που δεν πέφτει ο αγώνας πάνω σε εξετάσεις, διαβάσματα... Τρέλα
ΥΓ. Άντε και το καλοκαίρι στην Κωνσταντινούπολη για F1 -
ΕΓΩ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΩ ΑΓΩΝΕς ΡΑΛΙ , ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΜΟΥ , ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΩ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ , ΚΑΙ SIDE SHOW ΕΠΙΣΕΙΣ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ ΟΜΩΣ ,
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΡΑΛΙ ΗΤΑΝ ΤΟ 2000 , ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ,
ΕΙΜΑΙ 16 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΓΥΡΟ ΣΤΑ 22 ΜΕ 24 ΡΑΛΙ !!
ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΤΗΣΩ ΒΟΥΝΑ ΚΑΙ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΠΑΡΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑ
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πρώτη φορά που δεν πέφτει ο αγώνας πάνω σε εξετάσεις, διαβάσματα... ΤρέλαΑΥΤΟ ΞΑΝΑΠΕΣΤΩ , ΤΡΕΛΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΝΧΟΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
-
Δυστυχως δεν παρακολουθω αν και μονο εγω ξερω ποσο πολυ θα το ηθελα.
Αστατο ωραριο εργασιας, ελειψη ελευθερου χρονου ειναι οι κυριοι λογοι. -
Πολυ αραια οταν ειμαι Ελλαδα κ υπαρχει κ η αναλογη παρεα. Μια φορα εχω παρακολου8ησει το Ακροπολις (φετος 8α ειναι η δευτερη) κ εχω παει μερικες φορες Μεγαρα για διαφορα events. Αυτα.
'Αγωνες' στην Βουλιαγμενης δεν εχω παρακολου8ησει..
-
Λάιβ καθόλου πριν πάρω δίπλωμα.
Λόγος; Γονείς κάθετα αντίθετοι, αλλά την πάτησαν το τέλος!!!Αφού πήρα δίπλωμα όλο και κάτι έβλεπα, λίγο Ακρόπολις όποτε ήταν κατά Κινέττα μεριά, λίγο ασφαλτόχωμα σε Αττική και Πελοπόννησο.
Λίγο μετά άρχισα να τρέχω ο ίδιος, οπότε η παρακολούθηση ήταν εκ των έσω!!!Τώρα στην ξενιτιά όλα μαχαίρι και σπαράζω...
Μήν θυμηθώ τι έπαθα όταν αγόρασα και πλήρωσα τα εισιτήρια για την Φ1 στην Ίμολα 2005... -
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Rally Ακρόπολις δαγκωτό. Ειδικά φέτος με την υπερειδική, θα ξεκινήσει το πανηγύρι από την Πέμπτη. Μεταφέρθηκε και πιο αργά μέσα στον Ιούνιο... Πρώτη φορά που δεν πέφτει ο αγώνας πάνω σε εξετάσεις, διαβάσματα... Τρέλα
ΥΓ. Άντε και το καλοκαίρι στην Κωνσταντινούπολη για F1dimsabas, στο μυαλό μου είσαι!
Πρώτη φορά Acropolis εκτός εξεταστικής, οπότε βουρ για Λαμία!
Και, φυσικά, πλάνα για F1 στην Πόλη!!!Μέχρις στιγμής έχω δει κάποια ράλλυ ΕΛΠΑ, όταν ακόμα ήταν Χαλκιδική και ΔΕΘ, ό,τι δηλαδή είναι κοντά στη Θεσσαλονίκη..
-
Η φετινή υπερειδική θα γίνει μέσα στο ΟΑΚΑ και θα είναι πραγματικό υπερθέαμα. Όσο για 'αγώνες' σε Βουλιαγμένης και Λιμανάκια, εκεί κι αν έχω παρακολουθήσει. Πάνε μερικά χρόνια βέβαια
-
Μικρός πήγαινα στο ακρόπολις, τώρα που μεγάλωσα και έβαλα μυαλό πάω σε F1.
Βέβαια, φέτος θα ξαναπάω στο ακρόπολις. -
katse na παρω διπλωμα , και να μην εχω πολλες υποχρεοσεις και καθε μερα στα βουνα θα ειμαι
-
Εγώ παρακολουθώ οποιαδήποτε μορφή αγώνα αυτοκινήτου. Ράλλυ, πίστα, αναβάσεις, άσφαλτο, χώμα φτάνει να έχω ελεύθερο χρόνο και οι συμμετοχές να αξίζουν.
Hummer, αλήθεια γιατί δεν το κάνεις ψηφοφορία?? -
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Εγώ παρακολουθώ οποιαδήποτε μορφή αγώνα αυτοκινήτου. Ράλλυ, πίστα, αναβάσεις, άσφαλτο, χώμα φτάνει να έχω ελεύθερο χρόνο και οι συμμετοχές να αξίζουν.
Hummer, αλήθεια γιατί δεν το κάνεις ψηφοφορία??HUNTER
-
Οχ ναι μπερδεύτηκα!
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Hunter, αλήθεια γιατί δεν το κάνεις ψηφοφορία??
Το έκανα εγώ ψηφοφορία (πήρα πρωτοβουλία Αντρέα ) επειδη με ενδιαφέρει το αποτέλεσμα της στην ενότητα της αυτοκίνησης.
-
MONO STO FILMNET ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ...ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ Χ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑ
-
Δεν παω συχνα,κυριως λογω μαθηματων,εξετασεων και γενικα σφιχτου προγραμματος.
Εχω παρακολουθησει ομως 2 συνεχομενες χρονιες την αναβαση της Αρχαιας Αιγειρας και φετος θα γινουν 3..... -
Σπάνια...
Φανατικά μοτοσυκλέτας όμως!
Παρακολουθείτε αγώνες αυτοκινήτου;