-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
ακομα και τα πλουσιοπαιδα δεν ξεκινουν να οδηγουν 500 αλογα..στη καλυτερη (χειροτερη για καποιους) να ξεκινησουν με ενα cooper s ή κατι τετοιο..
Μην το λες... Μην το λες....
Οδηγικη παιδεια λειπει..και λειπει ειτε οδηγεις αμαξι 70ιππων ειτε οδηγεις 700ιππων..
Τι να το κανεις το αυτοκινητο που στριβει σαν τρενο εαν στο κεφαλι του οδηγου αντι για φαια ουσια υπαρχει πιτουρο?Το προβλημα λοιπον ειναι περα απο εχοντες η μη...
Ερωτηση: σε αλλα' γρηγορα ' η μη αυτοκινητα δεν συμβαινουν ατυχηματα? γιατι τοοσο focus στο GT-R και τα δηθεν πλουσιοπαιδα που που το οδηγουν?
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Ερωτηση: σε αλλα' γρηγορα ' η μη αυτοκινητα δεν συμβαινουν ατυχηματα? γιατι τοοσο focus στο GT-R και τα δηθεν πλουσιοπαιδα που που το οδηγουν?Ρητορική η ερώτηση...
_
-
delete
-
Γενικά υπάρχει πολύ focus στο GT-R και όχι αδικαιολόγητα. Έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς κατασκευαστές αυτοκινήτων και κατάφερε να καθιερωθεί σαν μέτρο σύγκρισης
Για τις φωτογραφίες με τα τρακαρίσματα τι να πω, Godzilla είναι, άμα δεν τον σεβαστείς λογικό είναι να δαγκώσει. Επίσης φταίει σε μεγάλο βαθμό ο τύπος του κοινού το οποίο τραβάει που σε μεγάλο ποσοστό δυστυχώς είναι wannabe Brian O Connor που αντι για μυαλό έχουν πίτουρο στο κεφάλι
-
εδω ενα τουρμπακι εχεις των 150-180 ίππων και πρέπει να προσέχεις διπλα και τρίδιπλα.. το GT-R εννοείται οτι θέλει τρελη προσοχή στο δρόμο.. και μόνο οτι μπορεί να επιταχύνει-επιβραδύνει ΠΟΛΥ περισσότερο απο σχεδόν οτιδήποτε κυκλοφορεί σημαίνει οτι χρειάζεται οδηγούς με γνώση και συνείδηση.. και ο νοών νοείτο
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
εδω ενα τουρμπακι εχεις των 150-180 ίππων και πρέπει να προσέχεις διπλα και τρίδιπλα.. το GT-R εννοείται οτι θέλει τρελη προσοχή στο δρόμο.. και μόνο οτι μπορεί να επιταχύνει-επιβραδύνει ΠΟΛΥ περισσότερο απο σχεδόν οτιδήποτε κυκλοφορεί σημαίνει οτι χρειάζεται οδηγούς με γνώση και συνείδηση.. και ο νοών νοείτοβασικα χρειαζεται οδηγους με συνειδηση για να αποκτησουν καποια στιγμη τη γνωση, κανεις δε γεννηθηκε μαθημενος
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εδω ενα τουρμπακι εχεις των 150-180 ίππων και πρέπει να προσέχεις διπλα και τρίδιπλα.. το GT-R εννοείται οτι θέλει τρελη προσοχή στο δρόμο.. και μόνο οτι μπορεί να επιταχύνει-επιβραδύνει ΠΟΛΥ περισσότερο απο σχεδόν οτιδήποτε κυκλοφορεί σημαίνει οτι χρειάζεται οδηγούς με γνώση και συνείδηση.. και ο νοών νοείτο
βασικα χρειαζεται οδηγους με συνειδηση για να αποκτησουν καποια στιγμη τη γνωση, κανεις δε γεννηθηκε μαθημενος
τι εννοείς? εσυ δλδ θα έδινες GT-R σε κάποιον που δεν έχει γνώσεις γρήγορης οδήγησης?
θεωρείς κατάλληλο όχημα το συγκεκριμένο ? -
οχι βεβαια θεωρω οτι καλο ειναι να υπαρχει μια κλιμακωση , οχι να πας κατευθειαν στα 500 αλογα, αλλα και απο τα 100 να πας στα 500 αν εισαι σοβαρος δε θα παθεις τιποτα..
η πειρα μου τελοσπαντων αυτο μου λεει..δεν εχω τοσο ακραιο παραδειγμα , αλλα ξερω παραδειγματα ανθρωπων που ανεβηκαν σημαντικα αλογα και ειναι μια χαρα..
απλα θελει υπομονη να συνηθισεις τις νεες ταχυτητες και οχι καφριλικια
-
Πιο απλά, τα αυτοκίνητα αυτα δεν πρέπει να τα οδηγούν ηλίθιοι, όπως στο παραπάνω βίντεο. Θα πρέπει να γίνεται πρώτα test iq στον υποψήφιο αγοραστή όπως ειπώθεικε παραπάνω...
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Πιο απλά, τα αυτοκίνητα αυτα δεν πρέπει να τα οδηγούν ηλίθιοι, όπως στο παραπάνω βίντεο. Θα πρέπει να γίνεται πρώτα test iq στον υποψήφιο αγοραστή όπως ειπώθεικε παραπάνω...αυτος ομως θα μπορουσε να κανει το ιδιο και με 250 αλογα..
παιδια ειναι ολα σχετικα..
και με το τι οδηγουσες πριν εχει να κανει και με το ποσο καιρο οδηγεις και το αν εχεις μαθει να οδηγεις γρηγορα, αλλα πανω απο ολα με το τι μυαλο κουβαλαςδηλαδη αμα δε σε πολυπαιρνει να το πας γρηγορα παρτο (δικαιωμα σου ειναι ), αλλα μην το παρατραβας..ή προσπαθησε να το μαθεις
-
Σιγουρα! Φονιάς μπορείς να γίνεις και με yugo, η καγκουρια και η ηλιθιότητα δεν κάνουν διακρίσεις.
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Σιγουρα! Φωνιάς μπορείς να γίνεις και με yugo, η καγκουρια και η ηλιθιότητα δεν κάνουν διακρίσεις.αυτο ειναι το θεμα.
ξερω παλικαρι με s2k (ενταξει δεν ειναι της ιδιας κλασης , αλλα ειναι γρηγορο) που παει παναγιτσα γιατι δε μπορει να το στριψει..
εγω το δικο μου (που παλι δεν ειναι της ιδιας κλασης) το παω οσο νιωθω οτι η πιθανοτητα να γινει ατυχημα ειναι πολυ μικρη εως μηδενικη και ας μου λενε οτι το φοβαμαι..θα μπορουσα να πηγαινα πιο γρηγορα και το νιωθω οτι μπορω να παω πιο γρηγορα ομως το μαθαινω εστω και αργα αργα..εδω μπαινει και το οικονομικο στη μεση..αν ηξερα οτι μπορω να το αλλαξω ανα πασα στιγμη θα πηγαινα αερα πατερα και δε θα με ενοιαζε, ομως θα το εκανα σε αδειο δρομο και οχι κοντα σε σπιτια και μαγαζια..
με τα παλιοτερα μου αυτοκινητα που εκαναν το πολυ 15Κ ημουν λιγο στα @@ μου γιατι αυτα για μας δεν ειναι πολλα.και παλι ομως οσο μπορουσα το ετρεχα μονος μου..μονο στην αρχη, στα 19 μου ημουν βλακας και χαροςαμα ειναι να τσακιστω δε μου φταινει οι αλλοι
-
δηλαδη αμα δε σε πολυπαιρνει να το πας γρηγορα παρτο (δικαιωμα σου ειναι ), αλλα μην το παρατραβας..ή προσπαθησε να το μαθεις
απάντα μου ειλικρινά τι ποσοστό οδηγών νομίζεις πως μπορούν να πάνε γρήγορα ενα GT-R με ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους..
εδω και για το S3 σου θεωρώ πως ελάχιστοι μπορούν πραγματικά να το εξαντλήσουν..
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
δηλαδη αμα δε σε πολυπαιρνει να το πας γρηγορα παρτο (δικαιωμα σου ειναι ), αλλα μην το παρατραβας..ή προσπαθησε να το μαθεις
απάντα μου ειλικρινά τι ποσοστό οδηγών νομίζεις πως μπορούν να πάνε γρήγορα ενα GT-R με ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους..
εδω και για το S3 σου θεωρώ πως ελάχιστοι μπορούν πραγματικά να το εξαντλήσουν..
ενα απειροελαχιστο βεβαια (να το εξαντλησει ή να πλησιασει το οριο) , να το παει αρκετα γρηγορα (60% max λεω τυχαια) πιστευω οτι μπορει παλι ενα απειροελαχιστο σε σχεση με το συνολο των οδηγων, το οποιο ομως ειναι θα ειναι καποιες χιλιαδες ατομα σιγουρα..
υπαρχουν αρκετοι καλοι οδηγοι..
δε μιλαω φυσικα για επιπεδο αγωνων , αλλα υπαρχουν αρκετα ατομα με χερια που θα τρεξουν αρκετα ωραια χωρις να ειναι χαροι (γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου τα βραδια ) -
ενα απειροελαχιστο βεβαια (να το εξαντλησει ή να πλησιασει το οριο) , να το παει αρκετα γρηγορα (60% max λεω τυχαια) πιστευω οτι μπορει παλι ενα απειροελαχιστο σε σχεση με το συνολο των οδηγων, το οποιο ομως ειναι θα ειναι καποιες χιλιαδες ατομα σιγουρα..
υπαρχουν αρκετοι καλοι οδηγοι..
δε μιλαω φυσικα για επιπεδο αγωνων , αλλα υπαρχουν αρκετα ατομα με χερια που θα τρεξουν αρκετα ωραια χωρις να ειναι χαροι (γιατι εχουν δει πολλα τα ματια μου τα βραδια )ε απο αυτά τα χιλιάδες άτομα βάλε ενα φίλτρο με αυτους που έχει πήξει το μυαλό τους.. και καταλήγουμε σε ενα νορμαλ νούμερο υποψήφιων αγοραστων..
οι υπόλοιποι κατ'εμε ας πάρουν κάτι πιο φτηνό να μάθουν και όταν γίνει αυτό ας πάνε στα μεγάλα σαλόνια..
-
Δυστυχως τετοια αυτοκινητα τα οδηγουν τετοιοι τυποι (oxι ολοι) ...:http://www.youtube.com/watch?v=HAbbb6M0uDs
-
Ο χρήστης stred έγραψε:
οι υπόλοιποι κατ'εμε ας πάρουν κάτι πιο φτηνό να μάθουν και όταν γίνει αυτό ας πάνε στα μεγάλα σαλόνια..
συμφωνω απολυτα..αλλωστε το ειπα, καλο ειναι να υπαρχει μια διαβαθμιση οχι κατευθειαν στα βαθια..
αντε τα βαρεθηκα τα 260 , πρεπει να παω στα 500+ τωρα πια..νιωθω ετοιμος
(αλλα δεν εχω λεφτα ) -
συμφωνω απολυτα..αλλωστε το ειπα, καλο ειναι να υπαρχει μια διαβαθμιση οχι κατευθειαν στα βαθια..
αντε τα βαρεθηκα τα 260 , πρεπει να παω στα 500+ τωρα πια..νιωθω ετοιμος
(αλλα δεν εχω λεφτα )κατσε να πήξει τα μυαλο σου και να παρκαρεις σαν ανθρωπος και μετα το παίρνεις λεμεεε...
-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
Γενικά υπάρχει πολύ focus στο GT-R και όχι αδικαιολόγητα. Έβαλε τα γυαλιά σε πολλούς κατασκευαστές αυτοκινήτων και κατάφερε να καθιερωθεί σαν μέτρο σύγκρισηςΓια τις φωτογραφίες με τα τρακαρίσματα τι να πω, Godzilla είναι, άμα δεν τον σεβαστείς λογικό είναι να δαγκώσει. Επίσης φταίει σε μεγάλο βαθμό ο τύπος του κοινού το οποίο τραβάει που σε μεγάλο ποσοστό δυστυχώς είναι wannabe Brian O Connor που αντι για μυαλό έχουν πίτουρο στο κεφάλι
αυτούς μου θυμησαν
Youtube Videoπιστες δεν υπαρχουν να τα κανουμε αυτά, πρεπει να χαθει αθωος κοσμακης??
-
Ο χρήστης vargas έγραψε:
Δυστυχως τετοια αυτοκινητα τα οδηγουν τετοιοι τυποι (oxι ολοι) ...:http://www.youtube.com/watch?v=HAbbb6M0uDs'Ελα απο δω, να το προλαβεις, γιατι θα φυγει...'
- 'Που θα παει?'
Nissan GT-R