-
delete
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
αλλά στο μηχανικό τα πράγματα δεν είναι όπως θέλει να τα παρουσιάζει το μάρκετινγκ των μακαρονάδων...Είναι γνωστές άλλωστε οι επιτυχίες των κιτρινιάριδων στην F1...
-
η f1 δεν παει να πει οτι αυτοματα οι μηχανες ειναι τερατα..
μην ξεχνας οτι η ιαπωνια κατεχει τα 5 καλυτερα μοτερ του κοσμου απο ολες τις αποψεις.. -
Ο χρήστης cabala10 έγραψε:
η f1 δεν παει να πει οτι αυτοματα οι μηχανες ειναι τερατα..
μην ξεχνας οτι η ιαπωνια κατεχει τα 5 καλυτερα μοτερ του κοσμου απο ολες τις αποψεις..Συναδελφε έφαγες κάτι που σε πείραξε;
-
με 110 360CS....
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
Αυτή φαίνεται πιο δίκαια σύγκριση αν και πάλι αδικημένο το GT-R στο Power to Weight ratio
Youtube Video..και με ρωσιδάκι στην αρχή!
Ωχ, κέρασε τσάγια το Datsun την Μ6...
και τελοσπαντων ας καταλαβουν πολλοι οτι το κυρος που σου δινει πχ μια ferrari ή την ικανοποιηση της αποκτησης της δεν την υποκαθιστα κανενα φθηνοτερο υπεραυτοκινητο 'ευκαιρια'
Στους άσχετους ισχύει αυτό φίλε μου.
Ο 'ψαγμένος' θα χαζέψει το ίδιο τις δαγκάνες της Scuderia όπως και του GT-R.
Φυσικά στο αισθητικό κομμάτι οι Φεράρι εξακολουθούν να υπερέχουν, αλλά στο μηχανικό τα πράγματα δεν είναι όπως θέλει να τα παρουσιάζει το μάρκετινγκ των μακαρονάδων...ασε τα σαπια , εσυ πχ εισαι οπαδος των bmw, αν πιστευες αυτα που λες θα ησουν της αποψης evo uber alles και σιγα μη δωσω τα λεφτα μου στα υπερεκτιμημενα γερμανικα
και μη μου πεις περι πισω κινησης, ατμοσφαιρας κτλ , το gtr ειναι τουρμπο 4κουνα
-
delete
-
καλα κατσε με το καλο πρωτα να φτασω σε τετοιο επιπεδο χρηματων και μετα θα σου πω τι θα εκανα, γιατι στη θεωρια ολοι λεμε λεμε, αλλα τελικα αλλα μπορει να κανουμε
μαλλον ομως θα επαιρνα και 'ονομα' οχι μονο επιδοσεις, γιατι ετσι κι αλλιως μιλαμε για επιδοσεις που δε μπορεις να εξαντλησεις, αρα παιρνεις αυτο που γουσταρεις περισσοτερο και αυτο που θα σε ικανοποιησει περισσοτερο
κατα τα αλλα μου αρεσει το gtr, αφου οπως εχουμε χιλιοπει ειναι τουρμπο quattro dsg
μια συνταγη που πιο πολυ θα πρεπε να αρεσει σε τυπους σαν κι εμενα παρα σε τυπους σαν κι σεναομως περα απο τις επιδοσεις υπαρχει οπως λες κι εσυ ο χαρακτηρας, για αυτο δε με παραξενευει καποιος να επιλεξει μια απλη 997 , η οποια ετσι κι αλλιως ειναι περα απο τις δυνατοτητες των περισσοτερων
οσο για τα πισωκινητα και τη γλιστερη ασφαλτο εχω εκφραστει πολλες φορες στο παρελθον, ομως τελικα δεν ειναι εκει το νοημα
αν καποιος γουσταρει την πισωκουνα και ξερει μπορει να την οδηγησει και πανω σε παγο τη πηγαινει και παρολο που θα πηγαινει πιο αργα στα @@ του
ειναι κυριως θεμα γουστου, αφου τα αυτοκινητα στη τελικη για να κανουμε το γουστο μας τα αγοραζουμε και οχι για να κερδισουμε καποιο φανταστικο πρωταθλημα -
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
και τελοσπαντων ας καταλαβουν πολλοι οτι το κυρος που σου δινει πχ μια ferrari ή την ικανοποιηση της αποκτησης της δεν την υποκαθιστα κανενα φθηνοτερο υπεραυτοκινητο 'ευκαιρια'
Στους** άσχετους **ισχύει αυτό φίλε μου.
Ο 'ψαγμένος' θα χαζέψει το ίδιο τις δαγκάνες της Scuderia όπως και του GT-R.
Φυσικά στο αισθητικό κομμάτι οι Φεράρι εξακολουθούν να υπερέχουν, αλλά στο μηχανικό τα πράγματα δεν είναι όπως θέλει να τα παρουσιάζει το μάρκετινγκ των μακαρονάδων...Δηλώνω άσχετος.Με τίποτα δεν θα έδινα 145.000 ευρώ να πάρω GT-R (δεν αμφισβητώ την αξία του) όταν μπορώ να βρώ με αυτά τα λεφτά μια μτχ 430 και με λιγότερα 997 turbo.
Δηλώνω άσχετος.Με τίποτα δεν θα έδινα 145.000 ευρώ να πάρω μια μτχ 430 και με λιγότερα 997 turbo, οταν μπορω με 70.000 να παρω ενα μτχ GT-R.
-
οπότε εγώ θα περιμένω 2-3 χρόνια ν' αγοράσω το δικό σου μεταχειρισμένο! 35000 είναι καλά;
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
οπότε εγώ θα περιμένω 2-3 χρόνια ν' αγοράσω το δικό σου μεταχειρισμένο! 35000 είναι καλά;καλα ειναι, απλα δε ξερω απο ποτε ακριβως θα πρεπει να ξεκινησεις να μετρας αυτα τα 2-3 χρονια
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Δηλώνω άσχετος.Με τίποτα δεν θα έδινα 145.000 ευρώ να πάρω μια μτχ 430 και με λιγότερα 997 turbo, οταν μπορω με 70.000 να παρω ενα μτχ GT-R.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Kαι το Megane κερδίζει στα σημεία: έχει καλύτερο πουλ-μουρ, βγάζει μια ανωτερότητα, ένα κιμπαριλίκι, μια αρχοντιά
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Kαι το Megane κερδίζει στα σημεία: έχει καλύτερο πουλ-μουρ, βγάζει μια ανωτερότητα, ένα κιμπαριλίκι, μια αρχοντιά
ΟΧΙ όμως αυτό που έδειξε ο Σπύρος! Αυτό είναι το σωστό, το κιμπάρικο: http://www.car.gr/classifieds/cars/view/460535/
-
Nαι αλλά παραμένει RENAULT MEGANE ΤΟ ΓΚΑΜΠΡΙΟ, έχει κι αυτό μια γκλαμουριά βρε αδερφέ! Ειδικά με το 1.6 έχοντας την ίδια μηχανή με το MKΙΙ, μπορείς να μοιράζεις τα τσάγια σου σε Cayman S και Gumbert Apollo οπότε μετριάζεται η πίκρα απ την έλλειψη κιμπαρολεβέντικης μεταλλικής οροφής
-
-
εγω το GTR θα το φοβομουν για μεταχειρισμενο
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
εγω το GTR θα το φοβομουν για μεταχειρισμενοΓια συγκεκριμενους λογους η γενικα?
-
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
εγω το GTR θα το φοβομουν για μεταχειρισμενοΕγω δεν θα το φοβομουν, εφοσον θα γινοταν ελεγχος σε ενα απο τα συγκεκριμενα σημεια
που εχει η Nissan ΜΟΝΟ για το GT-R , θα εμπαινε 'στην πριζα' και θα βλεπαμε αμεσα ολο το ιστορικο του...Απλα συμφωνα και με τα τελευταια γεγονοτα (με τα κουζινετα σε κινουμενα μερη του κινητηρα) θα ηταν ασφαλεστερο να κοιταει κανεις για MY2009 και μετα... -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
εγω το GTR θα το φοβομουν για μεταχειρισμενοκαι εγω θα το περναγα ψιλο κοσκινο......
Nissan GT-R