-
Άσχημα τα νεά για την εξέλιξη του γυναικείου είδους!
δεν είναι για γέλια στην πραγματικότηταhttp://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
Από το in.gr.
Ύστερα από έρευνα Bρετανών επιστημόνων, αποκαλύφθηκε ότι περίπου ένας στους 25 πατέρες δεν είναι ο βιολογικός πατέρας του παιδιού.
Οι ερευνητές αποφάνθηκαν, όπως αναφέρεται και στο δημοσίευμα, ότι οι περισσότερες περιπτώσεις οφείλονταν σε γυναικεία απιστία.
Είχα διαβάσει πρόσφατα κι ένα άρθρο, στο οποίο δημοσιευόταν η έρευνα επί του θέματος στην Ελλάδα. Πολλά ζευγάρια έκαναν εξέταση DNA για να διαπιστωθεί αν ο πατεράς του παιδιού είναι ο βιολογικός.
Οι γιατροί σχολίαζαν ότι είναι αυξημένα τα κρούσματα πατρικής ασυμφωνίας και στην Ελλάδα.
Αν και στατιστικά μειοψηφούσες, οι πιο ακραίες περιπτώσεις είναι εκείνες, κατά τις οποίες διαπιστώνεται ότι το DNA του παιδιού προέρχεται από συγγενικό μέλος της οικογένειας του πατέρα. Δηλαδή, η γυναίκα του είχε συνάψει δεσμό με τον αδερφό ή τον πατέρα του συζύγου της, ή με κάποιον άλλον συγγενή.Τολμώ να πω ότι στην περίπτωση της 'πατρικής ασυμφωνίας', όπως ονομάζεται το φαινόμενο, που περιγράφουμε, υπάρχει μία στρεβλή εξέλιξη στο DNA του γυναικείου όντος.
Προσπαθώ να διερευνήσω τα αίτια, (αδυνατώ προς το παρόν, να τα ορίσω με ακρίβεια)που οδηγούν τα σύγχρονα θηλυκά άτομα σε μία τέτοια συμπεριφορά, που αντιστρατεύεται εκατομμύρια χρόνια εξέλιξης, κατά τα οποία, το πρότυπο που κυριάρχησε ήταν αυτό της πιστής μονογαμικής συμπεριφοράς, απαραίτητη για την επιτυχή αναπαραγωγή και το μεγάλωμα των παιδιών.
Η γυναίκα ξόδευε το μέγιστο ποσό της ενέργειας της στον έναν σύντροφο, με τον οποίο θα μοιραζόταν τη ζωή της. Ήταν ο μόνος τρόπος για να έρθει σε πέρας με επιτυχία η αναπαραγωγική διαδικασία και η επακόλουθη από κοινού συντήρηση των απογόνων. -
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Η γυναίκα ξόδευε το μέγιστο ποσό της ενέργειας της στον έναν σύντροφο, με τον οποίο θα μοιραζόταν τη ζωή της. Ήταν ο μόνος τρόπος για να έρθει σε πέρας με επιτυχία η αναπαραγωγική διαδικασία και η επακόλουθη από κοινού συντήρηση των απογόνων.
Έτσι θα θέλανε να ήταν. Δεν νομίζω να έφτασε καμία γενιά σε αυτό το «ιδανικό» σημείο. Μπορεί οι κοινωνικές δομές να μείωναν το φαινόμενο αλλά ποτέ δεν το εξάλειψαν.
-
Να τεθεί τώρα και το ερώτημα...
Πώς θα αντιδρούσατε, αν κατά τον έλεγχο DNA διαπιστωνόταν ότι το παιδί δεν είναι δικό σας;
-
Έβλεπες κανα ύποπτο DVD πρίν;
-
Θα την σκότωνα την #$//##.**
Σιγά τα αίματα ρε φίλε!!!!!!!
Τελικά στην θεωρεία πολλά μπορούμε να πούμε αλλά η αλήθεια είναι ότι κανένας δεν μπορεί να ξέρει τι θα κάνει πριν το κάθε πρόβλημα τον ακουμπήσει.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Έβλεπες κανα ύποπτο DVD πρίν;Έβλεπα, που να μην έβλεπα!
Ένα θρίλερ με κάτι τέρατα...
...σαν κι αυτό!
-
Η ερώτηση βρίσκεται αλλού.
Θά τολμούσατε να κάνατε τέστ DNA εάν είχατε κάποιες υποψίες γιά τό ποιανού είναι τα παιδιά,καί εάν ναί,θα τό κάνατε είς γνώσην τής γυναίκας σας;
-
Να τεθεί τώρα και το ερώτημα...Πώς θα αντιδρούσατε, αν κατά τον έλεγχο DNA διαπιστωνόταν ότι το παιδί δεν είναι δικό σας;
http://image.com.com/mp3/images/cover/2 ... 7ez54x.jpg
Kι αν είχε αυτά τα οπίσθια,
http://content2.eu.porsche.com/prod/911 ... _big_3.jpg
εσύ τί θα έκανες;
-
Έβλεπες κανα ύποπτο DVD πρίν;
Έβλεπα, που να μην έβλεπα!
Ένα θρίλερ με κάτι τέρατα...
http://www.thor.ch/audi sport/Audi ... oup%20B%20)%2002.jpg
...σαν κι αυτό!
φτερωτά κιόλας
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Η ερώτηση βρίσκεται αλλού.Θά τολμούσατε να κάνατε τέστ DNA εάν είχατε κάποιες υποψίες γιά τό ποιανού είναι τα παιδιά,καί εάν ναί,θα τό κάνατε είς γνώσην τής γυναίκας σας;
Αν είχα υποψίες, ότι η γυναίκα (όταν παντρευτώ) μου θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο (θεωρητικά υπάρχει πιθανότητα), απλά δεν θα την παντρευόμουν. Πάνω-κάτω μπορείς να καταλάβεις τι μπορεί να σου παρουσιάσει...
ή τουλάχιστον πρέπει να μπορείς...Τώρα, αν γίνει το δυστύχημα, καταρχάς το μόνο που δεν φταίει είναι το παιδί.
Τι φταίει το παιδί, που η μάνα του είναι πο#τ@ν@;
Πάντως, μη λέμε και μεγάλα λόγια, έχει δίκιο ο Εμμανουήλ, ποτέ δεν ξέρεις, πώς ακριβώς θα χειριστείς μία κατάσταση, παρά μόνο όταν τη ζήσεις... -
@techniκ/ εγώ στα 'λεγα να ανοίξουμε τόπικ για Audi, το ανοίξαμε κιόλας αλλά τι καταλάβαμε, είμαστε όπου γης και πατρίς, σαν και τώρα, group B στην εξέλιξη των γυναικώνε!
-
@techniκ/ εγώ στα 'λεγα να ανοίξουμε τόπικ για Audi, το ανοίξαμε κιόλας αλλά τι καταλάβαμε, είμαστε όπου γης και πατρίς, σαν και τώρα, group B στην εξέλιξη των γυναικώνε!Έχω καταλάβει ότι είσαι κρυφο-audakias...
Ένα Audi, μπαίνει σφήνα παντού
ΥΓ. Θα ήθελα να είχα μια γυναίκα σαν την Mouton
-
@techniκ/ εγώ στα 'λεγα να ανοίξουμε τόπικ για Audi, το ανοίξαμε κιόλας αλλά τι καταλάβαμε, είμαστε όπου γης και πατρίς, σαν και τώρα, group B στην εξέλιξη των γυναικώνε!
Έχω καταλάβει ότι είσαι κρυφο-audakias...
Μόνο τα παλιά καλά μου αρέσανε και μου αρέσουν, αυτά που είναι της γενιάς μου!
ΥΓ. Θα ήθελα να έχω ένα αυτοκίνητο, σαν και της Mouton!
-
Δεν τα πρόλαβα. Ίσα-ίσα που είχα γεννηθεί
-
Aφού κι εσύ του '80 δεν είσαι;
Ε πώς δεν τα πρόλαβες τότενες;
Όταν ήμασταν τεσσάρων η Audi πήρε το νταμπλ, δεν το θυμάσαι; Με Μπλόμκβιστ ήταν;
-
Aφού κι εσύ του '80 δεν είσαι;
Ε πώς δεν τα πρόλαβες τότενες;
Όταν ήμασταν τεσσάρων η Audi πήρε το νταμπλ, δεν το θυμάσαι; Με Μπλόμκβιστ ήταν;
Το '80 είμαι, ναί
Αλλά δεν έβλεπα παγκόσμιο πρωτάθλημα
-
Το ρημάξαμε το καημένο το τόπικ...
Παιδιά, μία συμβουλή, προσέχτε πολύ τι γυναίκα θα πάρετε, για μη βρεθείτε προ δυσαρέστου εκπλήξεως...
-
Το ρημάξαμε το καημένο το τόπικ...Παιδιά, μία συμβουλή, προσέχτε πολύ τι γυναίκα θα πάρετε, για μη βρεθείτε προ δυσαρέστου εκπλήξεως...
Ή πρέπει να έχεις μια πολύ κάλή φίλη γυναίκα,
για να σε κατατοπίζει στα δύσκολα, για το πώς σκέφτονται... -
Πώς θα αντιδρούσατε, αν κατά τον έλεγχο DNA διαπιστωνόταν ότι το παιδί δεν είναι δικό σας;Το παιδί μας είναι δικό μας επειδή το μεγαλώνουμε, όχι επειδή το 'σπέρνουμε'. Το ότι κάποτε συνουσιαστήκαμε ( ) με μια γυναίκα, δεν μας κάνει αυτόματα πατέρες του παιδιού της, 25 χρόνια μετά. Πατέρας είναι ο κερατάς που το ανέθρεψε, εις γνώσιν της απιστίας ή όχι.
Αν διαπιστωθεί ότι ο σπόρος δεν ήταν δικός μου, απλά θα έχω αποδείξεις για την απιστία της. Αλλά το παιδί μου θα είναι παιδί μου**.-**
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Πώς θα αντιδρούσατε, αν κατά τον έλεγχο DNA διαπιστωνόταν ότι το παιδί δεν είναι δικό σας;Το παιδί μας είναι δικό μας επειδή το μεγαλώνουμε, όχι επειδή το 'σπέρνουμε'. Το ότι κάποτε συνουσιαστήκαμε ( ) με μια γυναίκα, δεν μας κάνει αυτόματα πατέρες του παιδιού της, 25 χρόνια μετά. Πατέρας είναι ο κερατάς που το ανέθρεψε, εις γνώσιν της απιστίας ή όχι.
Αν διαπιστωθεί ότι ο σπόρος δεν ήταν δικός μου, απλά θα έχω αποδείξεις για την απιστία της. Αλλά το παιδί μου θα είναι παιδί μου**.-**
Δεν είναι απλή απιστία, είναι εξαπάτηση του χειρίστου είδους. Η σύζυγός σου σου κρύβει το γεγονός (ίσως και από τον εαυτό της) ότι μεγαλώνεις το παιδί κάποιου άλλου. Η απιστία ίσως συγχωρείται, αυτό είναι ασυγχώρητο!
Η εξέλιξη του γυναικείου είδους