-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Στις Σέρρες πάντως η 997 είναι πολύ ταχύτερη του Evo X. Για Μέγαρα και λοιπά καρτοδρόμια να μην μιλάμε καλύτερα...
Συγκρινεις μαμα εβο με 295 αλογα με 500+ και 70 κιλα ροπη με 38?Φιλε μου δεν ξερεις τι σου γινεται.
εαν θελεις ομως να συγκρινεις εβο υπαρχει 10αρι φπε(440/1560κιλα) που εχει γυρισει στο 29.Πες μας τωρα ποσο γυρισε η 997ττ με 100 αλογα παραπανω και 20 κιλα ροπη παραπανω.Και πες μας ποσο γυρισε και η αντρικη ανοθευτη 430 με την φορμουλισια τεχνολογια.Μολις βρεις ποσο πες μας και την προβλεψη σου και για τον δημοσιο δρομο απεναντι στον ντενεκε των 50κ ευρω
Για να δεις ποσο φουμαρα τελικα ειναι...Ληγμενα πήρες βραδιάτικα; Είπα εγώ 997 Turbo? Στην απλή 997 αναφερόμουν... Τα περί ασχετοσύνης στα επιστρέφω αυτόυσια λοιπόν... Η 430 γύρισε στο 1.30 χωρίς καθόλου πίεση και χωρίς να πατήσει στα κερμπς, μπορεί και πολύ ταχύτερα!
Και βεβαια εισαι ασχετος,γιατι η απλη 911 δεν βλεπει εβο.
Η 430 εχασε 1 δευτερο απο φπε 10αρι? Πω πω ντροπη!!!!Στον κοσμάκη σου ζεις παλικάρι μου. Άντε πήγαινε παίξε playstation τώρα γιατί για εκεί είναι αυτά που λες. η 430 που πήγαινε παναγίτσα όπως λέει και ο Κιούσης! Κι εγώ αν πάρω F1 και πάω παναγίτσα θα είμαι πιο αργός απο Evo... αλλά η ασχετοσύνη εδώ μέσα βαράει ! Όσο για την απλή 911 είναι πιο γρήγορη από μαμά Evo με τον ίδιο οδηγό. Αλλά που να ξέρεις... στο Grand Turismo τα γιαπωνέζικα είναι πιο γαμιστερά ε;
Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος για τέτοιες απαντήσεις (και παραπάνω στον dim8)
-
Η υπομονή έχει και τα όρια της κύριε μοδεράτορά μου...
-
Ρε φίλος γιατί δε πας στο Ferrari topic να γράφεις ότι θες να μας αφήσεις και εμάς στην ησυχία μας; Εκεί θα βρείς κατανόηση και οι άσχετοι απο εδώ δεν πολύμπαίνουμε να σου χαλάμε τη ζαχαρένια..
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Η επιτυχία για τα Evo και GT-R είναι ότι συγκρίνονται 'στα ίσια' σε επιδόσεις από το Α στο Β (και ας χάνουν κατά περίπτωση σε τερραίν που ευννοούν τους αντιπάλους, πχ. πίστα (δε μετράει γιατί είναι επιδόσεις από το Α στο Α ), γιατί σε κανονικούς δρόμους οποιασδήποτε χώρας δε νομίζω να τίθεται θέμα) με αυτοκίνητα 2πλάσιας αξίας (911 το Evo, 997TT/430 το GT-R). Εμένα αυτό σα μηχανικό και άρα θαυμαστή της μεγιστοποίησης του value for money τα κάνει αξιοθαύμαστα, περισσότερο αξιοθαύμαστα από τους αντιπάλους τους χωρίς ουσιαστικούς περιορισμούς κόστους.Και αυτό που (νομίζω ότι...) παλεύει να σας πει ο dim8 δεν είναι ότι το GT-R είναι 'καλύτερο αυτοκίνητο' από τα αλογάκια, το 'καλύτερο' είναι υποκειμενικό για τον καθένα και όταν έρθει η ώρα να πας στο ταμείο το 'επιδόσεις από το Α στο Β' δεν είναι το μόνο κριτήριο (για κάποιους είναι), ούτε ότι τα αλογάκια δεν είναι καταπληκτικά αυτοκίνητα, αλλά ότι τα συγκεκριμένα 'αξίζουν περισσότερο τα λεφτά τους' για όποιον δε θέλει να δώσει τα διπλά χρήματα για να πάρει επί της ουσίας μόνο όνομα, 'μούρη' και ίσως (σίγουρα για το Evo, όχι τόσο σίγουρα για το GT-R) και πολυτέλεια (δεν θα έλεγα ποιότητα, μια και η τελευταία δεν είναι μόνο 'μαλακά ταμπλό' αλλά κυρίως (ΙΜΗΟ) αντοχή και αξιοπιστία σε βάθος χρόνου).
Γιατί να μη βλέπουμε τέτοια ορθολογικά και αντικειμενικά post πιο συχνά?
Τα σέβη μου φίλτατε nass...
-
Mέχρι την ημέρα που η Lambo αγοράστηκε από το VAG Group όλα τα supercars ποιοτικά ήταν για κλωτσιές συμπεριλαμβανομένης και της Ferrari, βλέποντας οι υπόλοιποι την κατασκευαστική ποιότητα στις Lambo στην μετά VAG Group εποχή έφτιαξαν ποιοτικά αυτοκίνητα, γιατί άλλο η τεχνογνωσία και η τεχνολογία αιχμής στους κινητήρες, και άλλο είναι η τεχνογνωσία και τα εργαλεία για μια ποιοτική γραμμή παραγωγής με ελαχιστοποίηση των εργασιών με το χέρι και των σφαλμάτων που είναι σίγουρο ότι συμβαίνουν όπου αυτό μπορεί να είναι εφικτό σε τόσο μικρές παραγωγές, όσοι επένδυσαν, και το έκαναν όλοι γιατί ο ανταγωνισμός δεν αστειεύεται, κέρδισαν, σήμερα όλα αυτά τα υπέροχα αυτοκίνητα είναι αξιόπιστα, καλοφτιαγμένα, με υπερεπιδόσεις και απίθανο στύλ που άλλωστε πάντα διέθεταν, η αχίλλειος φτέρνα τους ήταν η κατασκευαστική τους ποιότητα.
Οι λεπτομέρειες της κάθε κατασκευής και βεβαίως η ιστορία του κατασκευαστή είναι αυτή που τραβάει τους πελάτες, και το ότι σήμερα πουλιώνται πάρα πολλά από αυτά τα υπέροχα αυτοκίνητα είναι γιατί διευρύνθηκε κατά πολύ η βάση των πελατών που μπορούν να αγοράσουν ένα τέτοιο αυτοκίνητα, και βέβαια υπάρχουν και προσιτά supercars, δεν είναι ανάγκη να είναι όλα Veyron, F599, Koeningsegg, Pagani, μπορεί να είναι Nissan GTR πχ, που αν το έφτιαχνε αυτό το αυτοκίνητο κάποιος θρυλικός Ιταλός κατασκευαστής και όχι ένας μαζικός όπως είναι η Nissan θα το πουλούσε 4 φορές ακριβότερα.
Θεωρώ επίσης λάθος της Honda να μην βγάλει στην παραγωγή την συνέχεια του NSX, σήμερα πουλιούνται πολλά περισσότερα αυτοκίνητα του είδους παρόλη την κρίση, και στο κάτω - κάτω κάποια πράγματα δεν είναι μόνο θέμα λογιστηρίου, αλλά ειδικά για τους μαζικούς κατασκευαστές και θέμα γοήτρου που βοηθάει στις πωλήσεις των απλών τους αυτοκινήτων.
-
delete
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Θεωρώ επίσης λάθος της Honda να μην βγάλει στην παραγωγή την συνέχεια του NSX, σήμερα πουλιούνται πολλά περισσότερα αυτοκίνητα του είδους παρόλη την κρίση, και στο κάτω - κάτω κάποια πράγματα δεν είναι μόνο θέμα λογιστηρίου, αλλά ειδικά για τους μαζικούς κατασκευαστές και θέμα γοήτρου που βοηθάει στις πωλήσεις των απλών τους αυτοκινήτων.
αυτο ειναι σιγουρο?
τοσο πολυ εκτος τοπου η honda?
(μην ξεχασουμε το πρωταθλημα f1 που πεταξε στα σκουπιδια ) -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
REALZEUS, προσωπικά μ' αρέσει το 'κόλλημά' σου με την Ferrari, αλλά από ένα σημείο και πέρα δεν υποχρεούνται όλοι μας σε ΟΛΑ τα τόπικ να το βλέπουν.
Θεωρείς τις Ferrari ανώτερες κατασκευές από κάθε άλλη, ΟΚ, δικαίωμά σου.
Προφανώς δεν θυμάσαι την εποχή που οι Ferrari δεν είχαν αξιοπρεπή κλιματισμό και χαλούσαν με το παραμικρό τα ηλεκτρικά τους (όπως σε όλους τους γνήσιους ιταλικούς κουβάδες).Τεσπά, προσωπικώς αν και BMWάκιας, δεν μπαίνω στο φόρουμ των AUDI-άκηδων (και γενικά στο VAG) παρότι θα μπορούσα κάλλιστα να το κάνω flame με τις απόψεις μου...
Ας προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε κάποιο επίπεδο στο φόρουμ από μόνοι μας.Μια χαρά τα θυμάμαι φίλτατε αλλά δεν είναι αυτό το κριτήριο ενός supercar. Εξάλλου εδώ άλλο ήταν το θέμα. Η Ferrari μπήκε εκ παραδρομής μέσα. Βγήκε το Evo 10 καλύτερο και από GTR και 430 κατά Dim... Έχω πει πολλές φορες ότι μου αρέσει το GTR. Ο μηδενισμός των πάντων δεν μου αρέσει (αργά και τεχνολογικά ξεπερασμένα αλογάκια πχ... ). Να πεις ότι κάτι δεν σε εκφράζει σαν κατασκευή είναι αποδεχτό. Να λες αρλούμπες όχι!
-
σήμερα πουλιούνται πολλά περισσότερα αυτοκίνητα του είδους παρόλη την κρίση, και στο κάτω - κάτω κάποια πράγματα δεν είναι μόνο θέμα λογιστηρίου, αλλά ειδικά για τους μαζικούς κατασκευαστές και θέμα γοήτρου που βοηθάει στις πωλήσεις των απλών τους αυτοκινήτων.
αυτο ειναι σιγουρο?
Και ναι, και όχι.
Υπάρχει διεθνώς αύξηση στους πλούσιους εκατομμυριούχους/δισεκατομμυριούχους χρόνο με το χρόνο, και είναι ο κύριος μοχλός που οδηγεί τις πωλήσεις των ακριβών αυτοκινήτων όλων των τύπων (και σπορ και λίμο) σε νέα ρεκόρ, αλλά την τελευταία διετία υπάρχει σοβαρή κρίση. Με μόνη εξαίρεση την Φερράρι που κρατήθηκε στα ίδια επίπεδα το 2008 με το 2007, ίσως και το 2009 (χονδρικά), όλοι οι άλλοι έπεσαν. Και μιλάμε για πτώσεις χαλαρά 25 και 30%.
Μάλιστα κάποιοι δεν έχουν βγάλει κέρδη ποτέ, όπως η Bugatti και η Maybach. Η τελευταία ετοιμάζεται και για οριστικό λουκέτο. Το LF-A θα πωλείται με χασούρα, όπως ανακοίνωσε η ίδια η Λέξους, οι Λάμπο και Μαζεράτι στριμώχνονται πολύ άσχημα. Η Πόρσε μόλις είχε ανακοινώσει τους επόμενους στόχους της ήτοι, αύξηση της παραγωγής στα 150.000 τεμάχια από 100.000 σταδιακά μέσα σε μια πενταετία και απόκτηση της ξαδέρφης της VW και το αποτέλεσμα ήταν να μειώσει την παραγωγή της κατά 25% στα 75.000 και να εξαγοραστεί 'φιλικά', κατά 49% από την VW και κατά 10% από κάτι άραβες.
Η Άστον κατέληξε νύχτα σε κάτι άραβες και εγγλέζους, οι οποίοι παλεύουν με νύχια και με δόντια και ο νεοφώτιστος Koenigsegg ασχολείται με την ...Saab.
To GTR,παρά τον ντόρο, φαίνεται να πουλάει λιγότερα απ΄ ότι περίμενε η Νισάν, το αυτό και το Viper.Καλά έκανε η Honda, οικονομικοτεχνικώς τουλάχιστον, και ανέβαλλε το NSX.Εξάλλου πιο πολύ το γόητρό της επλήγη από τα καραγκιοζιλήκια της στην φόρμουλα, παρά από την έλλειψη ενός σούπερκαρ.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Στον κοσμάκη σου ζεις παλικάρι μου. Άντε πήγαινε παίξε playstation τώρα γιατί για εκεί είναι αυτά που λες. η 430 που πήγαινε παναγίτσα όπως λέει και ο Κιούσης! Κι εγώ αν πάρω F1 και πάω παναγίτσα θα είμαι πιο αργός απο Evo... αλλά η ασχετοσύνη εδώ μέσα βαράει ! Όσο για την απλή 911 είναι πιο γρήγορη από μαμά Evo με τον ίδιο οδηγό. Αλλά που να ξέρεις... στο Grand Turismo τα γιαπωνέζικα είναι πιο γαμιστερά ε;
Δεν ξερεις τι σου γινεται.Προφανως ολα τα εχεις μαθει απο το πλαυστεισον.
430-911-911ττ υπαρχουν και αλλες στην ελλαδα που εχουν επιχειρησει σε Μεγαρα και Σερρες και δεν εχουν πιασει τον χρονο αυτης που πηγαινε ''παναγιτσα''.Το εργο σουπερκαρ και αποτελεσματικοτητα το εχουμε δει λαιβ,ειτε σε πιστες του εξωτερικου οδηγωντας τα,ειτε στην ελλαδα πιανωντας τους χρονους τους σε Σερρες και Μεγαρα με το καλημερα.Λογω της προηγουμενης δουλειας μου ημουν υποχρεωμενος να οδηγησω αυτα που παιζεις εσυ στο πλαιστεισον στην Μονζα και στην Βιτζολα σε παγκοσμιες παρουσιασεις σπορ ελαστικων.Οποτε πλαυστεισον γιοκ για μενα.Δυστυχως το ονειρο σου μικρε μου γκρεμιστηκε απο εναν ντενεκε εξ ανατολης με το 1/6 της αξιας.
Σε περιπτωση που αμφιβαλεις καλα θα ηταν να μας το εδειχνες κιολας(και γνωστος σου με οτιδηποτε ευπροσδεκτος).Εγω θα ειμαι σε δυο μηνες και στα Μεγαρα και στις Σερρες παντως.Μπορω να φωναξω και φιλο με αλογακι να εισαι μεσα,οταν ο ντενεκες θα απομακρυνεται αργα και σταθερα.Αυτα που λες οτι εγω ειπα οτι το εβο ειναι καλυτερο απο γτ-ρ ειναι στην φαντασια σου μετα απο κραξιμο μερικων να μην μολυνεις τοπικ ξενα ως προς την φερραρι.Εγω ειπα οτι το εβο και το γτ-ρ ειναι πολυ πιο αποτελεσματικα απο σουπερκαρ πολλαπλασιας αξιας απο σημειο σε σημειο.Ουτε οτι ειναι καλυτερο,ουτε οτι ειναι πιο ομορφο.
Και οπως σου ειπα στο αποδυκνειω οποτε θελεις με οτι θελεις.Περιμενω να μου το αποδειξεις και εσυ(οχι πλειστεισιον)@ναςς
ακριβως ετσι ειναι Νασο οπως το λες,αλλα οταν εχει διμιουργηθει απο το νετ και απο το ''τοπγκιαρ'' μια πλυση εγγεφαλου,και μην εχωντας την εμπειρια και την γνωση να καταλαβεις,οδηγησε σε φανατισμους.
Φανατισμους τοσο δυνατους,που μην μπορωντας να αρθρωσεις αντιλογο οδηγησε στο να βαζεις εμοτικον με την αγαπημενη ασχολια σου. -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Μάλιστα κάποιοι δεν έχουν βγάλει κέρδη ποτέ, όπως η Bugatti και η Maybach. Η τελευταία ετοιμάζεται και για οριστικό λουκέτο
νομιζω οτι η bugatti με τη veyron ποτε δεν πηγαινε για κερδη..πιο πολυ για θεμα γοητρου του group βγηκε και να κανει το ψωνιο του ο Piech παρα για να βγαλουν κερδη..
ειχα ακουσει νομιζω οτι παρολο που κανει τοσα λεφτα δεν κερδιζουν , γιατι δεν ειναι αυτος ο σκοπος τους και οτι προσπαθησαν να κρατησουν οσο πιο χαμηλα γινεται την τιμη
Εξάλλου πιο πολύ το γόητρό της επλήγη από τα καραγκιοζιλήκια της στην φόρμουλα, παρά από την έλλειψη ενός σούπερκαρ.
+00
-
Ο χρήστης dim8 έγραψε:
Δεν ξερεις τι σου γινεται.Προφανως ολα τα εχεις μαθει απο το πλαυστεισον.
430-911-911ττ υπαρχουν και αλλες στην ελλαδα που εχουν επιχειρησει σε Μεγαρα και Σερρες και δεν εχουν πιασει τον χρονο αυτης που πηγαινε ''παναγιτσα''.Το εργο σουπερκαρ και αποτελεσματικοτητα το εχουμε δει λαιβ,ειτε σε πιστες του εξωτερικου οδηγωντας τα,ειτε στην ελλαδα πιανωντας τους χρονους τους σε Σερρες και Μεγαρα με το καλημερα.Λογω της προηγουμενης δουλειας μου ημουν υποχρεωμενος να οδηγησω αυτα που παιζεις εσυ στο πλαιστεισον στην Μονζα και στην Βιτζολα σε παγκοσμιες παρουσιασεις σπορ ελαστικων.Οποτε πλαυστεισον γιοκ για μενα.Δυστυχως το ονειρο σου μικρε μου γκρεμιστηκε απο εναν ντενεκε εξ ανατολης με το 1/6 της αξιας.
Σε περιπτωση που αμφιβαλεις καλα θα ηταν να μας το εδειχνες κιολας(και γνωστος σου με οτιδηποτε ευπροσδεκτος).Εγω θα ειμαι σε δυο μηνες και στα Μεγαρα και στις Σερρες παντως.Μπορω να φωναξω και φιλο με αλογακι να εισαι μεσα,οταν ο ντενεκες θα απομακρυνεται αργα και σταθερα.Αυτα που λες οτι εγω ειπα οτι το εβο ειναι καλυτερο απο γτ-ρ ειναι στην φαντασια σου μετα απο κραξιμο μερικων να μην μολυνεις τοπικ ξενα ως προς την φερραρι.Εγω ειπα οτι το εβο και το γτ-ρ ειναι πολυ πιο αποτελεσματικα απο σουπερκαρ πολλαπλασιας αξιας απο σημειο σε σημειο.Ουτε οτι ειναι καλυτερο,ουτε οτι ειναι πιο ομορφο.
Και οπως σου ειπα στο αποδυκνειω οποτε θελεις με οτι θελεις.Περιμενω να μου το αποδειξεις και εσυ(οχι πλειστεισιον)Στις ως άνω αερολογίες (το να λες ότι κάποιος προσπάθησε να πιάσει έναν χρόνο και δεν κατάφερε το μόνο που δείχνει είναι τις δυνατότητες του οδηγού), παραθέτω ως αποστομωτική απάντηση τους χρόνους ενός οδηγού πολύ ανώτερού μας στο Vairano:
Results...
Ferrari 430 Scuderia
Lap time 1.15,375min
0-100km/h: 3.76s
0-200km/h:11.64s
1458kg with driverLamborghini Gallardo LP560-4
Lap time 1.15,714min
0-100km/h: 3.65s
0-200km/h:11.09s
1590kg with driverPorsche 997 GT2
Lap time 1.15,528s
0-100km/h: 3.87s
0-200km/h:12.04s
1550kg with driverNissan GT-R
Lap time 1.17,600s
0-200km/h:13.15s
1800kg with driverΟι γνώστες ξέρουν ότι είναι το διάσημο τεστ του Quattroruote με πιλότο τον Prost. Ξέρω πως αυτή είναι η Scuderia και όχι η F430, όμως στην ίδια πίστα η δεύτερη έχει γυρίσει 2 δεύτερα αργότερα από την Scuderia.
Τώρα αυτά τα εφηβικά του να φέρει ο καθένας ότι θέλει και να το τρέξουμε μόνο αστεία και αντιεπιστημονικά φαντάζουν. Στην 4η δεκαετία της ζωής μου πια, προτιμώ πιο ασφαλείς μετρητικές μεθόδους όπως ένας σταθερός οδηγός που μπορεί να εκμεταλευτεί το αυτοκίνητο στο έπακρο και μετρήσεις την ίδια μέρα.
-
μου φαίνεται ότι αυτό που εννοεί ο dim8 δεν είναι ότι το gtr είναι καλύτερο αυτοκίνητο από την scuderia η την gt2 αλλα το ότι κάποιος που δεν είναι στο επίπεδο του prost p.x. μπορεί να πάει το gtr πιο γρήγορα από αυτές τις 'ειδικές' κατασκευές με το 1/4 του κόστους
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
μου φαίνεται ότι αυτό που εννοεί ο dim8 δεν είναι ότι το gtr είναι καλύτερο αυτοκίνητο από την scuderia η την gt2 αλλα το ότι κάποιος που δεν είναι στο επίπεδο του prost p.x. μπορεί να πάει το gtr πιο γρήγορα από αυτές τις 'ειδικές' κατασκευές με το 1/4 του κόστουςΑς πει τι εννοεί τότε. Δεν θα διαφωνούσα με κάτι τέτοιο...
-
Στις ως άνω αερολογίες (το να λες ότι κάποιος προσπάθησε να πιάσει έναν χρόνο και δεν κατάφερε το μόνο που δείχνει είναι τις δυνατότητες του οδηγού), παραθέτω ως αποστομωτική απάντηση τους χρόνους ενός οδηγού πολύ ανώτερού μας στο Vairano:.Ναι ολοι κουλοι επειδη δεν επιασαν τον χρονο περιοδικου με 430.Αυτος δεν ηταν κουλος αλλα την πηγε ''παναγιτσα''
Results...
Ferrari 430 Scuderia
Lap time 1.15,375min
0-100km/h: 3.76s
0-200km/h:11.64s
1458kg with driverLamborghini Gallardo LP560-4
Lap time 1.15,714min
0-100km/h: 3.65s
0-200km/h:11.09s
1590kg with driverPorsche 997 GT2
Lap time 1.15,528s
0-200km/h:12.04s
1550kg with driverNissan GT-R
Lap time 1.17,600s
0-200km/h:13.15s
1800kg with driverΟι γνώστες ξέρουν ότι είναι το διάσημο τεστ του Quattroruote με πιλότο τον Prost. Ξέρω πως αυτή είναι η Scuderia και όχι η F430, όμως στην ίδια πίστα η δεύτερη έχει γυρίσει 2 δεύτερα αργότερα από την Scuderia.
Δλδ με τον πρωην πιλοτο-υπαλληλο επι ιταλικου εδαφους απο ιταλικο περιοδικο η απλη 430 γυρισε σε πιστα 0,2 του δευτερολεπτου γρηγοροτερα απο το ντατσουν.
Μαλιστα....σε πιστα...το καθαροαιμο πισωκινητο με περγαμηνες φ1 καταφερε το εξωφρενικο 0,200.
Γιααααα να δουμε τωρα και λιγο πιο βαθια.....
Εχουμε για το καθαροαιμο=490/1450 κιλα=2,95
παμε τωρα στο ημιαιμο =480/1750 κιλα=3,64
Ειναι οβερειτεντ η οχι τωρα?
Που ειναι βρε η αγωνιστικη του κληρονομια με το ντατσουν απεναντι?Με 1700 κιλα το παιζει μπαλα οπως βλεπεις ο ντενεκες.Ολα αυτα σε πιστα ιταλικη,με πρωην υπαλληλο,απο ιταλικο περιοδικο μην ξεχνιομαστε εεε?
Στο δρομο για κανε μας μια προβλεψη,με τις λακουβες,με οχι τελεια ασφαλτο,εκει που θα χρειαστει η αναρτηση να κρεμασει τροχους κλπ.
Φερε οτι αλογο θελεις με 600γραμμαρια στον ιππο χειροτερο απο το γτ-ρ να δουμε αν θα φτανει το κυαλι του γαλιλαιου για να το δει.Ο ντενεκες παντως με μειονεκτημα απο τα αποδυτυρια το μηδενιζει το πλεονεκτημα των 300+ κιλων στην εδρα σου μεσα(πιστα)Ειδες βρε που ερχεσαι στα λογια μου με δικα σου λινκακια?Τώρα αυτά τα εφηβικά του να φέρει ο καθένας ότι θέλει και να το τρέξουμε μόνο αστεία και αντιεπιστημονικά φαντάζουν. Στην 4η δεκαετία της ζωής μου πια, προτιμώ πιο ασφαλείς μετρητικές μεθόδους όπως ένας σταθερός οδηγός που μπορεί να εκμεταλευτεί το αυτοκίνητο στο έπακρο και μετρήσεις την ίδια μέρα.
Κριμα να εχεις φτασει στην 4η δεκαετια της ζωης σου,και να μην μπορεις να ''διαβασεις'' ενα λινκακι.
Και αφου δεν μπορεις να το ''διαβασεις'' γιατι γινεσαι και αφθαδης με εμοτικονς βρε.και δεν ακους αυτους που τα οδηγησαν και ειδαν το εργο?
Εγω παντως στην αρχη της 4ης δεκαετιας μου,τα λινκακια τα εχω ενδεικτικα,και προτιμω να βγαζω δικα μου συμπερασματα,απο δικες μου εμπειριες,με δικα μου αυτοκινητα(και φιλων) την ιδια ημερα-ωρα ελεγχοντας ολες σχεδον τις συνθηκες,οπως ελαστικα,πιεσεις,επιπεδο οδηγου κλπ.
Εσυ τα γνωριζεις αυτα απο το τεστ που παραθεσες?Την αντικειμενικοτητα τους?Σε καθε περιπτωση η προκληση ισχυει επαοριστον για αλογακι σε ελεγχομενο περιβαλλον ακομα και για γνωστο σου,μιας που εσυ τα θεωρεις εφηβικα.
ιδιοκτητης ντενεκε
-
Ο χρήστης nikos_ έγραψε:
μου φαίνεται ότι αυτό που εννοεί ο dim8 δεν είναι ότι το gtr είναι καλύτερο αυτοκίνητο από την scuderia η την gt2 αλλα το ότι κάποιος που δεν είναι στο επίπεδο του prost p.x. μπορεί να πάει το gtr πιο γρήγορα από αυτές τις 'ειδικές' κατασκευές με το 1/4 του κόστουςΕτσι ακριβως ειναι Νικο.Ολοι το εχουν καταλαβει εκτος απο αυτους με παρωπιδες.
-
delete
-
Η αλήθεια είναι ότι η 430 (η απλή) είναι ελαφρώς ταχύτερη του GTR σε μια πίστα, πράγματι δεν είναι μεγάλες οι διαφορές τους. Πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν και τα ελαστικά τους, κάτι που δεν κάνουμε. Βέβαια μικρή αξία έχει αυτό καθώς έχει ήδη αντικατασταθεί.
Όσο για το εν λόγω περιοδικό, είναι γνωστό τοις πάσι ότι δεν είναι καθόλου φιλικά διακείμενο προς το Gruppo. Επίσης το να αποκαλέις τον Προστ άνθρωπο της Scuderia είναι τουλάχιστον αστείο. Αφού έχουμε πάνω κάτω ίδια ηλικία θα θυμάσαι καλά πως έφυγε κακείν κακώς από την Ferrari το 1991 και από τότε της έχει επιτεθεί αρκετές φορές. Επίσης εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι και η Lambo και η Porsche είναι ταχύτερες αλλά αυτά τα παραβλέπουμε για να επιτεθούμε στο άλογο... Κλείνοντας, επαναλαμβάνω ότι δεν θεωρώ αντιπαραθέσεις αυτοκινήτων με διαφορετικούς οδηγούς δόκιμες. Προσωπικά έχω αφήσει πίσω μου πολύ δυνατότερα αυτοκίνητα και ήταν καθαρά θέμα οδηγού. Έχει συμβεί και το αντίθετο, καθώς έκρινα ότι γινόμαστε επικίνδυνοι για τους τρίτους με αυτούς τους ρυθμούς, και έκοψα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δεν μπορώ να καταλάβω την έννοια αυτής της αντιπαράθεσης.......Και εγω δεν μπορω να καταλαβω.... γιατι ειναι ντροπη να περασει ο ντενεκες φερραρι?
Το απαγορευει το πρωτοκολλο? -
Η αλήθεια είναι ότι η 430 (η απλή) είναι ελαφρώς ταχύτερη του GTR σε μια πίστα, πράγματι δεν είναι μεγάλες οι διαφορές τους. Πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν και τα ελαστικά τους, κάτι που δεν κάνουμε. Βέβαια μικρή αξία έχει αυτό καθώς έχει ήδη αντικατασταθεί.Όσο για το εν λόγω περιοδικό, είναι γνωστό τοις πάσι ότι δεν είναι καθόλου φιλικά διακείμενο προς το Gruppo. Επίσης το να αποκαλέις τον Προστ άνθρωπο της Scuderia είναι τουλάχιστον αστείο. Αφού έχουμε πάνω κάτω ίδια ηλικία θα θυμάσαι καλά πως έφυγε κακείν κακώς από την Ferrari το 1991 και από τότε της έχει επιτεθεί αρκετές φορές. Επίσης εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι και η Lambo και η Porsche είναι ταχύτερες αλλά αυτά τα παραβλέπουμε για να επιτεθούμε στο άλογο... Κλείνοντας, επαναλαμβάνω ότι δεν θεωρώ αντιπαραθέσεις αυτοκινήτων με διαφορετικούς οδηγούς δόκιμες. Προσωπικά έχω αφήσει πίσω μου πολύ δυνατότερα αυτοκίνητα και ήταν καθαρά θέμα οδηγού. Έχει συμβεί και το αντίθετο, καθώς έκρινα ότι γινόμαστε επικίνδυνοι για τους τρίτους με αυτούς τους ρυθμούς, και έκοψα.
Για δημοσιογραφα ......αστο καλυτερα.Χρειαστηκε να ανακατευτω μαζι τους λογω επαγγελματικης ενασχολησης με εταιριες ελαστικων και αντιπροσωπειας αυτοκινητων,και........αυτα που συνεβηκαν-υποθηκαν δεν λεγονται....
Δεν παραβλεπω τιποτα για να επιτεθω στο αλογο.Δεν εχω τιποτα με τα φερραρι.Εαν μου περισσευαν σιγουρα θα ειχα ενα.Τα αλλα ειναι πιο ειδικα και ακομα πιο δυνατα.Αλλο το ενα ομως και αλλο το αλλο.
Η προκληση ισχυει για πιστα.Στον δρομο δεν υπαρχει λογος να γινει κατι τετοιο,και για θεματα ασφαλειας,και γιατι δεν εχει νοημα...
Nissan GT-R