-
Διακρίνω αλλαγή πλεύσης μικρέ kid;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Διακρίνω αλλαγή πλεύσης μικρέ kid;Όχι. Απλά επισήμανα κάτι. Αν με ρωτάς πάντως ποιο προτιμώ, η απάντηση είναι πολύ δύσκολη με 51-49 υπέρ του Nissan.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Όχι. Απλά επισήμανα κάτι. Αν με ρωτάς πάντως ποιο προτιμώ, η απάντηση είναι πολύ δύσκολη με 51-49 υπέρ του Nissan.
μαθαίνει ο μικρός σιγά σιγά...
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Όχι. Απλά επισήμανα κάτι. Αν με ρωτάς πάντως ποιο προτιμώ, η απάντηση είναι πολύ δύσκολη με 51-49 υπέρ του Nissan.
Αρκεί να βγει και οδηγικά καλύτερο από το R8, αλλιώς 90-10 το Audi.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τέλος, νομίζω πως ο αγαπητός μας** tsilis**, στην προσπάθειά του να πει τα παραπάνω, ξεπέρασε τα εσκαμμένα και οφείλει μια συγνώμη στον patro... Unfair doc...
Σημείωση: συμφωνώ με τον patro για το κίτρινο στροφόμετρο ΚΑΙ ΜΟΝΟ! Νομίζω ασχημαίνει το καταπληκτικό κατά τ' άλλα εσωτερικό κάθε σύγχρονης Ferrari...
Το αναγνωρίζω!
Μea culpa,λοιπόν, και θα προσπαθήσω να μην επαναληφθεί στο μέλλον!!
-
Σωστός ο γιατρος.
Παρ'όλα αυτα,την ίδια απόλυτη σταση ειχε υιοθετησει και ο patro,ο οποίος δεν δεχτηκε τα κλειστα μυαλά για την αισθητικη των συνομιλητών του,και τους παρότρυνε να τα ανοίξουν.
Υπήρξε κλιμάκωση και απο τις δυο πλευρες. -
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς τους 'πυροσβέστες'.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς τους 'πυροσβέστες'.Ειμαστε συμβασιούχοι.Καντε μας μόνιμους και θα δείτε.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Κάτι πρέπει να γίνει με αυτούς τους 'πυροσβέστες'.
Ειμαστε συμβασιούχοι.Καντε μας μόνιμους και θα δείτε.
ΡΕ ΑΝΤ' ΑΠΟ ΔΩ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ!!!
-
Ο χρήστης braceman2 έγραψε:
.....
ΥΓ Μαχ χαιρετισμουs πολλουs, ο - πρωην- 'συναδελφοs' με το 350Ζ ειμαι που τα λεγαμε στην γλυφαδα πριν παρειs το δικο σου....Γειά σου παλαιέ συνάδελφε! Μου έδωσες το τελικό 'push' πρός...Ιαπωνία και έτσι, μετά απο τρία χρόνια ιδιοκτησίας, δεν το έχω μετανιώσει ούτε στιγμή!
ΥΓ 100Κ είναι κατιτίς πολλά...
-
maxmara, μας ξεχειλώνει νομίζω το λινκ στο προφίλ σου για τον τόπο.
Fixed...
(Moderator nass)
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Αρκεί να βγει και οδηγικά καλύτερο από το R8, αλλιώς 90-10 το Audi.
Και η αλλαγή πλεύσης συνεχίζεται
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
maxmara, μας ξεχειλώνει νομίζω το λινκ στο προφίλ σου για τον τόπο.Fixed...
(Moderator nass)...sorry!!!!!
-
http://www.nissangtrproto.com/
Σε 12 ωριτσες θα εχουμε live εικονες απο το παραπανω λινκ
-
Αυτά είναι !!!
Ενα απο τα μενού που μπορεί να εμφανίσει η οθόνη του .. Ναβαρα -
-
Πέστα ρε Βασίλη!!!!
Αυτο είναι κόκπιτ 'εργασίας'!!!
Φτανει πια με τα 'διαστημικά' και 'εξωγήινα' ταμπλό,που δεν εχουν ούτε θερμοκρασία νερού.
-
Κατα τα αλλα εχει ιδιο ταμπλω με ολα τα υπεραυτοκινητα...και τις ιδιες ενδειξεις θα συμπληρωνα εγω!
-
ΒΑΣΙΛΗΣ
Αυτά είναι ρε!!
Μετανοείτε!!
-
Κάτι λεφτά που έβαλα στην άκρη για τις σπουδές του μικρού... ...να τα επενδύσω σε GT-R? Είναι μεγάλη αμαρτία?
Nissan GT-R