-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εχεις εντοπισει αρνητικα σημεια στο αυτοκινητο ή τουλαχιστον πραγματα που θα ηθελες να ειναι καπως καλυτερα?spiros μεχρι τωρα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και πραγματικα δεν ξερω τι παραπανω θα ηθελα εκτος απο την καλυτερη μεταφραση του manual στα ελληνικα!!
-
Φίλε, καλοτάξιδο να το χαρείς όσο μπορείς περισσότερο
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Φίλε, καλοτάξιδο να το χαρείς όσο μπορείς περισσότεροχαμογελα πολλα
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
εχεις εντοπισει αρνητικα σημεια στο αυτοκινητο ή τουλαχιστον πραγματα που θα ηθελες να ειναι καπως καλυτερα?
spiros μεχρι τωρα ειμαι απολυτα ευχαριστημενος και πραγματικα δεν ξερω τι παραπανω θα ηθελα εκτος απο την καλυτερη μεταφραση του manual στα ελληνικα!!
εδω παντως ειναι το Αγγλικο.
-
να κανω μια ερωτηση , επειδη δεν εχει αναφερθει πουθενα ....
η αισθηση του τιμονιου πως ειναι??? παιρνεις πληροφοριες απο το δρομο?? υπαρχει αυτο το feedback???
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
να κανω μια ερωτηση , επειδη δεν εχει αναφερθει πουθενα ....η αισθηση του τιμονιου πως ειναι??? παιρνεις πληροφοριες απο το δρομο?? υπαρχει αυτο το feedback???
Διαβητης με εκπληκτικη αισθηση του δρομου
-
Ο χρήστης sign-b έγραψε:
η αισθηση του τιμονιου πως ειναι??? παιρνεις πληροφοριες απο το δρομο?? υπαρχει αυτο το feedback???
Αποκλείεται! Τα Nissan δεν έχουν καλά τιμόνια παράδειγμα το Tiida
-
Ατυχές το παράδειγμα αγαπητέ, το Τιείδα έχει ΤΙΜΟΝΑΡΑ.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αποκλείεται! Τα Nissan δεν έχουν καλά τιμόνια παράδειγμα το Tiida
O.K.!
-
Άσχετοι.
Τιμόνι έχουν μόνο τα ιταλικά.
Τα υπόλοιπα είναι σαν να παίζεις playstation
-
Ωρα να παω βολτιτσα το 'τερας'
-
Αυτά είναι!
Αν και προσωπικά καθημερινές επιλέγω να βγαίνω αργούτσικα το βράδυ που έχουν αδειάσει οι δρόμοι...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Αυτά είναι!Αν και προσωπικά καθημερινές επιλέγω να βγαίνω αργούτσικα το βράδυ που έχουν αδειάσει οι δρόμοι...
Θεμα διαθεσης !!:)
-
Με τους αργοκίνητους που υπάρχουν συνήθως αυτές τις ώρες στους δρόμους, είναι ένα ερώτημα κατά πόσο μπορεί κανείς να ευχαριστηθεί οδήγηση, όσο καλή διάθεση και να έχει...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Με τους αργοκίνητους που υπάρχουν συνήθως αυτές τις ώρες στους δρόμους, είναι ένα ερώτημα κατά πόσο μπορεί κανείς να ευχαριστηθεί οδήγηση, όσο καλή διάθεση και να έχει...Βολτιτσα αναψυχης!!!!
-
semi-off-topic:
Που ακριβώς ρε παιδιά, μπορεί κάποιος να ευχαριστηθεί την οδήγηση; Μιλώ για την Αθήνα, πάντα.
Έχω και εγώ αγοράσει πρόσφατα ένα σχετικά γρήγορο αυτοκίνητο με σχετικά σπορ ανάρτηση, δεν έχει σημασία το μοντέλλο και θέλω που και που το οδηγώ σβέλτα.Θα ήθελα πολύ την γνώμη σας.
Μόνο μην μου πείτε για την Αττική οδό...
-
Αν δεν μας πεις τί πήρες δεν σου λέμε τίποτα...
Κάπου αλλού όμως γιατί εδώ θα μας δείρουνε...
-
εμενα μου αρεσουν οι στροφες μετα το Γραμματικο.Μονο που τα καψανε τωρα Εναλλακτικα προς Ωροπο αλλα εχει περισσοτερη κινηση.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
**Αν δεν μας πεις τί πήρες δεν σου λέμε τίποτα... **:lol:Κάπου αλλού όμως γιατί εδώ θα μας δείρουνε...
Eτσι...Ε, τι, τσαμπα πληροφοριες θα δινουμε?
Υπαρχει αληθεια συγκεκριμενο topic για αυτα?
-
Για τις διαδρομές λογικά στο Περί Αυτοκίνησης θα έχει κάτι ανάλογο.
Για τα νέα αυτοκίνητα στο ανάλογο υπο-φόρουμ φαντάζομαι.
Τον τρόμαξα τον φίλο όμως και δεν ξαναμίλησε.
Nissan GT-R