-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ολες αυτες οι βελτιωσεις βεβαια νομιζω ειναι υπερβολικες για ενα αυτοκινητο που ηδη ειναι πολυ γρηγορο και με οδηγο γυρο στα 68 κιλα ακομη γρηγοροτερο!!!
λοιπον και τωρα θα σε ρωτησω κατι πραγματικα ενδιαφερον..
καμια κοντρα με 997 turbo ή 430 εχεις βαλει να γινει τζερτζελο?
...Κατι εχει ψιλοπαιχθει αλλα λεπτομερειες οχι εδω!!
γιατι τι εχει εδω? με το να πεις οτι εκανες κατι χωρις αποδειξεις δεν κινδυνευεις απο τα οργανα
μπορεις απλα να μας διηγηθεις μια φανταστικη ιστορια
''Το εν κρυπτω αμαρτανειν αρετη εστι''
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Ολες αυτες οι βελτιωσεις βεβαια νομιζω ειναι υπερβολικες για ενα αυτοκινητο που ηδη ειναι πολυ γρηγορο και με οδηγο γυρο στα 68 κιλα ακομη γρηγοροτερο!!!
λοιπον και τωρα θα σε ρωτησω κατι πραγματικα ενδιαφερον..
καμια κοντρα με 997 turbo ή 430 εχεις βαλει να γινει τζερτζελο?
...Κατι εχει ψιλοπαιχθει αλλα λεπτομερειες οχι εδω!!
γιατι τι εχει εδω? με το να πεις οτι εκανες κατι χωρις αποδειξεις δεν κινδυνευεις απο τα οργανα
μπορεις απλα να μας διηγηθεις μια φανταστικη ιστορια
''Το εν κρυπτω αμαρτανειν αρετη εστι''
.. μπορει να διαβαζει το FORUM ο γιος μου!!!!
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Για τα σέρβις τι ισχύει sign-b? Έχω ακούσει εξωφρενικά ποσά και σε πολύ μικρά χρονικά/χιλιομετρικά διαστήματα...
Αυριο θα σου πω...τα διαστηματα παντως για τετοιο αυτοκινητο ειναι λογικα πρωτο στα 2000km {δωρεαν} επομενο στα 10000
Αλλαγη λαδιων κινητηρα στα 6500KM -με δικη μου πρωτοβουλια-και διαγνωστικο τεστ στον εγκεφαλο,απασχοληση της ομαδας 1ωρα++ ευρω 200,απολυτος επαγγελματισμος απο ολο το TEAM GT-R !!!
-
Ευχαριστώ sign. 200 για αλλαγή και εργατικά μίας ώρας είναι νορμάλ για αυτοκίνητο 120 χιλιάδων ευρώ. Καλοτάξιδο και καλογκάζωτο το εργαλείο!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ευχαριστώ sign. 200 για αλλαγή και εργατικά μίας ώρας είναι νορμάλ για αυτοκίνητο 120 χιλιάδων ευρώ. Καλοτάξιδο και καλογκάζωτο το εργαλείο!Ευχαυριστω!!!!Χαμογελα πολλα!!!!
-
καθε 3000χλμ θελει λαδια στο σασμαν?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
καθε 3000χλμ θελει λαδια στο σασμαν?Εχει δημιουργηθει μια παρεξηγηση για το θεμα λαδια του σασμαν..το αυτοκινητο θελει αλλαγη καθε 30.000KM εκτος αν το σκισεις και ανεβασει πανω απα 110β.οποτε τα λαδια πρεπει να αλλαχθουν....κοστος αλλαγης περιπου 400 ευρω.
-
έχεις κάνει κάποια γρήγορη διαδρομή για μεγάλο διάστημα μέχρι τώρα?
Αν ναι΄, τί θερμοκρασίες είδες ? -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αν ναι΄, τί θερμοκρασίες είδες ?Καλαματα -Μεγαλοπολη με υψηλες θερμοκρασιες περιβαλοντος 37+ και αρκετα ανεβοκατεβασματα ταχυτητων απο 5η κατω 3 αμεσως 3 πανω και ολα αυτα πριν τον κοφτη 800 στροφες η θεμοκρασιες ηταν:Νερο 93 Λαδι κινητηρα 98 λαδι κιβωτιου 108...
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
Εχει δημιουργηθει μια παρεξηγηση για το θεμα λαδια του σασμαν..το αυτοκινητο θελει αλλαγη καθε 30.000KM εκτος αν το σκισεις και ανεβασει πανω απα 110β.οποτε τα λαδια πρεπει να αλλαχθουν....κοστος αλλαγης περιπου 400 ευρω.
400€ ? εργασία μαζί με λάδια υποθέτω. Τι ιξώδες / προδιαγραφών είναι ? φιλολογικά
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
Εχει δημιουργηθει μια παρεξηγηση για το θεμα λαδια του σασμαν..το αυτοκινητο θελει αλλαγη καθε 30.000KM εκτος αν το σκισεις και ανεβασει πανω απα 110β.οποτε τα λαδια πρεπει να αλλαχθουν....κοστος αλλαγης περιπου 400 ευρω.
400€ ? εργασία μαζί με λάδια υποθέτω. Τι ιξώδες / προδιαγραφών είναι ? φιλολογικά
400 ΕΥΡ. μονο τα λαδια παιρνει περιπου 8 λιτρα..για τις προδιαγραφες σε λιγο....
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Αν ναι΄, τί θερμοκρασίες είδες ?2 ώρες πάνω - κάτω στον Μπράλο. Θερμόκρασίες μέσα στα όρια.
.........
Βασίλη, να κανονίσουμε βόλτα......
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
400 ΕΥΡ. μονο τα λαδια παιρνει περιπου 9.7 λιτρα..για τις προδιαγραφες σε λιγο....
...Δεν βρηκα πληροφοριες για το λαδι του σασμαν παρα μονο στο βιβλιο το αναφερει ''Transmision oil R35 Special '''
-
Ο χρήστης fotis_t έγραψε:
Αν ναι΄, τί θερμοκρασίες είδες ?2 ώρες πάνω - κάτω στον Μπράλο. Θερμόκρασίες μέσα στα όρια.
.........
Βασίλη, να κανονίσουμε βόλτα......
Φωτη ευκολα!!!
-
Kαλησπέρα σε όλους. Στον κύριο sign-b, μαζί με την καλησπέρα μου του λέω να χαίρεται το αυτοκίνητο που διάλεξε και αυτό να γίνεται για πάρα πολύ καιρό. Στις ερωτήσεις τώρα, διότι σπανίζουν οι κάτοχοι GT-R. Προηγουμένως είπατε πως αν τα λάδια του κιβωτίου ξεπεράσουν τους 110 βαθμούς, τότε πρέπει να αλλαχτούν αμέσως. Αν δεν ξεπεραστεί αυτή η θερμοκρασία, τότε κανονικά αλλάζονται κάθε 30000 χλμ. Στην διαδρομή που περιγράψατε, είπατε πως παρατηρήσατε θερμοκρασία λαδιών κιβωτίου 108 βαθμούς. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Όλες αυτές τις πληροφορίες που παραθέσατε, τις είχε μέσα γραμμένες το owners manual ή σας τις έδωσαν οι άνθρωποι της εδώ αντιπροσωπείας; Το λέω αυτό, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι αλλάζει μεταξύ του να κινηθεί κάποιος για 30000 χλμ, με θερμοκρασία λαδιών κιβωτίου όχι μεγαλύτερη των 109 βαθμών και του να αλλάξει βαλβολίνες σήμερα και στην πρώτη βόλτα, να σκάσει ξανά 400 ευρώ επειδή παρατήρησε θερμοκρασία 111 ή 112 βαθμών. Επίσης, έχω την αίσθηση πως είναι εξωφρενικό το νούμερο των 400 ευρώ που σας ζητούν για 8 λίτρα λαδιού, ασχέτως προδιαγραφών και με δεδομένο την μηχανολογική ακρίβεια που έχει και πρέπει να συνεχίσει να έχει ένα κιβώτιο σαν του GT-R. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
Kαλησπέρα σε όλους. Στον κύριο sign-b, μαζί με την καλησπέρα μου του λέω να χαίρεται το αυτοκίνητο που διάλεξε και αυτό να γίνεται για πάρα πολύ καιρό. Στις ερωτήσεις τώρα, διότι σπανίζουν οι κάτοχοι GT-R. Προηγουμένως είπατε πως αν τα λάδια του κιβωτίου ξεπεράσουν τους 110 βαθμούς, τότε πρέπει να αλλαχτούν αμέσως. Αν δεν ξεπεραστεί αυτή η θερμοκρασία, τότε κανονικά αλλάζονται κάθε 30000 χλμ. Στην διαδρομή που περιγράψατε, είπατε πως παρατηρήσατε θερμοκρασία λαδιών κιβωτίου 108 βαθμούς. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Όλες αυτές τις πληροφορίες που παραθέσατε, τις είχε μέσα γραμμένες το owners manual ή σας τις έδωσαν οι άνθρωποι της εδώ αντιπροσωπείας; Το λέω αυτό, γιατί δεν μπορώ να καταλάβω τι αλλάζει μεταξύ του να κινηθεί κάποιος για 30000 χλμ, με θερμοκρασία λαδιών κιβωτίου όχι μεγαλύτερη των 109 βαθμών και του να αλλάξει βαλβολίνες σήμερα και στην πρώτη βόλτα, να σκάσει ξανά 400 ευρώ επειδή παρατήρησε θερμοκρασία 111 ή 112 βαθμών. Επίσης, έχω την αίσθηση πως είναι εξωφρενικό το νούμερο των 400 ευρώ που σας ζητούν για 8 λίτρα λαδιού, ασχέτως προδιαγραφών και με δεδομένο την μηχανολογική ακρίβεια που έχει και πρέπει να συνεχίσει να έχει ένα κιβώτιο σαν του GT-R. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.Καλησπερα!Ευχαριστω για τον πληθυντικο-αραγε ξερετε οτι το χρωμα της κoμης μου -ειναι λευκο!!οταν λοιπον ξεπεραστουν οι 110β.πρεπει να αλλαχθουν τα λαδια μεσα στα επομενα 3000KM. Ολα αυτα αναφερονται και στο MANUAL και βεβαια και απο τους ανθρωπους της αντιπροσωπειας που ειναι παντα προθυμοι να λυνουν αποριες .Οσο για την τιμη των 400ε. θεωρω οτι ειναι λογικη για ενα τοσο ειδικο αυτοκινητο.Παντα στην διαθεσης σας-σου!! Ευχαριστω για τις ευχες!!!
-
Παρακαλώ. Όχι, δεν γνώριζα τίποτα για το λευκό της κώμης σας. Χρησιμοποίησα πληθυντικό αριθμό όπως κάνω σχεδόν πάντα, σε άνθρωπο που του απευθύνω το λόγο για πρώτη φορά και φυσικά στα πλαίσια του ρητού που λέει, ' η ευγένεια υποχρεώνει'. Οι πληροφορίες σας, ήταν εν μέρει κατατοπιστικές. Δεν φταίτε φυσικά εσείς. Πολλές απορίες μου, θα λυθούν μόνο αν γνωρίσω από κοντά κάτοχο GT-R και ξεψαχνίσω το manual. Πάντως, επειδή διάβασα πως με έναν ακόμη κύριο και κάτοχο GT-R γνωρίζεστε και 'ζεσταίνεται τα λάστιχα' σας στον Μπράλλο ακριβώς επειδή η καταγωγή μου είναι από ορεινή Φωκίδα, μπορεί και να συναντηθούμε έτσι ώστε σας δείξω, ακόμα πιο ωραίες διαδρομές για 'ζέσταμα ελαστικών' και για να τσεκαριστεί η αλήθεια των ισχυρισμών της Nissan για το δημιούργημά της. Αν συμβεί λοιπόν κάτι τέτοιο, κερνάω καφέ με 'αντάλλαγμα' την ενδελεχή μελέτη του manual. Καλό βράδυ να έχετε.
-
χθες το βραδυ ειδα ενα λευκο με αλαρμ στην ακτη μιαουλη
παντως ρωτηστε ποσο χρεωνει η vw για αλλαγη βαλβολινων στο dsg και θα δειτε οτι δεν ειναι εξωφρενικο του gtr.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πολύ περίεργο αυτό με τα λάδια.Στο δικό μου η κρίσιμη περιοχή για την θερμοκρασία λαδιού αρχίζει στους 150 βαθμούς.Τους 110 τους πιάνω για πλάκα.Στην πίστα των Σερρών ξεπερνάει τους 125.Καμμία υπόδειξη δεν έχω από το service.Αλλαγή κάθε 20.000 χλμ ή μια φορά τον χρόνο.
Λαδάκι κοινό Helix Ultra 5-40 με 12,50 ευρώ το λίτρο.Για λαδι σασμαν λεει.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πολύ περίεργο αυτό με τα λάδια.Στο δικό μου η κρίσιμη περιοχή για την θερμοκρασία λαδιού αρχίζει στους 150 βαθμούς.Τους 110 τους πιάνω για πλάκα.Στην πίστα των Σερρών ξεπερνάει τους 125.Καμμία υπόδειξη δεν έχω από το service.Αλλαγή κάθε 20.000 χλμ ή μια φορά τον χρόνο.
Λαδάκι κοινό Helix Ultra 5-40 με 12,50 ευρώ το λίτρο.Για λαδι σασμαν λεει.
σε εμένα
Ούτε για αυτά έχουμε κάποια οδηγία..παντως εχεις μεγαλες θερμοκρασιες..νταξει οι 125 σε πιστα, αλλα 110 για πλακα?
Nissan GT-R