-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Nozomi, που είναι το engineering των Japs στην F1? Για να φτάσουν τους μετρ τους είδους Ιταλούς στους αγώνες και στα supercars πρέπει να φάνε πολλούς χιλιάδες τόνους ρύζι και σούσι ακόμα... :iconcool
Πες τα ρε φίλε.
f1 και μοτέρ .... τα τελευταία χρόνια δεν πάνε μαζί. Από πότε έχουν παγώσει την εξέλιξη
Από το 2006. Όμως μέχρι τότε εξελίσσονταν κανονικά και πάντα οι ιταλοί ήταν μπροστά (όπως με τον θεϊκό Ferrari 054 του 2004 που έβγαζε 1000+ ίππους!).
Σιγά. Αυτά τα βγάζανε οι Supra και τα Skyline καμιά δεκαριά χρόνια πριν, σε βολτάδικα αυτοκίνητα.
Τρολλάρισμα έδωκες,τρολλάρισμα θα πάρεις.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Nozomi, που είναι το engineering των Japs στην F1? Για να φτάσουν τους μετρ τους είδους Ιταλούς στους αγώνες και στα supercars πρέπει να φάνε πολλούς χιλιάδες τόνους ρύζι και σούσι ακόμα...ας μην ξεχνάμε και το FIA GT Championship
Maserati MC12 Ferrari F430 GT2
Παρακαλώ πολύ να μη γίνει hijack και αυτό το θέμα με κόντρα Ιταλοί vs. Γερμανοί, Ιταλοί vs. Ιάπωνες, Γερμανοί vs. Ιάπωνες και λοιπά αναμενόμενα και βαρετά Σε όποιον δεν αρέσει να διαβάζει για το Nissan GT-R ας μη διαβάζει (Moderator)
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Nozomi, που είναι το engineering των Japs στην F1? Για να φτάσουν τους μετρ τους είδους Ιταλούς στους αγώνες και στα supercars πρέπει να φάνε πολλούς χιλιάδες τόνους ρύζι και σούσι ακόμα... :iconcool
Πες τα ρε φίλε.
f1 και μοτέρ .... τα τελευταία χρόνια δεν πάνε μαζί. Από πότε έχουν παγώσει την εξέλιξη
Από το 2006. Όμως μέχρι τότε εξελίσσονταν κανονικά και πάντα οι ιταλοί ήταν μπροστά (όπως με τον θεϊκό Ferrari 054 του 2004 που έβγαζε 1000+ ίππους!).
Σιγά. Αυτά τα βγάζανε οι Supra και τα Skyline καμιά δεκαριά χρόνια πριν, σε βολτάδικα αυτοκίνητα.
Τρολλάρισμα έδωκες,τρολλάρισμα θα πάρεις.
Ο Toyota και ο Honda γιατί υπολείπονταν καμια 50+ άλογα τότε; Στην Ιαπωνία υπάρχει F50 με 1500 ίππους, δεν λέει τίποτα αυτό καθώς δεν υπάρχουνε περιορισμοί ένώ δεν ενδιαφέρει η αξιοπιστία. Αντίθετα στην F1 έβγαζαν αυτά τα άλογα από 3λιτρα ατμοσφαιρικά μοτέρ με ένα σωρό τεχνικούς κανονισμούς. Για αυτό και είναι τα πιο προηγμένα τεχνολογικά μοτέρ στον κόσμο.
-
Που είναι το link με την F50 με τα 1500 άλογα; Skyline κυκλοφορούν με 1000+ άλογα που κάνουν επίσκεψη σε συνεργείο για service ή επισκευή πολύ πιο σπάνια απο μια Enzo.
1:25 έγραψε η 458 Italia στο Fiorano. 1,1s πιο αργή απο τη scuderia. Αμα βγεί πιο αργή και σε καμια άλλη πίστα σαν αυτή του top gear και συνεπως πιο αργή απο το τζαπώνι των 70Κ οι μακαρονάδες στο Italia θα έχουν εθνικό θρήνο Φαντάσου το καινούριο καμάρι της ferrari μοντέλο 2010 με dsg και ιστορίες να παλεύει ακόμα με τετραθέσιο full εξοπλισμένο αυτοκίνητο των 70k του 2007 με λιγότερα άλογα και πολύ περισσότερα κιλά. Έ ρε γλέντια
Πότε και κατα πόσο υστερούσε η honda απο άποψη κινητήρα σε σχέση με τη ferrari στην f1; Η ferrari υπάρχει εξαιτίας της f1 και ξοδεύει ανάλογα. Toyota και Honda δε νομίζω να ρίχνουν τόσο βάρος. Πόσο έχουν ασχοληθεί αυτές και πόσο η Ferrari;
-
delete
-
Ο χρήστης foufoutoz έγραψε:
Που είναι το link με την F50 με τα 1500 άλογα; Skyline κυκλοφορούν με 1000+ άλογα που κάνουν επίσκεψη σε συνεργείο για service ή επισκευή πολύ πιο σπάνια απο μια Enzo.1:25 έγραψε η 458 Italia στο Fiorano. 1,1s πιο αργή απο τη scuderia. Αμα βγεί πιο αργή και σε καμια άλλη πίστα σαν αυτή του top gear και συνεπως πιο αργή απο το τζαπώνι των 70Κ οι μακαρονάδες στο Italia θα έχουν εθνικό θρήνο Φαντάσου το καινούριο καμάρι της ferrari μοντέλο 2010 με dsg και ιστορίες να παλεύει ακόμα με τετραθέσιο full εξοπλισμένο αυτοκίνητο των 70k του 2007 με λιγότερα άλογα και πολύ περισσότερα κιλά. Έ ρε γλέντια
Πότε και κατα πόσο υστερούσε η honda απο άποψη κινητήρα σε σχέση με τη ferrari στην f1; Η ferrari υπάρχει εξαιτίας της f1 και ξοδεύει ανάλογα. Toyota και Honda δε νομίζω να ρίχνουν τόσο βάρος. Πόσο έχουν ασχοληθεί αυτές και πόσο η Ferrari;
Φτάνει
-
Και γω αυτό λέω...
Και αφού το είπες σε μένα το φτάνει τράβα τώρα και μέτρα πόσα ποστ εχώ στο Ferrari forum...
-
Υπάρχει απάντηση για όλα όσα είπατε αλλά σέβομαι το thread και δεν απαντώ.
Λοιπόν Sign-b καμιά νέα εμπειρία από το τέρας;
-
Καλημερα σε ολους!!
-
..Και οπως αναφερθηκε παραπανω οτι ο γιαπωνεζος ανταγωνιστης ?του GT-R ετοιμαζεται παρτε μια πρωτη γευση....
Αυτό είναι το νέο supercar της Lexus!«Πιάστηκε» εν ώρα δοκιμών στο Νίρμπουργκρινγκ
Ιδιαίτερα μυώδης και επιθετική όψη
Κινητήρας 4,8 lt V10
Επίσημη παρουσίαση στην έκθεση του ΤόκιοΕντοπίστηκε -σχεδόν ακάλυπτο- το νέο supercar της Lexus, την ώρα που πραγματοποιούσε δοκιμές στο Νίρμπουργκρινγκ της Γερμανίας. Το Lexus LF-A είναι ιδιαίτερα μυώδες με ιδιαίτερα επιθετική όψη. Από τους προφυλακτήρες, τον διαχύτη στο πίσω μέρος και φυσικά τις τρεις απολήξεις της εξάτμισης καταλαβαίνουμε πως σχεδιαστικά είναι έτοιμο, οπότε ο χρόνος για να μπει στην παραγωγή είναι πλέον ελάχιστος.
Οι πληροφορίες για τα μηχανικά μέρη αναφέρουν έναν κινητήρα 4,8 lt V10 με απόδοση φύρω στους 500PS! Περισσότερα στοιχεία θα έχουμε μετά την παρουσίαση του αυτοκινήτου, η οποία αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην έκθεση του Τόκιο τον επόμενο μήνα. Αν όλα πάνε σύμφωνα με τα πλάνα της εταιρίας, το νέο Lexus LF-A θα διατίθεται στην αγορά από τις αρχές του χρόνου.
-
πολυ ασχημο και πολυ αντιγραφη οπως ολα τα lexus
φυσικα μοτερ ατμοσφαιρικο? ( )
-
η ομορφια ειναι κατι υποκειμενικο οποτε ο χαρακτηρισμος ''ασχημο'' ειναι αποδεκτος.αλλα οταν αναφερετε αντιγραφη,τι ακριβως αντιγραφει?κ σε ποια σημεια?αν κ βασικα νομιζω οτι ειμαστε ηδη εκτος θεματος..
το ιδιο λετε κ για την φερραρι ιταλια-λαμπο γκαγιαρντο-αουντι ρ8 που φερει ατμοσφαιρικο κινητηρα? -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
πολυ ασχημο και πολυ αντιγραφη οπως ολα τα lexusφυσικα μοτερ ατμοσφαιρικο? ( )
Έχεις δίκιο. Μην ψωνίσεις.
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
η ομορφια ειναι κατι υποκειμενικο οποτε ο χαρακτηρισμος ''ασχημο'' ειναι αποδεκτος.αλλα οταν αναφερετε αντιγραφη,τι ακριβως αντιγραφει?κ σε ποια σημεια?αν κ βασικα νομιζω οτι ειμαστε ηδη εκτος θεματος..
το ιδιο λετε κ για την φερραρι ιταλια-λαμπο γκαγιαρντο-αουντι ρ8 που φερει ατμοσφαιρικο κινητηρα?αντιγραφει το gtr οσο δεν παει στην εξωτερικη εμφανιση..και εχω πει οτι θα ηθελα το R8 να εχει το μοτερ του rs6
Έχεις δίκιο. Μην ψωνίσεις.
ειπα τη γνωμη μου για αυτο που βλεπω.. (εχω το δικαιωμα νομιζω)
εσυ αποφασισες να σχολιασεις τη δικη μου γνωμη χωρις καποιο επιχειρημα..λεξους παντως δε θα κρατουσα και να μου χαριζαν, ποσο μαλλον να πληρωσω και τετοιο
-
βασικα απο την φωτογραφια που βλεπω(κ αν αυτο θα ειναι το τελικο σχεδιο),ουτε οι εμπροσθιοι-οπισθιοι προφυλακτηρες μοιαζουν,ουτε αεροτομη φερει,ουτε εισαγωγες αερα εχει οπισθιως το gtr..στο μονο που μοιαζουν ειναι οι εισαγωγες αερα στο καλυμμα του κινητηρα..α,εχουν αμφοτερα 2 πορτες ..περα απο την πλακα,εμενα δεν μου θυμιζει καθολου gtr..βεβαια δεν μπορω να πω το ιδιο για τα ρ8-γκαγιαρδο..
sing-b μιας κ εισαι κατοχος ενος gtr,συμμεριζεσαι την αποψη οτι το λεξους αντιγραφει το αυτοκινητο σου? -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
βασικα απο την φωτογραφια που βλεπω(κ αν αυτο θα ειναι το τελικο σχεδιο),ουτε οι εμπροσθιοι-οπισθιοι προφυλακτηρες μοιαζουν,ουτε αεροτομη φερει,ουτε εισαγωγες αερα εχει οπισθιως το gtr..στο μονο που μοιαζουν ειναι οι εισαγωγες αερα στο καλυμμα του κινητηρα..α,εχουν αμφοτερα 2 πορτες ..περα απο την πλακα,εμενα δεν μου θυμιζει καθολου gtr..βεβαια δεν μπορω να πω το ιδιο για τα ρ8-γκαγιαρδο..
sing-b μιας κ εισαι κατοχος ενος gtr,συμμεριζεσαι την αποψη οτι το λεξους αντιγραφει το αυτοκινητο σου?το R8 - gallardo ειναι το ιδιο πραγμα με αλλο σχημα , λογικο ειναι να μοιαζουν
απλα εδω η τουοτα γλυκαθηκε που ειδε οτι επιασε το gtr και ειπε να βγαλει και αυτη τη μουφια της..ξεχνωντας τις οικολογικες της ανησυχιες
υβριδικο θα ειναι ?
παντως περα απο τη πλακα θεωρεις οτι δε μοιαζουν καθολου?
-
Οπτικά πάντως το LF-A που φαίνεται σε αυτές τις φωτογραφίες είναι σαν κακόγουστο καγκουράμαξο...
Καμία σχέση -ΟΠΤΙΚΑ ΒΑΣΕΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΦΩΤΟ- με το ποθητό αριστούργημα godzilla..._
-
μαλλον δεν τα γνωριζεις κ πολυ καλα τα πραγματα περι γλυκας κτλ..καθοτι το εν λογω σχεδιο προυπηρχε στα σκαρια εδω κ αρκετο καιρο κ αν δεν λανθανω ηταν να βγει ως νεο σουπρα απο την τογιοτα,πριν αποφασισουν να γινει λεξους..
απο εκει κ περα,οσο γλυκαθηκε η αουντι,αλλο τοσο γλυκαθηκε κ η τογιοτα..κ περα μα περα,χλμ μακρια απο την πλακα,εμενα δεν μου μοιαζουν καθολου..αλλα παρολα αυτα,ο καθεις εχει την αποψη του..μπορει να σου μοιαζουν αυτα τα 2..μπορει να σου μοιαζει κ το α5 με ντε τομαζο παντερα ..περα απο τις εισαγωγες στο καπο,που ειναι ξεκαθαρα λειτουργικου χαρακτηρα,καθοτι αμφοτερα εμπροσθο-κεντρομηχανα,δεν μοιαζουν σε τιποτα αλλο..αποψη μου..
-
στα περι γλυκας.. φτανει να θυμηθουμε οτι η honda και η toyota που μας το παιζουν οικολογοι εχουν κανει στην ακρη πολλα σπορ μοντελα για να βγαλουν γλυκαναλατα υβριδικα
και το οτι το μοντελο το πηγαν στη λεξους και δε το εβγαλαν ως διαδοχο του supra επιβεβαιωνει την αποψη μου..
δε θελησαν να χαλασουν το 'πρασινο' προφιλ της εταιρειαςκατα τα αλλα θα συμφωνησω και με τον kubiak ειναι κακογουστο καγκουραμαξο και σιγουρα πιο ασχημο απο το gtr το οποιο αν και επισης ασχημο καταφερνει να μην περασει τη λεπτη γραμμη του καγκουρισμου
(ειναι ιαπωνικα θα μου πεις ειναι λογικο να φτασουμε σε αυτο το σημειο..)για το αν ειναι αντιγραφη ή οχι εγω πιστευω οτι ειναι εσυ οχι, ας μεινουμε σε αυτο
δεν ειπα οτι ειναι ιδια (παλι καλα) για κακη αντιγραφη μιλησα..δηλαδη εμπνευστηκε απο αυτο το σχημα και το αποτελειωσε ισως και για να διαφερει στο τελος
-
delete
Nissan GT-R