-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Κοίτα ρε 'συ... τι άλλο μπορείς να κάνεις;;; Κι εγώ έχω δει φίλες μου να το διαβάζουν και τις κράζω, αλλά από ένα σημείο και μετά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το διασκεδάσεις... Τι άλλο σου μένει;;;
(αυτό με το μολότωφ να το σκεφτούμε βέβαια... )
να είσαι ο ένας από τους δύο που θα πάει
Παίζει και αυτό...
-
εξακολουθείτε και το βρίσκετε αστείο... εγώ το βρίσκω εξοργιστικό.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Κοίτα ρε 'συ... τι άλλο μπορείς να κάνεις;;; Κι εγώ έχω δει φίλες μου να το διαβάζουν και τις κράζω, αλλά από ένα σημείο και μετά το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το διασκεδάσεις... Τι άλλο σου μένει;;;
(αυτό με το μολότωφ να το σκεφτούμε βέβαια... )
να είσαι ο ένας από τους δύο που θα πάει
Παίζει και αυτό...
NAI, αλλά να είσαι ο ΠΡΩΤΟΣ ..........
Γιατί μετά θα έχουν μείνει υπολείματα..... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
εξακολουθείτε και το βρίσκετε αστείο... εγώ το βρίσκω εξοργιστικό.αν δεν μπορείς να το αποφύγεις...
-
εξακολουθείτε και το βρίσκετε αστείο... εγώ το βρίσκω εξοργιστικό.Είναι. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, λιγότερο από την τηλεόραση.
-
Να ρωτήσω και κάτι άλλο...
Πόσοι από εμάς ΔΕΝ θα ήθελαν να πάνε με δύο διαφορετικές γυναίκες την ίδια μέρα/νύχτα (ή και ταυτόχρονα )
Γιατί όχι και οι γυναίκες;
Γία μένα υπάρχει ισότητα... ΚΑΙ εκεί
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Πόσοι από εμάς ΔΕΝ θα ήθελαν να πάνε με δύο διαφορετικές γυναίκες την ίδια μέρα/νύχτα (ή και ταυτόχρονα )Εγώ πάντως όχι.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
εξακολουθείτε και το βρίσκετε αστείο... εγώ το βρίσκω εξοργιστικό.
Είναι. Αλλά, σε κάθε περίπτωση, λιγότερο από την τηλεόραση.
Επαναλαμβάνω Σπύρο ότι κι εγώ εξοργίζομαι! Το ίδιο που εξοργίζομαι με πολλά άλλα που βλέπω... Αλλά τι άλλο μένει εκτός από το χιούμορ;;; Μπορούμε να αλλάξουμε κάτι; Με το χιούμορ και την κοροϊδία ίσως Τουλάχιστον θα περάσουμε καλά...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Να ρωτήσω και κάτι άλλο...Πόσοι από εμάς ΔΕΝ θα ήθελαν να πάνε με δύο διαφορετικές γυναίκες την ίδια μέρα/νύχτα (ή και ταυτόχρονα )
Συμφωνώ, αλλά εδώ ΣΙΓΟΥΡΑ δε μιλάμε για τις γυναίκες μας, τις αδελφές μας, τις μανάδες μας και τις κόρες μας, 'ντάξει;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Να ρωτήσω και κάτι άλλο...Πόσοι από εμάς ΔΕΝ θα ήθελαν να πάνε με δύο διαφορετικές γυναίκες την ίδια μέρα/νύχτα (ή και ταυτόχρονα )
φυσικά να υπάρχει ισότητα ΚΑΙ εκεί.
Δεν μιλάω γι'αυτό όμως. Μιλάω για κοριτσάκια ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ , στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς ή με λίγη σεξουαλική εμπειρία, που είναι λογικό να επηρεάζονται από αυτό που διαβάζουν.
Δεν είναι κακό να το θέλεις από μόνος σου. Κακό είναι να σε πείσουν να το θέλεις.
-
Παιδιά εν μέρει έχει δίκιο ο krusenstern. Μπορεί να έκανα αναφορά στο cosmopolitan για πλάκα, αλλά αν τα κορίτσια και ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία το παίρνουν σοβαρά, είναι πράγματι κακό για την εξέλιξη του γυναικείου είδους..
Φυσικά ο καθένας έχει δικαίωμα να διαβάζει ό,τι θέλει.. ίσως ακούγεται φασιστικό, εγώ πάντως αν είχα 14χρονη κόρη θα προσπαθούσα να την εμποδίσω να διαβάζει τέτοιες μλκιες. Ίσως βέβαια η συμπεριφορά των αντρων είναι αυτή που έχει σπρώξει τις γυναίκες, ιδίως νεαρής ηλικίας, σε αυτήν την αντιμετώπιση απέναντι στο σεξ και το άλλο φύλο. Πραγματικά τον τελευταίο καιρό τα πιο απίστευτα πράγματα τα έχω ακούσει από γυναίκες παρά από αντρες. -
τι μπορει να φοβατε 1 αντρας σε μια γυναικα? για πειτε μου
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Παιδιά εν μέρει έχει δίκιο ο krusenstern. Μπορεί να έκανα αναφορά στο cosmopolitan για πλάκα, αλλά αν τα κορίτσια και ειδικά σε τόσο μικρή ηλικία το παίρνουν σοβαρά, είναι πράγματι κακό για την εξέλιξη του γυναικείου είδους..
Φυσικά ο καθένας έχει δικαίωμα να διαβάζει ό,τι θέλει.. ίσως ακούγεται φασιστικό, εγώ πάντως αν είχα 14χρονη κόρη θα προσπαθούσα να την εμποδίσω να διαβάζει τέτοιες μλκιες. Ίσως βέβαια η συμπεριφορά των αντρων είναι αυτή που έχει σπρώξει τις γυναίκες, ιδίως νεαρής ηλικίας, σε αυτήν την αντιμετώπιση απέναντι στο σεξ και το άλλο φύλο. Πραγματικά τον τελευταίο καιρό τα πιο απίστευτα πράγματα τα έχω ακούσει από γυναίκες παρά από αντρες.Το ίδιο αποτέλεσμα δεν έχουν και τα κάθε λογής 'αντρικά' περιοδικά;;;
-
Φυσικά Μάρκο! το ίδιο είναι. Γιατί νομίζεις ότι έχει γεμίσει ο τόπος 'αγορίτσια'??? (αυτά τα παράξενα ντυμένα και κουρεμένα αγοράκια )
όπως είπε και ο Ηλίας πάντως, τα χειρότερα σκουπίδια τα δείχνει η τηλεόραση, και από εκεί επηρεάζονται άσχημα τα παιδιά, αγόρια και κορίτσια
-
Δεν μιλάω γι'αυτό όμως. Μιλάω για κοριτσάκια ΣΤΗΝ ΕΦΗΒΕΙΑ , στις περισσότερες περιπτώσεις χωρίς ή με λίγη σεξουαλική εμπειρία, που είναι λογικό να επηρεάζονται από αυτό που διαβάζουν.
Δεν είναι κακό να το θέλεις από μόνος σου. Κακό είναι να σε πείσουν να το θέλεις.
Τα κοριτσάκια στην εφηβεία (όπως και τα αγοράκια) έχουν γονείς. Αν δεν τους πει κανείς τίποτα θα αγοράσουν ότι θέλουν (με λεφτά που αναγκαστικά θα τους έχουν δώσει οι γονείς)
Βέβαια η 'κυριλέ τσόντα' είναι πιο επικίνδυνη από την 'ωμή'
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τα κοριτσάκια στην εφηβεία (όπως και τα αγοράκια) έχουν γονείς. Αν δεν τους πει κανείς τίποτα θα αγοράσουν ότι θέλουν (με λεφτά που αναγκαστικά θα τους έχουν δώσει οι γονείς)
Βέβαια η 'κυριλέ τσόντα' είναι πιο επικίνδυνη από την 'ωμή'
κοίτα, ένα περιοδικό είναι αρκετά φθηνό. Η απαγόρευση δεν παίζει. Μαζεύονται 3-4 κοριτσάκια μαζί, βάζουν από ένα ευρώ και αρχίζουν group-cosmo-therapy... Μιλάω για αληθινό παράδειγμα όπως είπα και πριν..... Τ.Κ.Τ.9.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Τα κοριτσάκια στην εφηβεία (όπως και τα αγοράκια) έχουν γονείς. Αν δεν τους πει κανείς τίποτα θα αγοράσουν ότι θέλουν (με λεφτά που αναγκαστικά θα τους έχουν δώσει οι γονείς)Οι γονείς μου ποτέ δεν μου είπαν να μην πάρω το τάδε περιοδικό γιατί 'δεν είναι για την ηλικία μου', παρόλα αυτά, μπορώ να διαχωρίσω και να καταλάβω τι μου προσφέρει κάτι και τι όχι..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Οι γονείς μου ποτέ δεν μου είπαν να μην πάρω το τάδε περιοδικό γιατί 'δεν είναι για την ηλικία μου', παρόλα αυτά, μπορώ να διαχωρίσω και να καταλάβω τι μου προσφέρει κάτι και τι όχι..
Κι εμένα το ίδιο (δεν είμαι και τόσο μεγάλος! ακόμα... )
Το όλο θέμα λοιπόν ξεκινάει από εκεί που ξεκινούν όλα: Την ΠΑΙΔΕΙΑ (και όχι αυτήν που μας παρέχει με το κιλό το σχολείο! ) Κάποιες (πολλές θέλω να πιστεύω) γυναίκες ΔΕΝ παίρνουν το cosmo, όπως κι εγώ δεν παίρνω το Playboy ή κάτι αντίστοιχο...
Μέχρι πριν από 5-6 χρόνια που μπορούσαν να μου το απαγορέψουν ποτέ δεν το έκαναν!
-
Ποσοι γονεις ξερουν τι γραφουν τα περιοδικα ;
-
η τηλεόραση φταίει κατα μεγάλο ποσοστό για την διαφθορά μας με τα πρότυπα που προσπαθεί να μας περάσει, είτε σε γυναίκες είτε σε άνδρες...
όταν έχεις σήριαλ στην τηλεόραση με τίτλο 'Χουάνα η Παρθένα' πίασε το αβγό και κούρευτο...και μην αρχίσουμε τα περι καλλιστείων και επιδείξεων μόδας που βλέπεις τους 'άνδρες' με τα τακούνια και τα γυναίκες με τα κόκκαλα πεταγμένα έξω απο την αδυναμία και όχι μόνο τα κόκκαλα βέβαια ...
για να το πάμε και πιο βαθειά το θέμα, ο υπερκαταναλωτισμός μας απο που πηγάζει? απο τα πρότυπα που μας πλασάρουν αριστερά και δεξιά...αφήστε είναι μεγάλο το θέμα και βρωμάει απο όπου και να το πιάσουμε δυστυχώς...
το 'aftershave' το περιοδικό το έχετε πιάσει στα χέρια σας;
Η εξέλιξη του γυναικείου είδους