-
Ηρεμησα τωρα, γιατι δεν θα ηξερα τι να αγορασω....να βαλω desktop εννοουσα
-
-
Τελικα πολυ εντυπωσιακο αυτοκινητο. Δεν το ειχα δει απο κοντα και το ειδα την Μ.Πεμπτη στην πολη μου-Ναυπλιο, στο γνωστο ανθρακι χρωμα αραγμενο μαλιστα διπλα σε μια bmw m3. Η bmw φαινοταν μικρη διπλα του. Τωρα πιο ειναι πιο ωραιο ειναι υποκειμενικο. Προσωπικα προτιμω την Μου 3.
-
http://www.gtrblog.com/2009/04/24/nurbu ... th-action/
έχουν ξεφύγει αυτοί
-
Ωραια δοκιμη,στην Ελλαδα με αρκετες τεχνικες λεπτομερειες στους 4Τ Μαιου...
Το αυτοκινητο ειναι απιστευτα γρηγορο...
Μιλαμε για 80-110 με 3η σε 2.0sec .Στο χιλιομετρο 249 km/h και τελικη 311 Km/h -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ωραια δοκιμη,στην Ελλαδα με αρκετες τεχνικες λεπτομερειες στους 4Τ Μαιου...
Το αυτοκινητο ειναι απιστευτα γρηγορο...
Μιλαμε για 80-110 με 3η σε 2.0sec .Στο χιλιομετρο 249 km/h και τελικη 311 Km/hεγω θα ελεγα οτι το πιο εντυπωσιακο ειναι τα επιπεδα θορυβου....
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μέχρι την άνοιξη θα προστεθούν στα αυτοκίνητα της παρέας δύο τεμάχια GT-R και μάλιστα από κατόχους μεταξύ άλλων και 997 Turbo.Αρα οι απόψεις τους θα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.Υπομονή.....Τα παρέλαβαν; Έχεις γράψει πουθενά τις εντυπώσεις;
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Μέχρι την άνοιξη θα προστεθούν στα αυτοκίνητα της παρέας δύο τεμάχια GT-R και μάλιστα από κατόχους μεταξύ άλλων και 997 Turbo.Αρα οι απόψεις τους θα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.Υπομονή.....
Τα παρέλαβαν; Έχεις γράψει πουθενά τις εντυπώσεις;
ειδα ενα με βουλγαρικες πινακιδες απο κοντα!!!! δεν ειναι πιο εντυπωσιακο απο τις φωτο αλλα σου βγαζει οτι αυτο που κοιτας γ@@@ει τα παντα!!!
-
Aπό το ελληνικό Evo του 5oυ, μίνι συνέντευξη του Walter Rohrl :
*
Δημοσιογράφος : Η συζήτηση για τις ικανότητες του GT-R συνεχίζεται μέχρι σήμερα. Στην παρουσίαση των νέων εγκαταστάσεων της Porsche είχατε δηλώσει πως θα οδηγούσατε το Νισαν σύντομα. Τι έχει αλλάξει από τότε?Walter Rohrl : Ακόμα πιστεύω πως το Gt-R δεν μπορεί να πετύχει τους χρόνους που ανακοινώνουν. Πρόσφατα πίσω από το τιμόνι μιας Ferrari Scuderia με πέρασε στην ευθεία ένα Gt-R με αδικαιολόγητη άνεση. Ακόμη δεν το έχω οδηγήσει διότι το αυτοκίνητο που προοριζόταν για αυτό το σκοπό παρουσίασε πρόβλημα στον άξονα μετάδοσης.*
Οπότε ως συμπέρασμα είναι ή ότι ο Rohrl γέρασε και το περνάνε στην ευθεία και γιαγιάδες ή ότι οι γιαπωνέζοι το τιουνάρουν και φεύγουν από τη 'μαμά' κατάσταση το GT-R προτού το πάνε Γερμανία!
Έχω ακόμη απορία πάντως για αυτό το σίριαλ...
-
Είναι πάντως ο Rohrl... γάτος! Πρόσεξε τώρα: Πιστεύει πως το GT-R δεν μπορεί να πετύχει τους χρόνους που λένε, αλλά δεν είναι και σίγουρος γιατί δεν το έχει οδηγήσει ακόμα. Όμως οι ενδείξεις δείχνουν ότι μάλλον κάποιο λάκο έχει η φάβα επειδή 'με αδικαιολόγητη άνεση' τον πέρασε τον πέρασε ένα GT-R στην ευθεία του Ring όταν (όλως τυχαίως) ΔΕΝ οδηγούσε Porsche. Οδηγούσε Ferrari Scuderia ('ΟΚ καλή'), οπότε έχουμε τα εξής δεδομένα από τον νο1 εξελικτή της Porsche. To GT-R που μετράνε τα τζαπόνια στο Ring είναι καγκουρεμένο ή η Scuderia είναι χρέπι. Διαλέχτε και πάρτε.
-
και τα 2 ...χαχαχα
-
Δεν έχω διαβάσει την συνέντευξη, δεν γνωρίζω τον τρόπο που έγινε δηλαδή με προδημοσιευμένες ερωτήσεις ή αν ήταν ελεύθερη, δεν υποστηρίζω τη Φεράρι ή την Πόρσε αλλά,κάτι μου λέει ότι ο Ρερλ ήταν από πριν 'διαβασμένος' για την ερώτηση αυτή αλλά και την άλλη με την 599 κρίνοντας από τις αριστοτεχνικές αιχμές και τα κενά που άφησε.
-
παλια π^%$#να στο κουρμπετι....
-
1.06 λενε κατι κατινες οτι εκανε σημερα μεγαρα και το πιο τρελλο για οποιον ξερει...
190+ στο τελος της ευθειας!!!παντως 911 τουρμπο τη τωρινη φιλου πρωην οδηγου αγωνων(το λεω με την εννοια οτι δεν ειναι και κουλαδι) την ειχαμε πιασει μεγαρα στο 1.08 με αρκετη προσπαθεια πριν 1.5 χρονο που οσο να ναι κραταγε καλυτερα
-
Καλά τι περιμένατε από τον Rohrl να υποστηρίξει τους ξένους ή το σπίτι του?
-
http://www.youtube.com/watch?v=OZlGMX8G3B4
http://www.youtube.com/watch?v=IimssB9B8ds&feature=channelσαν τον mick jagger ειναι !!! -
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... d=3&mid=33
-
φιλτατοι οτι και να πουμε το αυτοκινητο απλα τα σπαει.....αλλα και € 100.000 δεν ειναι και λιγα, αν και εμενα πραγαμτικα εχει γινει το αγαπημενο μου αυτοκινητο, ειναι απλα τελειοοοοοο
-
στην έκθεση του Θεοχαράκη .... υπάρχει ένα !!! λέτε να έχει και κάποιο για test drive ?
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Είναι πάντως ο Rohrl... γάτος! Πρόσεξε τώρα: Πιστεύει πως το GT-R δεν μπορεί να πετύχει τους χρόνους που λένε, αλλά δεν είναι και σίγουρος γιατί δεν το έχει οδηγήσει ακόμα. Όμως οι ενδείξεις δείχνουν ότι μάλλον κάποιο λάκο έχει η φάβα επειδή 'με αδικαιολόγητη άνεση' τον πέρασε τον πέρασε ένα GT-R στην ευθεία του Ring όταν (όλως τυχαίως) ΔΕΝ οδηγούσε Porsche. Οδηγούσε Ferrari Scuderia ('ΟΚ καλή'), οπότε έχουμε τα εξής δεδομένα από τον νο1 εξελικτή της Porsche. To GT-R που μετράνε τα τζαπόνια στο Ring είναι καγκουρεμένο ή η Scuderia είναι χρέπι. Διαλέχτε και πάρτε.- 1
Nissan GT-R