-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Άλλο πράγμα το να αναγνωρίζεις την τεχνολογία μιας εταιρείας και άλλο να καταθέτεις διόλου ευκαταφρόνητα ποσά από ευρά για να ψωνίσεις από εκεί.
Όποιος είχε τα λευτά στα χέρια του και πολύ περισσότερο όποιος δούλεψε για να βγάλει τα λευτά αυτά, είναι σε θέση να απαντήσει.Δηλαδη μονο οποιος τα εχει 'ζεστα' τωρα σου κανει για απαντηση?
Οποιος εχει δουλεψει τα 100κ ξερει να εκτιμησει καλυτερα αν αξιζει να δωσει τα
χρηματα του για ενα supercar της Nissan, απο καποιον που δεν τα εχει βγαλει ακομη?
Τι μας λες...Προφανως για εσενα ο πετυχημενος σε καριερα Ελληνας θα πρεπει
να πουλησει την καλυτερη δυνατη μουρη οταν ψωνισει το πρωτο του αυτοκινητο των 100κ
και μαλλον το ονομα Nissan ακουγεται λιγο για αυτη την αγορα. Θα πρεπει να εχει το αντιστοιχο προφιλ και status που εχουν μια Porsche μια μτχ Ferrari, αντε το πολυ μια
φορτωμενη Μ3. Λες και οι περισσοτεροι 'πετυχημενοι' που εχουν κατακλυσει τη χωρα με αυτα τα αυτοκινητα ειναι προτυπα εργατικου και τιμιου ανθρωπου που εχει ιδρωσει
για να αποκτησει ενα τετοιο αυτοκινητο... -
Είναι θέμα αγοραστικής απόφασης και όχι status. Όταν φτάσεις στη θέση να δώσεις κάποια χρήματα για κάποιο προϊόν τότε μόνο στέκει η φράση 'θα το αγόραζα'.
Κι εγώ πχ έχω κόλημα με την Spider αλλά αν είχα 40 χήνες να δώσω για αμάξι, μπορεί και να πέρναγα μια βόλτα από μια Alfa αλλά χλωμό το κόβω να ψώνιζα από εκεί.
Τώρα εγώ κι εσύ που 100 χήνες (για μένα σίγουρα, για σένα υποθέτω μην παρεξηγηθώ) μόνο στον ύπνο μας θα τις δούμε, μπορούμε να λέμε πολλά και διάφορα. Αν με το καλό φτάσουμε στο σημείο να δώσουμε τα λευτά αυτά για αμάξι τότε τα ξαναλέμε...
Δεν λέω ότι η Cayman S είναι καλύτερη από το GTR. Θου Κύριε... Για μένα (και για τον μέσο Έλληνα πιστεύω) είναι απλά πιο ώριμη αγοραστική απόφαση.
Και ο Kid ονειρευόταν κάτι αγωνιστικές εκδόσεις του Clio RS αλλά τελικά έκλεισε Scirroco... -
Και ο Kid ονειρευόταν κάτι αγωνιστικές εκδόσεις του Clio RS αλλά τελικά έκλεισε Scirroco...Δεν βρήκα καινούριο R27 ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Γερμανία. Αλλιώς σιγά μην έπαιρνα scirocco.
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Και ο Kid ονειρευόταν κάτι αγωνιστικές εκδόσεις του Clio RS αλλά τελικά έκλεισε Scirroco...
Δεν βρήκα καινούριο R27 ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Γερμανία. Αλλιώς σιγά μην έπαιρνα scirocco.
γιατι το απλο rs τι ειχε? δε καταλαβα ποτε το κολλημα σου με το r27 , παντως καλα εκανες και δε πηρες clio
Κι εγώ πχ έχω κόλημα με την Spider αλλά αν είχα 40 χήνες να δώσω για αμάξι, μπορεί και να πέρναγα μια βόλτα από μια Alfa αλλά χλωμό το κόβω να ψώνιζα από εκεί.
με τετοιους αλφιστι αντε να παει μπροστα η φιρμα
πρεπει να λες οτι ειναι καλυτερη ακομα και απο Μ3 -
Είναι θέμα αγοραστικής απόφασης και όχι status. Όταν φτάσεις στη θέση να δώσεις κάποια χρήματα για κάποιο προϊόν τότε μόνο στέκει η φράση 'θα το αγόραζα'.
Τώρα εγώ κι εσύ που 100 χήνες (για μένα σίγουρα, για σένα υποθέτω μην παρεξηγηθώ) μόνο στον ύπνο μας θα τις δούμε, μπορούμε να λέμε πολλά και διάφορα. Αν με το καλό φτάσουμε στο σημείο να δώσουμε τα λευτά αυτά για αμάξι τότε τα ξαναλέμε...
Δεν λέω ότι η Cayman S είναι καλύτερη από το GTR. Θου Κύριε... Για μένα (και για τον μέσο Έλληνα πιστεύω) είναι απλά πιο ώριμη αγοραστική απόφαση.
Και ο Kid ονειρευόταν κάτι αγωνιστικές εκδόσεις του Clio RS αλλά τελικά έκλεισε Scirroco...Εσυ ηδη λες απο πριν οτι μαλλον δεν θα ψωνιζες αυτο που θα ηθελες το οποιο προς το παρον δεν μπορεις να εχεις. Εγω απλα λεω τωρα, αυτη την στιγμη εχοντας παρακολουθησει
σχεδον οτι κυκλοφορει στο διαδικτυο -απο Video μεχρι review- κυριως ξενων μεσων, και με βαση τα οποια τελοσπαντων εχω καταλαβει μεχρι τωρα απο την δικη μου οδηγικη εμπειρια,
θα ψωνιζα χωρις ψαξιμο και προστριβες το συγκεκριμενο αυτοκινητο, εφοσον υπαρχει τεχνικη υποστηριξη στην χωρα που ζω, και την στιγμη που τουλαχιστον ειχα την τυχη να το δω απο κοντα μεσα-εξω ζωντανο και οχι να φανταζομαι αν θα μου κανει απο φωτο, εστω και αν δεν το εχω οδηγησει, εφοσον τουλαχιστον εχω αφιερωσει παρα πολυ χρονο μαθαινοντας το καθε σημαντικο χαρακτηριστικο που προσφερει στο δρομο.
Πλεον ως 4θεσιο και με ικανοποιητικο πορτ-μπαγκαζ (απαραιτητη προυποθεση αυτη την στιγμη για τις αναγκες μου) υπερκαλυπτει δικες μου τουλαχιστον προτεραιοτητες
για την χρηση αυτου ως ενος και μοναδικου μεταφορικου μεσου.
Δεν μπορεις λοιπον να μειωνεις την φραση καποιου 'θα το αγοραζα' επειδη εσυ
θεωρεις οτι οταν φτασει να εχει καποιος τα χρηματα (σε κοντινο χρονικο διαστημα ωστε
να ειναι ακομα ανταγωνιστικο το 'προιον', για να εχει νοημα η αγορα) μπορει ευκολα να αλλαξει γνωμη.
Μπορει αυτο να επικρατει και ετσι να λειτουργει στην αντιληψη των περισσοτερων, οχι ομως ολων... -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Και ο Kid ονειρευόταν κάτι αγωνιστικές εκδόσεις του Clio RS αλλά τελικά έκλεισε Scirroco...
Δεν βρήκα καινούριο R27 ούτε στην Ελλάδα ούτε στην Γερμανία. Αλλιώς σιγά μην έπαιρνα scirocco.
γιατι το απλο rs τι ειχε? δε καταλαβα ποτε το κολλημα σου με το r27 , παντως καλα εκανες και δε πηρες clio
πρεπει να λες οτι ειναι καλυτερη ακομα και απο Μ3Έτσι είμαστε οι Alfisti! Αντισυμβατικοί! Θελουμε Maserati σε τιμή Fiat, αξιοπιστία Honda και σχεδίαση Alfa (αυτό μένει σταθερό!).
Ξέρεις πως το φοβάμαι τη μέρα που θα πάω να κλείσω τη Brera μην σκοντάψω σε καμιά αντιπροσωπεία BMW και κλείσω καμιά Z4??
-
αμ δε το ξερω? νομιζεις οτι εγω δεν εχω φιλους αλφιστι που αλλαξοπιστησαν?
τωρα ενας απο αυτους προσπαθει να μετανοησει καπως προτιμωντας ενα 500αρακι απο ενα smart για την πολη
(και γω 500 του προτεινα ) -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
θα ψωνιζα χωρις ψαξιμο και προστριβες το συγκεκριμενο αυτοκινητο, εφοσον υπαρχει τεχνικη υποστηριξη στην χωρα που ζω, και την στιγμη που τουλαχιστον ειχα την τυχη να το δω απο κοντα μεσα-εξω ζωντανο και οχι να φανταζομαι αν θα μου κανει απο φωτο, εστω και αν δεν το εχω οδηγησει, εφοσον τουλαχιστον εχω
θα το πηγαινεις στις αντιπροσωπειες nissan και θα το φτιαχνουν μαζι με τα micra και το primera/ almera (δε θυμαμαι ποιο ηταν) το οποιο ειναι 'ισως το καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο'?
-
αμ δε το ξερω? νομιζεις οτι εγω δεν εχω φιλους αλφιστι που αλλαξοπιστησαν?τωρα ενας απο αυτους προσπαθει να μετανοησει καπως προτιμωντας ενα 500αρακι απο ενα smart για την πολη
(και γω 500 του προτεινα )Μπααα δεν το νομίζω! Πρέπει να σπάσει πολλά ποδάρια ο διάολας!
Έχω ήδη 500 άρα το χω σώσει κάπως σε περίπτωση μελλοντικού παραστρατήματος! Η μακακία είναι ότι το πήρα 5 μήνες πριν έρθει το Abarth και τώρα άντε να αλλάζεις καινούργιο αμαξάκι!
-
γιατι το απλο rs τι ειχε?
Έλα μου ντε... Σα να μη βρει κάποιος GT3 RS, να αποκλείσει και την απλή GT3 και να πάρει XK...
Άλλο τι λατρεύεις και άλλο ποιά είναι η πραγματικότητα
Εννοώ ότι σε αυτά τα λευτά (40.000 που κάνει μια full extra spider) θα πήγαινα καρφί να ψάξω για μεταχειρισμένη Boxster...
Άσε που η πρώτη εμπειρία που είχα πρόσφατα με turbo με ξενέρωσε απελπιστικά σε θέμα αίσθησης...Γρηγόρη βλέπω ήδη έχεις κάνει και τον προγραμματισμό σου για πίσω θέσεις, χώρο αποσκευών, που θα μπει το καθισματάκι του μωρού κλπ. Είσαι πολύυυυ μπροστά από μένα οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Εγώ πάντως θα προτιμούσα Lancia Delta για οικογενειακό (μη σου πω και Kia C'eed) και ένα διθέσιο roadster ή κουπέ για πάρτη μου... Όπως είπε και ο Clarkson: 'Who's the daddy now?' -
τι τουρμπο οδηγησες απο περιεργεια?
ΥΓ γιατι γραφεις τα λεφτα 'λευτα'?
-
- Clio
- Eίναι γνωστό ότι είμαι αγράμματος και το κάνω αυτό το λάθος συνέχεια...
-
- Clio
- Eίναι γνωστό ότι είμαι αγράμματος και το κάνω αυτό το λάθος συνέχεια...
α νομιζα οτι ειχες καποιο λογο γιατι αποτι θυμαμαι εισαι αρκετα μορφωμενο ατομο
δεν εχει τυχει να οδηγησω το clio , αλλα αν θες σιγουρα ενα γραμμικο τουρμπο αν βρεις την ευκαιρια οδηγησε ενα 200αρη (οχι 265αρη ) 2λιτρο tfsi ή ενα 1.8 με τα 160. σε αυτα το τουρμπο δεν πολυφαινεται.
φανταζομαι οτι κατι τετοιο θα ισχυει με τον 1.8 της fiat , οχι με τον 1.4 ΤΒ εκει η υστερηση ψιλοφαινεται
-
Aν μπαινεις με firefox βαλε ορθογραφο.......
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Aν μπαινεις με firefox βαλε ορθογραφο.......ο οποιος για σενα και για μενα που δε βαζουμε τονους ειναι αχρηστος, ολα υπογραμμισμενα ειναι
-
Βασικά ξενέρωσα με το ότι μαζεύεις χλμ πολύ εύκολα αλλά δεν καταλαβαίνεις τίποτα.
Ούτε ήχο, ούτε κλωτσιά, ούτε τίποτα.
Πιο ζωντανό στην οδήγηση ήταν το 19 που είχαμε παρά αυτό το Clio.Άσχετο αλλά on topic: Το GTR έχει αγωνιστική έκδοση;
-
στο 19 μετα απο τις 3500-4000 σαλ εμπαινε στο παιχνιδι και το 2ο καρμπυρατερ και γινοταν χαμος (λεμε τωρα )
ειχε και ντιζα (η οποια μου ειχε κολλησει 2 φορες ) και ειχε πολυ καλυτερη αποκριση!το ηλεκτρονικο γκαζι των ρενω ειναι γενικα μουροχαυλο..
-
Aν μπαινεις με firefox βαλε ορθογραφο.......
ο οποιος για σενα και για μενα που δε βαζουμε τονους ειναι αχρηστος, ολα υπογραμμισμενα ειναι
Nαι απλα επειδη ειδα οτι βαζει τονους γι αυτο το ειπα.
Οσο για το GT-R ειχα διαβασει πολυ παλαιοτερα σε ενα περιοδικο οτι θα βγαλουν εκδοση με 550+ αλογα αλλα εχει παρα πολυ καιρο και δεν θυμαμαι ακριβως τι ελεγε. -
θα ψωνιζα χωρις ψαξιμο και προστριβες το συγκεκριμενο αυτοκινητο, εφοσον υπαρχει τεχνικη υποστηριξη στην χωρα που ζω, και την στιγμη που τουλαχιστον ειχα την τυχη να το δω απο κοντα μεσα-εξω ζωντανο και οχι να φανταζομαι αν θα μου κανει απο φωτο, εστω και αν δεν το εχω οδηγησει, εφοσον τουλαχιστον εχω
θα το πηγαινεις στις αντιπροσωπειες nissan και θα το φτιαχνουν μαζι με τα micra και το primera/ almera (δε θυμαμαι ποιο ηταν) το οποιο ειναι 'ισως το καλυτερο αυτοκινητο στον κοσμο'?
Ναι, γιατι που ειναι το προβλημα? Το θεμα ειναι ΠΟΙΟΣ βαζει χερι στο αυτοκινητο σου,
και οχι που το πας, με ποιους εισαι παραδιπλα, και ποιοι σε βλεπουν...
Για να το κανω πιο συγκεκριμενο, για αυτο το αυτοκινητο εχει φροντισει η Νικ. Ι. Θεοχαρακης Α.Ε εχοντας επικεφαλης τον κ. Μηνα Χατζηκυριακο, αρχιμηχανικο
πρωταθλητη στις αγωνιστικες ομαδες της Nissan εδω και πολλα χρονια. -
Γρηγόρη βλέπω ήδη έχεις κάνει και τον προγραμματισμό σου για πίσω θέσεις, χώρο αποσκευών, που θα μπει το καθισματάκι του μωρού κλπ. Είσαι πολύυυυ μπροστά από μένα οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο.
Εγώ πάντως θα προτιμούσα Lancia Delta για οικογενειακό (μη σου πω και Kia C'eed) και ένα διθέσιο roadster ή κουπέ για πάρτη μου... Όπως είπε και ο Clarkson: 'Who's the daddy now?'Ο προγραμματισμος μου δεν εχει να κανει προς το παρον με μωρο. Εχει να κανει με την εννοια του ΕΝΟΣ αυτοκινητου το οποιο μπορει να καλυπτει ολες τις μεχρι τωρα αναγκες
μου (και με το παραπανω...) παντου και παντα. Για μενα ειναι ο ορισμος του ολοκληρωμενου (υπερ)αυτοκινητου...
Nissan GT-R