-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Mαγκες ειναι ωραιο να εχουμε αποψεις ακομα και λανθασμενες να ειναι δεν χρειαζεται να κανουμε χαρακτηρισμους κανουμε μια συζητηση και αυτο ειναι ολο εξαλου ΔΕΝ γινεται να συμφωνουμε σε ολα** η να τα γνωριζουμε ΟΛΑ**!
Καποιοι νομιζουν οτι τα γνωριζουν ολα οποτε αυτο εκνευριζει εμάς που τα γνωρίζουμε.
Φίξεντ!
-
Είχε αρχίσει να μου λείπει ο παλιός καλός εγκάθετος Ταύρος!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Mαγκες ειναι ωραιο να εχουμε αποψεις ακομα και λανθασμενες να ειναι δεν χρειαζεται να κανουμε χαρακτηρισμους κανουμε μια συζητηση και αυτο ειναι ολο εξαλου ΔΕΝ γινεται να συμφωνουμε σε ολα** η να τα γνωριζουμε ΟΛΑ**!
Καποιοι νομιζουν οτι τα γνωριζουν ολα οποτε αυτο εκνευριζει εμάς που τα γνωρίζουμε.
Φίξεντ!
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Μ' αρεσει αυτη η ταινία. Κάπου έδειχνε και ένα Pony εντελώς ανοιχτό σε παραλία! Εβαζε κάτω και τετρακίνητα στην άμμο!!!
-
Καποιοι νομιζουν οτι τα γνωριζουν ολα οποτε αυτο εκνευριζει.
Ενταξει κλασικοι ελληνες..που τα ξερουμε ολα!
Εδω εχουμε μαθει εμεις η αντρες τους πονους τις γυναικας οταν γενναει δεν θα ξερουμε πως παει η FXX στον δρομο..??
-
Ο χρήστης BMW Power έγραψε:
Εδω εχουμε μαθει εμεις η αντρες τους πονους τις γυναικας οταν γενναει δεν θα ξερουμε πως παει η FXX στον δρομο..??Μια γυναίκα και ένας κολικός του νεφρού μπορούν να δώσουν απαντηση για σύγκριση!
-
8.975' από το βελτιωμένο, από την αμερικάνικη AMS, GT-R των 1327 αλόγων.
φορά κανονικά τα πάντα (κλίμα, ηχοσύστημα κτλ) και κυκλοφορεί στους δρόμους!!!
ενδεικτικά: 60-130 mph (96 – 209 χλμ/ώρα) 3.34'
-
Αν δεν το δυναμομετρησει το burn out δεν πιστεύω τίποτα.
Sent from me.
-
καλα αμα μπουμε στη διαδικασια των πειραγμενων ξεφευφουμε πολυ. Σημερα ειδα σε ενα εξοφυλλο αναλογου περιοδου ενα Χοντα 2Κ με χρονο στα 9 δευτερα. Και αλλα πολλα...
-
εγώ το έβαλα για να το δείτε όχι για να συνεχίσω τις κοκορομαχίες κάποιων.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εγώ το έβαλα για να το δείτε όχι για να συνεχίσω τις κοκορομαχίες κάποιων.Ναι..
Αλλα να δουμε τι..???Δεν μιλαμε για ποσα πιανειει ενα αυτοκινητο βελτιωμενο με 1000+ιππους..
-
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Αν δεν το δυναμομετρησει το burn out δεν πιστεύω τίποτα.Sent from me.
Μαχ Power φιλε μου εγγυση..
-
Ο χρήστης BMW Power έγραψε:
Ναι..
Αλλα να δουμε τι..???Δεν μιλαμε για ποσα πιανειει ενα αυτοκινητο βελτιωμενο με 1000+ιππους..
Το θέμα αφορά το Nissan GTR.
-
οσο βρισκεις μαμα r34 αλλο τοσο θα βρισκεις σε λιγα χρονια μαμα gtr..
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι..
Το θέμα αφορά το Nissan GTR.
Nαι αλλα βαζοντας ενα βιντεακι με ενα 400αρι που κανει το Datsun σε 3 δευτερα..να δουμε τι..???
-
Οτι σχετιζετε με το GTR το βαζουμε στο συγκεκριμενο τοπικο,ειτε ειναι φωτογραφια ειτε ειναι βιντεο.Στο συγκεκριμενο βιντεο βλεπουμε την εντυπωσιακη επιταχυνση ενος βελτιωμενου GT-R,αρα αφου το αυτοκινητο ειναι το GTR εχει θεση εδω.Αν ηταν μια Novitec Ferrari θα τη βαζαμε στο τοπικο της Ferrari,αν ηταν μια βελτιωμενη BMW θα τη βαζαμε στο τοπικο της BMW κοκ.Ολο αυτο γινεται γιατι στο βιντεο υπαρχει το μοντελο για το οποιο ανοιχτηκε το εκαστοτε τοπικο.Κανεις δεν οριζει οτι οποιαδηποτε φωτογραφια η βιντεο πρεπει να περιεχει το αυτοκινητο σε μαμα κατασταση.Το αν ειναι καγκουρια η οποιαδηποτε τροποποιηση θα σχολιαστει στο εν λογο τοπικο.
-
Οτι σχετιζετε με το GTR το βαζουμε στο συγκεκριμενο τοπικο,ειτε ειναι φωτογραφια ειτε ειναι βιντεο.Στο συγκεκριμενο βιντεο βλεπουμε την εντυπωσιακη επιταχυνση ενος βελτιωμενου GT-R,αρα αφου το αυτοκινητο ειναι το GTR εχει θεση εδω.Αν ηταν μια Novitec Ferrari θα τη βαζαμε στο τοπικο της Ferrari,αν ηταν μια βελτιωμενη BMW θα τη βαζαμε στο τοπικο της BMW κοκ.Ολο αυτο γινεται γιατι στο βιντεο υπαρχει το μοντελο για το οποιο ανοιχτηκε το εκαστοτε τοπικο.Κανεις δεν οριζει οτι οποιαδηποτε φωτογραφια η βιντεο πρεπει να περιεχει το αυτοκινητο σε μαμα κατασταση.Το αν ειναι καγκουρια η οποιαδηποτε τροποποιηση θα σχολιαστει στο εν λογο τοπικο.Το οτι ειναι το τοπικ του GT-R το βλεπω δεν ειμαι τυφλος..Προφανως δεν καταλαβατε τι εννοω..
Τεσπα..Παμε παρακατω..! -
Uploaded with ImageShack.us
-
Ο καλύτερος τρόπος για να καθαρίσεις τα φασολάκια. 2-3 στροφές με 1+ G και είναι έτοιμα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Στην λαική......
Uploaded with ImageShack.us
Και εγω πετυχα μαναβη delivery σε ξενοδοχειο ντοματες με boxster.
Είχε καφασια στα καθισματα.
Δεν ήταν ο ξενοδοχος!
Nissan GT-R