-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Είναι το μόνο αυτοκίνητο που θα αγόραζα και θα ήταν δεξιοτίμονο. Πιστεύω πως θα άξιζε κάθε κόπο να μάθεις να οδηγείς απο τη 'λάθος' πλευρά.Συμφωνώ απόλυτα!
Θυμάμαι και το βιντεάκι Top Gear με τον Clarkson να οδηγεί το Skyline και να το χαρακτηρίζει ως το απόλυτο παιχνίδi!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Πάσχει στο οτι 'δεν είναι porsche', προφανώς πουθενά αλλού.
Πασχει? Εγω θα ελεγα πως ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ειναι Porsche... βεβαια αυτο ειναι αποψη μου. Παντως αν το παρουμε και αλλιως το ζητημα... δηλαδη για λογους εντυπωσιασμου και μουρης, Skyline και παλι.
Ο λογος που θα το προτιμουσα εναντι Πορσικων κλπ.... γιατι το αμαξι αυτο ειναι για να του πιει το αιμα... να το γουσταρεις. Ενω με μια Porsche, θα εισαι συνεχεια με το ξεσκονοπανο στο χερι...
Άρα πουλάει ΚΑΙ μοναδικότητα-διαφορετικότητα!Γιατί και αυτό κοστολογείται στην εποχή μας...
Η παρατήρησή μου δεν έχει να κάνει με τα προσωπικές μου προτιμήσεις,αλλά με αυτές της μεγάλης πλειονότητας του κοινού,οι οποίες νόμιζα ότι είναι τύπου Clarkson 'Ναι,αλλά δεν έχει το σωστό σηματάκι στο καπώ!' ή 'Και θα λέω στα πάρτυ ότι έχω honda/nissan etc;;'
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Åßíáé ôï ìüíï áõôïêßíçôï ðïõ èá áãüñáæá êáé èá Þôáí äåîéïôßìïíï. Ðéóôåýù ðùò èá Üîéæå êÜèå êüðï íá ìÜèåéò íá ïäçãåßò áðï ôç 'ëÜèïò' ðëåõñÜ.
Óõìöùíþ áðüëõôá!
ÈõìÜìáé êáé ôï âéíôåÜêé Top Gear ìå ôïí Clarkson íá ïäçãåß ôï Skyline êáé íá ôï ÷áñáêôçñßæåé ùò ôï áðüëõôï ðáé÷íßäi!
Øéô Êýñéïò ,
link äåí Ý÷åé ôï êáôÜóôçìá ?? -
http://www.japanesecarfans.com/spyphoto ... mini3L.jpg
http://www.japanesecarfans.com/spyphoto ... mini4L.jpg
http://www.japanesecarfans.com/spyphoto ... mini2L.jpg
http://www.japanesecarfans.com/spyphoto ... mini1L.jpg -
Να χαρώ ή να κλάψω; Δε μου αρέσει καθόλου
-
Τι να σου αρέσει, μουλάρι είναι και για μουλάρι δεν ειναι κακό
-
Το σημερινό Skyline που ήδη κυκλοφορεί στην Ιαπωνία με έξτρα καλούδια (ζάντες, 4 εξατμίσεις). Θα μπορούσε να είναι καμουφλαρισμένο, μπορεί κι όχι.
-
Παύλο είσαι σίγουρος ότι είναι αυτό? Κάτι τέτοια skyline βλέπω εδώ και καιρό σε κάποια επεισόδια του Best Motoring...
-
Προφανώς αυτή είναι η super-duper έκδοση. Γιατί δεν πάνε πάλι στα σχεδιαστήρια; Ποιος αγοράζει αυτή την αμερικανιά;
-
Τι είναι τούτο!!!
Καλά μιλάμε για τεράστια αμερικανιάΑυτό το πράγμα δεν αγοράζετε με τπτ
Επανασχεδίαση αμέσως πριν το δούνε και άλλοι!!!! -
Μουλάρι λεμε ειναι, πρόχειρο αμάξωμα για δοκιμές μηχανικών μερών.
-
Το συγκεκριμένο Skyline είναι Infiniti (ή αλλιώς G35) και δεν είναι αυτό που θα κυκλοφορήσει ως GT-R. To όνομα Skyline δεν θα διατηρηθεί για την κορυφαία έκδοση, όπως και από ό,τι φημολογείται δεν θα υπάρχει σηματάκι Nissan ή Infiniti πάνω στο αμάξωμα, παρά μόνο τα διακριτικά GT-R. Αυτό επειδή δεν θα έχει κοινό πάτωμα με 'γήινη' έκδοση, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα.
Ο ΙΚΕ έχει δίκιο για 'μουλάρι'. Αλλά, ρε παιδιά, σίγουρα έχουν κυκλοφορήσει φωτό του GT-R στο forum...Παύλο, δεν είναι δυνατόν να μην τις έχεις δει και να μην τις θυμάσαι...Μην με κάνετε να σκανάρω τώρα μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα...
-
Δεν χρειάζεται να σκανάρεις, δες τις πρώτες σελίδες αυτού του τόπικ
-
Παιδιά συγγνώμη αλλά θεώρησα πως είναι ήδη γνωστό το πως περίπου θα είναι το GT-R για αυτό και δεν αναφέρθηκα σε αυτό. Οι φωτογραφίες που παρέθεσα, όπως πολύ σωστά λένε τα παιδιά, είναι του GT-R καμουφλαρισμένο ως Ιnfiniti G35. Τίποτα περισσότερο,απλώς την εξέλιξή του ήθελα να τονίσω με τις φωτογραφίες αυτές.
-
Μωρέ εσύ καλά έκανες και τις έβαλες...!! Απλώς το αμάξι δε βλέπεται
-
Συγκεκριμένα στην 3η σελίδα είναι οι φωτό του πώς θα κυκλοφορήσει...
Κάτι για περίεργες τουρμπινίτσες από τη Garrett έχω διαβάσει και πολύ φτιάχτηκα...
Τελικά, αποφασίστηκε αν θα είναι V6 ή V8;
-
Once again making the rounds at the Nürburgring race track in Germany is this super-powered, special-bodied Infiniti G35 Coupe. But insiders tell that this isn't an Infiniti G35 at all. It is really a test vehicle for Nissan's upcoming super sportscar, the Nissan Skyline GT-R.
Power for the Skyline is rumored to be a 450 hp, twin-turbocharged V-6 engine, which will put power to the ground with all-wheel-drive. Naturally handling is a top priority, and it is reported that Nissan has contracted with Lotus to help fine-tune track performance.
The car in the photos is obviously made up from Infiniti G35 coupe sheetmetal, substantially modified to fit the huge tires, and with a big front airdam. This is a test mule, though, as indicated by the poor fit of the rear bumper to the taillights. The final design will be much more like the Nissan GT-R Proto concept car that has recently been show at auto shows.
Τώρα κάτι κάνουμε
-
Τώρα μάλιστα!
Κάτι γίνεται -
Elpizw to kainourio skyline na paixei sto fast&furious 4
-
Το F&F 3 είναι λέει αφιερωμένο στο drift! Θα ριξουμε πολύ γέλιο πάλι...!
Nissan GT-R